Sziasztok!
Zuzi,
remélem, most már nem lesz gond megtalálni a topicot!
Milyen területen dolgozol(dolgoztál)? Tök jó, hogy otthon maradsz Zsuzsival 2 éves koráig. Az orvosok között elég gyakori, hogy hamar visszamennek dolgozni. Hülye voltam, hogy visszamentem, de azt hittem, ha "sokat" maradok otthon, akkor elfelejtem, amit addig tanultam. Most már tudom, mindegy mennyit marad otthon vki, úgyis rengeteg mindent elfelejt, de ha újra dolgozni kezd, hamar visszajön a tudás. Legalábbis nagyon remélem.
Szeretek itthon lenni a gyerekekkel, de néha nagyon hiányzik a szellemi munka. Szívesen tanulnék még, de nem tudom, mit.
Most egyébként vmi sportolási lehetőséget próbálok szervezni magamnak. Hallottam, hogy van aqua-fittness kedd és csüt. este. Nem ismeritek véletlen? Vagy tudtok ajánlani egyebet, ami nem terheli túlságosan az ízületeket? (A térdem ui. elég ramaty.
) Szeretném végre jó formába hozni magamat!
Ti mit sportoltok?
Évi,
Flóra hányszor szopik egy nap? És miket csinál már? Az én Szilárdom egy kicsit lusta, még mindig nem fordult a hasára. Pedig már nagyon nekikészült, de annyira el tudja fordítani a fejét, hogy mindent lát anélkül, hogy a hasára fordulna. Már oldalra fordul, forgatja a fejét is, de aztán vissza a hátára. Hason alszik kb. 2 hónapos korától, már régóta a tenyerére tud támaszkodni, épp ezért nem értem, miért nem akar a hasára fordulni. Eddig még meg sem próbálta. Na, de majd ha sikerül, le se lehet állítani, állandóan forogni fog!
Na, abbahagyom. Sziasztok: Orsi