Hát ennyi hsz-ra még tudok reagálni
Végre meggyógyult a bnet.
Wera, remélem, hamar képbe kerülsz
Remélem, Nóri már csak egyre jobban lesz!
Marcsi, milyen volt a napotok?
Julcsinak megy a drukk!!!
Patti, az ex tehet egy szívességet (ma annyira végletes vagyok, hogy ha azt akarod, ne csináljon többet ilyeneket veletek, küldd hozzám nyugodtan!)
Emmát Isten éltesse!
Márti: én már csak a családom itthon maradó része miatt is képtelen lennék külföldre menni, így hát marad az optimizmus
Mindannak ellenére, amit olvasni lehet...
Vikikém, az éjjel überbrutál volt, mindjárt részletezem.
Ti hogy vagytok?
Előre is szólok, hogy kicsit hosszú lesz, de muszáj kiírnom magamból. Akit untat, prögesse át nyugodtan, és előre is bocs.
Éjfélkor volt elalvás (a láz miatt kicsúszik az alvásidő).
Nati 4-től nem aludt, 7-kor dezertáltam otthonról, otthagyva két megszeppent gyereket meg egy leesett állú Apát. Csak egy buszmegállóval mentem arrébb, a kisboltban vettem egy sajtos perecet meg egy Blikk Nők Konyhát, aztán jöttem is haza, mert roh@dt hideg volt. Közben megállapítottam, hogy nekem még kiborulnom is csak előre eltervezve és behatárolt ideig szabad, hogy lehetőleg ne hagyjak otthon éhes gyereket, legyen mit felvenniük stbstb...
Utána viszont 11-ig aludtunk.
Aztán délután már eszelősen bőgtem, amikor Oti másfél órán át evett 5 falat sült pipit 5 szem krumplival meg 3 falat salátával, mindezt kb. 5 kanál leves után... csak hisztivel tudtam rávenni arra, hogy egyen, mert csak úgy gyógyul meg...
Viszont nincs már lázuk, hál'Istennek. Se Ottancsnak új pöttye.
Azért holnap jön a dokinéni hozzájuk.
Megyek családi életet élni, Apa ma a szokásosnál hamarabb hazajött, hogy lelket öntsön belém