Meli: az új táblába: Drukk: ? Mensi után átjárhatósági.
Én itthon csinálok kenyeret, de keverve. 1/3 fehér, 1/3 graham és 1/3 rozs. Nagyon sok zöld teát iszom natúron. Ha lehet kerülöm a cukrot...de persze ha elmegyünk moziba, sajnos ott muszáj a pattogatott kukorica meg az üditő, így ott light kóla van.
Főzésnél figyelek,hogy minél több főzelék legyen és általában natúr hús, párolt zöldség köret, káposzta, hagymás krumli egy kis margarinnal összekeverve....de persze be-be csusszan egy túró rudi, egy szelet süti, egy csoki, péksüti....
Még tavaly,amikor először nekiálltam, teljesen elszántam magam. Annyira kiiktattam a cukrot meg a fehérlisztet,hogy ránéztem egy csokira,nem kívántam. Beleittam egy szénsavas üdítőbe,nem ízlett. Akkor kő keményen, csak rozskenyér, semmi felvágott, natúr hús főzelékkel, barna rizs,joghurtok....fogytam jó sokat. De mensi nem volt. Aztán leálltam a mettel is meg ezzel a nagyon durva diétával is. Most,amikor elkezdem újra a metet,figyelek,miből mennyit eszem,de nem ennyire elszántam és nem is számolom a kalóriákat. (Nem is tudnám,türelmem sincs hozzá)