Új privát üzeneted érkezett!

Olyan furát álmodtam.
Kinnt voltam Violánál a temetőben, hideg volt és félhomály.Meggyújtottam a fényeit.Amikor elmenőben voltam visszanéztem a pici sírra,ahogy mindig.És láttam egy fura fényoszlopot, ami a felhőkig ért és ott tűnt el.Mintha lenne egy híd a sír és az égbolt között.arra gondoltam, hogy Kicsikémnek átjárása van a két világ között.Csodálatos volt.

Aztán a temetőkapuban a beton korláton találtam két kisbabát elhagyva,ikrek voltak.Csak néztem, hogy hát ki hagyta itt őket, normális az ilyen anya?

Betti,pedig nekem ekkorra már volt kiskönyv, szerintem kérhetnél, hiszen már menni kellene vérvizsgálatra is ,nem?Már az ötöde meg is van, hajrá! :wink:

Boboka, akkor szent a béke ,ugye? :wink:
Te mikor mész megint?
Beszéltetek a dokival valamilyen plussz vizsgálatról, vagy kezelésről ,vagy csak majd nagyon alapos uh-t csinál?

Melcsike!
Remélem jó lesz a dokival,izgulok, ohgy egy nagyon jót fogjál ki ,aki megért!

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Lányok, álmomban buszoztam Bobokával, Bettivel, és még volt valaki velünk akinek nem volt valaki velünk de ne hari nem emlékszem rá. És nagyon sokat késett a buszunk, amikor leszálltunk a buszról egy hosszú utcán mentünk, és tök egyforma házak voltak. Aztán bementünk az egyik házba és Tüncike ott ült egy kanapén és nagyon mérges volt ránk, mert ilyen sokat késtünk. Aztán nem akarta Tünci elhinni hogy a busz késett, mert azt hitte mégsem megyünk hozzájuk. Otthon volt a férjecske is, aki nagyon segitőkész volt, annyira aranyosan kiszolgált minket, nem engedte, hogy Tünci felálljon közülünk. Kajáltunk is. És egyszer bementem a mosdóba, és halványkék volt a járólap arra emlékszem és volt egy nagy és mély kád, ami tele volt mindenféle fúvókákkakkal. Jó kis masszirozós kád volt.Aztán Tünci férje kitalálta hogy menjünk el golfozni, mert ott a közelben van valami ilyesmi hely. Aztán valami csaj jött értünk és beszálltunk az autóba és felébredtem. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Micsoda álmok éjszakája volt ez!

Látod Melcsike, még álmodban sem hagyunk békén!

Tünci, vérvizsgálat majd csak a 16. héten lesz. Az AFP. Előtte nem kell menni vérvételre. Legalábbis itt nem, múltkor sem kellett.
Azért elég kikérni csak a 12. hét után, mert addig semmi nincs.
A tegnapi UH-ról még papírt sem kaptam.
Csak a nyilatkozatot, hogy írjam alá.
A múltkor annyit adtak, hogy élő terhesség, crl, ennyi meg ennyi, most még annyit sem.
Nem nagyon foglalkoznak itt velünk.

Betti
Kép
betti0412

Betti

Nálunk a 12. hetes UH előtt vércsoport, RH, VDRL, vérkép, vércukor (teszt reggeli) Hepatitis B, Toxoplasma szürésre el kellett menni.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Jó mozgalmas éjszakátok volt álmok terén.

Persze Tünci, szent a béke :) Kicsit elbeszéltünk egymás mellett 8)
Vendég

Hát Melcsike, nálunk ilyen nincs. Toxoplazmát a 16. heti AFP-vel néznek, meg egyebet is. Akkor levesznek vagy 4 kémcső vért, mindenre.

Addig úgy látszik nem számít várandósnak az ember lánya.

Betti
Kép
betti0412

Szépen kitakarítottam, nyitva minden ablak, olyan jó a levegő.
Csináltam tönköly tésztát, tonhallal, fokhagymával, bekajáltam, az uram motorozik, kisütött a nap, ezt várta. Most meg azt hiszem 3.-ig olvasgatok, utána megyünk barátokhoz.

Betti
Kép
betti0412

sziaszok

Nektek sokat köszönhetek. Általatok tudtam efogadni és értékelni a kisbabámat. Nagyon fiatalon lettem terhes...főiskolára jártam utazgattam a nagy világban. Napokig sírtam mikor kiderült, hogy babás vagyok...úgy éreztem egy világ omlott össze bennem. Nem értettem...annyi nő van aki vágyik rá és meg is érdemli....aki szeretne...sőt..inkább AKAR, de nem lehet, vagy épp elvesztette. Akkor nekem miér ? elöttem még ott az egész élet...tervek, vágyak célok. Nagy nehezen megbékéltem a gondolattal... majd megtaláltam ezt a topikot és elkezdtem értékelni amim van, hogy mit kaptam ! Olvasva ezeket a szívszorító türténeteket egyszer csak rájöttem, hogy szeretem és már akartam, hogy legyen !

Remélem nem fájdítottam ezzel a szíveteket....nem ez volt a cél, csak köszönetet akartam mondani.
Jobb napokat tudok csak kívánni mindenkinek...és hogy minnél gyorsabban teljen el sok-sok idő, ami talán enyhíti a lelki fájdalmakat.

Kép

NIKI
nini.n

Szia Nini!
Én örülök annak, hogy tudtunkon kívül is, de segíthettünk Neked.

Igen, gyakran nincs is tisztában az ember azzal, milyen szerencsés, hogy mindig vannak rosszabb sorsok is, hogy örülni kell az életnek.

Köszönjük, hogy írtál.

Betti
Kép
betti0412

Mini.N,
köszönöm, hogy megosztottad velünk a gondolataidat. Semmit nem ér, ha más mond neked valamit, ezt NEKED KELL ÉREZNED!
Természetes, ahogy reagáltál rá, hiszen neked akkor más volt a fontos...
Egyet azonban mindig tarts szem előtt (és ez egy nagy általánosságnak hangzik, de nem az): utazhatsz, jöhetsz-mehetsz még eleget, sokat is, gyermekedet azonban semmi nem pótolja. A mosolya, a csak neked szóló becézgetése, a sírása, amit csak te tudsz majd csillapítani, az öröme, amit csak te tudsz majd igazán átérezni, vele örülni. Gyermekednek TE vagy a világ közepe, mindegy, hogy csúnya, szép, fiatal, öreg, tehetségtelen vagy ragyogó elméjű zseni vagy, hogy pénztelen vagy gazdag, sokat utazott vagy földhözragadt... MINDEN HIBÁDDAL te jelentesz neki mindent.
Nevelheted, formálhatod, általad lesz kisember, lelke, érzelmei...és majd megmutathatod neki a nagyvilágot, így utazni még jobb is lesz, majd meglátod...
Kívánok neked ehhez sok erőt, kitartást, határtalan szeretetet!

Hol tartasz éppen?

Kép

Kép

Kép
lyly

Betti,
nem mentetek még el otthoról?

Kép

Kép

Kép
lyly

Szia Lyly!
Van valami újság?

Betti
Kép
betti0412

5.-re megyünk kb fél 5.-kor indulunk majd. Hajat mostam, meg rakok valami kencét a fejemre, mert kicsit karikásak a szemeim.

Betti
Kép
betti0412

Semmi.
Piris görcsim vannak, de még nem jött meg. Ha hétfőig sem, akkor veszek még egy tesztet, és ha nega, ha pozi, megyek nőgyogyihoz. Ilyet már régen nem csinált velem. :evil:
Szerintem a stressz és a betegség bekavart, hormonzavaros lettem...
Eddig 28-28-26-26 napos ciklusaim voltak, most meg... Kedden éppen egy hete lesz, hogy kimarad. Szóval mindenképpen meg fogom nézetni magam.
Hogy vagy? Hányinger? Kívánósság?

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Nini

Én személy szerint örülök neki, hogy ezáltal tudtuk segiteni valakinek, hogy felismerd mekkora érték ha van csemetéd. Nézd az előnyét fiatal leszel még amikor már nagy srác lesz a kicsi Márk, és akkor tudod majd újra élvezni az életet. 8) Bár az nem derült ki számomra mennyi idős is vagy, de ez nem is olyan lényeges. Az a lényeg hogy szeresd, tanitsd és óvd őt. Vannak kimondottan olyan nők akik fiatalon szülnek, és még utána is van rá módjuk karrierre és az életre. Jobb igy mintha ma már a kitolodott 30 körüli időszakban szeretne valaki, és nehezen jön össze, vagy sehogy. Örülök neki, hogy felfedezted hogy milyen kincs van a birtokodba.

Lyly

Azért tényleg minél előbb menj dokihoz, de a hormonzavarnál sem mutat pozitivot egy terhes teszt. Meg azért annak vannak komoly jelei egy hormonzavarnak.

Betti

Nálunk kétszer csinálnak toxoplazmát is. Egyszer az első jelentkezésnél irják ki, meg később. Meg a teszreggelivel kezdik egyből az első vizsgálatokat. (vércukor)

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike!

Barcinak gratulálok, kérek szépen képet róla, ha van!!! Ne haragudj, egy kicsit szétestem! Anno a párommal mi is jártunk tánciskolába, persze csak amolyan ügyetlenkedő csoportba, de nagyon élveztük.
Hogy vagy ma?

Betti,
Melcsike véleményét osztom, szerintem titeket egy kicsit lehanyagolnak. Nálunk is mindenféle vizsgálatot elvégeznek már az elején.

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Most jöttem meg a barátnőmtől ma 29 éves.Ünnepeltünk egy kicsit, aztán meg bőgtünk egy nagyot.Meg a kisebbik barátnőm(a húg ) is ott volt a Kisfiával, eszméletlen már miket művel, meg mond..22 hónapos csibész.

Nini!
Köszönjük, hogy írtál!Nem gondoltam, hogy ilyen módon is segíthetünk bárkinek,ez jó.A lányok olyan szépen írtak, hogy már nem is tudok többet hozzáfűzni.

Betti, nálunk a 12.hétig meg kell lennie az első vérkép vizeletnek, plussz az ÁNTSZ csinálja a vérbaj, meg hepatitisz meg toxoplazma vizsgálatot.Mit ér egy 16 héten végzett toxoplazma vizsgálat, ha friss pozitív????Akkor már hogyan kezelnek??Nekem negatív volt ezért háromszor nézték volna, de csak kettőig jutottunk.Egyébként, ha korábban pozitív volt(tehát volt egy régi fertőzésed),akkor már nem kell aggódni, mert nem leszel beteg, ha most fertőződnél.
tünci28

20 vagyok mindösszesen...másodéves lettem volna a főiskolán.
Engem még az is zavart, hogy sokan beszóltak...stb.stb. Úgy érzem ehhez senkinek semmi köze! Családba jött a baba én már férjnél vagyok. Én mindenkinek azt mondtam legalább látom felnőni...és még talán nagymami is lehetek egyszer :) :)
LyLy
nagyon értékes amit írtál...le is mentettem magamnak. Nehéz napjaimon egyzser egyszer elolvasom. Néha igazág szerint én is fiatalnak érzem magam és nem azért mert nem ő legfontosabb, vagy mert mennék bulizni ( 1-2 éve már nem járok...az érettségi óta a tanulás kötött le aztán ugye a fősuli) ...lelkileg nem vagyok érett még...mikor betegvolt én sokkal nehezebben viseltem, jobban sírtam mint ő ! Talán ezekben kell még "felnőnöm" .

Jobbulást mindenkinek. Jó emberek vagytok ... biztos kaptok az élettől még ajándékot pici baba formájában. Továbbra is csak sok jót tudok kívánni.

Kép

NIKI
nini.n

Tüncike,
de jó már olvasni téged is!
Én is sírdogálok, csak csendesen, mert még nem jött meg, de görcsölgetek, és nem tudom, minek örüljek, ha megjön, vagy nem, mert ez utóbbinál végig aggódni fogok amiatt is, mit csinált vele a vírus...
Ma itt volt az ANYÓSOM ÉS AZ APÓSOM.
Elváltak, de együtt eljöttek hozzánk (csak apósomat vártuk). Nagyon furcsa volt, mert anyósommal két és fél éve nem találkoztunk. vegyes érzelmek vannak most bennem. Az unokáját 7 hónaposan látta utoljára. Egyébként nem volt rossz így együtt, csak furcsa volt.

Nini,
lehet, én tévedtem el valahol, de már megvan a kicsi? Mennyi idős?

Kép

Kép

Kép
lyly

Most jöttünk haza egy komoly fellépésről. Képzeljétek el Polgári Bálban léptek fel a lányaink. Pénzes fellépéseket kapnak ám. Jővő héten szombaton, két helyen is fellépnek, meg közben a lesz nekik a farsangi bál is. :? Kicsit húzós lesz. Ráadásul közben dolgoznom is kellene. De majd bérelek egy helikoptert hogy mindenhova gyorsan eljussunk. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,
ez jó!!! Kereső a szép nagylányod!!! Képet még mindig nem kaptam... :(

Tünci,
szép álmod volt. Legalább álmodnék én is ilyesmit a kicsimről...de nekem még ez sem megy.

Kép

Kép

Kép
lyly

igen már meg van a pici, nem sokára 4 hónapos.

Kép

NIKI
nini.n

Sziasztok!

Ma nem leszek mert dolgozom.

Lyly

Fogok küldeni képet, de nem volt rá még időm.

Legyen szép napotok.

Kép

Kép
melcsike70

Lyly

Amúgy nem itthonra keres a 7 éves, az egyesületnek ahol táncol. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!
Tegnap mi is babázni voltunk egy 7 hónaposnál, de tündéri volt, senkitől nem fél és mindig mosolygott, hiszti egy deka se, ott voltunk 3 órát, csak játék. Ül a székében és játszik.
Mondtam is barátnőmnek, hogy mindig ilyen, vagy csak nekünk tiszteleg most, de azt mondta, hogy mindig, mindent meg tud tőle otthon csinálni...Komolyan álomgyerkőc.
Szóval jó volt.

Lyly
Nincs hányinger, kívánósság se, nem érzek semmit.

Hát lányok, most kicsit bizonytalan lettem ám. Itt tényleg nem néznek semmit sem a 16. hétig. A 12. hetivel elballagok a védőnénihez, felveszi az adatokat és viszont látás. 16. héten van minden, de vércukor meg csak a 23.-on, tudom, mert mikor az AFP-t kivertem belőlük, akkor adott beutalót a cukorra, hátha még kellhet, persze oda már nem kellett elmennem.

Toxoplazma negatív volt múlkor, gyerekkoromba volt macskám.
Mos Apuméknál van, a felesége sokszor hoz nekem kaját, ha főzött olyat, enni akartam belőle, és meggondoltam magam, lefagyasztottam, mert eszembe jutott a macsak. Hülye vagyok mi, de arra gondoltam, mi van, ha belekeveredett valami, valahogy a kajába, tiszta asszony meg minden, de nem lehet tudni, úgyhogy lefagyasztottam a töltött káposztát inkább.....

Betti
Kép
betti0412

Megyek főzni, vagyis előtte még leugrom a boltba.
Borsó leves lesz, meg rakott krumpli.
Csak borsó, meg krumpli hiányzik hozzá..... :D
Egyébként minden van.

Betti
Kép
betti0412

Hát hol van mindenki?

Betti
Kép
betti0412

Mindenki csukott szemmel pihenget otthon....

Betti
Kép
betti0412

Szia Betti!

Csak gyorsan bekukkantottam, hogy megírjam, este nem tudok jönni :cry:
Elég kesze-kusza napok vannak mögöttünk, de azt hiszem most már ok lesz minden.

Pusz nektek, írjatok sokat.
Vendég

Pedig már kezdtem örülni! :(
Én vigyázom itt a vasártnap békés csendjét.

Betti
Kép
betti0412

Szia Betti!
Vendég

Én is ,csak bekukk!Itt szakad a ho.....-pedig èn tavaszt rendeltem :D :? :( !
Vàrom a pàrom mig befejezi a telefont aztàn vacsora.
Vendég

Hát akkor jó éjszakát mindenkinek, én is lelépek mára.

Betti
Kép
betti0412

Hű, mi volt itt ma, de szerencsére megjavult....
Csak felnéztem, még dolgozok, csak pihenésképp...

Betti
Kép
betti0412

Betti, ha negatív volt a toxod, akkor vigyázz mindenfélével. Nekem ezt mondta a védőnéni. De az előzőnél a másik nem hívta fel erre a figyelmemet. Nálunk is már a 12. hétre van labor. Mi van ott nálatok??? Kérj egy beutalót laborra, vagy kérdezd meg, hogy milyen gondozási terv van felétek???
hettuli

Nyers hús, zöldségek, macskák... Ilyenre gondoltam
hettuli

Hát én nem tudom Hettuli, de nálunk a 16. hétig nincs vérvétel. Semmi nincs.
Van egy UH a szívhang miatt a 7-8. hét környékén, aztán a 12. hétig semmi sincs.
Most kezdjek reklamálni? Múltkor sem volt.
Azt hittem ez országszerte egységes.

Betti
Kép
betti0412

Macskám nincs, nem is lesz semmilyen állat soha a lakásban, nyers húst nem eszek, zöldséget levesbe, gyümölcsöt megmosom. Remélem, elég ennyi.

Betti
Kép
betti0412

Hú, internet katasztrófa volt!!

Még melóban vagyok, nemsoká jelentkezem.

Rossz hírek:Ma hívtam a dokim, legkorábban márc 4-én tud fogadni, azt mondta annyi már a betege nem bírja.Az meg nekem nem jó a ciklus miatt.Tehát akkor legkorábban márc közepe-vége tudok menni.Megígérte, ha lemondja valaki, akkor felhív.Nagyon elkeseredtem,nem így terveztem.Ezt se.
Ha hazaérek még írok.

KépKépKép
tünci28

Lyly,Boboka,Melcsike?????
tünci28

Sziasztok!

Hát mi ez a lazaság :shock: már két napja lányok csak Betti van itt szinte?

Én tegnap nem voltam itthon, de ma meg egésznap nem volt babanet. Bár azt irták ki, hogy kedden reggeltől lesz de gondoltam azért benézek. És mégis lett estére. :wink: Remélem lesztek ma este. Most én is szinte mindennap leszek, mert szerda és csütörtök csak éjjelre megyek és szombat egész nap.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Tüncike!
Én is dolgozom még, csak itthon írogatom az előterjesztéseket még, meg a közbeszerzéseket.
Jó program, már leesik a fejem.
Meg néha benézek, mert itt jobb.

Betti
Kép
betti0412

Tünci akkor te leszel ez szupi. Holnap megyek a psziho nénihez. Kettő jött nálunk szóba egy fiatal és egy 60 év körüli, de nekem az időset ajánlották, mert a másik olyan katonás. :? Nem tudom miért katonás egy pszichológus.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Bettike neked is látom még te is itt vagy! :D

Kép

Kép
melcsike70

Igen, én tartom itt a frontot, meg írogatok, hogy mások tudjanak mit olvasni azért... :D

Betti
Kép
betti0412

Lányok!

Szépen lassan mindenkinek már küldök képeket itt priviben azt hiszem ez lesz a legjobb. Már vannak báli fellépő képek is. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Befejeztem a munkát. Mára.
De valószínű, holnap meg bentmaradok, otthon alszok, mert jó későn végzek, és már nem lesz kedvem hazazötyögni a sötétben.
Elég gyilkos tempó van mostanában, de majd csak túljutunk ezen is.

Betti
Kép
betti0412

Vagyogatok én is egy kis kukkra: piri megjött, de olyan fura, (többre számítottam, bár így is van belőle), nem így szokott. Valszeg álpozitív volt a tesztem, mert az első 5 percben nem volt semmi rajta, aztán az 5. és a 10. perc között jött ki egy halvány vonal, majd később ez erősödött meg. Igaz, a 10 percen belül voltam a halvánnyal, de egy másik topicban írta egy lány, hogy ilyen álpozitív tesztekkel már tapétázni tudná a falát.

betti,
itt a rendelő rovatban is olvashatsz a terhességi protokollról, amit elvileg kötelező betartani. Én is negatív vagyok toxora, pedig gyerekkoromtól bőven volt alkalmam macskákkal és egyéb állatokkal találkozni, a kertből kihúzott répától a fáról leszedett gyümölccsel jóllakni... Ez van, így nekem is vigyáznom kell nagyon.

Tüncike,
egy babással már csökkent is a sor, látod... :?
Melyik dokihoz jársz? Nem akarsz váltani? vagy ő ismeri a kórtörténetedet?

Melcsike,
katonás pszicho-néni???? Lehet, a seregből avanzsált ide...
Bogyókat ne nagyon engedj írni, mert neked arra nem hiszem, hogy szükséged lenne....

Kép

Kép

Kép
lyly

Hát itten nálunk nem protokoll szerint mennek a dolgok, az biztos.

Ez van.

Vigyázni? Tavasszal annyi földiepret ettem, amennyi fért, mégis negatív, persze az ördögöt nem kell festeni a falra, jön az magától is....

Betti
Kép
betti0412

Hát azt nem szeretnék, de arra asztom nincs is szükségem. Igazából nem vagyok még nagy katasztrófa, csak nagyon oda voltam, de már enyhültek a agybaj panaszaim. :?

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?