Új privát üzeneted érkezett!

Pesten nem esett az eső???
Itt Fváron folyton esik. Elmentünk az előbb betétet venni, mert sajnos kell. :cry:
mamba

Ha-ha! Végre laptetős lettem! :lol:
mamba

Zsu, biztosan minden rendben lesz, ne izgulj! Holnap majd gyere a hírekkel!

Rana, megértem, hogy aggódsz, én is azt tenném. Reménykedjünk abban, hogy nem véletlenül akarják elvinni őket blasztoig. Talán a biológusok látnak valamit, amiből azt gondolják, ez a legjobb megoldás. Drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Többieknek is mennek a drukkok ... kinek milyenre van szüksége.

Esőmentes vasárnap estét!!!!

Kép
petne

Katica, nem lehetett könnyű döntés, de azért gyere majd néha, hogy hírt adj magadról és a vizsgáidról!

Kép
petne

Sziasztok

Ha nem bánjátok mégis csak csatlakoznék hozzátok, pláne most hogy az egyik "földimet" olvasom. :wink:

Rana, Te drága NYUGIIIIIIII!!!!! Ráérsz aggódni értük majd ha megszületnek.
Ne vond kétségbe szerintem Őket, az ET időpontját a biológus csajszik szokták általában eldönteni a sejtek szerkezete alapján, és 4. nap nem igazán ajánlatos és szoktak visszarakni! azt hogy miért már elfelejtettem
Én a kisérőre is úgy emlékszem, hogy punkciónál kérik hogy legyen, ET-nél nem.
De ha Te ennyire aggódsz akkor beszélj holnap B.-vel, de Én pl. ha lesz köv. lombikom szeretném elvitetni 5. napig.
A medrol helyett esetleg prednisolon. Az apróbetüsödre írnál privit, nem értem. :oops:

Baba annyira sajnálom, :( úgy drukkoltam Neked a háttérből.

Tilli volt chat pénteken??
jó lenne már beszélgetni veletek

Kobszozsu drukkk++++++

Mamba neked is++++++++

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Rana, nem tudom, segítek-e, de leírom az én sztorimat és majd te leszűröd belőle a magad igazát..
Eddig minden lombikomnál 2-2 db blasztót hoztam haza. Ebből volt 2x0-ás hcg-m és 1x biokémiai terhességem.
Most nem akartam, hogy elvigyék blasztóig, de a dokim el akarta vinni. Azt mondta, higyjem el, nagyobb az esély. A dokim közben szabira ment. 15 psejtet szívtak le, 14 megtermékenyült simán, 13 együtt fejlődött, 1 meggondolta magát. Punkc.utáni 3.nap azt mondták, nem annyira szépek az embrióim, mint az előző lombikoknál, 3 van, ami nagyon szép, 8-sejtesek, abból 2-t, esetleg 3-at beültetnek még aznap. Ragaszkodtam a 3-hoz és titkon abban reménykedtem, hogy az én méhemben mégiscsak jobb lesz nekik, mint a lombikban, hisz az anyukájuknál van nekik a természetes közeg. A többivel vártak 2 napot, hogy lesz-e belőlük blasztó, mert csak blasztót fagyasztanak, de nem lett. A fejlődésük nem volt megfelelő. Nem lett fagyasztott 10-ből 1 sem. Gondoltam, bízzunk a 3-ban. Mint tudjuk, ők sem ágyazódtak be.
Nálam hiába volt sok embrió, mégis látta a biológus, hogy nem szabad várni.
Most meg tudnám neked indokolni, hoyg miért ragaszkodj a korábbi visszaültetéshez és meg tudnám indokolni azt is, hogy ne ragaszkodj hozzá, hallgass a biológusra. Nos, egyiket sem teszem. Pont azért, mert mindegyik mellett és ellen szól érv.
Mindenesetre bárhogy is döntesz, nagyon-nagyon drukkolok!

babaimádó
Kép
babaimado

Kisbuta
BPD: biparietalis diameter (két falcsont távolsága--a két fül távolsága)
Fronto: fronto-occipitalis átmérő (homlok-taró távolság)
Thorax: mellkas
Humerus: felkarcsont
Femur: combcsont
Köldökzsinórban 3 ér van normálisan!

Cicamama
Mindjárt elmegyek hozzád és elfenekellek! Hol a pozitív gondolkodás?
Vendég

Rana!
Mint azt már Nyulasz is említette én 3 4 sejteset kaptam vissza, és itt többen furcsálták is, hogy ilyen hamar, amikor ennyi szép embriónk van. De Tapolcán általában a 3. napon teszik őket vissza és az szombatra esett volna, amikor nem dolgoznak, ezért kaptam vissza 2 naposan őket. És a többieket sem vitték tovább 4 naposan mentek síelni! Nem tudom, hogy melyik megoldás a jó, az biztos, hogy mindenki arra esküszik, ahogy neki sikerült. Mi 3-an voltunk leszíváson és kétnap múlva beültin. Mindhárman kismamák vagyunk. :wink: :lol:

Mabe!
Látom Te is holnap mész Bocikukucsra! :wink:

Mamba! :cry:
Sajnálom.
Itt is esik egész nap. Lassan kiönt a Balaton. :evil:

KépKép
zsófikukac

Rana, 8 petesejtem volt. Ebből 5 osztódott szépen. Három blasztot kaptam vissza, és kettő ment fagyiba. Én a blasztokat támogatom, mivel nekem az jött be.

Mamba, kérünk sűrű helyzetjelentést. Azért a 10. napon tesztelhetnél egyet... vagy nem akarsz?

Babim tényleg terhes vagyok, mindent félreértek. :D

skrisz72

Köszönöm lányok a sok hozzászólást meg a segítséget, mostmár végképp nem tudom, mi legyen!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Az első sokk után kezd belém visszatérni a pozitív gondolkozás!!!! Mert ez most sikerülni fog, vagy így, vagy úgy. De azért csak aggódik az ember lánya! :lol: Holnap telizek 10-kor, meg megpróbálok beszélni a dokival. Aztán majd meglátjuk, mi lesz. Eddig még mindig gondolatolvasó volt, csodálkoznék, ha most kötné az ebet a karóhoz. Na majd kiderül.

Zsu, te is így fogd fel kérlek, neked nagyon-nagyon jó esélyeid vannak a blasztos beültire és a sikerre is, már csak neked kell úgy hozzáállni, hogy sikerülni fog!!!!!! Ha te úgy állsz hozzá, hogy nem sikerül, akkor nem is fog, és fordítva!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Látod, ez a beszéd!!! És aggódni úgyis fogsz. Ha hamar visszakapod őket, akkor azon, hogy nem kellett volna-e várni, ha meg később, akkor az ellenkezőjén. :lol:

KépKép
zsófikukac

Drága Rana!

Megértem aggódásodat de kérlek bízz a biológusban!

Annyi mindenen keresztül mentél már , hidd el most sikerülni fog!

Én szurkolok értetek! ++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Kösz Annmari neked is! :oops: Sose írsz magadról, de gondolom most se fogsz.... :roll:

Árnika írtam privit.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hát Zsófi, most tényleg fején találtad a szöget!!! :lol: :lol: :lol: Tényleg MINDENEN aggódok. :roll:

Ja és Mabe Apának nagyon tetszett a megszólítás!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, szerintem hagyd a biológusra, mert ő az, aki látja őket. A rutin, az rutin. Drukkolok nagyon!

Skrisz, jelentem: a lelkem már romokban, az Utro nem marad benn, már a 2. betétet használom. Nem részletezném tovább, a pocakom is már néha görcsöl. :cry: Tesztet nem vettem.
mamba

Rana!
Nem csak Te ne aggódj!!! :lol: És két hét múlva majd azon aggódsz, hogy sikerüljön, aztán, hogy uhun látszódjon, aztán a szívverésért és minden uh előtt, hogy minden rendben legyen. :lol: Én ma kb. százszor kérdeztem meg a férjem, hogy ugye jól vannak a Babákok, mert holnap megyünk uhra és ilyenkor már iszonyat türelmetlen vagyok. :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Bocs,hogy ismeretlenül közbeszólok de Ranához írnék én is pár sort.
Szoktalak Titeket olvasni mert én is átmentem ezeken a dolgokon amin Ti.

Mi is a debreceni Kaáliba jártunk B dokihoz.Volt 5 punkcióm és 3 beültetésem.Nekem is el akarták vinni az 5.napig amikor már a 3.sem sikerült.Azt mondta B.,hogy jobb ha elviszik az 5.napig mert ha addig elmegy nagyobb az esély a megtapadásra ha pedig nem akkor inkább álljon meg még kinn a csészében és nem reménykedsz fölöslegesen 2 hétig és nem beszélve arról,hogy elveszítesz egy lehetőséget.
Szóval bízz a dokiban és a biológusban!

Csak ennyit szerettem volna és megegyszer bocs,hogy ha zavartam!

Mindenkinek kívánok sok erőt,kitartást és mielőbbi babázást!

Sziasztok!
Ildikó

Kép
ildikó74

Mamba
Pihi... magnézium, rutascorbin... és egy feles (az alkohol nagyon jó izomlazító :wink: )

Cicamama
Az ember mindig talál valami aggódni valót :oops: :wink:

Zsófi
Én már kifejtettem apának, hogy milyen jó lenne, ha átlátszó szilikonból lenne az ember hasfala :wink:
Vendég

Mabe, képzeld el a látványt :lol: :lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Rana
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.08 18:16-kor.
Vendég

Sziasztok!
Lehet egy kérdésem?
Mikor érdemes tesztelni?
Azért kérdezem, mert sikerült most egy gyönyörű negát tesztelnem.
ET+9. napon. Ilyenkor már illene legalább egy halványka csíkot látni, igaz?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Ildikó! Remélem, itt vagy még!!! Nem baj persze, hogy hozzászóltál, sőt, köszönöm!!!! (Máskor is nyugodtan jöhetsz sztem :wink: ) Az a kérdésem, hogy végül elvitték az 5. napig???? Mert látom a vonalzódon, hogy sikerült!!! :wink: :wink: :wink:

Zsófi, megint kőbe kellene vésni amit írtál, úgy igaz minden szavad! :D Meg Mabe a tied is! :wink: (Bár azt a szilikon hasfalat én azért átgondolnám.... :roll: :shock: :lol: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="bumi1979"]S írta:bumi1979ziasztok!
Lehet egy kérdésem?
Mikor érdemes tesztelni?
Azért kérdezem, mert sikerült most egy gyönyörű negát tesztelnem.
ET+9. napon. Ilyenkor már illene legalább egy halványka csíkot látni, igaz?

Nem biztos... függ a teszt erősségétől... és a felsőbb hatalmaktól :wink:
Vendég

Na én is a látványtól tartanék..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez a cicaalom pont jó lesz! :lol: :lol:
Bumi, van akinek csak a 10. vagy 11. napon lesz csak pozitív, de sajna nem a tapasztalat beszél belőlem....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Zsófi, minden rendben lesz, naná, hogy ott vannak a babók!
Bumi, ET+10 szerintem.
Mabe, a reggeli Fraxit nem adom be, nehogy elvérezzek. A magnéziumot bevettem, a feles jó lehet. :)
mamba

Mamba! Sztem add be a Fraxit, nem fogsz elvérezni..... Én nézettem INR-t (ez mutatja a vérzékenységet) Clexane szúrása közben (az is könnyű molekulasúlyú heparin, mint a Fraxi), és tök ugyanannyi volt, mint Clexane nélkül..... Csak Syncumar meg a Warfarin okozhat vérzékenységet.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="babaimado"]M írta:babaimadoabe, képzeld el a látványt :lol: :lol: :lol: :lol:

Lelki szemeim előtt van... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

ok Rana, akkor beadom.
mamba

[quote="rana33"][ írta:rana33size=75]Mamba! Sztem add be a Fraxit, nem fogsz elvérezni..... Én nézettem INR-t (ez mutatja a vérzékenységet) Clexane szúrása közben (az is könnyű molekulasúlyú heparin, mint a Fraxi), és tök ugyanannyi volt, mint Clexane nélkül..... Csak Syncumar meg a Warfarin okozhat vérzékenységet. [/size]

Nem az INR-t befolyásolja, hanem az antiXa hatást lehet mérni :wink:
Vendég

Vkrisz,
szerintem is jobban ált a barna.
Már bocs, de itt olyan, mintha az anyukád lennél.:(
Remélem nem haragszol meg az őszinteségemért.

Skrisz,
bizniszelhetünk? Star Trek ügyben? :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Rana!

Nem sikerült elvinni egyszer sem mert sajna nekem a 2.napon mindig megálltak az osztódásban.
5 punkció volt összesen 37petesejtet szívtak le és összesen 4-et tudtak visszaültetni háromszorra.Először 1-et,másodszor 2-t és harmadszorra megint csak 1-et.Ezért mondta,hogy várjunk az 5.napig mert inkább álljon meg kinn.
Nem tudták megmondani,hogy miért álltak meg mindig.Mindig sok petesejtem lett,mind megtermékenyült ICSIvel ugyan elkezdtek osztódni majd 4sejtesen megálltak.
Azt mondták,hogy nem jó minőségűek a petsejtjeim(deformáltak,szemcsések)és emiatt rosszak lettek az embriók is.

A kislányom végül spontán sikerült ami szerintem csoda!

Kitartás és össze fog jönni!

Ildikó

Kép
ildikó74

Mabe!
Nekem elég lenne egy uhu itthonra! :lol: Szilikonhas nem jó, mert a Babákokon kívüli belső dolgaimtól én tuti hánynék. :oops: :lol:

Rana!
Ma igen okos és bölcs vagyok! :lol:

Bumi!
Én Et+9-en olyan halvány negát teszteltem, hogy rajtam kívül senki nem látta és két Babóka kapaszkodott meg. :wink: Holnap tuti pozitív lesz, szorítok!!!! :lol:

Mamba!
Köszi! :lol:

KépKép
zsófikukac

Ja képzeljétek iszonyatosan fáj a torkom. :evil: Voltunk patikában, annyian voltak, hogy a férjem kiparancsolt, nehogy még valamit összeszedjek és vett homeós gyógyit.

KépKép
zsófikukac

Zsófi! :( Jobbulást!!! És tényleg ne menj emberek közé! Meg Apa se nagyon, mert tőle is elkaphatod!!

Mabe! De azért abban legalább igazam volt, hogy szúrhatja?? :roll: Mi az az antixa hatás?????

Tyű, Ildikó, nem semmi!!!!! És tényleg csoda, a "rossz" petesejtjeiddel! Nekem eddig még csak egy beültim volt, egyetlen szép 10 sejtes embrike 3 napra (nem sikerült, de sztem nem azért, mert három napra lett beültetve, hanem mert egyedül volt, és így vajmi kicsi volt az esély...). Úgyhogy ezért gondolnám, hogy azért nem kéne kizárni a 3 napos transzfert egyelőre... Pláne, hogy 3-an vannak. Nade befejezem, a többiek már biztos unják ezt a témát. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, én is befestettem a hajam, de nem árulom el itt, hogy milyen színűre! Hadd maradjak inkognitóban! 8) :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Mamba, ha úgy érzed kifolyik az utro, vedd be szájon át. Tök mindegy! Arra azért készülj, hogy lehet, hogy picit rosszabbul leszel. Akik szájon át szedték rosszullétre panaszkodtak.

skrisz72

Háát szerintem azt csak az Oral tablettával lehet megcsinálni, a hüvelykúppal nem szeretném. :oops:
mamba

Mamba, az oral és a hüvelykúp ugyanaz, csak nem lehet kétfélét írni a dobozára. Én is szájon át szedem hétköznap a déli utro-adagomat, pedig csak hüvelykúpom van. Kicsit szédülök tőle, de elviselhető.
Nagyon szorítok!

Mabe,
köszi a választ. Nálunk úgy van, hogy nem ugyanaz ultrahangoz, mint aki a dokim. Az uhusok kinyomják a leletet, és átmegyek a folyosó másik végére konzultálni. Most ráadásul az uhus doki angolul magyarázott mindent egy gyakorlaton lévő arab diáknak (azért örülök, hogy most persze hasi uhu volt!), gondolhatod, néha magyarul se értem ezeket a kifejezéseket (ha te nem lennél...), így meg pláne nem sokat vettem. Csak néztem a kistévén a picurt, és drukkoltam, hogy mozogjon, aztán mozgatta a lábát, meg hallgattunk szívhangot, és akkor megnyugodtam (majdnem a szájában volt a lábujja, hát elég érdekes gumigyerek még szegénykém; most meg, hogy értelmeztük a leletet: azt hiszem, olyan UFO-forma még. De hát így is szeretjük persze.) Nekem csak annyit mondott az uhu-s doki a végén, hogy a pici nagyon szépen fejlődik, minden rendben van vele, ezért kérdeztelek.

Mabe,
és még egy kérdésem van! Péntek délután, mikor hazaértem, és felpolcoltam kicsit a lábam, iszonyatosan begörcsölt a lábfejem, először az egyik, utána a másik. Idővel elmúlt, de se mozgatás, se nyugi, se masszírozás, semmi nem segített rajta. Azt gondolom, hogy ez valami hiány, talán Kálium, vagy más. Mit tudsz te erről???
(azóta nem volt ilyenem, meg korábban se soha.)

Kép
kisbuta

Magnéziumhiány!
mamba

Rana!

Azért nem írok magamról mert semmi különös nem történik velem.
Szedem a fogigátlót amialatt egyfolytában barnázok,sőt valamelyik nap véreztem is.
Csütörtökön leszek a 21.nap akkor megyek uh-ra de szerintem valami megint nincs rendben úgyhogy a kezdés most is tutira elmarad!

-:))))) hát röviden rólam ennyi! A hangulatomról meg már inkább nem is beszélek!
Vendég

Annmari! :cry: Mondták itt a lányok, hogy fogigátlótól lehet barnázás meg vérezgetés (talán Dezsinának vagy Babának volt hasonló gondja, nem is tudom), úgyhogy nem feltétlenül jelent ez rosszat! De majd UH-n kiderül! Próbálj addig is jó dolgokra gondolni, hátha az segít! És mindenképp írd meg, mit mondott T a 21 napi UH-on!!! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, Mamba, vedd be nyugodtan a hüvelykúpot, 100%, hogy teljesen ugyanaz van benne!!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na megyek lassan szunyókálni, drukkoljatok a három picikémnek:

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Annmari,
én végig barnáztam a fogigátló mellett, így az egyik asszisztens azt mondta, emeljem napi 2-re a marvelont...ekkor csökkent a barna...
Sztem ez normális...GYere mindenképp, hogy mi alakul!

Rana, Kobzoszsu,
megadrukk a babácskáknak!!!!+++++++++++++++++++++++++++

Mamba,
nagyon drukkolunk!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bea jól eltűnt :roll:

Rana, Skrisz, Kisbuta,
szóval tényleg be lehet kapni a kúpot? :roll: (akkor holnap délután nyelek, mert holnaptól tanítok, esély nincs ülni sem, nemhogy ledőlni :oops: remélem, nem üt ki :lol: )

Jó éjt, Lányok!

tillidian

Vkrisz, Dezsina +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Mabe, Zsófi
Remélem kaptok képeket holnap!!!

Rana
Te is "paramami"leszel! :lol:

Hajnóca
Se a hajam, se az a kép nem túl jó (nekem se tecc nagyon)...a megint megjöttbe raktam fel 3 különböző színű, formájú hajamat...a nemrégieket meg ismeritek....na mindegy...nem ez a téma itt... :D (Ma már szőkébb.)

Ildikó
Nem semmi csoda! :D

Na ennyi mára belőlem...pusz mindenkinek!!!
vizkriszisback

Sziasztok!!

Na végre van már Bnet!!! :shock: Úgy hiányoztatok!!!! :oops:

Vkrisz, meglestem a képeidet a másikon, és adok egy bölcs tanácsot: mindegy, hogy szőke vagy vagy barna, mindkét szín jól áll, viszont a frufru nem!!! Na, szólottam. :D

Till, figyelmeztettelek volna, hogy el fogsz bágyadni az Utrotól ha szájon át szeded, de gondolom már rájöttél.... :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

VAN BABANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

VAN BIZOOOOOOOOONY!!!!!! :wink:

KépKép
KépKép