Sziasztok!
Köszönöm Nektek a bíztató szavakat,aranyosak vagytok!
Sajnos a párommal nem olyan egyszerű ilyen komoly dolgokról beszélni.Ő nem nagyon mondja el az érzéseit.Ez szerintem rossz tulajdonság.Így nehéz vele zöld ágra vergődni.
De azért azóta nem volt vita köztünk. Már ez is valami.
De biztos vagyok benne,hogy ez is zavarja,hogy ő nem keres most pénzt.Csak nem mondja.
Amúgy ma voltam vérvételen.Teljes vérkép meg hormonvérkép.Mindent néznek.Pénteken lesz meg az eredmény.
A párom holnap reggel megy vérvételre.Azt mondta a dokim,hogy a biztonság kedvéért ő is csináltasson egy vérképet.
Képzeljétek,holnap temetésre megyünk.a sógorom anyukája halt meg.De hírtelen szegény,63 éves volt.Sógorom 40 éves és teljesen ki van bukva.Nincs neki tesója se,és az apukájával nem túl fényes a viszonya.
Idő kell,mire feldolgozza.Ha egyáltalán az ilyet fel lehet dolgozni.
Én is egyke vagyok.És borzasztóan félek,hogy mi lesz,ha már nem lesznek a szüleim.Persze,nem kell ilyenen gondolkodni,dehát az embernek ilyenkor akaratlanul is eszébe jutnak ezek a dolgok.
A munkahelyemen egyre rosszabb a helyzet.a héten is közel 200 embert akarnak elküldeni.De már ott tartunk,hogy nem is tudadtják az emberrel,hanem egyik napról a másikra nincs munkája a parasztnak.Már bocsi a kifejezésért.
Mondtam páromnak,ha engem most elküldenének minden hezitálás nélkül mennünk kellene ki külföldre melózni.Nincs vesztenivalónk.
Kima!Én is drukkolok,hogy csak "úgy simán" összejöjjön a kistesó!Amúgy bízom benne,hogy nem lesz szükségem hormontablettákra,hisz az első terhességem is szinte rögtön összejött.Persze ez nem azt jelenti,hogy a másodikkal is így leszek.
Susytunder!Én is hallottam ezt az 1 év gyedet és 2 év gyest.
Sőt,azt is,hogy be akarják szüntetni a szocpolt.Na ez már tényleg sok!De gondolom a cigányoktól nem vennék el,hisz ők rászorultak szegények!
Na megyek alukálni,nem idegesítem magam ilyenek miatt!
Puszi Mindenkinek