Sziasztok!
Remélem, nem probléma, hogy tegeztelek Benneteket. Magamról és a "gondomról" röviden (huhh de nehéz erről beszélni): 33 éves srác vagyok, kicsi nejemmel (29) egy Bpesthez közeli kisvárosban lakunk. Kb. fél évvel ezelőtt derült ki, hogy nem lehet gyermekünk, pontosabban a feleségem ki tudná hordani, de korai petefészek-kimerülés miatt nincs megtermékenyíthető petesejtje. Természetesen több vizsgálaton is átesett (utolsó állomás: Győr, Kaáli Intézet), de sajnos a diagnózis helytálló.
Először ledöbbentünk, majd (erős embernek képzelve magam) elkezdtünk lehetséges donort keresni. "35 év alatti, gyermekes nő, stb., stb." - végiggondoltunk minden szóba jöhető hölgyet a rokonságból, baráti társaságból, de ilyen-olyan okok miatt nem akadt "megfelelő alany" (még gyereket szeretnének, esetleg később megromolhatna a barátság, stb.).
Most ott tartok, hogy... hogy el vagyok keseredve. Nagyon szeretné(n)k egy (inkább két) kis porontyot, de ehhez egy roppant megértő, önzetlen és áldozatkész anyára lenne szükség.
Hát ezért írtam Nektek, hátha ismertek ilyet.
Email címem:
implant@freemail.hu És még valami: azt hiszem mindkét tábornak igaza van, annak is aki "ellenszolgáltatás" nélkül ajánl(-ott) fel petesejtet és annak is, aki az utazási és egyéb költséget "felszámolja" a leendő anyuka és apuka felé. Bár "nem vagyok eleresztve", de ez utóbbit a magam részéről természetesnek veszem és az ésszerűség határáig meg is kell tennem - bárcsak már ott tartanék.