Jó reggelt sziasztok!
Tegnap mire végre megjavult itt a net,már olvasás után,nem volt időm írni.
Kata!Tök jó uh képeket csináltak!Hihetetlen,hogy 12-13hetesen már kész kis emberke a bébi
Viszont én nem találgatnék,mi van a lába közt,mert a lányoknak is még meg van ennyi idősen duzzadva,így simán össze keverhető,főleg ha neadj isten a köldökzsinór is pont bele lóg
A lényeg,hogy jó van,meg van mindene és szépen fejlődik!
AZ esküvős képek.Húú nagyon tetszenek,és kicsit irigykedem is főleg ,hogy míg itt a kertünkben áll a hó addig te azt sem tudod mi a télikabát
Szia Kandi!
A 2mm az jó a nyaki redőre!!
A vérvétel eredményét lehet még a héten megkapod emailben.
Ha Te is a Bolgárkerék utcában voltál,ott kedden és csütörtökön elemzik a levett vért.Nekem le vették pénteken,és kövi hét csütörtökre meg volt az eredmény.
Vizeletet elvileg kéne,hogy nézzen a védőnő.Nekem sem nem igazán néztek,talán 1-2x.
Most pénteken voltam,most nem is nézte a védőnő,de előtte nem sokkal voltam laborban(vérvétel+vizelet)és minden jó volt.
Linácskának a cukra miatt is jobban kell figyelni erre.
Húú de irigykedek a vásárlásokra.Én is úgy nézelődnék,de nincs mit venni.No nembaj,majd ha nagyobb lesz a pocakom,akkor néha végig járom a Brendont Budaörsön,és jól meglesek minden új cuccot.
Max ha valami nagyon tetszik,akkor használtban nézek tizede árért.Hát egyenlőre ami így eszembe jutna az a pelenkázó táska.De az sem létszükség,mert eleve jó nagy táskám van amibe minden befér,és a babakocsira tudom ezt is akasztani.
De én is szeretek nézelődni,meg fejben tervezgetni.
Hmm hordozó kendőm még nincs.Nagyon gondolkodom,hogy az kéne,mert hasznos egy darab,ha valaki megtanulja megkötni