Sziasztok!
Véletlenül tévedtem ide, és meglepődve olvastam Majoros doktornőről írt sorokat, akit a fülészgyűlölő (!) fiam csak "aranyos doktor néni"-nek hív. Először másfél éve, egy szombat estén kerültünk hozzá, fülfájással ügyeletbe, amikor is nagyon kedves volt a rettegő kisfiammal, beszélt hozzá, simogatta a kis fejét, és csak a teljesen megnyugodott gyerkőcöt vizsgálta meg. Sajnos jártunk már egy pár másik fülésznél, többek között az említett Sultész (Soltész?) doktornőnél is.
Ő egy lázas, mindkét fülén középfül-gyulával szenvedő 4 évest vizsgált meg, aki korábbi szörnyű tapasztalatai alapján (itt Budaörsön egy "orvos" egyszer ordított és gúnyolódott vele), reszketett a fülészektől. Soltész dnő is gúnyos és rideg volt a fiammal, hisztisnek titulálta.
Mivel a barátnőm lányát is Majoros dnő műtötte pár éve garat-és orrmandulával, az ő véleménye és a korábbi pozitív tapasztalat alapján kerestük fel, és továbbra is jó véleményünk van róla. Kedden lesz a műtét, bízom benne, hogy minden rendben lesz, Ákos hozzáállása a dnő-höz továbbra is bizalomteli, és nekem is nagyon szimpi.
kispici, úgy tudom, bent lehet lenni a gyerkőccel, éjjel is, de maximum egy széket tudnak az alváshoz biztosítani a szülőnek. Orrmandula-műtét esetén a beavatkozás napján reggel 7-fél 8 között kell jelentkezni, éhgyomorra, és másnap reggel engedik ki a gyerkőcöt.
Zsu