Új privát üzeneted érkezett!

Mennem kell apáva Csillagkaput nézünk tegnap óta!! :lol:

Mindenkinek szép estét!!

Kép

Kép
raniko

Lona: privi ment!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Hahó, Lányok! :P

Mi történt a babanettel? :roll:

Lona, Charlott,
hogy vagytok ma?
Mennek a ragacsok!!! :P +++++++++++++++++++++++++++++++

Boniko,
hajrá tüszők! :P +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszedli,
mindjárt utaztok!!! :P

(én álomkóros lettem :shock: ezen kívül még nagyobbra nőtt a hasam, mint punkció alatt :roll: - 80 cm!!! Ekkora volt Manóval 18 hetesen! :shock: - szóval nincs ruhám, szerdán kell, vegyek valamit, amibe beleférek... :oops: nem tom, mi lehet az oka, a baba biztos nem csinálja, és ennyit nem eszem :lol: )

tillidian

Hello csajok!
tegnap este óta dől a vér, mint egy disznóvágáson. :oops: :lol: .- Legalább ez rendeződött.

Skrisz?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba :cry: :cry: :cry:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Babim, vagyok! :lol: Küldjél hurkát meg kolbászt!!! :wink: Ha már disznóvágás... (bocsi, csúnya vicc volt) :oops: Azért jó, hogy rendeződött, legalább nem kell találgatni az időpontot.

Rani, már ti is?? :lol: Nálunk állandó program.

Lona, Charlott +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Nem tudok egy szendvicst legyűrni, csak kifele jönne. Undorodom minden kajától és nagyon görcsölök. (Nyafi)

babaimádó
Kép
babaimado

Végre van babanet..... (tegnap nagyon lehangolt a hiánya)

Lona, Charlott babaragacs++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rani, drukk mára ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gyere a hírekkel!!!!

Baba, jobbulást kívánok :?

Till, minap nagyon jó kismamarucikat találtam a turiba - bárcsak ott lettél volna (bevallom én ott vásárolok). Nagyon jó ruhákat lehet kifogni. :wink:
[size=9]Tegnap délután voltam diétás nővérnél, megnézte 1 heti étrendemet, megdicsért, hogy jó csinálom, csak kisebb eltéréseket talált, és ellátott pár jó tanáccsal.
Végszóként azt mondta: "Ne kényszerű diétaként (önsanyargatásként) fogyjam fel ezt, hanem úgy hogy egészségesen étkezem és élek!!! Mert ez nem szól másról mint az egészséges táplálkozástól!"
Megnyugtattak szavai, így küzdök tovább és áprilisba jó eredényeim lesznek!! :wink: :wink: :wink:
[size]

Amina, te hogy haladsz?

Szép napot mindenkinek!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Jó reggelt!

Till: de szeretnék a "bőrödben" lenni! :lol:
Köszi, megvagyok, a nap legnagyobb eseménye, mikor szúrizásra megyek, mert nem egyszerű bejutni a nővérkéhez az SZTK-ban. Minden egyes alkalommal úgy érzem, hogy az életemért kell harcolni. :roll:

Baba: azért jó, hogy beindultak a természetes folyamatok...nekem sincs étvágyam....bár egész éjjel ábrándozok, hogy mit fogok enni másnap, erre mire felkelek rá sem bírok nézni az ételre.

KépKép
charlott

Charlott, nagyon drukkolok+++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, ilyen szarul vagy? Az nem jó!!! A stimu miatt vagy ilyen rosszul? Vagy máskor is előfordul mensinél?

skrisz72

Nem tudom, mi lehet a baj.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, jobbulást neked

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Baba remélem hamar jobban leszel!

Tilli cuki hogy már nő így a hasad én is szívessen cserélnék ezért ruhatárat már!! :roll:

Ma fél 6-ra megyek csak de ha lesz valami ujság akkor persze azt megírom!!

Kép

Kép
raniko

Én is cserélem a ruhatáram, csak épp ellenkező irányban. Folyamatosan fogyok.

babaimádó
Kép
babaimado

Mindenki ruhatárat cserél? :roll:
Baba, énis a fogyás miatt kényszerültem erre a cselekedetre :? :?

Charlott, ma is megharcoltál a szuriért??? Bárcsak minden sokkal egyszerűbb lehetne.....

Lona????

Till, Manó jobban van már ugye?

kalkata

Baba: szerintem a sok tüszönővelő hormontól és a progreszterontól vagy rosszul. Most tisztul ki a szerveztedből. Eddigi lombikaim után nekem is hatalmas a vérfürdő és görcs következett. Ez van ha felturbózzák az embert. :-(
Azért valami nasit engedélyezz magadnak!

Kalkata:ja, most az asszisztensnővel hadakoztam. Miért most jöttem címszóval? Pedig rendelési időben mentem. Miért, neki nem mindegy, hogy mikor adja be? Egy perces művelet!
De vicc az egész ami itt folyik.....

Lona: merre jársz????

KépKép
charlott

Én tavaly adtalm le kb 10-12 kg-ot és ruhatárcserét csináltam
Most 3-4 vissza jött de szerencsére még jók azok a ruhák.
Fel vagyok én is picit puffadva és még hol a vége.
:lol: :lol:

Charlott vicc ami most megy az egészségügyben!!!

Kép

Kép
raniko

Raniko: az jó, ha már puffadsz, akkor a szerek hatnak rendesen. Mikor mész UH-ra? Tüszőnövelőket már szúrod?

KépKép
charlott

Sziasztok! Segítenétek egy kicsit? Mivel még kezdő vagyok, csak ott tartok, hogy ha kb. március közepén megjön szednem kell egy hó fogamzásgátlót. Utána áprilisban jönnek valamilyen szurik? Milyen szurik, hány napig? Annyit tudok, hogy hasba, és talán tüszőérésre. Az hány napig tart? Közben milyen gyakran kell Uh-ra járni? Aztán hogyan tovább? Tippek esetleg, hogy mit tehetek azért, hogy nagyobb esélye legyen, hogy sikerüljön? Szerintetek nagyobb az esély, ha nem csak egy babó visszaültetése mellett döntünk? A Kovács dr-nő szerint minimális a különbség...
sanyika

Charlott a tüszinövesztőket ha minden igaz mától fogom szúrni!(REMÉLEM)

Sanyika én sajnos a másik protokol szerint vagyok így nem tudok segíteni bocsi! :roll:
Én úgy gondolom azért, hogy vitaminokkal folsav szedésével pempős vézzel talán tudsz segíteni picit, hogy az esély nagyobb legyen.
Ha belevágtok és lesz rá lehetőség én mindenképp 2 babszem visszaültetését javasolnám (persze ez kizárólag az én véleményem!!!!!!) ezt ti döntsétek el.

Kép

Kép
raniko

Sziasztok!

Jaj, nincs idôm visszaolvasni, de azt látom, hogy kerestetek.
Jól vagyok semmi gond nincs, csak most a férjem pénzkeresésre használja a gépet :D
Holnap elutazik ugyhogy akkor jövök és írok!
lona1

Sebaj Ranikó. Köszi. Állandóan a kettőn gondolkozom. csak a doktonő mondta, hogy nekünk kell dönteni. De sajna mivel két vágás van a hasamon, az utolsó október végi, állítólag nagyobb esély van a szétnyilásra, stb. Igazából elég lenne egy is, csak valahogy úgy érzem, hogy kettőnél nagyobb esély lehet. De még van kb. 10 hetünk, hogy döntsünk. Ha jól számolok :)
Lányok, ti sokat híztatok a szuriktól? Mennyire számítsak? Hogy készítsem apát? :D
sanyika

Sanyika szerintem mondj amennyi jólesik!! :lol:
Mondj 5 kg-ot és egyél jóizűen.
Én is ezt csinálom és a szurikra fogom! :lol:

Kép

Kép
raniko

sziasztok!

Lona, Charlott, Ranikó,
+++++++++++++++++++++++

Babám,
jobbulást! :? szerintem is most ürül a sok izé...
legalább a vérzés nem szórakozott veled!

Sanyika,
a szuri mindenkinél kicsit más. ellenőrző uh-k száma a tüszőnövekedéstől függően, lehet, hogy csak 1, lehet 3-4 is.
sztem kérj két embrikét nyugodtan! én is annyit kértem elsőre, utána 3-akat, legutóbb már 4-et kaptam - pedig hatalmas vágásom van! ezen ne aggódj, hogy kinyílik! :wink:
angel37

Köszi Angel37, raniko! :D A szuriról mikor írtok, akkor ugye ezalatt a tüszőérésest értitek. Vagy a beültetés után is van szuri? Ha igen meddig? Attól nő az étvágy, vagy a hormonostól?

Amikor tüszőéréses szurit kapok és u.h-ra járunk az alkalmanként 8ezer? Bocsi, hogy ilyen butus vagyok, majd pár hó múlva remélhetőle én segíhetek az újaknak :lol:
sanyika

Ha benne vagy a kezelésbe sanyika akkor az UH-ért nem kell fizetni!!
Az a kezelés része amit támogatott!!!

Kép

Kép
raniko

igen, tüszőnövesztő szurik, ezenkívül lesz egy tüszőrepesztő. beülti után csak akkor van, ha kapsz progiszurit, esetleg beülti után egy hcg szuri.

Nekem egyiktől se változott az étvágyam.
angel37

Sziasztok! Bocsi, hogy eltüntem, felébredt a nagyfiam :D Éppen náthás... :( Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Majd még jövök. Puszi.
sanyika

Ez az étvágynövekedés a hormonoktól csak afféle urbánus legenda a laikusoktól..........bár bocs a belepoffért :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,
szerintem is :wink: - nekem a stimutól se étvágyam nem volt több, se nem híztam soha (4 stimum volt, a 4 inszemet nem számítva...)
most viszont a vasszeget is megenném, nem értem :roll: :lol:

Sanyika,
lemaradtam: van már egy kisfiad? Milyen idős?
(Látom, a Lányok már kiokosítottak :P )

Charlott,
a Te bőrödben a legszuperabb, hidd el! :lol:

Kalkata, Raniko,
aranyosak vagytok :P de az én has-növekedésemnem egyenlőre nincs köze a babához :roll: (6 hetes terhesség még nem "látszik"...), iszonyúan felfúvódtam a stimu óta...de kg ugyanannyi, csak nincs gatya, ami rám jöjjön :oops:

Babám,
ne fogyjá' má!!! Próbálj eszegetni!!! Pocaksimi! :oops:

Charlott, Lona,
babaragik+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Raniko,
tüszőnövelő++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszedli,
összecsomagoltál? :wink:

tillidian

Sziasztok!

Visszaolvastam, de bevallom nem sokra emléxem. Most értünk haza, holnap (elvileg) utazunk, már ha felszáll a gép. :roll: Félig bepakolva,....

Voltam a Kaáliban, csütörtökön kezdem a Suprét! Jeeeeeeee! :D

Drukkjaim mennek, csak jó hírekre akarok hazajönni!!!!!!!!!!!

Puszi Nektek!!!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!!

Puszi ez szupi!!

Én is ma voltam és azt mondta dokibácsi olyan vagyok mint a tankönyvben.(UH közbe mondta)
Vasárnap kell mennem vérvételre és UH ra.
Az én dokim nem lesz így Krizsához megyek!(a multkorinál is besegített)
Ma adtam be az első Gonalt!!! :wink:
Jipííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!

Puszi jó utat nektek!

MI holnap leszünk 6 évessek apával!! :D

Mindenkinek szép estét!!

Kép

Kép
raniko

Szép Napot Mindenkinek!

Puszi,utazáshoz, szurizáshoz :) +++++++++++++++++++++++++++++++++

Raniko, gratula az évfordulótokhoz! Ünneplés???

Charlott, Lona továbbra is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, jobban vagy? Többet eszegetsz már?

Amina, holnap már csütörtök! Várunk a hírekkel...

Nálam tegnap apa megrendelte születésnapjára (ápr. 1.) a babát tőlem ajándékként! :wink: :wink: :wink: Feladta a leckét.....

kalkata

Raniko: mar gonalnal tartasz? az nagyon jo :) tuszonovelok ++++

Puszi: jo utat! tok jo, hogy mar kezdesz!

Sanyika: en sem hiztam a szuriktol.

Lona, Charlott: ++++++++++++++++++++++++++

Till: mindjart itt az UH :)

Kalkata: tanulgatom a dietat, es eszegetek. Furcsa es lehet hogy bebeszelem magamnak, de tobb az energiam azota :roll: .
Te mikor mesz kontrollra?

Baba: remelem mar jobban vagy!

Pusz mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Kalkata: :) :) :) szerintem neked sincs ellenedre ez az ajandek :) :) :) En valahogy spontan babat kepzelek el nektek 8)

amina09

Kalkata igen ma lesz ünneplés egy pici vacsi és miegymás! :lol:

Amina tegnap adtam be az első Gonal szurimat.
Mondta a dokibácsi, hogy lehet megemeljük az adagot ez gondolom függ a vasárnapi eredménytől! :D :D :D

Kép

Kép
raniko

Tilli,
már nem stimu alatt vagy :wink: :wink:
de a szöget csak óvatosan! :lol:

Puszi,
kellemes utazást! :D hurrá, csütörtök start! :D

Ranikó,
+++++++++++++++

Kalkata,
legyen meg az ajándék! :wink:
így az igazi, hisz egyben a tiéd is! 8)
angel37

Raniko, boldog évfordulót!!

Puszikám, boldog Valentin napot nektek!!

Babim, gyógyulgatsz?

Lona, Charlott +++++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Lányok, csak gyors bekukk! :D

Angel
:lol: :lol: :lol: Hogy vagy, Kismami? (nem csinálsz vonalzót?)

Kalkata,
helyes!!! :D
(én Apának Karácsonyra ígértem, hogy lesz egy meglepi, amit január végén kap...már el is felejtette, de aztán szépen becsomagolva megkapta a pozitív tesztet :lol: )

Raniko,
hajrá szurik és boldog évfordulót! :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina:
nem baj, ha itt válaszolok a privire? (nagyon sietek, és nehezen jön be az oldal...)
szóval december elejétől egyáltalán nem tartottam a diétát (röstellem :roll: ), csak a metet szedtem...sőt: ma kezdtem újra diétázni :oops:
És. LH teszteket Huncutkától rendeltem (Fogamzás lap, LH teszt, 10es...stb, hosszú a neve...), meg Viktuval közösen - Ő a babavárósban lakik :P

Puszedli,
jó utat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Charlott, Lona,
megaragik+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Amina!
Én is onnan rendeltem, de mintha azt olvastam volna, hogy ő már nem csinálja, most mindenki Esthajnalcsillagtól rendel, ő a második topik fentről ugyanott a Fogamzásoson. Szerintem ugyanazt árulja ő is.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na közben látom, hogy már meg is találtad, Üggggyes kislány!!! :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!
Mit szóltok ehhez a gyönyörû idôhöz?
Tegnap még zuhogott a hó ma meg hétágra süt a nap, de nem baj én mindkettôt imádom!
Álmomban síeltem, nagyon jó volt :D

Sajnos én híztam az inszemek után is és a lombik után is. Nem is a stimukor, hanem a progesteron pótláskor... de az is igaz, hogy nekem IR-em van és a stimuk ezt rontják, szóval valószínüleg ezért jönnek a plusz kilók. A bôröm is rondább lesz a végére, egyébként nincs vele gond.

Puszi!
Jó utat!

Rani!
És most mennyi Gonalt kapsz? Bontottatok pezsgôt az elsô G.szuri tiszteletére? :D

Kalkata!
Legyen úgy ahogy a férjed szeretné!

Angel!
Köszi :D

Till!
Köszi! Nemsokára UH! Szorítok!

Charlott, hogy vagy?
lona1

Lona nem nem bontottunk bevallom most minden alkoholt kerülök!! :D
Ma megyünk vacsizni az évforduló miatt és tuti azért koccintunk valamivel erre is.

Most 150ml Gonalt kapok vasárnapig tutira és 0.25ml Supret.
Vasárnap hívnom kell a dokibácsit hogy mi van hogy állunk és akkor lehet hogy emel.
Nézegette az előzőt és mondta hogy hát igen mivel 5 volt talán lehetne több is most, de megvárja hogy reagálok így kb 10 kilóval könnyebben. :lol: (nem azt mondta szó szerint persze)
Azt mondta most remek formába vagyok!!! :wink:
(Bevallom nagyon jól esett hallani tőle!) :oops: :roll:

Kép

Kép
raniko

Köszönöm mindenkinek a segitseget!
szoval a hcg 10-es a jo :) berendelek egy csomot asszem... :roll: :)

amina09

[quote="amina09"][ írta:amina09color=darkblue]Köszönöm mindenkinek a segitseget! [/color]
szoval a hcg 10-es a jo :) berendelek egy csomot asszem... :roll: :)

Nekem is kéne teszt!!!
Ez hogy műküdik? :roll: :oops:
(bocs ha lemaradtam valamiről)

Ment a privi!

Kép

Kép
raniko

Tilli,
köszi minden okésnak tűnik! :D
drukk az uh-hoz, várunk "a másikban"! :wink:

Ranikó,
pohárka vörösbor nem árt, sőt... :wink:
angel37

Rani!
10 kilóval könnyebben + csúcsformában, biztos könnyebben megy a stimu.
Tüszônövelôket küldök. Jó ünneplést mára!

Teszttel kapcsolatban: én nem rendelni szoktam, hanem megveszem személyesen. Ugyanígy kapható 10-es érzékenységü, de van 25-ös is (kazettás, mártós, vizeletsugaras), meg Lh teszt, és minden más is. A honlapjuk: www.vitani.hu
A hetes busz végállomásánál van a Bosnyák térnél egy utcában.
Nekem ez egyszerübb, mint a postát várni... sok mindent elkavartak már nekünk :(

Angel!
Grat a betöltött 20 héthez (remélem jól írom)!
És drukk a többihez :!:

Most úgy rákattannék a borra, de a met. miatt pár kortytól iszonyú hasmarsom lesz... pár napja ittam egy kis sört, az jól esett 8)
És eszméletlen dolgokat eszek össze (majd egyszer leírom a tegnapi menümet) minden következmény nélkül. Ez csak azért érdekes, mert nagyon hányingeres és h.nyós is vagyok, de amikor megkapom a repesztôt onnantól semmi ilyen problémám nincs! Az elsônél azt hittem véletlen, de most ugyanígy történik, nagyon érdekes :shock:
lona1

Lona köszi szerintem már én is jártam itt.
Én is keverek mindent édest savanyúval stb.
A hányinger nálam is ismerős ma néhányszor rámtört valami hányinger féle pl most egy alma után is.
Kicsit félek hogy mi lesz vacsi után jön e rókakoma. :roll:

Kép

Kép
raniko

Rani, hányingert sajnálom!

Nekem ilyenkor pont nincs :shock:
Mondjuk örülök neki! Egy étkezés nálam normális, de ahogy egymás után következnek az a hátborzongató! Tegnap este 10-kor a férjem azt monta, hogy ebbôl tuti rókázás lesz engem ismerve, de szerencsére semmi bajom. Lehet, hogy bizonyos idôközönként kellene egy ovitrellt kapnom és elmúlna a "gyengegyomrúságom" ? :lol:
lona1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?