Sziasztok!
A net kérdés hatására felmentem a netre és megtudtam,hogy ilyen drága nincs is a T-Home-nál se ADSL se kábel!
Na frankó!
Mi már vagy 7-8 éve ennyit fizetünk.
Viki nektek ADSL vagy kábelnet van?
Mert ott nem láttam sehol 7900Ft-st!
Milyen a sebességetek?
Nekünk is legnagyobb sebességű van kábelnetnél 8Mbit/480kbit
Kiderült,hogy ez csak 6300FT!
Fel is hívtuk őket,és felháborodva mondtuk,hogy mi ez az igazságtalanság,hogy mi többet fizetünk. Erre a csaj közli,hogy miért nem jeleztük,hogy csomagot akarunk váltani?
Párom közli,hogy nem csomagváltás,hiszen annyi a sebeség,mint amennyiért a neten 6890Ftot írnak,és már hűségidőnk is rég lejárt.
Kiderült,hogy ezt nekünk kellett volna jelezni,1 évet meghosszabbítanak és akkor csak 6300Ft! Szép,és nem tudom a kisujjamból szopjam ki,hogy már csak ennyi,és már nem MAXIMUM,hanem MÉDIUM a neve? Azért szépen tartják a vevőkkel a kapcsolatot nem mondom!
Váltani szeretnék,de a Digi kábelnek még csak Tv szolgáltatása van itt sajna,várunk a netre.
Tv díj nekünk 8300 HBO csomaggal,de szerintem azt nem fogunk már kérni,mert rengeteg filmet letöltünk,tehát nem nagyon nézzünk.
Köszönjük a dícséreteket a hajra mindenki nevében!
Viki Fanni már ilyen ügyesen eszik egyedül?
Gabika még nem nagyon.
És képzeljétek egy ismerősünk 20 hónapos kislánya szobatiszta már!
Jajj panaszkodhatok megint,mert ANYÓS már kiborít:
Tegnap írt nekem egy levelet,aminek ez a lényege:
Mi az,hogy én megmakacsoltam magam,és nem adom Gabikának a táplálékkiegészítőt!
Mert ő tehetetlenül nézi,hogy hagyom,hogy tönkremenjen az unokája!
Merthogy más ember még a lehetetlent is megpróbálja!
Ezek után meg a páromat cukkolta MSN
Merthogy szégyenli helyettünk magát!
Merthogy neki az a dolga,hogy jó irány felé terelje a gyerekeit,vagyis a páromat!
Tehát én vagyok a rossz irány!
Mert elég szomorú,hogy a férjem helyesli a döntésem!
Gábor megmondta neki,hogy elég szomorú,hogy vele nem lehet normálisan beszélni,mert ezt mindig előhozza és csak a veszekedést szítja!
Mert nekünk nem tűnik fel,hogy a gyerek szeme piros,mint aki éhezik és álmos!
Érdekes mi nem látjuk!
Ja és a végén azt mondta,hogy belőle csak a jóindulat beszélt!
Na persze!
S még ezt meddig fogjuk hallgatni nem tudom?
Miért nem lehet elfogadni végre,hogy felnőttek vagyunk,és tudunk döntéseket hozni,amik persze szerinte nem jók!