Jó reggelt, sziasztok!
FKata
Gratulálok Lilihez, nagyon édes kisbaba, és tényleg mosolyog a felső képen
Sok tejcsit kívánok!
Úgy látszik Neked is bejött az első helyről való startolás
Szilvus
Én a málnalevél teás tasakon azt olvastam, hogy 1/2 liter vízhez 2 evőkanál tea. Én is napi 1 litert főzök le.
Nagyon drukkolok Nektek, itt a hétvége jó kis frontokkal!
Gabi
Nagyon gyorsan megszületett Réka
Olyan aranyos kis hajasbaba a képeken
Mégegyszer gratulálok Nektek!
Betti és Norbi hogy fogadták?
Kata
A málnalevél teát én nem kóstoltam csak úgy, hanem tettem hozzá más teafiltert is + cukrot + citromot. Nekem így ízlik.
Mariann
Lábdagadásod tart még? Nekem egy hete van bedagadva a 2 belső bokám, nem is látszik, hogy van
Tegnapra bedagadtak a külsők is, de azok még pihenéssel lelohadnak egy kicsit....és tegnap óta iszonyúan fájnak a térdeim is. A vérnyomásom nekem is oké, 120/80, és a vizeletemben sincs fehérje. Tehát ez már nagyon a vége, úgy érzem....
Humi
Szerintem vedd ki a táblázatból Nitát, hogy Szilvus is első helyről startolhasson!
A többieknek bejött!
És akkor már csak 8-an vagytok előttem
Brigi
Hogy sikerült az előadásod?
Luca nagyon aranyos
Sajnos mi sem láthattuk az arcocskáját, mert takarta. Utoljára a 20.héten láthattuk. Még bőven van ideje behozni a lemaradását, de egyébként tényleg olyan kis husi az arca
Nekünk eddig nagyobbnak látták, és most 1 hete pont a korának megfelelő volt.
Tünde
Jól tetted, hogy nem hagytad a kórházban Tomit, állj ki bátran a jogaitokért, ha tartani akarják, akkor Te is maradhatnál vele elvileg. Kipróbáljátok ezt a C-vitaminos dolgot? Én nem is hallottam még erről...de lehet benne valami.
Léna
Jó, hogy lennebb ment a vérnyomásod. Megy a drukk hétvégére Nektek is!
Rita
Sajnálom, hogy betegek lettek a lányok. Jobbulást kívánok. És vigyázz,. hogy el ne kapd! Én elkaptam múlt hétvégén anyukámtól, és sajna még mindig szenvedek vele
Köszi az emailt, nagyon jóóóóó!
Na, eldugulok!
Kellemes hétvégét Mindenkinek, babaesőt kívánok!
Csak mert hétfőtől visszajön a zima...
Puszi
Pumukli
36+3