Naaaaa???? De jók voltatok ma!!!
Nem volt Nst. Ami ugyanaz, mint a CTG. Mivel két napunk hiányzik a betöltött 36. héthez.
Ebben az a jó, hogy azért kellett most mennem, mert a dokim jövő héten nem lesz. Síel. Így két hét múlva kell mennem, amikor lesz. Szóval két nap számít, de két hét nem...
Sebaj. Legalább elintéztük a jövő heti uh-t, a pipim tök nega, méhszáj zárt, Lukács szépen befordulva a jó irányba...
Egyébként biztosan van még néhány baba, aki nst nélkül is simán meg tud születni és semmi baja... Lehet, hogy Lukács is ebbe a táborba fog tartozni.
Azt viszont megbeszéltük, hogy 21-ig tartjuk a 2in1 formációt!
Ilonám! Ez az a hossz, amit január végén vágattam.. De igen, ez már tök rövid. Buli.
Érzem, hogy neked is lesz ctg-nst... Kell, hogy leygen, mert olyan szép kismami leszel, hogy csak na!
Gyöngyi! Lukács alkot nst nélkül is!
De abban az időben ő rendszeresen alszik, tehát valami jó kis édességgel majd fel kell ébresztenem, nehogy valami nővér nyomkodja meg a kis seggét egy kis mocorgásért..
Apás szülést tervezünk. Tudom, vannak csodák, de nem nagyon építünk ilyenre. Tehát valószínűleg csak egyszer élhetjük át ezt a csodát, apa is részt akar venni benne, mint eddig mindenben. Lehet, hogy nem tartotok majd normálisnak, de a rendes szülés lesz, szeretnék minél kevesebb beavatkozást kérni. Csak, ami feltétlen szükséges. A gerincemet meg nagyon féltem. Eddig úgy gondolom, hogy nem kérnék semmi gerincbe bökős fájdalom csillapítást. Ha meg császár, akkor lesz, ami lesz.
Én nem ismerem a homeopátiás dolgokat..
Mágnes! Nagyon szép a kisgyerek! Tudnám kicsit megdajkálni! Annát is megölelgetném, olyan szép lány!
Elhiszem, hogy hiányzik a pocid. Tudom, hogy nekem is fog. Nyögök, jajgatok már, nehéz néha, de akkor is imádom a nagy pocakomat, a lakója meg a szerelmem... Az apjával együtt. Tiszta luxus!
Domo! Legalább nem zavar össze a védőnőd!
Hogy állsz a vásárlással? Majd néhány szerzeményt szeretnénk ám látni!
Trinky! Róózsaszíín? Váááó! Éééés, ti hogy álltok?
Nekem is olyan volt a hajam, mint neked most, abból lett ez a tök rövidke... ( egyébként a hajam, ha hosszú, behullámosodik, eredetileg meg van a barnában egy kis vörös, amit nyáron a nap hoz elő..) De gondolom, te inkább olyan Nicole Kidman-es hajat bírnál! Vagy másik vöröset? Pirosat? Gránátalmát?
Kicsibém! Hát, na, engem is megtévesztettél a fejéssel, azért kérdeztem rá. De akkor jól gondoltam a sorrendeket.
Várom a hajadról a képet! Biztosan jól fog állni!