Sziasztok!
Ma jöttünk haza a kórházból! A kórház tényleg gyönyörû, az Ikea szoba meg baromi kényelmes volt. Sajnos sikerült megtapasztalnom a kétágyas szoba hátrányait, ugyanis kifogtam egy rettenetes szobatársat. Az esték voltak a legrosszabbak vele, de errõl Csala és Dia tudnának mesélni (õk tartották bennem a lelket telefonon).
Aki ismeri a kórházat: most már teljesen külön van választva a nõgyógyászat és a szülészet. A szülészetre egyáltalán nem lehet bejönni, bár állítólag, ha vége lesz az építkezésnek, akkor az egy ágyas (fizetõs) szobákba már be lehet majd menni látogatni!
A személyzet elég vegyes. A dokik kedvesek voltak. Legfõképpen az osztályos orvos (Bálint Mihály
), akinek még ma is lelkiismeret furdalása volt, hogy lemaradt a szülésrõl
A csecsemõsök nagyon leterheltek, ezért ha segítséget kér az ember (és ezt sajnos már az elsõ alkalommal is külön kérni kell), akkor is lehet, hogy 2-3-szor kéred meg õket, míg nem felejtõdik el. Bár egy szavam nem lehet rájuk, mert õk járták ki a gyerekorvosnál, hogy ma hazajöhessünk!
A szülésznõk (akik a szülés után foglalkoznak az emberrel) hát nem jöttek be nekem!
Ica nevû szülésznõnél szültem, õ nagyon szimpatikus volt, és segítõkész!
Most hirtelen ennyi, ha valami van, kérdezzetek!
cory