Sziasztok,
Nadine,
Remélem elmúlik a pirosság. Én arra emlékszem,hogy néha káliumpermanganátos ülőfürdőt kellett vennem kisebb koromban (5-6évesen)ezokból,de azt nem tudom,pici babának lehet-e,de gyanítom,hogy neki még ez túl erős,inkább kérdezd meg orvostól,nehogy rosszat mondjak,nem akarlak félrevezetni.
Maci_2
Szandit bizti megszokja majd Roni. Gondolom nagy megkönnyebbülés,hogy nem kell már a kórházban lenned.
Én is láttam sötétkék farmer megkötőset,de világos megkötőst én sem. Azért még reménykedem,hogy találok valahol.
Réka,
De,emlékszem és meg is néztem a Margit körúton,de csak sötétkék vastag farmeranyagos volt,amin ráadásul volt egy csokornyakkendő szerű masni,szóval inkább lányoknak való. Remélem hamarosan jön új áru. Most még a régi kinőttet adom rá,hogy azért védjem a széltől meg a naptól,mert a tegnapi nemsapis nap után kicsit köhécselt.
Anyukáddal kapcsolatban kidühöngted magad? Az enyém is ki szokott néha akasztani,meg volt idő,amikor mindenbe bele akart szólni. Vidéken lakik,így havonta 1szer jön látogatóba és így egész jól megvagyunk.
Urszila,
Nagyon szupi a póráz,bababoltban árulják? Nekünk is csak 3 pontos az öv,nyugodtabb lennék,ha Artúr jobban be lenne kötve.
Artúr idegen helyen meg idegenek közelében jól viselkedik,bezzeg mikor velem van,akkor nem
Psandi,
Break tánc
És milyen a cipő? zárt vagy inkább szandi szerű? A póráz tapasztalatot megírnád?köszi szépen.
Norka,
Játszós kép
A franc se érti ezeket az allergiákat. A mi korunkban is ennyi volt az allergiás baba? Szerintetek ez nincs összefüggésben a légszennyezettséggel meg azzal a sok E-adalékanyaggal amit megeszünk?
Zsuzsi,
Mi volt a dokinál? Remélem kiderül az ok.
Andy (Andy,remélem nem baj,hogy leírom) írta,ha jól emlékszem,hogy Márknak szója allergiát állapítottak meg és még soha nem kapott szóját.
Artúrt is visszarendelte a bőrgyógyász kontrollra és azt mondta,ha nem múlnak az ekcémás foltok,akkor vérvétel és megnézik,mire allergiás. Foltok szerencsére elmúltak,én meg nem vittem vissza.
Beu,
Hogy telik az ünneplés? Lesznek fotók (ilyen volt ilyen lett?)
PIldi,Zulu,Évi
Rubint Réka ügyben teljesen egyetértek veletek. Én is olvastam a cikket és ki is akadtam. És még azt is láttam vagy olvastam? hogy Lara 4 hónapos korában kihúztak Egyiptomba valami fitnesz határok nélkül vagy mi a fenét forgatni és 1 hétig külön voltak.
Ez nekem nagyon gyanús,hogy Lara véletlenül áttért a tápszerre,hogy a mama véletlenül pár hét múlva kimehessen forgatni.
Angela,
Reméelm a hétvége felvidít
Itt pár hete még hó esett,be voltunk zárva,nekem se volt valami fényes a kedvem.
Csípőkontrollhoz megy a drukk!
Momo,
Tudtam én,hogy megszeretitek majd az új autót
csak ez is olyan lehet,mint minden új,hogy hozzá kell szokni
Andy,
Kakukk meg Orsoly néha szoktak írni,pár mondatot,jól vannak.
Mi is nagyokat szoktunk sétálni ebben a szép időben. Remélem ilyen szép marad az idő.
Mariann,
Örülök,hogy használt a kúp. Azt mondják az alvás gyógyít. A szél ellenére azért meleg van nálatok?
Zsuzsó,
Hát nem lehet könnyű 2 gyerekkel. Fogyni meg biztos sikerül majd,idővel,szép lassan. Pici baba átalussza az éjszakát?
Mozgásfejlődés köszi,hogy leírtad a barinőd kisfiát,hát igen vannak később mozgolódó babák,most már én sem parázok miatta,mióta a Svábhegyi fejlődésneurológián megnyugtattak.
Évi,
Köszi a kép dícséretet
A képen 3 hónapos volt,azóta már majdnem kinőtte a hordozót,amiben a képen van
Szegény Petra
Jobbulást
Lement a láza?
Aranyos a kép
Gondolom sokat jártok a házzal kapcsolatban lakberendezési boltokba. Mikor költöztök terv szerint?
Elli,
Köszi a sapi tippet.
Kevin haja szupi lett és a tiedről nem teszel fel képet? Elárulom,hogy az én hajamat a barátom szokta vágni(vállig érő,egyenes),de azért jó lenne eljutni nekem is egy fodrászhoz.
A mai torna nagyon jól ment,Artúr csillagos ötöst kapott,most a kutyázás gyakorlása a házi feladat
Felfedezett egy kék lasztit a tornateremben és nógatás nélkül kúszott érte,úgyhogy holnap veszünk lasztit itthonra (eddig csak lego labdája volt)
Viszont mostanában,ha bemegyünk boltba,postára,nem akar a kocsiban maradni,hanem oldalra fordul ki akar mászni ill ordít. Pedig be van lógatva a textilkönyv,csörgő meg Lego kukac,amivel elfoglal(hat)ná magát.Ti tudtok a babákkal vásárolni ill ügyintézni?
A másik dolog,amiben tanácsot kérnék,hogy Artúr kezd leszokni a nappali szopikról
Ennek én nem örülök,mert félek,hogy elapad a tejcsi és az ekcéma miatt (is) nagyon szeretnék minél tovább szoptatni. Eddig nappal volt 3-4 szopi,éjjel is ugyanennyi,aztán kb 1 hete nappal 2,van,hogy csak 1,éjjel 3-4 megmaradt. És amikor éhes,hiába adnék neki,nem akar szopizni,a főzit viszont elfogadja. Szerintetek mit csináljak,hogy ne apadjon el a tej,fejjek? Vagy ez az elválasztódás?
köszi,
Azur