Nati
Nagyon szép kislány Fanni.
Begyógyult a sebed?
Kényeztetős fürdőszobai percek…szuper!!!
Ercsi
Istenem de picúr még Zsófika! Tudod ilyenkor szokták mondani ,hogy az eddig 3-4 órákat alvó és 3-4 óránként evő babám elromlott…pedig dehogy romlik el. De az újszülöttkori sok alvás nem mindenkinél tart ki 6 hétig van akinél csak 2 hétig…
Szóval csak nyugi és szopi Zsófi igénye szerint.Ő majd beállítja magának a szükséges tejmennyiséget.
Laposnak tünő cici semmit se jelent,attól még van benne tejecske. Emma lassan 6 hónapos lesz,csak anyatejet kap,és kizárólag reggel érzem teltnek a melleim. Mégse éhezik a kis hurkás combú-tokásom kiscsajom.. Ja és fejni semmit se tudok! Múltkor el mentem 2 órára,gondoltam fejek egy kicsit de 2 mellből se jött össze össz 10ml.
A babákat pedig nem szabad összehasonlítani. Nálunk Heni 1 alkalommal produkált 140-et,amúgy ha 110-ket evett az már húúúdesoknak tűnt!! Átlagban 40-70miliket evett. De szép kerek kisbaba volt,csak épp másfél óránként evett. Erre mondta a védőnőnk heni csipegetve eszik.
Bejci
Látod ide se tudok jönni mindennap, nemhogy 20 ember írásával legyek képben….nem megy..
Biusod…pedig tudod….gyönyörűűűű.
Odri
Kívánom,hogy Lilikétek minden perceteket tegye örömtelivé!
Magdi
Na,frankó napotok volt ez a vasárnapi….jaj,szegény ahhoz képest,hogy nagy pihit terveztél…
De legalább a színház jó volt.
Jobbulást Neked! Nyomasd a c-vitamint.
Mágnes
Cuki Beni nagyon,de én Annával nem tudok betelni. Szép okos,nagylányod lett!!!