Móki:A 19.napon volt pé-d ez szépen látszik.És így ma vagy a 7.dpo-n.
A ciklus.hu nekem is mindig rossz helyre teszi be a keresztet,mert észrevettem már a nyákra alapoz!
Ranita! Hála az égnek! Legalább egyenlőre minden rendben.
A korkülönbséggel mi is úgy voltunk mint ti, de sajna nekünk sem jön össze. Pedig mi inkább kevesebb mint 2 évet akartunk és sokat egymás után. Nagy családot tervezünk.
Monyo,
ja, tényleg, már emlékszem .
És akkor most újból met?
Lucuzs,
én is 3 gyerkőcöt szerettem volna, de abból már nem lesz semmi, sajnos .
Syl,
érzem, de nem úgy,mint akkor. Azt a feszítő érzést 4 napig éreztem, aztán elmúlt.
Ezt ma kezdtem érezni, lehet, hogy talán kicsit felfáztam vagy nem tudom. Olyan, mint amikor meg akar jönni, csak éppen a petefészeknél érzem .
Mókica,
a másik topikkal mi történt? Tudod, ahova mindenki elvonult régebben, szerintem Te is. Mert láttam, hogy sokan visszajöttek ide. Valami összezörrenés volt vagy nem publikus?
Ranita, én nem tudok összezörrenésről. Csak van olyan a fenti topikban aki nincs a zárban, és szerintem meg is nyugodtak kicsit a lányok. Legalábbis ez az én véleményem...
Drága Monyó, igen, a fogi sajna elromtja az irt, az a gond, hogy nem szedted a metet, így a foginak könnyebb dolga volt.Sztem most jpbban fogod bírni a metet...remélem, leglábbis, mert ezekre az értékekere több met kell.
Szia Ranita! Én már egy órája lesem a fórumot, de Banszika még mindig sehol. Lassan nekem is házimunka után kéne néznem. Épp most fogadtam meg, ha senki sem ír, akkor lekapcsolom a gépet. Na majd még próbálkozom, most megyek rendetrakni.
ezt írta a másik topicba, remélem nem sértődik meg hogy ide is bemásolom!!!!
Babszika írta:
Sziasztok!
nem olvastam vissza, és nem is reagálok senkinek. előre is bocs érte.
de azt hiszem, h eljött az idő, amikor el kell köszönnöm tőletek egy kicsit. Lehet, h csak 2 nap, vagy 1 hét, de muszáj.
ebből már rájöhettetek, h naná, h nincs bébi.
de ráadásul az uh-n a dokinéni látott egy 39mm-es (!!!) képletet, amiről egyenlőre nem lehet tudni, h bevérzett psejt, vagy endo....
így viszont inszem nem mehet.....
most újabb üresjárat következik.
várunk, h múlik-e a képlet.... meg kell várnom a legközelebbi vérzést, és akkor döntenek, h mi legyen.... de nem biztos, h akarom.
38 hónapja várunk.... talán jegelni kéne az egészet... nem tudom....
Jaj Babszi nem tudtam milyen hangulatban vagy, és sajnálom mi van veled, de ne menj el, maradj!!!!!
remélem a csapat kicsit fel tud vidítani, ami ebben a helyzetben nem könnyű!