Mozza
Nekünk vannak plüssállataink, Apor imádja őket, de az elején nem voltak, csak rágók, csörgők és nagyon szerette a zenélős játékokat és a feje felett forgó zenélőt a kiságyban.
Fütyi
Szerintem nem kell hozzányúlni, csak ha valami nincs rendben. Az orvosmnak megmutattuk, azt mondta nem lesz vele gond, amíg pelenkás hagyjam békén. Sokszor állítólag az anyuka rontja el ezt is, elkezdi húzogatni idő előtt és baj lesz belőle, bereped stb.
Köldökcsonk
Nekem azt mondták ne érje víz, de nem tragédia ha éri, csak ne ázzon. Azt hiszem ezt írta Dóri is. Fürdés után a seb körül alkoholos fültisztítóval körbehúztuk, a sebre pedig hintőpor.
Zili
Megjegyeztem, köszi.
A házasság megromlásáról
Szerintem marhaság. A legtöbb férfiben a szülés élménye inkább erősíti a kötődést a gyerekek és az anya iránt. A férjemnek élete legszebb élménye volt Apor születése. Sokáig nem tudott senkinek sem erről beszélni megilletődés nélkül.
Eszter
A mi szülésfelkészítőnkön pedig arra ösztönözték az apukákat, hogy igenis legyenek bent.
A férjem mindig azt mondja, hogy a férfiaké a legkönnyebb dolog a babavárásban, legalább álljanak helyt, amikor a feleségük szül.
Ildi
Nem értek valamit. A toxoplazmózist azért kell ismételni, mert negatív lett? Hiszen az a jó eredmény. Vagy úgy érted, hogy megint nézik. Nekem is minden vérvételnél újra nézik.
Pumukli
Ha megyünk mi is drága helyre, pont azért , mert másképpen nem tehetjük meg. Az idén a Pierrot már lefoglalták. A listánkon volt, betelt.
Sapka
A kórházban nem adtam rá, mert meleg volt. A lakásban sem soha. Esetleg hajmosás után egy rövid időre.
Fürdetés
Nem tudom, hogy vagytok vele, de néhányan nem fürdetnek minden nap. Nekem az szimpatikus, ha a baba fürdik minden nap. Még ma is a gyógyszertári fürdetőt használjuk, ritkán Gabit, mást soha, ez jó a bőrnek, nem árt. Két ismerősöm sem fürdet csak minden 3. nap, pedig a gyerekek elmúltak 1 évesek. nekem ez nagyon furcsa.