Naszóval:
Észrevételeim, amit nem tudok magamban tartani.
Kezdjük egy kis topikmoderálással:
Jamina,Ancsa!
Nem illik a kész nagytakarítást itt bejelenteni, ez felettébb bárdolatlanság, és meglehetősen frusztráló. Én most spec. nem látok még ki az ablakomon!
Áfonya!
Tévedsz, Kedvesem
Nem sok év alatt fogy el nyolc doboz konyakmeggy, hanem ILYEN fazonú konyakmeggy fogyott el sok év alatt, mellette volt négyzetes, szívecskés...
De tegnap találtam megint egy kormánynak-valót, a karácsonyi csillag mellett volt, amit szintén tegnap találtam meg
Jó a tortacsipke, az sincs itthon
Mellesleg a szalvéta, amit "csak úgy" rádobtál, nekem roppantmód tetszik
Ancsa!
Szarkaláb?! Felőlem lehet, így is tetszik
Megnéztem a QVC-t a UPC adja Mo.-n.Megnéztem a lapjukat, hááát, tudnék válogatni
De nem értem, hogy a Metallornamente-t, azt a kovácsoltvas-szerű-díszt hogyan hozzák össze a szalvétával, meg az akrillapokkal. Nagyon érdekelne, ha ilyet látsz valahol készen, akkor szólj
!
A Kaltglasur nagyon izgatja a fantáziámat. Mi határolja be, hogy ne csorogjon ki? Ez vmi műgyanta lehet, nem? Vagy sellakk?
Remekek a művek
Lámpát egy kicsit sztem feszítsd ki. Hihetetlen a stílusváltás
Látom az órát is ám! Én kiemelném a faragott szélt patinával(mint megrögzött maszatoló
). Ha nem mersz nekiugrani, akkor kapj elő egy fakanalat, annak a szélén prószáld ki, akkor látni fogod, hogy hogyan is gondoltam. Valahogy mélységet ad neki, vagy mit...
Kiállítás--igen, igen
Velem is csak addig közlékenyek az árusok, amíg nem árulom el, hogy magam is szalvétázom.
Magdi!
Helyes a kiskandúr
Jucus!
Én azt szoktam mondani mindenkinek, hogy pont ilyet akartam készíteni
Az a baj, hogy a mattítással, öregítéssel melózom napokat, mire valaki azt kifogásolja, hogy olyan, mintha régi lenne
Nna, ezért nem is "dolgozom" megrendelésre
Többnyire pontosan átgondoltan kezdek neki a szalvétázásnak, de ez csak a kezdésig igaz
Van, hogy egy darabot többször átfestek, sőt újabban az alap is több színből áll. Sosem tudom, hogy mi lesz belőle, én sem...
A kockás, és a csíkos papírtól zizgett a szemem, vagy fél órán át
Mondta az óvónő, hogy most a virágokról fognak tanulni a kiscsoportban. Ilyenkor mit tanulnak? Mert akkor viszek még az oviba képet, de gondolom, a rózsacsokrok nem ideálisak a szemléltetésre...
Edóka!
A gólyás szalvétát leghamarabb a HobbyMűvészben fogod megkapni.
Kata!
Jééé! Hát persze, a gitt
! És meg sem repedezett?
A filmet direkte nem néztem meg
Anyapoc!
Tararaaam! Megvan a könyv, majd küldöm a címet! Megnézném a parafázott konyhaszekrényt is majd!
Virág!
A parkettalakk is, mint a többi némileg sárgít. Ha nagyon hígítod, akkor olyan vékony réteget is tudsz produkálni a lakkokkal, amit natúr színén hagyott fenyőbútorokon, használati tárgyakon látsz. Szvsz nincs vele gond. Viszont jól jöhet egy lakkhenger, ~300 Ft, nagyon meghálálja az árát!
Jamina!
Kinéztem a kiskertbe, de nem voltál ott! Hazudós
A csaladinet.hu-ra egyébként bejelentkeztem vagy két napja, azért látszom ott mindig, pedig nem is
Jó volt veletek
Meleg öleléssel:
Csi