Új privát üzeneted érkezett!

Apa azt mondja, pajkos kedve ma ott maradt a laborban..... :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Laptetőőőőőőőő! Ugye ez jót jelent, ugye, ugye, UGYE?????? Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,

IGEN-IGEN-IGEN!!!! :lol:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Úgy látom Kép , már csak mi vagyunk itt.... Lassan én is nyugovóra térek... (Nem baj, ha Kép-nek szólítalak? :lol: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Egerecske, BMC, Szűcs.
Rana, holnap remélem, jó hírekkel jössz majd!
Jó éjt nektek! :D
mamba

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Mamba, köszi, azt hittem talán Győrbe...

Rana, ápold egy kicsit tiéd apa lelkét:

Kép

Nem baj ha "úgy" szólítasz... :wink:

Na, jó éjt, szép álmokat!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Óóóó Alle, végtelenül sajnálom! Majd megyek a blogodra, ha lesz erőd, írjál részleteket. Főleg az érdekel, hogy mit mondott erre Szmati. Kép

Rana, Zsu, drukkolok a randihoz és osztódáshoz!!!!

Babim, várunk holnap az eredménnyel!!

skrisz72

Till, én is a Péterfy-ben fogok szülni. A dokim dr. Asbóth Ákos. Jó magas fickó, bajuszos, szemüveges hosszú ujjakkal. :lol: Lelkiismeretes pasas, és jóhíre van az epidurális érzéstelenítést illetőleg. A többi dokit nem ismerem a kórházban.

skrisz72

Alle,
léleksimító öleléseket küldök! :oops:

Rana, Kobzoszsu,
megarandidrukk!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vkrisz, Dezsi,
hajrá tüszök!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(nálunk extrém lett az este: Manó rosszul lett, így a Szt László ügyeletén kötöttünk ki. Majd 1.50 perces várakozás után :evil: simán hazaküldtek, mert tele a kórház (vírusos gyerekek közt ültem 2 órát, most nyomom magamba az 1000 C-t :roll: ), ha nincs láz, itthon ápoljuk. Na ennek örültem, de a tortúra...rám hozta a szívinfarktot a kölök :? Na, végre én is eldőlhetek...Jó éjt, Lányok)

tillidian

Jó reggelt!

Hajnoca :D

Bogyika még mindig gyönyörű kisasszony. :D

Puszi :D

Neked utólag BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok!!!
Kép
Mindjárt utazás. :wink:

Rana :D

Gratulálok a 3-hoz! Kívánom,hogy ma azt a hírt kapd,hogy mindegyik megtermékenyült, s mindet visszakaphatod. Lesz még egy hármasikres kismamánk. 8)
Ufó lennék? :lol: Nem mondta még senki. De néhe elszaladnak előlem az emeberek. Lehet ezért? :lol: :roll: :lol:
Kép

Mindenkinek köszönöm a drukkokat. :D

Brizo :D

Fostimon és suprefact injekciót kaptam, gyógyik pedig: Aspirin protect és Prednisolon és a vitaminok.
De én az első lombiknál is jól reagáltam a stimura,mert akkor 12 petesejt lett, s ebből 10 termékenyült meg. 8)

Kisbuta :D

Örülök,hogy minden rendben van a bébivel. Márcsak március végén kell menned?
Kár,hogy nem kaptálképet, kíváncsi lennék mekkora már.Demajd legközelebb!

Alle :D

Nagyon sajnálom. :cry: Hogy lehetséges ez? Mondtak valamit?Küldök egy nagy ölelést. Meglátod május gyorsan itt lesz. Pusz
nektek!

Mabe :D

Nagyon jó kép. :wink: Nálunk úgy néz ki ICSI-t alkalmaz a biológus. :( Apának most nem lett jó az eredménye. :cry:

Rana :D

Laptető. :lol: Igen,jót jelent! :wink:

Till :D

Sajnálom,hogy kórházba kellett mennetek. Manó jobban van már? Simán hazaküldtek benneteket? :shock:
Küldök neki gyógypuszit,remélem hamar meggyógyul. :wink:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Till, jobbulást Manónak! :!:

Zsu, Rana +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, várlak!

skrisz72

Sziasztok!
Alle,ezt nem hiszem el :cry: nagyon sajnálom,és én is értetlenül állok elötte,hogy lehet ez...nagy ölelés!
Vendég

Baba,tessék ma nagyon jó híreket hozni!!!Kezem-lábam csuriban,remélem tízig megtudjuk az eredményt,mert utána nem leszek itthon.
Rana,Zsu randidrukkok mennek!!!!
Till,sajnálom az éjszakátokat,Manónak jobbulást,neked meg sok vitamint!!!...és mi a baj a Péterfyvel?Én is ott szülök.
Dezsinám,Vkrisz hajrá böködés!

Rettenetesen fáj a fejem :cry:
Vendég

Jajj,Mamba,esküszöm nem direkt csinálom :oops: :oops: :oops: Hatalmas drukk neked is,zebracsorda indítva!!!
Vendég

Jó reggelt!

Baba??????

Rana, Zsu
Tudunk ma híreket a kicsikékről????

Egerecske
Kérdezz!!!!

Till
Manó :cry: Jobbulást neki!
Magadra meg vigyázz!

Dezsina, Vkrisz
Van még üres hely a pocitokon? :wink:
Vendég

Sziasztok Drágáim! :P

Baba!!!!!
Annyira szorítok Nekteeeeeeek!!!!!!!+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu, Rana,
gyertek a randi-hírekkel!!! :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vkrisz, Dezsi,
hajrá szúrások!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(Mindenkinek köszönjük a gyógyító drukkokat! Kölök jobban van, most literszámra itatom...
off: olyan vírus kapott el, ami 1 napos láz után véres hasmenéssel (egyfolytában!) jár! Én még ilyenről nem is hallottam, iszonyúan megijedtem! Aztán kiderült, hogy a fél kórház ilyen gyerekekkel van tele...szóval most nyomom magamba a propoliszt, echináceát, 1000c-t, mert 2 órát töltöttünk egy ilyen váróban :oops: egyfolytában fertőtlenítek...tudjátok, ilyenkor nem magáért aggódig az ember, de a picit féltem :oops:)

tillidian

Alle,
nagyon-nagyon sok lélekgyógyító ölelést küldök Nektek!!!!!!
(a 6 év alatt - ebből 4 évig lombikozgattunk - mindig azt mondogattam: semmi baj, csak a Kicsi még egy kis időt kér, most készülődik :) )

tillidian

Nyulasz, köszi, hogy nem felejtettél el :lol:
Nagyon rég volt már, amikor az ébredési hőmet méregettem... évekkel ezelőtt...de ma megmértem, 37,2. Ennyit még soha sem mértem. Ez ugye jót jelent??? :D

Till, nem érzem túlzásnak az aggódást, én még svédcseppet is bevennék (ha nem szednék mellette metet) Manó hogy viseli?

Baba, Rana, Zsu, úgy izgulok, mint egy gyerek. :lol:

Skrisz, hogy vagytok?
mamba

Babácska,még mindig+++++++++++++++++++++++++++
Till,mi a baj a Péterfyvel?????????????????????????????????
Vendég

Mamba,nem akarlak elkeseríteni,de ébredési hő szerintem az utró miatt nem mond semmit.Gomdolom kapsz te is.Persze attól még ott vannak a babucik :wink:
Vendég

Igazad lehet. :oops:
mamba

Nyugi,ot vannak a babák! :D
Vendég

Mamba,
megagiga-drukkok, babaragacsok ma is!!!!! :P ++++++++++++++++

(köszöni Manó, jobban bírja, mint én :oops: :lol: )

Nyulaszka,
semmi baj a Péterfivel!!!!! :lol: Csak a körzetim nem csípi, de nem fejtette ki, miért. Neked ki az orvosod?
(ja, és egyszer kérdezted: zenetanár vok :lol: )

tillidian

Nyulasz,
én os ott szeretnék szülni, mert 2 percre lakunk...és Manó is ott született, de ahhoz a dokihoz nem mék vissza :?
Ugye neonatológia is van? :roll:
Szóval kérlek, ajánlj Te is dokit! :)

tillidian

Jelentem, randi 100%-ban sikerült!!! Mind a 3 megtermékenyült! :D :D :D :D :D :D :D Annyira örülünk, mintha legalábbis dupla csíkosat pisiltem volna! De persze az izgulás még csak ezután jön!!!!!

Till, természetes, hogy aggódsz a piciért! Nem lesz semmi baj! :wink:

Mamba, tényleg felviheti a hődet az Utro, bár megjegyzem nekem az Utro ellenére leesett a hőm, mielőtt megjött szemét Piri.

Baba :?: :?: :?: :?: :?:
Zsu :?: :?: :?:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hű Rana gratulálok, mikor kapod őket vissza?
mamba

Sziasztok!
Csak egy villám látogatásra futja most tőlem, ne haragudjatok meg érte! :oops:

Alla, teljes szívemből átérzem ami veled történt, mivel már velem is megtörtén ugyanez...szóval csak azt akarom írni, hogy próbálj májusig teljesen kikapcsolni és nem rágodni a miérteken (tudom, ez most szinte lehetetlen, de meg kell értened, hogy a biológiát nem tudjuk befolyásolni! Mi mindent megtettünk és a továbbiakban nem szabad gyötörni magunkat a miértek keresésével mert csak belebetegszünk /lásd engem: pánik betegség/) Ja, és öröm az ürömben: megmaradt egy TB támogatott lehetőség, tudom ez nagyon sovány vígasz, de pozitívum és erre kell koncentrálni! És ne gondold egy percig sem, hogy ez újra megtörténhet, mert nekem volt egy ilyen eset után lombikom és akkor már eljutottam az ET-ig! Nagy-nagy ölelés neked!!!

Ranácska nagyon örülök a 3 kis babakezdeménynek, további drukkjaim mennek feléd!

Zsu, azt a mindenit, ennyi sejtet! :shock: :shock: Drukk hegyek neked is!

Babácska, remélem mire elküldöm ezt az üzit, már addigigra megírtad, hogy sikerült!!!++++++++++++++++++++

Drága kismamik nagyon sokat gondolok rátok is és pocak simit küldök nektek!

Kisbuta gratulálok az új munkádhoz, ez igazán jó hír a mai világban!

Babás anyukák, ha nem is írok mostanság mindig megcsodálom a csemetéket, még-még rakjatok képeket!!! :lol:

Puszilok mindenkit!!!!
Ui. még mindig nincs meg a hematológiai eredményem :-(
Vendég

Alle-nak szántam az első szösszenetemet, bocsi az elütésért! :oops:
Vendég

Csak egy pillanatra néztem be, hogy mi újság Ranával és Zsuval :lol:
Rana csak így tovább :!: :D

Csajok ez most nem vicc :cry: drága férjecském el fog tiltani (folyamatban van) minden olyan oldalról ami lombikkal kapcsolatos :oops: :oops: :oops:

Talán majd megenyhül előbb-utóbb

Szép napsütéses hétvégét Nektek!
brizo

Főzz neki valami finomat! Nálam ez be szokott jönni...
mamba

Puszi nektek, sokat gondolok rátok, majd valahogy jelentkezem.

Rana majd írok emailt ha lehet.
brizo

Sziasztok!

Brizo: :shock: Várunk!

Rana: jeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

Alle: sokat gondolok Rád! :(

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Mindenkinek nagyon köszönöm azt a sok szeretetet és bíztatást, amivel az utóbbi napokban elárasztottatok.

Az eredmény: hcg:0.

babaimádó
Kép
babaimado

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((BABA)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Én nem jutok most szóhoz....

Alle! Baba! Nagyon nagy ölelés!

Csajok mennek a drukkjaim!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

((((((((((((((((((((((((((((((((((((Babaaaaa))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hatalmas ölelés Nektek!!!!!!
Sírd ki magad, aztán 1000-rel tudsz készülni, mert a következő sikerülni fog!!!!!! Minket ez ebben való HIT visz tovább ezen a piszok nehéz úton!!!!!

tillidian

Baba, nem tudok mit írni, annyira bíztam most benne... :cry: :cry:

Ranácska, Puszikám bocsánat, hogy ennyire megkésve de Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok Nektek!!!
Vendég

Baba! Én is annyira biztos voltam benne!!! Ölellek. Adj időd magadnak, és utána újult erővel folytasd!!!! Mert ez a dolgunk, amíg nem sikerül! Kép

Tücsike, köszi.

Brizo írtam SMS-t! Ne hagyd magad!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
:D ez nagyon jó hír! :D (végre az első mára!!! :roll: :P )
További drukkok!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kobzstoska
:?: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Baba
:cry: :cry: :cry: :cry:
mamba

Rana++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Alle, Baba, nagyon sajnálom :cry:
Sírjátok ki magatokat, aztán próbáljatok kikapcsolni, és a következőre koncentrálni.

Akcióban lévőknek mennek a drukkok.

Többieknek nagyon szép (a mostaninál napsütésesebb) hétvégét kívánok.

Kép
petne

Itt vagyok a délután szunya után, mindjárt megyünk sétálni, itt ragyogó napsütés van!!!! :D

Egyszerűen nem tudom eldönteni, szedjem-e a Medrolt (szteroidos immunszupresszív gyógyi). Pedig sürgősen el kellene, mert ma már be kéne venni. :roll: Félek, hogy az immunrendszer elnyomása többet árt az egészségemnek és a terhesség kialakulásának ebben az influenzás időben, mint mint használ..... Szerintetek?????

Jaj, annyira izgulok, hogy mind a 3 szépen osztódjon!!!! Kép

Zsófikám, na pl most hiányollak: hová tűntél? Rég nem írtál!!!!! :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat! Tücsök, jó hogy írtál, sokat segít :)

Baba, itt is nagyon de nagyon sajnálom :( :( :(

Zsu, Rana, kívánom nektek, folytassátok a babaesőt +++++++++++
allegrobarbaro

Rana, ügyes kis prüntyőkéid vannak. HAJRÁ!!!

Baba, Alle, hullajtottam értetek egy-két könnyet. Kép

De nemsoká kisüt a napocska és a méhecskékkel és pillangókkal fogtok együtt szárnyalni!

skrisz72

Skrisz, látszik, hogy terhes vagy.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!
Nem tudom elmondani mennyire sajnálom! Annyit gondoltam ma Rátok! Nagy ölelést, ez olyan igazságtalan... :cry:

Alle!
Sajnálom, Neked is nagy-nagy ölelés!

Rana!
Köszi. Itt vagyok, csak ma még nem jutottam géphez. Nagyon szorítok a 3 kis drágának! Csak pozitívan!!! :lol:
Mi is voltunk sétálni, majd hazafelé elkezdett esni, mág jó, hogy már közel voltunk.

Zsu!
Drukkhegyek Neked is! :lol:

Mamba!
Te vagy a következő tesztelő???

KépKép
zsófikukac

Baba!
Sajnálom. :(
Úgy drukkoltam nektek!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Baba
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?