Új privát üzeneted érkezett!

Én az elejéről sajnos lemaradtam, de jó volt, nekem is tetszett :D .
Jól összebeszéltünk :D .

Kép

Kép
ranita1979

Kép
Remélem most aktuálisan minden rajta van! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Szép-jó éjszakát mindenkinek! :wink: :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Ja, és Lányok, a lapalja nem jelent semmit?
Nekem állandóan az van! :oops: :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok! Végre megjavult a rendszer. Hogy vagytok??? Én nagyon nem jól. Szurkál a hasam, ha hajlongok, néha a nélkül is, meg elég nagy a hangulatingadozásom. Ezek lehetnek a hormon szuritól?

Kép
timcsi82

Sziasztok!

Végre, hogy megint van fórum, már nem is hittem benne, csak megszokásból kattintottam..

A nethiány ellenére én ma elég jól voltam :), de fura, mert lehet, hogy a sok biciklizéstől, de van valami véres nyálkám... Már nem értem mi van, az eredményekkel együtt azonnal húzok orvoshoz.

Amúgy tényleg én is a tv2-őt néztem tegnap este. :)

Timcsi! Küldöm az erőt! Kitartás! Meglesz az eredménye! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Timcsi! Napvirág!
Nektek van iwiw-etek?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,

szerintem apácskán kéne bringázni most.A nyálkád erről árulkodik. :lol: :oops:
Vendég

Na lassan gyűlünk! :)

Loviné! Már nekem is eszembe jutott, de a 8.napon? :shock: Meg már napokkal ezelőtt is volt. De azért apácskát nem akarom kihagyni, hátha... :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Már azt hittem nekem nem működik csak :( de megnyugodtam.

Mókica: remélem összeszeded magad, és írsz még este :)

Lucuzs: lehet igaza van lovinénak :)

Na elment a hó, mert ma egész nap esett az eső. A hangulatom is kb így ingadozik...de ez a magne B6 igen jó, nem érzem hogy fájna a pocim :)

Üdv.
Aisha
aisha

Ja Melinda :) Zazzynak csak lapaljai voltak mielőtt babós lett :)

Timcsi: a hormonok sajnos tudnak ilyet csinálni :(

Üdv.
Aisha
aisha

Hallottam én már olyat, hogy nem akartak bébit és mensi után úgy gondolták nem lehet baj így nem gumiztak......................egyetlen alalom volt
Vendég

Loviné! :wink:

Aisha! Mi van Mókicával? Miért kell összeszednie magát? Remélem azért minden rendben. :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok!

Itt Mókica jelentkezik!
Lucuzs, Aisha már talán nincs baj, de ma szinte egésznap hasmenésem volt.. Nem tudom mitől....
Így ma jól jött ki a hóakadály,legalább itthon voltam....

Hőm is extra magas volt reggel:37,6. De valószínű ez a fosika kevert be... :oops:
mókica

Móki,

nem Aishának is ment a hasa teszt előtt?
Szép hő. :lol: :wink:
Vendég

Lucuzs hát erről beszéltem :) szerencsére Mókica megírta amire gondoltam.

Üdv.
Aisha
aisha

Igen, van iwiw-em.

Kép
timcsi82

Loviné jól emlékszel volt egy nap :)

Üdv.
Aisha
aisha

Mókica! Érdekeseket írnak a csajok! :wink:

Timcsi! Mindjárt megy a privi!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Móki,
dobd már fel a görbét.Jó lenne egészbe látni.
Vendég

mókica

Sziasztok!
KCS-vel minden okés,12hét 2napos-nak látszodott....dvd-re lett felvéve,majd ha tudok szedek le képet és megmutatom a kis "Caspert"!Uh után kombinált teszten voltam,kb. 2hét múlva lesz eredménye!

Drukk mindenkinek megy továbbra is!
kandi72
Budapest III. kerület

Timcsi, priven meg írod a neved? Akkor én megkeresnélek...
mókica

Igen feltörekvő.................és reménykeltő.
Volt már ilyen?
:wink:
Vendég

Kandika,
köszi a drukkot,vigyázz magatokra.
Majd kérjük az eredményeket és ha lesz képeket.
Vendég

Kandi, ez jó hír! :lol: :lol: :lol: :lol: Teszteredményhez megy a drukk!!+++ Miért volt rá szükség?
mókica

Loviné, nem emlékszek ilyenre, de a mai magas hő szerintem nem jó...
mókica

Loviné. te hőd hogy áll?
mókica

sziasztok.

kandi ez szuper :!:

mokica szep a gorbed.drukk+++++

Kép
monyo83

Jaj Móki !!!ez nagyon szééép hő!!!! :wink:

Én ma reggeltől barnázok,úgyhogy várom pirit!Ma van a 29.cn-m.
Remélem nem fogok megint 5-6 napot barnázni mensi előtt mint régen.
:?

Kép

Kép
syl100

Miért nem jó?Tessék megmondani!

Itt a hőm

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 37600_.png
Vendég

Mókica!*Ígéretes a görbéd!
A teszt a Margit kórházban kötelező...ill. ez ingyenes....az Afp-t akarják majd ezzel felváltani...na és majd ha ennek lesz eredménye,akkor a hasbaszuri...az a korom miatt kell...

Syl!*Sajnálom barnázást....mindig szoktál?
Olvastam,hogy a met emelés óta rosszul vagy....igyál nagyon nagyon sokat és inkább csökkentsd...remegés-gyengeség kíséri?Mert akkor az a gyogyi! JA és Én anno elkezdtem utálni a húst....és pár kaját...jó kis fogyókra....

Köszönöm Monyo!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi:Igen már hónapok óta ilyen sok barnázásom van a mensi előtt.:(
Remélem most a lapar után javul valamennyire a helyzet e téren is.

Igen remegés is meg gyengeség is rámtört.Ma már jobban voltam,de még mindig nagyon sokat megyek a wc-re.Iszom én a vizet,dehát még az is kijön szinte rögtön belőlem.
Amúgy a délelőtt durvább mint a délután.

Kép

Kép
syl100

Köszi, mindenkinek a görbe dicséretet!

Loviné, a mai azért nem jó, mert nem igen voltam ma jól...szerintem bekavart valami.

Kandi, értem!

Syl, küldöm pirit! Barna helyett jobb az!! :wink:

Meli, neked is megy piri. :wink:
mókica

Hello mindenkinek!

Végre .Én is csak megszokásból kattintottam ide. De már megyek is, apa valamit letöltötta gépre és a netről most eltűntek a színek :twisted: :twisted: :twisted: . Ajánlom neki, hogy megcsinálja :evil: .
Holnap jövök.

Jó éjszakát mindenkinek :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979

Szép jó reggelt mindenkinek!

Na ma én vagyok a kiskakas! Hát nem így terveztem, de mindegy. :)
Délelőtt a városban leszek, úgyhofy inkább csak dél után jövök. Indulás előtt még bekukkantok párszor, hátha valaki félkómásan betámolyog. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Tényleg, Mókica! Hogy érzed magad? Hőd mit mutat ma?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szép jó reggelt mindenkinek!

Hát a gépünk nem javult meg. Ez az oldal nekem úgy néz ki, hogy tök fehér minden, a betűk feketék, meg látom a vonalzókat. Azon kívül semmi szín nincs és megőrülök úgy zavar. Nincs valami tippetek, hogy mi lehet a bibi :?: :?: :?:

Kép

Kép
ranita1979

sziasztok.

ranita szerintem a gepek osszeeskudtek ellenunk :twisted: nekem reggelre bedoglot a windos igy linuxal probalkozom de egyszereun szornyu.
nem tudom miert ment ek el a szineid,csak a forumon vagy ugy globalisan nincs szin?

syl probalj visszavenni az adagodon mert igy ki fogsz keszulni :roll: probalh meg este bevenni egy masfel tabit.en mindig este vettem be hogy ne legyek anyira szarul.Ja es ugy csinald hogy par falat vacsi aztan tabi utanna folytatod a vacsit,nekem ez bejot.
sajnalom a barnazast.

buszke vagyok magamra szombat ota nem ettem semmi cukrot :o es tegnaptol barna kenyeret eszem :lol:

Kép
monyo83

Hali!

Lucuzs, köszi, jól vagyok! Mai hőm is ezt mutatja, visszatért rendes kerékvágásba:36,8...

Monyo, csak így tovább. :wink:

Ranita, nem tudom mi lehet a baj a gépetekkel... :(
mókica

mókica

Na mi meg is jöttünk, gyorsan megfordultunk. Nálam ez nagy dolog, mert autóval mentünk, és régen nem szerettem vezetni, most szoktatom hozzá magam, és elég jól bírom. :wink:

Ranita! Ilyet még nem hallottam, hogy elmegy a színe!!! Csak a netnek?

Monyo! Büszke is lehetsz magadra! Csak így tovább!!!:)

Mókica! Jó, hogy ki is heverted a betegséget, és a hő is szép mindig! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

most meg a fertility szállt el! :? :evil:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Na, most visszaolvasok.
Közbe jöttek a mamák, midkettő egyszerre :D , elmentem boltba, bankba, most meg a mami elvitte a Hannát sétálni :D .

Nnnnnna.

Timcsi,
rendíthetetlenül mennek a drukkok :D !

Lucuzs,
hát szerintem az a véres-myálkás bigyó nem igazán jó. Sok? vagy mióta tart?

Móica,
fosi :D :arrow: :evil: :evil: . Ez valami vírus most :evil: .
A hőd még mindig jó :D :D .

Kandi,
örülök, hogy minden ok :D :D :D

Loviné,
hogy neked milyen alacsony a hőd :shock: :shock: :shock: Lesz már valami vagy nem érzel semmit????

Syl,
már megint ez a hülye barnázás :evil: :evil: . Kíváncsi vagyok most hány napos lesz. Csináltak neked küretet is a lapar alatt???
Szerintem is csökkentsd a metet (nekem nem volt ilyen gondom, simán megemeltem 2-re és nem volt tőle bajom).
Nincs még meg az inzulinod? Arra gondoltam,- lehet, hogy hülyeség,- hogy azért nem bírod ennyire, mert jó a terheléses inzulinod és nincs is a szervezetednek szüksége rá. Vagy ez hülyeség, lányok :?: :?: :?:

Monyo,
az egész netről elment a szín. De érdekes, mert a vonalzókat színesbe látom, kék szín is van. A lap színe ment el, meg nincs semmi kiemelve. Szar. Nem bírok hozzászokni, de hogy mit csinált vele apa, azt még ő sem tudja :evil: .

Kép

Kép
ranita1979

Na, most egy hozzászólással bepótoltam a tegnapi napot is :D :D :D .
És még nincs vége :D .

Anyukám volt ma az itteni nőgyógyásznál és mondja, hogy a múlthéten meg a hétvégén engem emlegettek állandóan a kórházban, mert megint volt egy ilyen eset, mint én voltam :x .Pedig azt mondták ez nagyon ritka, előttem talán még nem is volt senkinek itt :shock: .
De azt mondta, roszabbul járt, mint én :cry: . Neki még lapart is kellett csinálni, úgy találták csak meg a méhenkívülit :( . Így ismeretlenül is nagyon sajnálom szegényt :cry: .

Kép

Kép
ranita1979

És még mindig én :D :D :D

Velem meg nem tudom mi van. Még mindig érzem a jobb oldalam. Néha, mikor pl felállok olyan kellemetlen érzés. Ma reggel olyan érzésem volt, mintha úgy kezdene fájni, mint mikor pé szokott lenni :shock: .
Egyszerűen fogalmam sincs, hogy most akkor lehetett e már vagy mi a nyavaja van :evil: :evil: :evil: .Idegesítő.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita!
Nekem 5 napig tartott a ciklus, aztán 1 nap barna, aztán 2 nap véres nyálka. De nem nagy mennyiség, csak éppen hogy észrevettem a papíron. Hát én már nem tudom, arra gondoltam, hogy lehet megeröltetem magam a bringázással. De a legszebb az lenne, ha így tünnének el belőlem a ciszták!!!!:)

A jobb oldalad érdekes kezd lenni, így 9 nappal a mensi előtt. Gondolom, hogy idegesít, nekem is folyton van valami, ami körül forog az agyam.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok! Régen jártam erre... Látom, mindenkinél megy a drukk! :) Remélem, hogy hamarosan körülöttem is felpörögnek az események.. Már csak csütörtökig kell kibírnom, mert akkor megyek vissza a dokihoz, remélem, hogy Mettel együtt jövök el tőle.

A net nálam kivételesen jó, tegnap volt gond, persze éppen akkor, amikor a határidős munkát kell leadnunk!

Amúgy valaki közületek használ minimikroszkópot? Csak mert én szoktam nézegetni és 2 napja páfrányos... Elkezdtem hőmérőzni is, de eddig még semmilyen irányba nem volt kilengés, bár még pár nap elválaszt a középidőtől. Mondjuk nálam a középidő nem igazán mérvadó!:)
kacsi80

Lucuzs!
Nekem is hasonlóan zajlott a legutóbbi mensim! Tényleg nagyon jó lenne, ha a ciszták ürülnének! Bár még metet nem szedek, de kecskeruta teát iszom már lassan 2 hete. Erről van valakinek tapasztalata?
kacsi80

Szia Kacsi! Én is a kecskerutát iszom! :) Mert még nekem sincs metem, nincsenek még kész a vizsgálatok.
Én épp egy hónapja iszom, és úgy tűnik helyrezökkent a hőgörbém. Én ciklus közepén kezdtem inni, és már pár nap alatt egyenesbe állt a vonal, addig meg csupa cikk-cakk volt. Azóta megjött, most is iszom, és egyenlőre nincsenek nagy kilangéseim, de nem szeretném elkiabálni. :wink: Ma ugyanis eléggé lement az ébredési hőm.
Ha meg leszen az eredményeim húzok újra dokihoz és az ultrahangon megnézetem, hogy mit mutatnak a ciszták.

Reménykedem, mert a legutóbbi uh-n szerintem volt javulás, és akkor már ittam a kecskerutát, de persze nem csak azt, ezért nem tudhatom melyik hatott.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?