Új privát üzeneted érkezett!

Amúgy a kukában vannak az eddigiek.. :)
varga tünde

kopp-kopp...

Sziasztok!

Ígérem, most nem riogatni jövök. Borim is beteg volt a héten, de csak hőemelkedése volt, 37,2-nél nem ment feljebb. Nem volt náthás sem, csak az orrnyálkahártya duzzadt be egy picit, ettől nem kapott levegőt alvás közben. Fenistil cseppet kapott rá. Ami zavar: nem volt lázas, s nem tisztult náthával. Ez nem baj? Az utóbbi 3 betegsége is ilyen lefolyású volt. S még ha náthásodott is, nem tudtuk leszívni az orrát, mert semmi nem jött le, csak hallottuk, hogy szörcsög, valahol mélyen. Utólag nézve nem úgy tűnik, hogy bármi visszamaradt volna belőlük. Egyébként arra gondoltam, hogy a megfelelő vitamin (Lenkei) ennyire megerősítette az immunrendszerét, hogy elkapja ugyan az erősebb vírusokat, de nagyon enyhe lefolyással túl is van rajta. Lehetséges ez?
ktc

Ktc: mi is így voltunk Benivel meg Domival.Hallottam szürcsög valahol de nem jött ki semmi. Dominál elmúlott,de Bencinél nem,ahogy fent leírtam ez lett belőle,és most kezd rendbe jönni,nincs orrhang.(a láza előtt3 héttel kezdődött az orrfolyás majd elmúlt,egy hétig orrhang,aztán láz.érthetetlen,a dédinél is ez volt.)Pedig Bencét is tuningolom ezerrel vitaminnal,Domit is.
varga tünde

Mi is így voltunk Martinnal, orrpolip :lol:
Na jó, az már egy másik történet. Ktc, próbáld higítani neki Gyöngyi módszerével, be az egyik orrba a sós oldatot, kiszívni a másikon és fordítva.
Múlt héten vettünk Lenkei folyékonyt és más csomagolása és íze van, nekem nem nagyon ízlik.
Minket egyelőre elkerül az influenza, de a környéken sem hallaottam.
Jobbulást Tündi! Bari merre vagy? Andi? Kory? Oviztok?

Éva

KépKépKép
agmano

sziasztok!
megvagyunk!!dávid 9350gr és 75,5 cm!!
az influenza a környéken tombol,a barátnőim és a gyerekeik mind átestek a suliban sokan hiányoznak még a tanárok közül is úgyhogy nem sok esélyünk van hogy megússzuk...de mit lehet tenni?semmit :( :( :(
barika2008

Sziasztok!

Na,Bari azért nem írsz te mostanában az evésről,mert Dávid már
ilyen 1,5éves gyerek súlyában van!!!
Nem panaszkodhatsz,és remélem meg is vagy elégedve,mert a 3.gyerkőc tényleg nagyon jó súlyban van.
Bizi milyen lett a nagyoknak?

Éva!

Akkor nekünk már bizti az új Lenkei van,mert fel is tünt,h.már nincs a cimkéjén a baba.
Az ízét mondjuk nem tudom,h.miért változtatták meg!?
Összetevőiben is változhatott?

Amikor ezt az orrszívást csináljátok,akkor a másik orrlyukba(amit nem szívtok)abba mivel cseppentetek,mennyit,és milyen sóoldatot?

Kinga hétvégén szülinapi buliban volt,egy 6éves kisfiú hívta meg a szülinapjára.
Tettem fel 2képet az iwiwre.
Hétvégén szombaton lesz a farsangi,nyíltkörű,szóval 300ft ellenében az jön be aki akar.Nem nagyon örülök neki.
Méhecske lesz,majd fotózok!

Kory

Kép

Kép
kory

sziasztok!
kori én már láttam a képeket :lol: :lol:
írtam is alá :lol: :lol: :lol:
de ide is leírom nagyon jó csaj lett kingából(az is volt) :lol:
nem csoda,hogy már a 6 évesek meregetik rá a szemüket :lol: :lol:

súly:miért? oli is ilyesmi súlyú volt ha jól emlékszem...és szerintem jól emlékszem
barika2008

Bari!

Köszi!
Nem tudom így könyv nélkül,hogy Olivér 8hósan hány kg
volt,de szerintem nem volt ennyi.1évesen volt 9,75 kg.
Azóta viszont szinte semmit nem hízik,pedig aránylag eszik,bár van amikor megköti magát.
Nem tudom normális-e,de neki napi 4-5 alkalommal van széklete.
Szinte ahányszor eszik.Soknak találom,de normál állagú,nem hasmenés,és mindig ilyen sokszor kakál.
Történt valami előrelépés Dávid mozgását illetően?

Kép

Kép
kory

kori...igen történt elölrelépés sokkal hangosabban kiabál,hogy vegyük föl és cipeljük a seggét!! :lol: :lol:

viccet félretéve:nem történt változás de tegnap a tanácsadáson a dokinéni átnézte és olyan erősnek stabilnak találta,hogy annak ellenére,hogy a nem kúszó nem mászó babákat 8 hósan szokták megnézetni neurólogussal...őt nem küldte mert szerinte alkatilag erőileg mindenre képes lenne....

dávid is ennyit kakil...ha nem híg vagy semmi baja,akkor engem nem érdekel.az persze más ha hasmenős vagy bűzös vagy akármi...

amúgy a mi dokinénink szerint egy átlag normális méretű 1 éves 9-10 kiló.szóval akkor oli rendben van...egy éves kor után is nézik a havi gyarapodást?
én nem emlékszem...
barika2008

Kép
barika2008

Bari, úgye nem azt akarod mondani, hogy a képen Dávid áll 1 kézzel kapaszkodva?! Elmész a ...-ba, méghogy nem fejlődik a mozgása...

Na voltam UH-on, itt is rövid úton kiszórtak, de legalább alaposan megnézték - remélem. Borzasztó testtartásban van, össze van görnyedve, kezével átnyúl a lába alatt, de láthatóan minden rendben van, zártak a szervei, hasfala, működnek a dolgok, nincsenek ciszták, áramlás jó.
Itt megnyugodtam volna, de akkor mondta, hogy a méretei alapján fiatalabb, így még durvább az AFP, 2 hét múlva újra UH majd genetikai tanácsadás. Én megint nem láttam ficeregni és még nem is érzem az első fali lepény miatt.
Nem volt lehetőségem felkérni orvosomnak, de nem is túl szimpi, úgyhogy mást kell keresnem...
Már tök mindegy kinél szülök, megváltozott az értékrend...

Éva

KépKépKép
agmano

hALI.

Bari ....TE...egy szót sem ezután :) :) :) :)

Nagyon szép méretei vannak Dávidnak!!!!szuper fejlett kissrác!!Tényleg minimum 1éveseké a méretei.8hónapos és nagyon szépen áll...és tényleg csak egy picit kapaszkodik??? ámulunk teljesen..:)

Na...majd még jövök..hazaért apa

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

sziasztok!
tényleg csak így kapaszkodik dávid...sőt ha felállítom és elengedem,másodpercekig áll.de nem csinálja magától....

évi:esküszöm neked az ultrahangon dávidot soha de soha nem láttam mozgolódni...már olyan szarul esett,hogy a barátnőm aki 2 hónappal utánam szült folyton mondta,hogy milyen mutatványokat csinál neki a gyerek az ultrahangon...nekem meg soha semmi.
egyébként az afp-je meg pont neki lett magas,de nem kellett neki magzatvizet venni csak valami tanácsadás volt ahol százalékot számítottak...pontosan nem tudom de azt tudom,hogy nem lett semmi gond és további vizsgálatok sem kellettek...
KÉP????????????

cleo köszönjük a dicséretet...írj te is egy kicsit többet!!

egyébként olyan kár hogy csokinyuff már nem jár felénk,mert egy bedöglött(mozgásfejlődéses) topikban olvastam,hogy anno az ő kislánya sem kúszott mászott....
barika2008

Sziasztok.

Bari.írok én :) csak bevallási időszak van,úgyhogy könyvelgetek,csinálom a bevallásokat :(
Amúgy lehet,hogy a kúszást-mászást ki is hagyja Dávid...ilyen is előfordul.itt jegyzem meg Zsolti sem mászott.

Évi.a mozgást sógornőm is csak a 20héten érezte először...pedig neki is ez már a 4.terhessége.az meg nagyon jó,hogy minden rendben a kicsivel

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Most háttal van a hasamnak összegömbölyödve, így aztán még egy darabig nem fogok semmit érezni, de sebaj. 2 hét múlva UH.
Kép? :oops: Képzeljétek, még a nemét is elfelejtettem megkérdezni :oops: Új hely, még be kell melegednem. A váróban kellett valakit megkérdeznem, hogy melyik ajtón kell bemennem, hol rendel a doki, akivel meg volt beszélve, mert még sosem láttam. Összesen 1 orvost ismerek a klinikáról, aki 3D-zett 4 és 6 éve.
Lényeg, hogy fejlődése oké.

Andi ismerős a téma, Sanyihoz sem igen lehet hozzászólni mostanság.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Most beszéltem a védőnővel, kérdezi, hogy gondoltunk-e magzatvíz mintavételre? Hát majdnem elájultam a kérdésén. Mondtam, hogy azért várjuk meg a genetikai tanácsadást....

Természetesen, ha indokolt, akkor minden kockázatot felvállalunk, hogy kiderüljön egészséges-e baba. De még nem merek ennyire előremenni.

Az új doki jelöltem külföldön van, nem vette fel a mobilját, de visszahívott ismeretlenül is!!! Eddig nagyon pozitív. Remélem elvállal, jövő szerdán rendel, akkor kiderül.
Bocsi, hogy állandóan a saját nyavajáimmal vagyok csak elfoglalva :oops: , megpróbálok végre építő tagja lenni a társaságnak!

Mit hallottatok az alga méregtelenítő, immunerősítő hatássáról?

Éva

KépKépKép
agmano

agmano engem speckó érdekel,minden ami ezzel kapcsolatos,úgyhogy továbbra is írj meg mindent... :wink:
hány éves is vagy te pontosan?a magzatvíz vizsgálat miatt kérdem
barika2008

Sziasztok!

Agmano!

Engem is érdekel,és mindig várom mit írsz ezzel kapcsolatban.
Az előző hozzászólásod után én is a magzatvíz vételre gondoltam.
Én kis gyanú esetén is vállalnám.
Ha a gyerek egészsége a kérdés tudod én a végsőkig...
De amúgy tényleg nem hiszem,h.valami baj lenne,inkább ilyen
"eszetlenségek",mint amiben mostanában részed van!

Nekem most egy!(van több is) iszonyú nagy kő eset le a szívemről ,
mivel eltelt 2hét a vérvételtől számítva,ugye levél nem jött,így vettük a bátorságot és nagy félve az eredménytől felhívtuk a klinikát.
34dologra nézték az allergiát+széklet,és a széklet teljesen negatív+ami elkészült eddig,az is mind,mind.Köztük a feltételezett lisztérzékenység is.Jövőhétre lesz meg a többi,még nagyon nem merek örülni,de azért már megkönnyebbültem... :)

Akkor a kérdésem:

Szerintetek miért ilyen a súlya,mi a fenéért nem hízik???

Kép

Kép
kory

kory kérlek engedd meg,hogy nyáron elmenjek hozzád látogatóba és egy gumikalapáccsal leüsselek!! :lol: :lol: :lol: :lol:

és ez egyben a válaszom is a kérdésedre :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

Kép

szindi10évesen
barika2008

Kory, óriási!

Légy szíves dobd már k ia mérlegedet a kukába és ne vegyél másikat!!!!!

Éva

KépKépKép
agmano

Mariettának Boldog Névnapot!

Kép

Kép
kory

Tényleg,tényleg:

MARIETTA.NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Kory.nagyon nagyon örülök. :) :) a többi is tuti rendben lesz.épp ma gondoltam rátok,hogy ugyan megvan-e az eredmény :)

Évi.dehogy baj,hogy most erről írsz-hisz ez foglalkoztat a legjobban :)
Fiúk jól vannak?

Nálunk Sziszi beleesett a hányós-fosósba :( :(....ma nem evett szinte semmit..áááá mindíg van valami.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

[quote="kory"]2 írta:koryhét múlva lesz eredmény,és én nagyon reménykedem!!!!!!!!!!!!!!
Ha rendbe lesz én a vékonyság miatt soha többet nem vizsgáltatom!!!!

Kory, remélem erre emlékszel és kidobtad már a mérleget? És most olvasok vissza :oops: , anyukád hogy van?

Martiettának sok boldog névnapokat!!!

Éva

KépKépKép
agmano

Andi, Sziszinek jobbulást!
Inkább ne kérdezd hogy vannak a fiúk, mert ha leírom, akkor az ellenkezője történik.
Pénteken farsang és fülészeti kontroll.

Éva
agmano

Éva!

De jót nevettem,nem is emlékeztem erre a hozzászólásomra :lol: :lol: :lol:
Anyukámmal remélem semmi nincs,legalábbis a hétvégén még nem volt,mamám volt kórházba,de már minden rendben!

Cleo!
:cry:
Jobbulást nekik!
Így a farsangra sem tudnak menni?
Vagy már volt?nem írtál róla!

Éva!
várom a pocakos történéseket :lol:

Kép

Kép
kory

Marietta Boldog Névnapot!!

Huu de sokat írtatok! :)

Dávidka is olyan mint Bence volt,nem mászott - kuszott,csak menni akart. Nála ez kimaradt.. :)

Súly is jó! Domi most 11körül lehet.

Éva legközelebb tessék megnézetni a nemet!nem elfeledkezni róla.. :) :D

Cleo: jobbulás Sziszinek!
varga tünde

Ktc: miújság tesó ügyileg? bele olvastam a másik topikban ott írtál róla. :) Nagyobbik gyerkőc?
varga tünde

Bari!

Mit akarsz Szindi még a fényképen is eszik???
Jöhettek hozzánk,dokumentumokkal,melyeket fotókkal alá is támasztol. :lol:
Itt a fotón hány kg?Nekem jó lenne ez a súly 10 évesen!Szerintem nem vészes.

Kép

Kép
kory

Kory, nem akarlak felhergelni a többiek is elküldenek melegebb éghajlatra miatta, de még egy dolog eszembe jutott a soványságról - azok kívül, hogy Kingánál ez alkati dolog. A pajzsmirigy túlműködés okoz tudtommal soványságot (most derült ki sógornőmnél az alulműködés, innen jutott eszembe). Olvass után a neten, de ez is tünetmentes, örökletes is lehet és később okoz gondot a lányoknak.
Én 7 évesen 17 kilóval mentem iskolába (Martin is vékony, most 20 kiló 6 évesen), most végre elértem az 50-et majd' félidős terhesen.

KINGÁNÁL A KIS SÚLY ALKATI

Pussz!

Éva

KépKépKép
agmano

Szia Kory! Csatlakozom Évához, s leírom a saját gyerekkori és kora felnőttkori jellemzőimet: 6 évesen mentem suliba, de nem akartak engedni, mert nem voltam 18 kiló. 18 évesen a fősulin vért akartam adni, de nem engedték, mert mindössze 42 kiló voltam. Férjhez 48 kilósan mentem, Borit 51 kilóval szültem. Ezek után nem csodálkozom rajta, hogy Bori is gracilis. Tudom, téged ez mind nem nyugtat. Fantasztikus bátorságra vall, hogy ismét elmentetek Kingával egy kivizsgálásra, őszintén becsüllek érte!

Tünde! Tesó ügyileg megvan a teljes kivizsgálás (mármint engem vizsgáltak), minden rendben szerencsére, viszont várunk az influenza lecsengéséig, még egyszer nem akarunk ugyanabba a hibába esni. Így is lesz bőven izgulnivalónk. Borira vonatkozó kérdésedre szívesen írok privit.
ktc

kori:lehet hogy nem hiszed el de én 3-4 éves korában már sz@rtam le,hogy hány kiló szindi.addig idegesített nagyon....főleg az első években amikor még a doki és a védőnő is erősen foglalkozik a súly kérdéssel.később már soha de soha nem állítottam mérlegre.az iskolai óvodai méréseken megmérték,de soha nem mondott semmi rosszat a doki.és ha a doki nyugodt volt én miért idegeskedtem volna?3évig volt 12 kiló arra emlékszem.olyan vicces volt mindig mondtuk 12 kilóval,fog férjhez menni.
10évesen mennyi volt azt nem tudom de átlag 10-12kilóval kevesebb volt mint a kortársai,és ez most is így van...úgyhogy neked ez nem felelne meg!!!
nekem kinga tökéletes,pont olyan mint szindi volt.talán majd találok képet is.és szemre is tökéletes kinga!!nekem nagyon tetszik!!remélem lesz olyan szerencsés,hogy egész életében ilyen jó formájú marad....
barika2008

Igaza van Barinak,de megtudom érteni Koryt is. :)

Ktc: miért? volt valami probléma az influenza időszakbani fogantatással ? elmesélheted minden érdekel :) az jó,ha rendben vagy eü. leg :) te szedtél vitamint terhességed alatt?

Szörnyű :evil: olyan szépen süt a nap,de tök hideg szél fúj,nem merem kivinni őket.. :evil: bár most alvás idő van,de nem nagyon akarnak aludni :( pedig jó lenne. anyumnak szeretnék tortát sütni,neki holnap lesz a születésnapja,vasárnap meg Beninek.szerintem megint egyben fogjuk tartani,de a csoki tészta alapot ma szeretném kisütni,holnap csak tölteni,meg díszíteni szeretném.de ha nem alszanak mi lesz a terveimből :shock: :?

:arrow: rájuk parancsolok,bár Domi a nagyobb hangú :roll:
varga tünde

Éva ma hol vagy?
varga tünde

Szóval Beni nem alszik Domi beájult. Apa jön haza,úgyhogy lőttek a du. programomnak. Így van ez ember tervez isten végez.. :)

De tényleg hol vagytok?
varga tünde

Sziasztok!

Mai nap:
Kép Kép

De. barátnőmnél voltam, du fülészet, sajnos még nem jött ki Martin tubusa, de talán már csak 1 hónap.
Amúgy jól vagyunk.
Megyek, mert Sanyinak dolgozni kéne, de a fiúk nem hagyják.

Éva

KépKépKép
agmano

Én vagyok!

Most vetettem le a gyerekekről a jelmezt.
Nem bírtak már magukkal így beöltöztettem őket pár fénykép
erejéig :lol:
Nagyon édik benne.Holnap lesz a bál,gondolom ezren lesznek...
Kinga nagyon várja,és nagyon kiváncsi,hogy ki minek öltözik.

Bari!
De jó neked,engem nem tud nem érdekelni.
Pedig annyira akarnám,h.lesz@rjam,de nem tudok kivetkőzni magamból.

Tündi!
2-3 napja nálunk a kicsi alvása nem az igazi.
Eddig maga aludt el,6hetes korától végig aludta az éjjeleket.
Most nem alszik el maga,üvölt a k.ágyba,ami kb.2perc után hányásba torkollik.
Nem akarom rászoktatni,h.kézben aludjon el,amikor eddig sem tette,elég volt Kingát 15hós koráig járkálva altatni.De az se lehet,h.mindig hányjon.
Nincs sírva hagyva,de 2perc elég.
Tanácstalan vagyok,ma már d.u.-án is csinálta.

Ktc!

Írjál egy kicsit magatokról,a családról stb..

Gyöngyi!
Merre vagy?

Kép

Kép
kory

[quote="kory"]. írta:kory...engem nem tud nem érdekelni.
Pedig annyira akarnám,h.lesz@rjam,de nem tudok kivetkőzni magamból.

Dobd ki azt a k..a mérleget!!!!!!!!!! Szólj a férjednek, hogy olvassa el a hozzászólásomat és dobja ki ő - vagy vegye kis az elemet!

Oli aztán jó kis műsort ad le! Ez nem semmi. Szegények. Nem lehet, hogy beteg és azért hány? Hiszti után 2 perc múlva hányni? Vagy nagy színész, tudja az eszközeit....
Ezt éjjel mutatja be, vagy este? Ezek után én is felkapnám :oops: . Tippem sincs mit lehet tenni. :?:

Nálunk zárt a farsang, végül is nem bánom. Kiscsoportban még kiváncsi voltam, most 1 percre is elég volt benézni, tök arik voltak. Norbit többször is fotóztam, de csak a ruhája széle volt a képen. Össze-vissza rohangászott. A nagyfiúk 90%-a valami fekete vagy sötétkék jelmezben volt, nagyok már és vadak.
Martin rendőr volt, de őt üldözte a betörő.

Jó farsangolást mindenkinek! Én tegnap sütöttem már fánkot.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Végre megmértem Borit, 4,5 évesen 104 cm és 14 kg. Nem teljesen pontos a mérés, de körülbelül így van.

Mit is meséljek magunkról... Gyesen vagyok Borkával, próbáltam szeptembertől visszamenni tanítani, de egyikünk sem bírta a dolgot. Imádjuk Borikánkat! Vajon miért? :wink:

Van egy blogunk is, ott sok-sok kép van rólunk, priviben szívesen megírom a címét!

Bori 4,5 évesen nem beszél, nem szobatiszta. Az oviban (spec. oviba jár) sokat fejlődött már szociális téren, de még bőven van mit behozni. Angyali arca most még fedi a problémákat, sokan, akik felületesen ismernek, nem is feltételezik, hogy ő más.

Most mennem kell, vacsiidő van, szívesen írok még magunkról, ha kérdeztek!

Puszi nektek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ktc 2009.12.02 23:23-kor.
ktc

Katica, gyönyörű kislány Bori és tényleg nem tűnik betegnek :lol:
Mennyire nem beszél? Miket mond? Hogy érteti meg magát?

Én már bekukkantottam a blogodba, és gyönyörű, erős család vagytok, irigylésle méltó szép életet biztosítotok Borinak, míg más egészséges tizedennyit nem tesz a gyerekéért!
És lassan a kistesó is megjön....

Éva

KépKépKép
agmano

sziasztok!!
ktc:én is megnézhetem a blogot??
mi baja a kis borókának?
vagy ne kérdezősködjek? :oops:
szerintem nagyon szép kislány és én nem látom amire utaltál :roll:
nem látom,hogy "más"
barika2008

kistesó??
barika2008

Szia Barika!

Autista. Kistesón pedig gondolkodunk, még nem aktuális. :)
ktc

sziasztok!
ktc végignéztem az összes képet...nagyon jók.
hogy ti mennyit mentek kirándultok :roll:
köszi ,hogy megmutattad!!
barika2008

Sziasztok!

Lezajlott a farsang,nagyon tetszett,volt a gyerekeknek,az óvónőknek,meg a szülőknek is egy táncos műsoruk.
Tök jó volt!
Majd teszek fel képet a kis méhecskémről.
Persze félidőnél a kamera+a fényképező is lemerült.

Ktc!
Szép kislány Bori,és szépen összeszedte magát,14kg az nagyon jó.
Sokat olvastam erről a shakről,de egyszerűen nem tudnánk Kingánál,hogy hasznosítani,heti 1joghurtot ha megeszik,kent kenyérre meg ,h.tegyem?
Ezért is kérdeztem,h.magába,de úgy meg igen fullasztó lenne.

Drukkolok,h.majd összejöjjön a kistesó,és minden rendben legyen.
Szerintem Borinak is jó lenne?
Kérdezhetek én is?
(Persze ,ha nem akarsz ne írj erről)
Mióta vált világossá,h.Bori ebbe a betegségbe van?
Hogy érteti meg magát?
Vagy szavakat mond?
Nagyon tisztelek minden szülőt aki ilyen szépen nevelgeti és minden követ megmozgat a gyerekéért.

Hát igen nagy lelkierő kellett,h.újra vizsgáltassam Kingát,mert amúgy is kórház és orvos fóbiám van.Csak egy vérvételre mentünk,de napokkal előtte ment a hasam,éjjel nem aludtam.
Még nem volt egy éves mikor vizsgáltattuk A-Z-ig,és azt mondják akkor még felesleges is ételallergiát nézni,mert nem igazán eszik lisztet,és iszik tehéntejet.
És mivel továbbra is rossz súlyban volt,így többször írtam szakértőknek,akik lisztérzékenységre gondoltak.
Kb.fél évre határoztam el magam.
Végül örülök,bár még nincs meg minden eredmény.

Cleo.Gyöngyi?

Kép

Kép
kory

Mindenki el van tünve?
Akkor teszek pár képet. Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
kory

kori nagyon jó képek!!
naggyon jó a jelmez.
barika2008

Sziasztok!

elöszöris: köszönjük Marietta nevében is a köszöntéseket :lol:

Húú nagyon lemaradtam, így nem biztos, hogy mindenre tudok reagálni a csökött agyammal :oops:

Évi!

Magzatvízvizsgálat? Ezek hülyék!! :roll: :roll: Igazad van: várd meg a genetikus véleményét!
Szuperek a fiúk a jelmezben - milyen rosszcsontok - imádom Martin mosolyát :lol: :lol:

Bari!!

Húú, már áll Dávid - tényleg nem semmi. Ezért nem csinált semmit eddig, mert tartogatta az erejét a nagy produkcióra! :lol: :lol: :lol:
Influenzával hogy álltok??

Kory!

Édes a méhecske jelmez :lol: :lol: Nálunk van egy kisbarátosnénk, aki Maja és ő is méhecske vol a farsangon :wink: :wink:

Kérlek próbáld elfogadni, hogy Kingus ilyen alkat és ennyi - ne kínozd magatokat ezzel. Biztos nehéz elfogadni,hogy vékonyka de a lényeg, hogy egészséges és gyönyörű a formája!!!!!!! :lol: :lol: :lol: És Te is nagyon csini vagy!!!! :wink: :wink:

Katica!

Ismétlem magam: szép a csajszi :lol: Bár nekem főleg az tetszik, hogy szinte mindig mosolyog - legalábbis a képeken :lol:
Nálunk ez a szörcsögés, amit írsz arcüregből szokott jönni és valóban az arcüreg-átmosás szokott segíteni.
A vecsési topikban az említett Maja csajszi tökéletesen bemutatta ezt egy babáján. Nézzétek meg a képeket ha tudjátok érdemes :lol: :lol:

Nálunk is lazajlott a farsang, ami nálunk is zártkörű :lol:
Viszont volt koncert is és jót buliztak a gyerekek, Pár kép:
Kép Kép Kép

Itt meg a balettművész lányom :lol: :lol:
Kép

Mi még mindig húzzuk ezt a köhögéses, taknyos balhét a Mariettával. Már ott tartok, hogy örülnék az influenzának, mert az a pár napos láz jól kiégetne bennünk mindent. Ezzel a rohadék köhögéssel nem tudok mit kezdeni. Valakinek ötlete, ami bevált???

Képzeljétek ma délelőtt olyan szépen esett a hó, hogy beterveztünk délutánra egy kis szánkózást - hát a rohadék nem elolvadt mire a Sára felkelt :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

sziasztok!
gyöngyi én voltam egyedül figyelmetlen :oops: :oops: :oops: :oops:
ISTEN ÉLTESSE MARIETTÁT NEVENAPJA ALKALMÁBÓL!!!!!!

nagyon csinosak a csajok !!!!

gyöngyi...sajnos dávid nem áll :? ha én állítom akkor megáll sőt elég hosszú időre(másodpercek) el is lehet engedni.de magától továbbra is semmi.ha hasra teszem előre leteszi a fejét,belefúrja a szőnyegbe, és sír amíg föl nem veszem, és megy a jól bevált holdkompba.szóval ugyan ott tartunk....sehol
barika2008

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?