Sziasztok csajok!
Köszi a dícséreteket!
Hát gyanús, hogy a baldachinos téma inkább az "ünneplő ágynemű" lesz, és alapból veszek/anyósom varr egy-két olcsó cserhuzatot, ilyesmit. (Én is utálok vasalni, nem is nagyon szoktam, de pszt...
)
Ami a babkocsit illeti:
- Annus, mindennel együtt 18 kg. A váz önmagában 7, és még amit ráteszel, tehát 10-11 kg körül van, +a gyerek.
- Krém, a váz összecsukható sportrészestül, de le is lehet szedni róla, szóval mindkét verzó működik.
- Anita, hát most megfogtál...A lábtartóval.
Szerintem konkrétan nincs, de elég hosszú, 43 cm az ültető rész, és méh ga a cipőcskéje arról le is lóg, az nem gáz... Aztán ha nagy, akkor van ott valami lábtartó-féle alkatrész keresztben, amire ráteheti a lábát. De hogy az most véletlen, hogy ottvan, vagy szándékos lábtartó, erre nem tudnék rájönni.
Ami az árat illeti: a 2008-cas színek az Elefáni babadiszkontban és a Minimanó Centerben most akciósban 99 000Ft-ok. Húzós még így is, de úgy érzem, megérte az árát, és mi legalább 2 gyerekre tervezünk...
Ma még vettünk kiskádat meg ilyen belevaló babelbegtetőt, vagy mi az, amíg pici. Mondjuk a továbbiakban még a bútorra költünk sokat, és minden márt kapunk vagy olcsón veszünk, és remélem, hogy ezek a nagy kiadások tényleg 5-10 éves távlatra szólnak...
Bútorban a
www.faktumbutor.hu mókus kollekciójából fogunk rendelni. Szerintem nagyon szép, letisztult a fehér szín, amit meleggé, barátságossá tesznek a cseresznyefabetétek. Abszolút unisex, és adott esetben még egy kamaszfiúnak sem ciki szerintem... De kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Anita, kitartást! Mi itt leszünk veled! És örülök nagyon, hogy jobban vagy!:)
Ildi, Annus, de jó nagy a pocótok!!
Puszi lányok, használjátok még ki a vasárnap estét!