Új privát üzeneted érkezett!

Babszika, nagyon sajnálom ami veled történt... :cry: :cry: És gyere bármikor, bármilyen hírrel....
mókica

Babszika!
Rettentően sajnálom a történteket! :cry: Bár tudnék valami olyat mondani, ami megvígasztal, de tudom, hogy ilyen sajnos nincs. :cry:
Nem menj nagyon messze, de ha nem is írsz mostanában, akkor is a csapat tagja maradsz...mi várunk vissza!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Babszika,
sajnálom :cry: :cry: :cry:
Megértem, hogy most így érzel, de tényleg ne tűnj el teljesen :!:
Tudom mit érzel, de csak azt tudom mondani, hogy nézz előre, lesz Nektek még babátok, én tudom :!:
Én nem hinném, hogy az endo lenne, akkor azt már látták volna előbb is. Vagy nem jól gondolom?

Kép

Kép
ranita1979

De ha esetleg endo is lenne, akkor meg ott a lombik. Az biztosan sikerülne :!: Ne adjátok fel :!: :!: :!:

Kép

Kép
ranita1979

Babszika: :cry: Megértelek. Azt is,hogy most egy darabig nem akarsz olvasgatni minket. :( De azért ne hagyj itt minket! Ne olvasgass vissza,csak jelentkezz be néha,hogy mi van veled!....Naaaaaa....légyszííííí!!!!!!

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Mókica laptető!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv.
Aisha
aisha

Babszika,
őszintén sajnálom ami veled történt.Bármit is mondanék most közhely lenne.Pihenj sokat és amint lehet gyere közénk vissza.
Puszi vigyázz magadra. :cry:
Vendég

Drága Babszika,
nem tudok semmi újat mondani sajnos! Tudom, hogy ilyen helyzetben nem segítenek a szavak.
Lehet jobb is lesz, ha egy kicsit pihentek, és nem gondoltok a baba témára. Több ismerősöm is akkor babásodott spontán, amikor már nem azon járt állandóan a gondolatuk!
De mi itt vagyunk azért, ha bármi lenne, csak írj! Jó lenne hallani majd róla!
Fel a fejjel!

Puszi!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Megvan a szobabringa!

Már ki is próbáltam, nagyon jó!
Remélem a kitartásommal sem lesz probléma! :roll: :oops:
Ma sajna nem nagyon tudok jönni, koncertre megyünk este! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szia Meli!

Szupi a szobabringa!!! Hajrá!! Nem feladni! :lol:

Milyen koncertre mentek?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kárpátia koncert lesz Fehérváron! :P :P :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Férjemmel mi is épp azt beszélgettük, hogy nem szabad ennyire rágörcsölnünk erre a baba témára.
Úgyhogy most hajrá fogyi, hónap végén meg megyünk nászútra!Egy kicsit megkésve ugyan, de azért elmegyünk! :wink:
És remélem, ha lefogyom ezt a 15kilót, amit kellene, akkor beköszön majd hozzánk is a várva várt baba! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Monyo,
szerintem is sok az inzulinod, de emiatt ne aggódj!A met majd helyretesz! Az jó, hogy a tesztód jó!Inzulin is az lesz nemsokára! :wink:
Most mennyi metet szedsz?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Monyo!
Nem akarom ismételni Huncit, de sajnos ezt teszi a Diane :( :evil:
Nekem az a hihetetlen, hogy ennyi idő alatt is... :shock: Én 7 évig szedtem :shock: majd 30 kilót híztam, inzulinom az egekben volt :(
Azt viszont ne mondd, hogy nincs esély!Az én 120 perces inzulinom 65 volt akkoriban, mikor terhes lettem!!!Nem feladni!!! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy,
már a 32.hét? :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D
Nemsokára jön Lara baba! Jajj de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Megkérdeztem a páromat, mert gyanús volt nekem, és mondta, hogy mi is voltunk már Kárpátia koncerten. 2006.máj.1. Sziget, Kormorán koncert előtt.

A rágörcsölésről annyit, hogy nekem nem megy kikapcsolni az agyamat, fogalmam sincs mivel tudnám, talán egy kisbabával. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

babszi :cry:

hunci a dokim nem engedte egyszerre a fogit a met-tel en meg nem akartam nelkule szedni,valoszinuleg hibaztam.

melinda most semenyi metet nem szedek majd megyek dokihoz es aztan fogom szedni.

zazy nekem majdnem normalis inzulinnal sem sikerult megtartani a babat,lepnem kellet.Megprobaltuk levinni a tesztot,ez egulis sikerult.
megmertem magam ,fogiszedes alatt osszesen 7kg ot fogytam mivel olyan etvagytalan voltam mint meg soha eletemben,alig birtam enni akkor is par falatot leginkabb gyumolcsoket ettem.
nem tudom nem feladni sajna.

Kép
monyo83

Én most csak arra tudok gondolni, hogy egy új időszámítás kezdődött akkor, amikor elkezdtem szedni a metet!Úgyhogy még nem olyan régóta próbálkozunk! :oops:
Nem is tudom mi adott most ekkora erőt!
Szerintem a pcos oldalon a babavideók!
Én most nagyon pozitív vagyok, és ezt megosztom veletek!
Mindenkinek adok egy kicsit!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem odaér mindenkihez! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

meli szuper hogy ilyen pozitiv vagy,meglesz az eredmenye.

van valakinek tapasztalata a cukorbetegeknek valo cukorrol?Mindeket nagyszulom ezt hasznalja es gondoltam en is ezt hasznalnam.velemeny?
ma kiprobaltama kv-ba nem oylan rossz.

Kép
monyo83

Monyo :) nem tudom, én is használtam azt, nekem mondjuk a cukor mindig rendben volt.

Meli, de jó hogy ilyen pozitív vagy és hajrá szobabicikli!!!!

Zazzy kb akkor szülsz mint a sógornőm, már alíg várjuk :)

na bevásároltam :) most már csak pihi, de a párom egyébként nagyon rendes volt hurcolta ám a táskákat :)

Üdv.
Aisha
aisha

Meli, hajrá szobabringa!!! Koncerthez jó szórakozást!

Aisha, fel se tünt a laptető! :D

Zazzy, mindjárt itt az idő.... hogy bírod az utolsó heteket?
mókica

Meli,
majd minden nap kikérdezünk, hogy tekertél e, OK :D :?:

Monyo,
nehogy nekem feladd! Biztos vagyok benne, hogy ezt az akadályt is simán legyűröd, épp úgy, mint a magas tesztot. És Zazzynak is sikerült így is :D .

Én is nagyon pozitív vagyok,én is küldök picit belőle mindenkinek :D +++++++++++++++++++++ :D

Kép

Kép
ranita1979

Én különben most annyira nem is gondolok a babára. Lehet, hogy tavasszal mehetek vissza dolgozni és most valahogy csak azon jár az eszem. Lehet, hogy szükségem is van már rá.

De a műtét óta többször eszembe jutott már, hogy mi lesz, ha esetleg megint terhes leszek. Én már félek tőle :cry: .
Mi lesz, ha megint lesz egy méhenkívülim vagy attól fogok majd rettegni, hogy mikor fogok elkezdeni vérezni vagy görcsölni......
Próbálom ám elhessegetni ezeket a gondolatokat, dehát nem olyan egyszerű.

Kép

Kép
ranita1979

Meli, Ranita! Ideért a pozitív küldés! :) Épp jókor, mert én meg igen hisztis vagyok ár napok óta, nem elkeseredett, csak hisztis. :?
De azért a mai nap tök jó is volt. Apa egy kicsit felrázott, rádumált, hogy az ebédre szánt húst az udvaron süssük meg grillen. :) 12 fok volt, nagyon feldobott a tavasz kezdete, sőt délután megint kimentünk, még napoztam is 2 percet. :lol:
Ja, és virágzik a kertemben a HÓVIRÁG! :lol: :lol: :lol:
Aztán meg bicikliztem és most nagyon feltöltődtem. Olyan jól esik, utána sosem vagyok ehés, és az édességet sem kívánom már pár napja. :)

Vége a mensimnek, úgyhogy remélem napról napra változik majd a cervixem és jön a pé!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

itt a tavasz! :lol:
Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Bár csak úgy lenne, ma gyönyörű idő volt, öröm volt kinnt lenni :D . De sajnos nem lesz tartós :cry: .

Kép

Kép
ranita1979

Melinda!
Már a 33.! :shock: :D

Monyo!
de lehet, hogy az a teszto miatt volt!Nekem a baba még "rendbe is tette" az inzulint is, meg a pajzsmirigyemet is!A szervezet csodákra képes!

Ranita!
NEM SZABAD ilyenekre gondolni, mert azzal csak ártasz.Szépen hagyni kell, hogy teljen az idő, aztán kiderül mi lesz.Sajnos vannak sikertelenül végződő terhességek, de olyankor arra kell gondolni, hogy valószínűleg nem lett volna egészséges, a természet tudja a dolgát(általában).Nézd meg Aishát!
Sikerülni fog MINDENKINEK!

Mókica!
Hogy bírom?Nyűgösen... :( A mai szép idő tökre feldobott, de már megint azt hallom, hogy jön az eső, meg a hó... :evil: Menni se nagyon merek sehova, végig elkerült minden nyavalya, nem szeretnék most egy influenzát pl., de már itthon is nyűgös állandóan.
És elfogadtam, hogy ha Lara nem akar megfordulni, hát nem akar.Biztosan nem véletlen.Én így is úgyis nagyon várom már, egyáltalán nem bánnám, ha a március végéből március közepe lenne :wink:

Kép
Kép
zazzy

Babszi!!!
Pusszantlak és ölellek drága!!!!Tudom hogy tudod, mit gondolok arról ami történt/történik Veled/Veletek!!!!

hajni...
Budaörs

Babszi: :(

Aisha:ti mióta próbálkoztatok?

Én mától emeltem 2X500mg-ra a met-t.Hát ebéd óta csak a wc-re jártam,szörnyű. :? Brassói volt az ebéd,lehet a krumpli lenne a ludas?(meg a kechup?)nem tudom.....vagy a szoknom kell az emelést?

Kép

Kép
syl100

ranita elhiszem hogy felsz...en is pedig nekem csak sima vetelesem volt.

lucus nagyon szep a hoviragod :) nalunk ma fujt a szel :? mi is imadunk kint sutogetni de ma nem volt arra valo ido.

zazy a dokim is ezt mondta hogy a vetelesem valszeg a tesztotol volt.Azt kellet surgosen helyre rakni,de azert ez az inzulin fejbe vagott most.Mindenesetre dieta es mozgas lesz ugy erzem. :roll:

syl en 850tol is allandoan a wc en logtam egy darabig,idovel nalam elmult.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Hát de jó nektek, itt meg megjött a tél, nem akar menni...mellettünk van egy tó, most néztem az is be van fagyva :(

Lucuzs: nagyon jó volt látni egy hóvirágot :) és ne legyél hisztis.

Syl: mi már 4 éve vagyunk házasok, a kezdetektől próbálkoztunk, de csak 2 év után mentünk hogy valami baj lehet mert nem jön magától...aztán tavaly augusztusban sajnos a 10. héte vetéléssel végződött az első sikeres akció.

Ha és Syl nekem szokott lenni a krumplitól...:(

Ranita: tök megértelek, mert én is azon aggódom hogy most ugye minden rendben lesz és nem az lesz mint utoljára. De valahogy próbálok nem is gondolni rá, mident megteszek hogy ne legyen baj. Sokat pihizek, eszem rendesen és most megyek uhura is előbb és a dokit is rugdalni fogom. Szóval gondolat kitörölve, és a pozitív energiák betéve helyére :)

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Nagyon jó volt a koncert, tisztára be vagyok ma rekedve! :lol: :lol: :lol:

Monyo,
én diabetikus cukit használok már egy jó ideje!(nagymamámtól szoktam lenyúlni, ő nem szereti :wink: )
Én nagyon szeretem.Szinte mindenféle sütit szoktam vele sütni, észre sem lehet venni, hogy nem igazi cukor. Mondjuk amibe lehet, abba inkább zaherint teszek, mert engem a gyógyszertári cukorpótló meg szokott hajtani! :?

Mókica,
hőd hogy áll?

Aisha,
pihizz jó sokat!

Lucuzs,
kinti grillparty?Nagyon jó lehetett!Nálunk is nyílik a hóvirág, annyira jó nézni! Már alig várom, hogy rendezhessem a kis kertemet!

Na, most gyors megyek, hogy elkészüljön az ebéd! :D Majd délután még jövök! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szia Meli!

Örülök, hogy jó volt a koncert, fontos a kikapcsolódás, nekünk sajna nem megy mostanában. Igazából még sosem hagytuk a Bogit estére nagyszülőkre, és nehéz rászánni magam. Pedig valószínű nem lenne vele baja a Boginak.

Grillparty jó volt, de ma már semmi jele a tavasznak.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Tényleg Mókica, hogy van a görbéd, mutizd meg! :)

Ja, képzeljétek, régóta motoszkál az agyamban, hogy utána nézek a terhességem előtti vizsgálati eredményeimnek, elraktam mindet rendesen. Hát nagyokat néztem, olyan dolgokat találtam. :shock: A prolaktin szintem az egekben volt, most már tudom, hogy az miért baj, a tesztoszteronom is magas volt, és az lh-fsh arány is 2 fölött. És amin igazán megdöbbentem, a 2005. márciusi kezelési lapomon, az orvos szinte olvashatatlan kézírásával ott van, hogy pco?. Na szép. Utálom magamat, hogy akkor még csak bele sem néztem igazán, sőt mindent elhittem az orvosomnak. Kislány voltam még, egy gyerek kellett hozzá, hogy felnőtt legyen belőlem. :? De végre már nem hiszek semmilyen fehér köpenynek!

Már alig várom a laboreredményeket, sejtem, hogy a prolaktinom még mindig magas, mert bár már egy éve nem szoptatok, még mindig ürül tej a mellemből nyomásra. És igazából az is megfordult a fejemben, hogy ha a kecskeruta nem csak a másodlagos cukorbetegségre jó, hanem tejelválasztást is serkenti, akkor lehet, hogy mégsem kéne innom. Na majd az eredmény után okosabb leszek.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

mókica

Mókica! Ez nagyon szép!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mókica,
ez a görbe szerintem még mindig szépecske! :wink:

Lucuzs,
remélem hamar meg lesznek az eredményeid, és végre kapsz valami gyógyszert is! :wink: Mert ha már van valami gond, akkor legalább derüljön ki, én úgy gondolom!
A terhességed előtt ilyen eredményeid voltak? :shock: És mégis meglett Bogi!?Szerencsések vagytok! :P
De ne aggódj, biztos kapsz majd valami gyógyszert a magas prolaktinra!De ha a kecskeruta erre is hat, szerintem hagyd abba!

Sajna ma nálunk sincs már olyan szép idő, mint tegnap. :?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Jajj Lányok!
Remélem megjön a mensim!Úgy izgulok miatta! :oops: Hihetetlen, de már alig várom! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli!

Ezek az első eredményeim voltak, már nem is emlékeztem, de vagy háromszor csináltak nekem hormonprofilt. A gyógyszeres kezelések eredményeképp a prolaktinom lement a normál szintre, és az lh-fsh is javult. És ugye én aztán már nem akartam clostit szedni és elkezdtem a cickafark-palástfű kúrát. Kb 4 hónappal később már terhes is voltam, most már én is látom, hogy mekkora szerencsém volt. Épp ma mondta a párom, hogy nem semmi, hogy ilyen eredmények mellett teherbe tudtam esni, meg is maradt a baba, és a szülés közben sem lett agyvérzésem, mert utólag mondták, hogy hatalmas veszélynek voltam kitéve.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meli, néztem ma, ohgy neked meg már közeledik a mensi! Kíváncsi vagyok mikor kopogtat be hozzád... :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs: tudod szerencse meg akaras hogy Bogi jott es kisteso is jonni fog. Alig varom most milyen eredmenyeid vannak.

Meli: orulok hogy jol erezted magad, es nyugi piri megjon amikor akarod.

Mokica: hat ez a gorbe megint szep, a hod megy szepen felfele!!!!!!nagyon kivancsi vagyok mi lesz az eredmenye, remelem nem piri :) drukkok mennek ezerrel :)++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Üdv.
Aisha
aisha

ja es kimaradt hogy en rendesen pihizek, csak kicsit takaritgatok es dvdzunk sokat, es az agyibol nezem :)

Üdv.
Aisha
aisha

Meli, örülök, hogy jó volt a koncert! Tekertél ma?

Lucuzs, várom én is az eredményeid...

Aisha, pihizz sokat..

köszi a görbe dicséretet! de ez még csak a 9. dpo... nekem 14-16.nap megzuhan a hőm. szóval nem élem bele magam.

Teli ettem magam... fini húsleves, töltelékkel. Fasírt pulykahúsból, tört krumplival, csalamádéval... :)
mókica

Aisha,
nem is kérdeztem, hogy hogy mondtad meg apácskának, hogy jön a baba? Gondolom tudta, hogy tesztelsz reggel!
Mit szólt? Biztos nagyon örült ő is! :D

Lucuzs,
most már tuti nem lesz semmi gond!
Meglesznek az eredményeid, kapsz rá bogyókat, aztán már jön is a kistesó! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Mókica,
ma még nem tekertem, majd este! 8)
Fini lehetett nálatok az ebéd, én husilevest ettem, kacsát krumplival, meg dinsztelt képosztát! Nyami!Most úgy jól laktam, alig birok menni! :lol: :lol: :lol:
Drukkolok, hogy ez a hőesés ne történjen meg!
Hozzám meg nyugodtan küldheted pirit, várok rá! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Mokica: tudom hogy 20.dpo nap elott neked nem erdemes tesztelni, de azert kuldhetem az energiakat nem? fini ebeded volt.

Meli: hat apa nem tudta hogy tesztelek. reggel megcsinaltam a tesztet es rohantam be hozza a szobaba. felkeltetettem, szegenyem csak pislakolt...kerdezi mi van?mutatom a tesztet neki...azt mondja 2 csikos...megpuszil, orul es visszahanyatlik az agyba. elmegyek dolgozni, es meg a buszon csong a telefonom, es mondja apacska hogy most esett le neki igazan mi is van. ebedszunetben talizik velem, es puszilgat, olelget. Azota vigyorog :) de szerintem amig fizikailag nem latjak, nem tudjak erezni a hasadban a mozgasat addig eleg nehez nekik, nekik nincs az a kapcsolat mint a noknel. de most nem hagy cipekedni,pihiznem kell.

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha! Nagyon kedves történet! :lol: :lol: :lol: Jó ilyeneket olvasni!
Sokat gondolok rátok, pihizzél rendesen, tényleg még dolgozol, ugye?
puszi

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Most nézem, hogy épp egy hónapja találtam Rátok. Egy hónapja, fura, mintha már évek óta ismernélek Benneteket! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Aisha,
nagyon édi a történet! Jajj, olyan jóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lucuzs,
énse irogatok olyan rég óta, de nem tudom mi lenne velem,ha nem találtam volna Rátok!
Nagyon nagy segítséget és erőt adtok! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?