Új privát üzeneted érkezett!

Lucuzs: igen dolgozom. de a fönökömnek már megmondtam, mert ugye az augusztusi vetélés óta azt mondta ahogy pozitívat tesztelek szerené tudni, mert nem akarja hogy nehéz dolgokat húzkodjak, olyat kérjen ami nem jó nekem. így neki elmondtam, de mondtam azt is hogy nagyon az elején vagyok csak. de most csak irodai munkát csinálok, így az nem rossz. Papírok, írkálás, számítógépezés, ez elbírom :)

Üdv.
Aisha
aisha

Laptető :)Mókica, nézted hogy neked 2-szer egymásután volt laptetőd????ez jelent ám valamit :)

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha,
akkor csak szép lassan a munkahelyen is!
Most néztem az időjárás jelentést, és rossz időt mondtak arra felétek! :(

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Hello lányok!!!!

Hogy itt meg milyen élet van így vasárnap.
Nekem főznöm nem kellett, mert tegnap disznóvágás volt, egész délelőtt cuccoltunk :D , éhen már tuti nem halunk :D . Egy darabig legalábbis :D . Meg volt egy csomó vasalnivalóm, most ültem le. Ja, még fel kellene mosnom. Azt nem szeressem :) .

Zazzy,
általában azért nem jár ezen az agyam, de aki ilyenen már átesett annak akaratlanul is eszébe jutnak ezek a dolgok. De legközelebb tuti nem lesz baj. Annyira nem tehet próbára az élet.

Mókica,
egyre jobb és jobb az a hő. Jajj, már úgy izgulok, szerintem nálad már lesz vesz lami/valaki :D .

Lucuzs,
én is kb így jártam, mint Te. A dokim nem mondta ki a bűvös szót, hogy PCO. Csak akkor még nem volt netem. Már megvolt a drilling, amikor lett net is, akkor kezdtem el kutakodni és akkor jöttem rá, ez PCO. Utána megnéztem a papírokat és rajt is volt. :?

Aisha,
pihizz csak sokat :D . Olyan jó neked :oops: :oops: :oops: .

Kép

Kép
ranita1979

Melinda,
kíváncsi vagyok mikor jön nálad piri. Szokott lenni ilyenkor is? Mert nekem ha nem volt pé, sose jött meg. Én voltam csak ilyen szerencsételen????

Én se írogatok ide régóta, de amióta visszajöttem és ilyen jó kis csapat lett itt, komolyan mondom, sokkal jobban érzem magam :D

Körzeti időjárásjelentés: itt reggel óta szó szerint szakad :evil:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita,
nem tudom, hogy megjön-e! :shock:
Sajna nekem nincs semmilyen tapasztalatom, met előtt nekem nem volt mensim.Egyáltalán.
Ha most nem jön meg, nem tudom mi lesz, de reménykedek benne, hogy ha kicsit megkésve is, de volt pé-m. Mert én az előző ciklusban sem éreztem semmit, aztán mégis megjött piri! :roll: Hogy ez miért lehet, nem tudom! :oops:

Nálunk is esik! :?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

És amikor nem volt pé-d, akkor nem volt piri?
Következő ciklus hogy lett?
Gyógyszerre?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda,
igen, gyógyszerrel sajnos :? . Proverat szedtem.
Csak azt nem tudom, hogy egészséges nőnél is van olyan, hogy egy évben 1-2* nincs pé (állítólag), mégis megjön nekik, ha picit késve is. Lehet, hogy csak én vagyok ám egy nem egyszerű eset.
De reméljük neked megjön, nem lesz ilyen gond.

Most én is kíváncsi vagyok, mert fogalmam nincs, hogy lehetett e pé. Azt a jellegzetes fájást nem éreztem. Remélem nem szúr ki velem :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Aisha,persze jöhet a + erő. Nyitom az ablakot :wink:

Ranita, itt is olyan beeeeeeee idő van...Úgy látszik az egész Dunántúlon....

Meli, szerentem nekem se jött meg mikor nem volt pém. de ez nálam ritka volt.. nekem met előtt is volt mensim, csak volt mikor 2-3 hetet késett, sőt 2-3 hónap kimaradt...de akkor még nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki. mondjuk a 2-3 hós kimaradás tényleg ritkán volt....2-3 évente egyszer. aztán visszaállt a rendesbe.( 33-35 nap).
mókica

Meli,
tényleg, a met előtt volt mensid??? Mert ha akkor volt, akkor most is lesz.

Nekem a drillind előtt (a Hanna előtt) 9 hónapig soha, egyetlenegy hónapban se volt mensim és pé se :cry: Csak gyógyszerrel.
A második drilling előtt volt pé (azt hiszem, akkor szoktam érezni azt a fájást is)és mensi is. De csak azért mert akkor nem volt olyan vészes a helyzet.

Kép

Kép
ranita1979

Úgy ennék valami sütit :roll: :roll: :roll: . De nincs semmi :( .

Kép

Kép
ranita1979

Meli, dobsz egy új táblit? Már rég láttuk... :wink:

Ranita, egy kis puding? Vagy valami egyszerű sütés nélküli süti.... azt hiszem csinálok én is valami ilyet...már rég volt..
mókica

Móki,
ettem egy túrórudit :D . Majd megyünk anyukámékoz, Ő sütött valamit, addig beérem ezzel is :D .
De a puding is jó vagy madártej. Csak már nincs kedvem nekiállni, majd lehet, hogy holnap :D .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Hát nálunk ma volt jó idő. De még milyen jóóó!!!! :)
Reggel mikor ébredtünk (1/2 10-kor :oops: ), párom felhúzta a redőnyt és szabályosan a szemembe sütött a nap! Olyan jó érzés volt!!!! Úgyhogy ma egész nap egy kis matatás volt a kertben, a hóvirágoknál kigazoltam, kicsit megkapirgáltam meg a füvet átgereblyéztük. :) Most kezdett romlani az idő, de ahogy nézem,már esik itt is. :(

Meli, Lucuzs: volt ma bringázás? :wink:

Mókica: tetszik a görbéd! :)

Ranita+Meli: én sem éreztem pékor semmit,csak a görbén láttam,meg azon,hogy nyúlósodtam. Ma én is csináltam egy gyümölcstortát,mert már hiányzott valami édesség ;)

Aisha:pihizz sokat, de azért legyél velünk is! ;) Férjed aranyos lehet,hogy így örül! :)

Syl: 1-2 nap és elmúlik. Kivéve,ha valami tömény vagy sok kaját eszel. Egy vasárnapi családi kaja után mindig lestoppolom a klotyót kaja után kb.1/2 órával! :? ...De úgy vagyok vele,hogy akkor sem bííírom kihagyni.... :oops:

Loviné, monyo hol vagytok?

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Szia Napvirág!

Téged is lehet végre látni! :lol:

Nálam a biicklizés délutánra van ütemezve, olyan fél 5-re, mert hétköznap akkor már itthon van a párom és akkor nem kell a Bogi miatt folyton megszakítanom. Most, hogy nézem az órát, lassan itt az ideje. Elég jól haladok, tegnap már nehézségi fokot kellett váltanom mert a régi nem volt már elég. :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Napvirág, de jó hogy jöttél.... :D

Csináltam egy kis sütikét....

Csajok itt szakad a hó... :? nem örülök neki...

Loviné, Monyo merre vagytok?
mókica

Lucuzs: na, hát én bevallom őszintén,azt sem tudom mikor sífutottam.... :oops: De most kedvet kaptam. :) Megyek, megnézem mennyire vagyok még "fitt"!

Mókica: Nem akarok máááá' havat!!!! Tavaszt szeretnék!!!! Olyan jó volt ma kinn lenni egy kicsit a levegőn!

KépKép

Kép
napvirág

Én is tavasz párti vagyok.... Utálom már a hideget.... a sok ruhát amit reggel magára kell húzni az embernek...
mókica

Én szeretem a telet, de már jó lenne, ha vége lenne.
A locs-pocst nem szeretem! :evil:

Mókica,
én nem tudom mi lehet velem.
Az is lehet, hogy ez a ciklus most hosszabbra sikeredik majd, mint az előző! :shock: De azért az is lehet, hogy 30.nap körült volt pé-m?Vagy később?

Ranita,
nekem met előtt egyáltalán nem volt mensim.1év alatt 3xvolt norcolutos vérzésem, és ennyi! De ez még csak a 2.hónapom, abban reménykedek, hogy még időt kell hagynom a metnek!Remélem! MErt most annyira bízok benne, és nem szeretnék csalódni, mert attól csak elmegy a kedvem!

Lucuzs,
megy a bringázás? Te milyen ütemterv szerint tekersz?Milyen gyorsan, és mennyi ideig?

Napvirág,
jó hogy jöttél! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Kép

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok lánykák!

Egy kicsikét szét vagyok csúszva, ugyanis tegnap a párom főnökének irattároztam,este pedig buliba voltunk.Ma meg is van a böjtje.Nem szoktam inni és most boros kóláztam azóta úgy ég a nyelőcsövem,borzasztó. :?
Amikor hazajöttünk a páromnak segítettem a teraszunk készítésébe,meg a virágoskertet rendezgettem.Ma is fantasztikus időnk volt.
Én is várom már a tavaszt amikor virágba borul a kert.Esténként kiülünk és csodáljuk.
Vendég

Kérem a javítani valókat! :D :D :D :D :D

Remélem hamarosan mindegyikünknél ki lesz töltve az utolsó oszlop! :wink: :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli, Babszikának új ciklusa van. Talán 2-3. napon van...
mókica

Loviné,
jó, hogy te is jöttél! :D
Nincs otthon valami savlekötőd?Hátha az jót tenne!
Mindennek megvan a böjtje. :wink:
Nálatok még szép idő van?
Itt pocsék lett. :evil:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli: átírnád a táblában az utolsó mensimet jan.29-re? Köszi! :) Szerintem biztos,hogy meg fog jönni! A met tényleg csodákra képes! :) Az előző mensid metes volt?

Loviné: Úgy tűnik most a bulik hétvégéje volt! :lol:

Szerintetek nem kellene egy olyan rész is a táblába,hogy következő lépés? Ide beírhatnánk a dátumot, meg,ha valami vv eredményre vár, vagy uhu, meg ilyenek.

KépKép

Kép
napvirág

Lányok,
megtennétek, hogy a javítani valókat priviben elkülditek?
Mert úgy könnyebben javítok, itt nehezen keresem ki. :oops:
Köszi

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

A cukortól van Meli.Reggelre elmúlik.
Nálunk olyan tavaszias idő van,igaz ma apa cserélte az autóba az olajat és hol eset, hol meg sütött a nap.Ki érti ezt? :wink:
Vendég

Napvirág,
az előző is metes volt, mondjuk én akkor sem éreztem, hogy pé-m lett volna! :oops: Ez a 2.ciklusom vele!
Írhatunk bele, csak akkor mindig írjátok meg priviben, hogy kinek mikor lesz a drukk időpont, és hogy mi lesz akkor(vérvétel, uh....)

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Nap,
hát igen buli.Már kezdett a t.....m telelenni azzal,hogy másról se szól az élet ,most nem mert hátha,meg hátha........most adtam az érzésnek.
Vendég

Loviné,
így meg szokott zavarni? De érdekes!

Tényleg Csajok, valamelyikőtöknek a cukrával is van gond?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli: Jut eszembe! Mi a helyzet a szobabringával? ;)

KépKép

Kép
napvirág

Mindjárt ráülök! Csak még érzem, hogy nem emésztettem meg minden kajcsit, gyűjtöm még az erőt!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Nap,

én candidás is voltam.6 éve no cuki csak édesítő,mert rögtön így járok.
Vendég

Bocsi Meli, te kérdezted.
Mondom én ,hogy nem vagyok magamnál.
Vendég

Meli: Akkor tuti,hogy meg fog jönni! Ha nem jön meg akkor ott másvalami lesz...pontosabban valaki! ;) Ha már 1x meghozta jön a többi is! :)
Nekem nincs gond a cukrommal.

Loviné: Hát kell néha egy ilyen lazább napokat is tartani, különben besokall az ember! :)

Na, rászántam magam....megyek sífutni fél órát ;)

KépKép

Kép
napvirág

Meli!

Én a bringázást a pé után abbahagytam, most hogy megjött a mensi újrakezdtem.
Minden nap tekerek délután, igyekszem üres gyomorral. 10 percről indítottam, és naponta emeltem 2-3-5 perccel, ahogy bírtam. Ma először tekertem kb. 30 percet, azért csak kb, mert tegnap óta inkább a kalóriát figyelem, 300kcal-át állítottam be, ezt 28 perc alatt le is tekertem. Izzadtam rendesen, ja és közben figyeltem, hogy a pulzusom a zsírégető tartományban legyen.
Azt hiszem ennyi.

A privit nemsokára küldöm, de most megyek és letusolok. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Napvirág,
gondolod?Nagyon reménykedek benne!
Mondjuk ebbe a ciklusba ne igazán tudtam tartani a diétát, de most minden más lesz!
Na, megyek énis bicajozok egyet! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli, ne aggódj tuti megjön. Ha meg nem akkor jöhet a teszt.... :D

Loviné, citromos szódavíz...az nekem mindig bejön..

Hajrá sport mindenkinek, én ma eveztem. Igaz csak a felét bírtam mint szoktam....
mókica

Huuh! Hát, a "fitt"-ségem egy nagy nulla! :? A fél órából 15 perc sikeredett. Úgy van beállítva a program,hogy 3 perc 2-es nehézségi szint, 3 perc 4-es, 3 perc 6-os. Ez ismétlődik 30 percben. Hát az első legnehezebb fok után kiköptem a tüdőm és szakadt rólam a víz....a 2. legnehezebb fokozatot már nem vártam meg. :( Hát ez most lehangolt.

Meli: én sem tartottam be a diétát. :oops: Figyeltem,hogy mikor eszem, nem ettem sokat (bár amióta a metet szedem nem is tudok sokat enni. Valahogy hamarabb jól lakom) és még édességeztem is. Sőt,szerintem mozogni sem, mozogtam annyit. És mégis megjött! :) Szóval szerintem nem kell aggódni, jönni fog lassacskán! ;)

KépKép

Kép
napvirág

Mókica: hehe! Én is csak a felét bírtam!!!! :)

KépKép

Kép
napvirág

Hát Lányok, énis végeztem mára. 26percet tekertem, 100kalóriát tűztem ki célul, az ment is.Meg közben állítgatam az erősséget.
Meg kell állapítanom, hogy nem vagyok valami fitt én sem! :oops: :roll: Mikor csináltam nem volt gond, de most úgy érzem, meghalok! :lol: :lol:

Lucuzs,
hogy bírod Te a 300kalóriát fél óra alatt? :shock: Én ebbe is majd bele pusztultam! :roll: :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Azért látom, nemcsak nekem nem ment ez a sportolás ma! :P
Mindenki ki van dőlve! :lol: :lol: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

2 napja emeltem a metet 2 szemre,de én azóta tiszta hulla vagyok.Meddig fog még ez tartani,legrosszabb esetben...? :?
Fáj a gyomrom egyfolytába,hányingerem van,állandóan a wc-re járok,pedig nem is tudok szinte semmit enni,mert nincs étvágyam.Le vagyok nagyon gyengülve állandóan szédülök!
Nagyon szarul vagyok a met-ől.Ez normális??? :?:

Kép

Kép
syl100

Napvirág,
neked ez hányadik metes hónapod?
Előtte mennyire volt pontos?
És most ugyan annyi napra jött meg, mint előzőleg?

Csajok, akik metez/tek/tetek!
Kb mennyi idő kell ahhoz, hogy a mens beálljon xnapra?Legalább körülbelül?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Syl,
énis éreztem hasonlót, nekem kb.1hétig tartott.De az étvágytalanság talán tovább is!
De kitartás, meglesz ennek a haszna, ne aggódj! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Hát, tényleg úgy látszik ma senki sincs formában. Van ilyen.

Syl, te szegény. Hogy emeltél? Lehet csak felet kellett volna emelni először, aztán ha azt bírod akkor rátérni a 2*500mgre....De ez csak tipp. Nekem nem volt gondom vele...
mókica

Meli, nekem viszonylag hamar, de nekem előtte is volt mensim.
mókica

Syl: kaja közben veszed be a metet? Én ha utána veszem be,azt nehezebben tűri a gyomrom. Az elején én is reggelire csak vajas kenyeret bírtam megenni, de még az után is rohanás volt! Szerintem adj még egy pár napot a szervezetednek.

Meli: Én decemberben kezdtem el. 2 hét múlva megjött az első mensi, 1 nap mensi 2 nap barnázás képében. Akkor mondta a doki,hogy emeljük 3x1-re,hogy erősödjön a vérzés. Azóta most volt a 2.mensim, 4 napos, 2 nap normál vérzés, 2 nap barnázással 33 nap után. Előtte már hónapok óta nem volt ciklusom és az utolsó is gyógyszerrel lett meghozva. Szóval nekem még "csak" 1 normál hónapom volt, még én is az elején vagyok, de én sem hittem el,hogy meg fog jönni! A másodiknál már hőmérőztem,pont ezért,hogy lássam hányadán állok. ;)

KépKép

Kép
napvirág

Timcsivel mi lehet? Napok óta nem hallani róla.... :o
mókica

Igen kaja közben veszem be a met-t.Most nagyon tartom is a diétát már vagy 2 hete és mégis ez van.Annyit eszek tényleg mint 1 macska már 2 napja...Lehet tényleg hirtelen lett az emelés!
Már arra is gondoltam,hogy visszacsökkentem 1 szemre.Mondjuk attól meg semmi bajom nem volt.

Csajok akkor ti esztek cukros meg lisztes dolgokat?
Én pont ma szereztem be durum tésztát,barna rízst,tönköly lisztet meg ilyeneket.Háát az a barna rízs eléggé durvának látszik!
Az íze milyen?

Kép

Kép
syl100

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?