Új privát üzeneted érkezett!

Jóreggelt!

Még itt vagyok és még mindig semmi. Eltekintve két apró nyilallástól éjszaka. De szerintem az csak valami ideg lehetett.

Barack
Mekkora a bébi?

Humi
Tényleg napra pontos adatok, most megnéztem a "nagykönyvemben". Kép A 32. hétre 83 BPD-t ir, kb. 40 cm hosszúságot és 1700 gr-ot.

Rita régen irt! Életjelet kérünk!!Kép

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy EZ a hétvége is hoz néhány babát (remélem én kezdem), ugyanis a Szilárd lehűlést, azaz hidegfrontot, csapadékot jósolt. Nézzétek csak: a melegfrontos hétvégén 4 babánk született, most jöhetnek a hidegfrontos babák. Léna, Rita, mit szóltok? Szülünk?Kép

Most pedig a szokásos délelőtti program: séta a jó levegőn!

Sziasztok!

Szilvus
ma 40!! (De csak vasárnap van a terminus, valami el lett számolvaKép )
szilvus

MariannKép Áhh, itt trónolok én is.

Málnalevél tea: 1 liter lobogó vizzzel leforrázol egy csapott evőkanál málnalevél teát. Kicsit hagyd ázni. Izesitsd be (citrom, méz, a lányok hozzá szoktak keverni másfajta teát is), és ezt iszogasd egész nap. Szerintem jegesteának elkészitve kifejezetten üdítő ize van!

Szilvus
szilvus

Sziasztok!

újra itt a soros vérnyomásmérés után.ma 130/95-öt produkáltunk.Kezd csökkeniKép

Szilvus, bárcsak igazad lenne!Bár, nekem a Rita nagyon gyanús, lehet, hogy itt suttyomba ő is beelőzött?
Éjszaka arra ébredtem, hgy meg van feszülve a pocim, hátha ez valami jó jel, ja, és nyilalásaim nekem is vannak.
Szóval lehet, hogy tényleg megyünk hétvégén?Kép

Kata, ha bent leszek, akkor megírom hányasban vagyok.Kép

Puszi mindenkinek, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Léna
Csak dobott volna Rita egy sms-t ha megvan a pici. Kép
Vérnyomásod alakul!!!Kép igazság szerint 140-ig normálisnak mondható, de ez életkortól is függ, 20-30 éves kor körül a 120/70 lenne az ideális. Persze az egyéb "tényezők" - a mi esetünkben a babóka, ezt az értéket jelentősen befolyásoljákKép Neked picit fel-, nekem pl. nagyon lecsúszott. Ugye kávét nem iszol???

Márc. 21-ig Halak, utána viszont Kos lesz a bébi.

"Kínomban" ma varrtam egy farmer kertészgatyót a bébinek és egy újabb garnitúra függönyt a konyhába...Hiába, tényleg működik ez a fészekrakó ösztön az utolsó harmadban?!

Szép Napot!

Szilvus
szilvus

Sziasztok,

Ritában csak az a gyanús, hogy betegek a gyerekei, és levegőt sem kap két orrszívás porszívás között, és meghülyül,hogy be van zárva a négy fal közé ilyen fantasztikus időben.
Szóval ne aggódjatok, még itt vagyok egy nappal a 39. betöltött hét előtt. Csak estére már annyira kipurcantam, hogy nem tudom, hogy mentem volna szülni, ha kellett volna. Ha meg lett volna erőm akkor meg apa dolgozott a gépen.
Ennyit erről.
Gyorsan visszaolvastalak benneteket, örültem a szüléstörténeteknek.
Léna pihenj sokat, nehogy megelőzz!!! Mirrmurr nem untattál, nagyon érdekes, amit leírtál Belgiumról bár a szele azért itt is érződik. Sok olyan 30 év körüli sikeres üzletasszony ismerősőm van amilyen én is voltam 5 évvel ezelőtt, csak nálam megszólalt a kiscsengő és a babával együtt kibújt az anyatigris is. Azt gondolom ,hogy hosszútávon semmi nem térül meg jobban ,mintha a gyermekeddel vagy szoptatod amíg tudod és annyi szeretet adsz neki amennyit csak lehet. Persze, legyenek igényeid akarj a pároddal lenni, kettesben, próbálj élni is egy kicsit, de csak akkor tudsz kiegyensúlyozott gyermeket adni a világnak, ha biztonságban érzi magát. És itt nem Belgiumra gondolok, mert ott tényleg komoly szociális háló van de vegyük mondjuk az USA-t az iskolában lövöldöző gyerekeivel.... Na most én sem akarok senkit untatni, úgyhogy befejezem.

Heni, ne aggódj én is a harmadikat, hordom és nekem is csak a 21 hét körül volt érezhető. De szaladj el egy ultrahagra, az biztosan meg fog nyugtatni.

Barack, örülök, hogy erősíted a májusiak csapatát.

Szilvus, hát én már szeretnék szülni, nekem már mindegy lenne, front vagy nem front, de végülis van még egy hetem, csak eddig az én lányaim mindíg előbb jöttek, és most ez a légüres tér furcsa.
Ma éjjel hülyeséget álmodtam, azt álmodtam, hogy valamiért nem voltam ott az egynapos gyerekemmel és mikor bementem a kórterembe, az unokanővérem etette tápszerrel, én meg teljesen kiakadtam, kivettem a kezéből és megpróbáltam megszoptatni, de nem kellett neki a cici. Jajjj de szörnyű volt. Brrrrr

Eszty???
Kaptam egy helyes E-mailt, majd körbeküldöm nektek.

Na felébredt a Kata, ha nem lázas kiviszem eyg kicsit a napsütésbe.
Este még jövök,

Rita
boksay_rita

Sziasztok!
Itt vannak a képek.Most készültek.Kata puszil mindenkit!Hajrá top 5!
F BeaKépKép
filep_katalin

Rita
Hát ez nem éppen örömteli oka távolmaradásodnakKép Jobbulást a lányoknak! El ne kapd Tőlük.
(Az "anyatigris" effektusban teljesen egyetértünk, úgy látomKép Kicsit már bánom, hogy egészen 32 éves koromig kerestem a kifogásokat, hogy most még miért ne...De még 40-ig belefér a 3!!!) Gyógypuszi Ritának és Katának! A tavaszi levegő biztosan jót tesz, sétáljatok egy nagyot.

Nagyon édes F.Kata Gombóckája, nézzétek, milyen elégedetten mosolyog a felső képen!Kép

Most pedig jöve a délutáni séta, a drágám mindjárt hazaér, elvitetem magam fagyizni.

Szilvus
szilvus

Sziasztok!

Tegnap nem nagyon tudtam jonni, ma is csak most. Eloszor is kint voltam ma a szigeten egy kicsit, majd mentem dokihoz. Ma nem vizsgalt meg, igy nem tudom, hogy mennyit valtoztam, de egyre tobbszor faj a hasam, mintha meg akarna jonni. Majd lesz valami. Kép

FKata,
gratulalok ehhez a csodaszep csajszihoz, sok tejcsit kivanok!

Eszty 37+4
eszty

Elöször is köszönöm az Emailt, nagyon tetszett!

Szilvus!
Jó lesz ha kijön a babád már végre, mert itt a várakozásban túl sok fagyit, sütit stb eszel! Kép

Humi!
Kijavítanád a babócám nevét: Hanga Zóra. Most vettem csak észre, hogy tévesen van írva. Előre is köszönöm!
darla

Sziasztok!

Ma voltunk megint Praxisban Kedvesemmel, és most nagyon boldog vagyok!!!
Először is azért, mert Kicsikém végre befordult, már fejvégű fekvésben van. Másrészt pedig "lefaragott" kicsit a lemaradásából. Bár így is kb. 1 héttel kisebbnek látszott, de a doki azt mondta, hogy roppant arányos baba, és nagyon szépen fejlődik. BPD: 80 mm, OFD: 96 mm, HC: 277 mm, AC: 262 mm, FL: 58 mm, súly: 1589 g. Ezek szerint tehát nincsen baj a lepénnyel, csak picike Babócám lesz.
Örömöm harmadik oka, hogy végre láthattam őt szemből is! Eddig soha nem mutatta meg magát, mindig csak profilból sikerült lekapni, de most szundizott, így nem tudott menekülni a uh-fej elől. Jaj, olyan jó volt!!!

Rita,
Jobbulást a lányoknak, vigyázzatok nagyon magatokra. Azért ápolgatás közben próbálj meg pihenni is. Nekem is elküldöd majd ez e-mailt? Kíváncsivá tettél. (06-20-803-2942)

Szilvus,
Milyen jó lenne, ha én is csak úgy unalmamban tudnék varrogatni ilyen jó kis cuccokat! A fészekrakó ösztön bennem is tombol, folyamatosan rendezgetem a lakást, újítgatok mindent. De olyan jó. Te is látsz valami valóságalapot a horoszkópban? Nagypapám halak volt, és rettenetesen jó természetű, nyugodt, kedves ember volt. Több halakat is ismerek, szerintem nagyon jó jegy.

FKata,
Tényleg nagyon elégedett arcot vág Babócád. Örül, hogy a kezedben tartod! Nagyon aranyos!

Igaz, gyönyörű Kisbabákat láttunk az elmúlt néhány napban, azért egy képet felteszek ide Lucáról, ha nem baj.

Puszi!
Brigi (31+7)Kép

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Rita!
Tiszta gyagya vagyok! Az e-mail szóra nekem valamiért most az sms ugrott be. De miért? Ezért írtam oda a telefonszámom, gondoltam nem tudod, és még azért nem kaptam meg. Bocsi! Biztos a melegfront Kép. A mail nekem is megjött.
Köszönöm!
B

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Rita,
en is megkaptam az e-mailt, de nem tudtam megnyitni. Elkuldened esetleg meg 1x?

Brigi,
nagyon kis edes a lanykad, olyan kis husi arcocskaja van. Kép En sajnos nem lattam a picit szembol, de majd nemsokra kint lathatom es ez karpotol egy kicsit. KépKép
Olvasottak alapjan szerintem is szep baba lesz Luca. Ennekem sulyra a 30. heten 1513 g mertek.

Hat lanyok, szerintem is lesz babaeso hetvegen, mert hideg front is, meleg front is lesz. Kép

Eszty
eszty

Brigi,
Luca nagyon édes, gratulálok a beforduláshoz és a jó hírekhez!

Tőlünk is most ment el a bába, egyeztettünk néhány részletet, megnézte a kislányt és itt is minden rendben. Fejvégű, tehát jól éreztem a befordulást, zárt a méhszáj és tökéletes a szívhang meg minden. Egyenlőre úgy tűnik, h nem lesz túl nagy a baba, aminek én nagyon örülökKép

Rita, jobbulást a gyerekeknek és próbálj pihenni! (mondani könnyű, tudom..)
én nem kaptam emilt, brühühüKép

Szilvus, nagyon csendben vagy...
mirmurr

Sziasztok!
Sajnos nincs időm visszaolvasni. A friss babázóknak gratulálok.
Mi kezdünk belerázódni az itthoni életbe. Tomi nagyon jól szopik, ez a szenvedélye. Ha ébren van, csak a szopi érdekli. Szerencsére jól gyarapszik, már elérte és túl is haladta a születési súlyát. És nőtt 4,5 centit!!! Ja, ma vagyunk 3 hetesek!!!
Egy bajunk van csak még mindig, a sárgaság. Nem akar elmúlni, pedig a klinikán 4 napig is a kék fény alatt volt. Szerdán voltunk vérvételen, és bent akarták fogni a kórházban, de azt mondták, én nem lehetek ott vele. Bejárhatok szoptatni. Egy 3 hetes babánál!! Ráadásul igény szerint szopik, és nagyon sokszor. Abban maradtam a gyerekorvosunkkal, hogy továbbra is bevetjük az itthoni praktikákat: napoztatjuk, kék lámpa alá tesszük, hogy javuljon. Mert az a kórházi kékfényezés többet ártana mint használna.(Ilyen feltételekkel.) Hétfőn megint megnézi, hogy mennyit javult. De ilyen feltételekkel nem fogom a kórházban hagyni! Amúgy meg ez a sárgaság előbb-utóbb elmúlik. Ráadásul nem aluszékony, jól eszik, szóval semmi baja nincs.
Egyébként továbbra is gyönyörű.
Üdvözlet mindenkinek!
ptünde

Ja, bocs elfelejtettem aláírni!
PTünde+Tomi (aki ma jól bealudt).
ptünde

Hahó,

Megjött anyukám a felmentő sereg, mindjárt be is ugrok a kádba egy kicsit ejtőzni.
Eszty küldöm mégegyszer a mailt.
Mirrmurr, neked is küldöm, csak nem vettem észre a weblap címet. Belgium is olyan szülés szempontjából mint Hollandia, hogy nagyon elterjedtek az otthonszülések, és szinte csak a bába, meg a dúla foglalkozik a kismamával? Mikortól vagy kapcsolatban a bábával?
FKata, nagyon édes Lili, tényleg mosolyog a felső képen.
Szilvus, márcsak te vagy előttem Léna meg holtversenyben.
Erika, sokat gondolok rád meg a Danielre, remélem nemsokára mehettek haza.
Na megyek kihasználom, hogy anya fekteti a lányokat, bekapok vmit aztán irány a kád.
Kiváncsi vagyok a hétvégére....
boksay_rita

Sziasztok!
Végre eljutottam addig, hogy leüljek a gép elé!
Brigi!A szent Imre szülészete tényleg szuper: légkondis szobák, max. 2 ágyasok,és én abban a bizonyos Ikea szobában szültem Rékát!Nagyon jó volt, lehet ezért tartott az egész olyan rövid ideig.Remélem most is oda kerülök majd.Arról nem beszélve, hogy szívem párja irtózik a kórháztól,de itt fel se tűnt neki, hogy ott vagyunk.Végig fotózta az egészet.
Szilvi, kérted a méreteket:BPD:85,OFD:107, HC:301, TAD:82, AC:258, FL:62
Lányok, jár néha valaki a Szigetre sétálni a babával? Nekem Réka 20 hónapos, és itt a Sziget a szánkban.De egyedül néha igen uncsi!
Rita!Remélem a lányok minél hamarabb meggyógyulnak!Vigyázz, el ne kapd tőlük,bár a szülőszobáról csak nem zárnak ki?Kép
Barack
barack

Sziasztok!

Eszty,
Először én sem tudtam megnyitni az emailt, de ha lemented a csatolt állományt és elmented "doc" kiterjesztéssel akkor már meg tudod nyitni.

Rita,
Nagyon édi a levél! Kép A lányoknak jobbulást, te pedig pihizz sokat! Itt a nagy alkalom, most vagy soha!!!

Barack,
Kb. 1 héttel nagyobb a babócád, a méretek alapján, ugye?

Brigi,
Szépen hozza be Luca a méretbeli lemaradását. Már egyáltalán nem is olyan pici. Gondolj arra, hogy mennyivel könnyebb lesz megszülni őt, mint egy 5 kg-os bébit és itt kint úgyis nagyon hamar megnő (sőt túl hamar, tapasztaltam Kép ).

Szilvus,
Kösz, hogy megnézted a méreteinket! Kép Milyen könyvben vannak benne ezek az adatok? Mit csinál mostanában Péter a pocidban? Érzed már a készülődését a nagyvilágba?

Léna!
Jó hír, hogy lejjebb ment a vérnyomásod. Így talán megúszod az idő előtti kórházat. Bár lassan már nem is lesz idő előtt! Kép

F.Kata,
Jók a képek rólatok. Csatlakozom a többiekhez, tényleg látszik Lilin a boldog elégedettség.

Tünde,
Teljesen igazad van, hogy nem hagyod ott Tomit ilyen lehetőségek mellett a kórházban. Amúgy ugye tudod, hogy törvény által biztosított jog, hogy az 1 év alatti gyerekkel a szülő a kórházban együtt bent lehessen (különösen ha szoptatja). Csak ezt nagyon kevesen tudják és hát sokkal kényelmesebb a kórházaknak ha elküldik a szülőt. Szóval ha mégis bent tartják Tomit, hivatkozz a jogaidra és ne engedd magad hazaküldeni (bár nem túl kényelmes egy széken tölteni az éjszakákat, de ha nincs más... Kép ).

Darla,
Kijavítottam kicsi lányod nevét a táblázatban, a köv. babóca születésnél felrakott új táblicskuban igérem már jól lesz benne. Bocsi a hibáért!

Hú, már megint túl hosszú voltam. Ideje eldugulnom.

Puszi:
Humi (32+5)
humi

Sziasztok!

Bocsánat, hogy bepofátlankodok, de szoktalak Benneteket olvasni, bár engem már sajna nem érint a kisbaba várás.

Olvastam PTünde írását a sárgaságról, és eszembe jutott, hogy egy másik topikban olvastam vmit erről. Bemásoltam nektek, és ha gondoljátok, akkor a gyerekorvossal konzultálva meg lehetne próbálni. Főleg Tünde Tomijára gondolok most.

"Kismamákok, a besárgulásról szeretnék valamit elmesélni. Az én második lányom olyannyira besárgult, hogy úgy nézett ki mint egy kínai mandarin, EGYÁLTALÁN nem evett, csakis aludt, szemmel láthatóan fogyott. Engem már a 4. napon hazazsuppoltak a kórházból, mert éppen akkor nagyon nagy bay-boom volt (1975), már az ágyam végénél állt az újabb szülni készülő... szóval én teljes pánikban vittem haza a lányt, mert olyan volt, mint aki nem is él, csakis aludt, szoptatára nem lehetett felkelteni, pedig csipkedték a tarkóját, az égvilágon mindent csináltak vele még az orrát is megcsavarták... semmi. Ennek ellenére hazaküldtek, azt mondták, hogy egy hónap alatt "levonul" róla a sárgaság... otthon 2 napig bírtam, akkor hisztériás rohamot kaptam, a férjem meg idegesen berohant az ACSI-ba (Anya és Csecsemővédelmi Intézet), hogy ez a helyzet, mit tegyünk? Az ottani orvos a férjem kezébe nyomott egy doboz C vitamin injekciót, hogy ezt 2 óránként kiskanállal (egyszerre 2 ml-ert) adjuk be a babának.

Gyerekek, én még ilyet nem láttam! Óráról órára rózsíszínedett ki a bőre, 2 nap mulva már szinte óránként kért enni... adtam is neki hálistennek. Aztán ahogyan behozta ezt az evés dolgot, úgy ritkultak a sírások, úgysem hiszitek el, de 6 hetes korára beállt úgy, hogy reggel 6-kor, 10-kor, 14-kor, 18 órakor evett, és utána 12 órát aludt egyhuzamban. Mindezt úgy, hogy pontosan akkora volt a súlya, mindig mint a nővéréé az adott időpontban.

Igaz... sajnos szopni továbbra sem volt hajlandó, nekem meg akkor már az egyik mellem fel volt vágva, csak a másikból tudtam fejni, szóval egy idő után el is apasztottam a gyerekorvos tanácsára, mert már csupa kék-zöld folt volt a mellem, félő volt, hogy az is begyullad. Akkor még nem volt elektromos mellszívó meg ilyesmi, és az elsőnél én nagyon megjártam a mellgyulladással, de ez egy másik történet...

Szóval arra vagyok kiváncsi, hogy ezt a C vitamin dolgot még senki nem ajánlotta a besárgult babáknak?"

További jó babavárást kívánok Nektek, és a hétvégi babaesőre kiváncsi leszek, belesek majd, bár azt Ti nem biztos, hogy látni fogjátok.Kép

Zsuzsa

beababa

Jó reggelt, sziasztok!

FKata Kép
Gratulálok Lilihez, nagyon édes kisbaba, és tényleg mosolyog a felső képen Kép Sok tejcsit kívánok! Kép
Úgy látszik Neked is bejött az első helyről való startolás Kép

Szilvus Kép
Én a málnalevél teás tasakon azt olvastam, hogy 1/2 liter vízhez 2 evőkanál tea. Én is napi 1 litert főzök le.
Nagyon drukkolok Nektek, itt a hétvége jó kis frontokkal! Kép

Gabi Kép
Nagyon gyorsan megszületett Réka Kép Olyan aranyos kis hajasbaba a képeken Kép Mégegyszer gratulálok Nektek! Kép Betti és Norbi hogy fogadták?

Kata Kép
A málnalevél teát én nem kóstoltam csak úgy, hanem tettem hozzá más teafiltert is + cukrot + citromot. Nekem így ízlik.

Mariann Kép
Lábdagadásod tart még? Nekem egy hete van bedagadva a 2 belső bokám, nem is látszik, hogy van Kép Tegnapra bedagadtak a külsők is, de azok még pihenéssel lelohadnak egy kicsit....és tegnap óta iszonyúan fájnak a térdeim is. A vérnyomásom nekem is oké, 120/80, és a vizeletemben sincs fehérje. Tehát ez már nagyon a vége, úgy érzem....

Humi Kép
Szerintem vedd ki a táblázatból Nitát, hogy Szilvus is első helyről startolhasson! Kép A többieknek bejött! Kép És akkor már csak 8-an vagytok előttem Kép

Brigi Kép
Hogy sikerült az előadásod?
Luca nagyon aranyos Kép Sajnos mi sem láthattuk az arcocskáját, mert takarta. Utoljára a 20.héten láthattuk. Még bőven van ideje behozni a lemaradását, de egyébként tényleg olyan kis husi az arca Kép Nekünk eddig nagyobbnak látták, és most 1 hete pont a korának megfelelő volt.

Tünde Kép
Jól tetted, hogy nem hagytad a kórházban Tomit, állj ki bátran a jogaitokért, ha tartani akarják, akkor Te is maradhatnál vele elvileg. Kipróbáljátok ezt a C-vitaminos dolgot? Én nem is hallottam még erről...de lehet benne valami.

Léna Kép
Jó, hogy lennebb ment a vérnyomásod. Megy a drukk hétvégére Nektek is! Kép

Rita Kép
Sajnálom, hogy betegek lettek a lányok. Jobbulást kívánok. És vigyázz,. hogy el ne kapd! Én elkaptam múlt hétvégén anyukámtól, és sajna még mindig szenvedek vele Kép
Köszi az emailt, nagyon jóóóóó! Kép Kép

Na, eldugulok! Kép Kellemes hétvégét Mindenkinek, babaesőt kívánok! Kép Csak mert hétfőtől visszajön a zima...

Puszi
Pumukli
36+3
pumukli

Madárfüttyös jóreggelt...Kép
Mi MÉG MINDIG itthon, remekül vagyunk, ficánkolunk és tojunk a külvilágraKép Ez van, kéremszépenKép

Legeslegelőször Zsuzsinak szeretném megköszönni a sárgaságról az infót, gyorsan ki is másoltam. Nálunk RH faktor összeférhetetlenség van(lesz?), és állítólag azok a babák gyakran besárgulnak. Igy elraktároztam a cikket, mert erről tényleg nem hallottam, olvastam. Remélem Tündinek használ és Tomibaba sárgasága mihamarabb elmúlik. Azért vicc, hogy kétségek közt hagyják csóri mamát és hazaküldik egy sárga kisbabával, plusz nulla informácival.

Tündi
Ha be kell menni a kórházba csakis ida menj, ahol OTT MARADHATSZ a 3 hetes csecsemőddel! Mihamarabbi pirospozsgásodást a nagyfiúnak!Kép

Humi
Mint látod még semmi. Igaz, csak holnap lesz a NAGY NAP, majd meglátjuk. A párom tegnap reggel óta nyöszörög a feje, a térdei miatt (= front lesz), én pedig vigan ugrabugrálok. Petibaba jól van, hatalmasakat fetreng, ma reggel már 1/2 7-kor arra ébredtem, hogy pakolgatja magát jobbra-balra. Aztán kiderült miért: az Apja sem aludt és csiklandozta a hasamat. Ezt a baba nagyon szereti. A "nagykönyv" amiben a heti adatok vannak valójában egy többfunkciós korong. Anya hozta még a munkahelyéről (gyógyszergyárból). Olyan, mint a dokik korongja, de más adatokkal.: A terhesség 6-13. hetéig a CRL értéket, majd a 23. hétig a BPD és THX értéket, a 23. héttől a baba súlyát is mutatja. Itt a CRL-t felváltja a Lenght, azaz a teljes hosszúsága a babának. Jópofa, bár ismétlem: ezek is pusztán statisztikai adatokKép

Darla
Jujjujj, bocsánat, én kereszteltem át Zorkára Zórát, amikor ideörömködtem a jóhírtKép Fagyi végülis tegnap nem volt..majd ma!Kép Jól vagytok?

Brigi
Szerintemsem olyan kicsi a Luca, legalábbis a súlya az megvan. Mi a 30. héten 1533 gr-ok voltunk. Egyél Neki sok-sok finom gyümölcsöt és tejterméket! Nagyon édi kis pofikája van. Szerencsések vagytok, hogy láthatjátokKép Kisfiunk csak jóformán a kukacát mutatta a 30. héten, az arca elé gondosan odapakolta a tappancsait, majd a tenyerét is.

Mirrmurr
Ugye, jól érezted, amikor befordult? Annyira tipikusan ugyanezt éreztem annoKép Vizuális lévén el is képzeltem, amint bukfencezik és gyömöszöli magát lefelé.Kép

Rita
Sétáltatok végül tegnap? Még ma sem lesz hideg, bár itt nálunk nem süt a nap most. Lányok hogy vannak? Milyen e-mail megy a lányoknak? Valami hasznos infó? Énisénisénis!!Kép

Most megyek és pihentetem elefánt bokáimat. tagnap este kb. úgy festett, ahogy Pumi Te leírtad: belső boka eltűnt, olyan kis dumbó volt az egész, brrr..

Sziasztok,

Szilvus
40+1 (de csak HOLNAP lesz a napja...)
szilvus

Sziasztok!
Megint én!Kép
Még az jutott eszembe, hogy amikor a lányom nagyon aluszékony volt újszülött korában, hogy nagyon figyeljek, és igenis ébresszem fel, nehogy besárguljon. A lányom volt, hogy 2 naposan 5(!) órát aludt 2 etetés között, és nem is igényelt többet, sajnos. A besárgult gyerekeknél a gyakori, akár 2 óránkénti szoptatás is szükséges, mert a gyakori szoptatás, anyatej segít helyreállítani azt az anyagot (bocsi nem jut eszembe, hogy mi is az), a babában, ami legyőzi a sárgasát. Húúú, remélem érthető volt ez az utsó mondatom.Kép

Zsuzsa

beababa

sziasztok!

Én is kíváncsi vagyok, hogy mit fogunk alkotni a hétvégén.Nem akarom elkiabálni, de nekem fájdogál a hasam.Hát majd meglátjuk.
Délután megyünk CTG-re, kíváncsi vagyok mi lesz, mert a Sára mintha visszavett volna a mozgásokból, viszont mikor mozog, akkor mintha sokkal lejjebb éreznem.Mókiék lassan hazajönnek, lehet, hogy épp váltani fogjuk egymást?Kép

Lányok, remélem a hétvége a sárgult babóknak is jót tesz majd.

FKata, nagyon édesek vagytok.

Brigi, örülök, hogy végre megmutizta a pofiját, biztos ti is úgy gondoljátok, hogy ezért az édes pofiért megérte várniKép

Puszi mindenkinek, Léna

nuska

Sziasztok!

Mivel eddig bejött a kabala első hely a táblázatban, így most kiszedtem mindekinkit belőle aki nem rendszeres topic látogatónk és valószínűsíthetően nem fogunk tudomást szerezni a babája megszületéséről.

HA VALAKI HIÁNYOLJA MAGÁT A TÁBLÁZATBÓL, ESETLEG MERT OLVAS MINKET CSAK NEM JELENTKEZIK VAGY ÉN VOLTAM FIGYELMETLEN A TÖRLÉSEKNÉL ATTÓL BOCSÁNATOT KÉREK ÉS SZÓLJON, HOGY VISSZARAKHASSAM!!!

Szilvus!
Minden akadály elhárult! Mondd meg Petinek, hogy mostmár kibújhat! Kép

Léna!
Ez már jó jel. Kép Szoritok neked, hogy minden simán, könnyen menjen. Csak ügyesen így a finisben!

Puszi:
Humi (32+6)

Kép
Kép
humi

Humi
Köszi, remélem hatásos lesz a No. 1., mint kabala. De szerintem csak 40+1 mert a péntek volt mindig a forduló. Bár már magam sem értem, hogy kezdtük el számolni, mert a kiirás ugye csak a HOLNAP (azaz 21. és nem 22.), azaz ma csak 39+6 . De végülis TÖKMINDEGY, csak jöjjön már. Kép

Apró fura fájás-szerűségek vannak, a baba is nagyon "hullámzik", most pl. kőkemény, de csupán ennyiKép Most épp azon tűnődöm, még az is megeshet, hogy Ő lesz a topic első, terminusra pontos babája?Kép

Szilvus
(úgy 40. körülKép )
szilvus

Sziasztok!

Szilvus, Léna nagyon drukkolok hogy végre ti is babázhassatok.

Sárgaság: azért alakul kimert a vérben felszaporodik a bilirubin, nehezbben ürül ki így a bőr sárgulni fog.
Nagyon fontos hogy a korházban minél elöbb mellre legyen téve, mert attól hogy nincs még tej az előtej már van, ez a legfontosabb a babának ebben nagyon sok ellenanyag van ami a babát megvédi a fertőzésektől.
2 óránként legalább mellre kell tenni a babát hogy elég folyadékot kapjon így a sárgaságot megelőzhetjük, ha pedig már kialakult akkor szigorúan ébreszteni a babát és etetni.
Nekem Norbi volt sárga, ő nagyon aluszékony volt, ébreszteni kellett ami elég nehezen ment, és kb 1hónapos korára ment le róla a sárgaság. Mi is c-vitamint kaptunk a dokitól.

Fkata gratulálok Lilihez, sok tejcsit kivánok.

Ma tényleg front van, Réka nagyon nehezen akart elaludni. Egyébként jó baba, eszik alszik, legalább is nappal. Éjjel most éjfélkor kelt enni. aztán 1 órától fél kettőig sírt, fájt a pocija.Kép utána elaludt és 5-kor kellt enni, és legközelebb pedig reggel 9-kor.

Remélem mindenki jól van. Bocs hogy ilyen hosszúra sikerült.

Ja valaki kérdezte a szülőszobát. igen az a franciágyas szoba a szülőszoba és egyben vajudó is, mert itt nincs külön vajudó szoba hanem minden az általad kiválasztott szobában történik.

Norbi és Betti nagyon örülnek a tesónak. Norbi puszilgatja ölelgeti. De azért látszik rajtuk hogy megviselte őket az új jövevény érkezése. Sokat hisztiznek. Norbi kiabál és nem fogad szót.

Na megyek is mert megjöttek anyuék hozzák az ebédet.

Sziasztok

Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Mindjárt indulok CTG-re, és olyan izgatott vagyok, pedig tudom, hogy igazán semmit nem jelentKép
Képzeljétek, Móki írta, hogy ma jöttek haza, majd jelentkezik.Remélem nem fog haragudni, hogy járt a számKépDe úgy irigylem őket.
Ha esetleg a vérnyomásom miatt nem engednek haza, akkor üzenek a férjecskémmel.
Puszi mindenkinek, Léna

nuska

Szilvus!

Mivel elég lusta alak vagyok egy kicsit automatizáltam a táblázatot. A terhesség korát nem kézzel írogatom, hanem képlettel az utolsó menzesz dátumából számíttatom ki. Így ha az jól van megadva akkor a számított adatnak is jónak kell lennie. Nálad 2003.06.12 van beírva utsó menszi dátumnak. Ez jó adat vagy javítsam?

Humi
humi

Sziasztok!
Hugomnak 10-én volt az utsó mensije és úgy jött ki neki 16-ra a terminus.
Ma már 20-at szopizott Lilike, aki egyre szebb lesz.Persze én nagyon elfogult vagyok.Tényleg sokat mosolyog és imád anyukája kezében lenni.Kép
Hajrá mindenkinek!Szilvus nagyon drukkolunk nektek!
LénaKépmi volt a CTG-n?
Köszönöm hugom nevében a gratulációkat.
F Bea
filep_katalin

Sziasztok!

Szilvus, megy neked a drukk!
Léna, holnap majd lehet, hogy küldök neked egy sms-t, hogy bent vagy -e már, ha nem lesz alkalmam bejönni ide.
Mókit is meg akartam látogatni, de ezek szerint már lemaradtam róluk. Kép mindegy, majd a baba-mama találkán...

Barack,
Merre felé laksz? Csak azért, mert kérdezted a szigeten a sétát. Én mondjuk még egyszer sem vettem rá magam, de nekem nagyon közel van, ha meglesz a babóca, akkor biztos ki fogok vele menni gyakran. Óbudán lakunk.

Humi, te nagyon profin csinálod ezt a táblicskut, már én is pont kérdezni akartam, hogy hogy van ez hét+nap számítás, mert én soha nem vagyok biztos abban, hogy pontosan milyen idős a gyermek, de hát ha képlet számolja, akkor csak jó lehet! Kép

Pumukli,
én is úgy érzem, hogy már nem sok van nekem, bár a jövő hetet még mindenképp ki kell bírni. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire jön majd be ez a húsvéti locsolkodás dolog a párodnak - mármint, hogy a fiával együtt menjen, de őszintén én is örülnék, ha addigra már itthon lennénk. Hát majd meglátjuk! Frontok jönnek-mennek, bármi lehet...

Brigi, nagyon aranyos Luca!
Örülök, hogy sikerült ilyen fotót csinálni róla! Voltál ma azon a börzén? Végül nem beszéltünk meg semmit, de nekem nem is nagyon lett volna időm rá. Még tart a felújítás a lakásban... Vettetek komódot?

Rita, a mélt megkaptam, köszi, de nem tudtam megnyitni én sem.Majd most Humi utasításai alapján újra próbálkozom!! jobbulást a lányoknak és vigyázz, nehogy elkapd te is!

Puszi mindenkinek!
ÜDv, Kata
katca

Sziasztok!

Képzeljétek, most jöttem haza a dokimtól, mert 170/80 volt a vérnyomásomKép
Hát én úgy megijedtem. Megvizsgált azt mondta nincs szülészeti probléma, a vizeletem rendben van. kaptam corinfart, és ha 1 héten belül nem javul akkor mennem kell a belgyógyászhoz.

Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Én már megint itt. Ezt a frontot elég nehezen viselem. Nincs kedvem semmihez, pedig rengeteg dolgom lenne.

F.Bea!
Stimmel a dátum. Megnéztem, ez volt megadva és ennek alapján jött ki a hugod terminusa. Ezért kértem Szilvust, hogy pontosítsunk, mert nála viszont nem jön ki.

Kata!
Elvileg nem lehet rossz a táblázat adata a terhesség korát illetően, ha jó a megadott dátum (nálad 2003.07.13). Az - már amennyire én tudom - a dokitól is függ, hogy a terminust mikorra írja ki, mert befolyásolja sokminden amit vagy figyelembe vesz vagy nem (pl. a ciklus hossza, az OV időpontja, stb.) Nem feltétlenül azonos a 40+0. nappal, ezért nem lehet elvileg visszafelé számolni.

Mirrmur, Barack!
Megírjátok nekem az utsó mensi dátumát, hogy pontosan számolhasson nálatok is a táblicsku, mert csak saccoltam a megadott adatokból, de nem biztos, hogy jó?

Gabi!
Vigyázz magadra!!! Nem kezdtél bele túl hamar az otthoni teendőkbe, nem az okozta bajt?

Léna!
Mi van veled? Várjuk a híreket!

Mi lehet Erikával és a kis Daniellel, aki ahogy elnézem pont ma 1 hónapos? Rég hallottunk róluk.
Karmen, Bogi és Kitty is nagyon eltünt. Biztos nagyon elfoglaltak a picikkel.

Üdv: Humi
humi

Sziasztok! Nekem elég kemény napom volt: jósló fájások ezerrel+ hasmenés-eléggé betojtam! Kicsit még korai lenne szülni!Ráadásul hétfőre elég jelentős hidegfrontot mondanak.Na, majd meglátjuk,hogy hat ez az esedékes kismamákra!!!
Kata,én Árpád híd-pesti hídfő.Ha aktuális lesz,csak szólj,addig is rohangálok egyedül a kis bestia után!Kép
Humi!Az utolsó mensim aug. 13-án volt.
Hol lehet olyan régi fajta csoki fagyit kapni???
Barack
barack

Sziasztok! Hu, látom jol elmaradtam, gratula a sok uj babának és a szülöknek!!

Mi jol vagyunk, még mindig másfél-2 ora a szopi. Utána sajna sokáig kell várni a böfire, ha hamarabb lerakom akkor bukik gyakran. Sajnos többször is van böfi, igy mire megvagyunk lassan a köv. etetés kezdödik. Potlást mégsem tudtuk elhagyni, néha kap, nem jött be az elvonás. Akkor 2 hét alatt 200g hizott. Most másfél hét alatt 380g volt (3740g Orsi). Szoval nem minden szabályszerü de egészséges jo kislány.

Rita! Megint betegek a gyerekek?

Sajna nem tudom most visszaolvani Benneteket, igy a hireket csak nyomokban követtem. Drukk a táblázat elején levö kismamáknak!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

ZsuzsaKép
Tegnap este 1 órát kerestem ezt a c-vitaminos hozzászólást, mert emlékeztem rá, hogy olvastam, de nem sikerült megtalálni. Még jó, hogy olvasgatsz minket! Kép Nekem is hasznos lehet majd, mert én Rh- vagyok.

PumukliKép
Nekem a külső bokám kezdte a dagadást. Reggelre egész szép lesz mindig. Most elég ilyesztően néz ki, mert napközbe nem volt időm felpolcolni, délután meg voltunk a Tescoban vásárolni.

Így a meleg elmúltával a fejem már nem fájt ma. Kép)

SzilvusKép, LénaKép
Hajrá!!!!!

HumiKép
Érdekes, mint már értem, én most kezdek jobban lenni. Friss mamák biztos nagyon elfoglaltak, kár, mert olyan jó olvasni őket KépKépKép
Ja, a koromat alkalomadtán kijavíthatnád 30-ra, mert 1 1/2 hónap múlva lesz a szülinapom. Úgyhogy már ha kérdezik, 30-at mondok.

GabiKép
Remélem csak valami átmeneti dolog ez a vérnyomásemelkedés!

KataKép
Sétához majd én is csatlakozom időnként, végül is Óbuda napközben csak 20-30 perc autóval.

Éppen arra gondoltam ma, hogy Nádja születhetne március 31-én. A családban én is , kispapa is és apukám is hónap utolsó napján születtünk, anyukám meg 29-én, úgyhogy folytathatnánk a hagyományokat....

Ma reggel véletlen felhívtam a kispapát (mást akartam hívni) aki még aludt, szegény azt hitte menni kell szülni KépKépKép

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Szilvi, Lena,
epedve varjuk a jo hireket, hogy mar babaztok! Kép

Barack, Kata,
en sem lakom messze a szigettol (EuroCenter) es ha meglesz a baba, akkor majd en is ki akarok parszor menni a szigetre. Ha ugy alakul, akkor mehetunk egyutt is.

Hat, en most nem vagyok valami "fenyesen". Elmentunk delutan egy kicsit setalni. Ellatogattunk kocsival Szentendrere es ott gyalog megkerestuk a Szamos marcipant. Nem setaltam sokat, de ott nem is tudom, hogy mit adtam volna, ha tudok repulni. Ugy fajt a derekam es a hasam, hogy csak na. Most este is, bele-bele szurkal lent es sokszor faj, mintha meglenne. Derekamrol nem is beszelve. Gondolom ram is hatassal van a front. Kép Kép

Eszty 37+5
eszty

Sziasztok!

Még mindig/újra itt.
A CTG-n rendben volt minden, a vérnyomi 140/90 volt.Viszont megtudtam, hogy 160 feletti vérnyominál egyből irány a császár.Azt mondta a szülésznőm, hogy a fájások hatására mindenkinek feljebb megy, szóval elég necces lesz.Hát majd meglátjuk.Igazság szerint én nem bánnám.

Gabi, a vérnyomi az én reszortom, nem ér elvenniKépKép

Kata, szerintem a holnapi látogatásból nem lesz semmi, ha esetleg addig még kibújna Sára, akkor küldök sms-t úgyis.

Puszi mindenkinek, Léna

nuska

Sziasztok!

Nem sok időm van, de azt látom, hogy egyre többen közelítetek a nagy találkozáshoz. Drukkolok mindenkinek!

Köszi a sárgasággal kapcsolatos infókat. A C-vitamint én már hallottam, de eddig még nem próbáltam ki. De hétfőn beszélek a gyerekorvossal, és megkérdezem, hogy mit szól hozzá. Aztán szerintem kipróbáljuk, ha még mindig sárgának látja. Mert a kórházat el akarom kerülni. Amúgy Tomi továbbra sem aluszékony, nappal éber, éjjel viszont jól alszik. A szopi gyakoriságával sincs gond, mert ha ébren van, csak szopizna. Éjjel legalább 3-4 órát alszik általában, utána szopik, és visszaalszik.
Érdekes, halottam a dokinénitől és most olvastam a neten is, hogy az anyatejes táplálás is fenntarthatja a sárgaságot. Ez nekem nagyon furcsa. Persze ez engem nem befolyásol, mert tudom, hogy a legjobb Tominak a szopi.
Amikor szopizni akar, remeg a keze is, annyira várja.
Azt egyébként én is tudom, hogy jogom van vele lenni a kórházban, semmiképp nem hagyom ott, mert ez sokal rosszabb lenne neki (nekem is), mint ez a sárgaság. De azért remélem, hogy az itthoni napfény és kék lámpás kezelés megteszi a hatását.
Nekem már megtette: tegnap óta olyan vagyok, mint a domborzati térkép. Valami allergia jött ki rajtam, olyan mint a csípés, teli vagyok és nagyon viszket. Szerintem a meleg lehet (30 fok van a gyerek és a hálószobában, mert Tomi egy szál pelenkában van) az oka, mert semmi olyat nem ettem, amit korábban nem. Most gyönyörűen nézek ki, mert bekentük rázófolyadékkal, így tele vagyok fehér foltokkal.
Na, mára ennyit. Most megyek aludni, mert Tomikánk most alszik.

Mindenkinek jó éjszakát, kellemes vasárnapot kívánok!
PTünde
ptünde

Sziasztok!
Remélem nem bánjátok, hogy bele kotyogok a topikba.
Tesómnak 90/60-ról 100/70-re ment fel a vérnyomása szüléskor.Léna, miért nem bánnád a császárt?
PTündeKépTomikának jobbulást!
Mindenkinek boldog babavárást, gyors és könnyű szülést kívánok!
F Bea
filep_katalin

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a dícsérő szavakat Lucáról! Tegnap óta nagyon boldog vagyok, elszálltak az aggodalmak, már biztos vagyok benne, hogy minden ok.!

Tünde!
Remélem hamar rendbejön minden Tomival, és beválnak az otthoni praktikák. Tényleg nem lenne jó, ha a kórházi megoldásra kényszerülnétek. Drukkolok!

Barack!
Én a Hévizi úton lakom, tehát kb. 10 percre a Szigettől Kép. Én nagyon gyakran kijárok mostanában is, barátaimmal tavasszal és nyáron rendszeresen ott töltjük az estéket. Tehát én maximálisan támogatom a kollektív babatologatás projektet. Még április közepéig járnom kell suliba, de utána szívesen csatlakozom. A Vörösvári úti Koch cukrászdában isteni csoki fagyi van!!!!!

Pumukli!
Az előadásom egész jól sikerült, nem aludt el senki Kép. Kicsit döcögősen indult, de aztán rendben ment. Közben arra gondoltam, hogy nemsokára megyünk az ultrahangra, már csak ezen kell túllenni. Ez hatott.

Kata!
Nem vettük meg a Kikában azt a komódot, mert nekünk az egyben TV-tartónak is funkcionált volna, de Kedvesem szerint nem volt elég stabil, és nem biztos, hogy elbírta volna a TV-t. Most majd újabb bútoráruház-körútra indulunk valamikor, keresve az igazit. Nem baj, nagyon élvezem!
Én teljesen elfelejtettem a bababörzét. 11-kor telefonánlt rám a szervező, hogy hol vagyunk. Akkor gyorsan elrohantunk, mert tényleg megígértem neki. De végülis nagyon megérte! Kéthavonta szervezik, nagyrészt ruhák vannak, meg egyéb textiláruk (takaró, mamuszok), de volt könyv, játék, dísztárgyak is. Viszont tényleg csak igényes, jó állapotú ruhák voltak, tiszták és olcsók. 3000 forintért két nagy szatyorral tértünk haza. Legközelebb május 22-én lesz. Majd még bepótoljuk a közös börzézést!

Ma megvettünk néhány apróságot (lázmérő, kádállvány, bimbóvédő stb.)a Soroksári úti MegaToysban. Most voltunk először ott, és Kispapa nagyon élvezte. Jobban szeret vásárolni baba holmit, mint én. Pedig azt nehéz túlteljesíteni Kép.
Viszont jó hamar elfáradtam, megfájdult a lábam. De kaptam kárpótlásul egy fincsi spenótos pizzát vacsira. Nyam-nyam...

Jó éjt!
Brigi (32+2)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

sziasztok,
ez csak egy gyors helyzetjelentés. tegnap hazajöttünk, manóka épp alszik.
a szüléstörténetet tollbamondom majd apának, röviden csak annyit , ha lehetne, akár ma mennék szülni megint. Fantasztikus élmény volt!!!!! mindenkinek ilyet kívánok!

Puszi,
Móki családKép
móki

Sziasztok,

Móki
Örülök, hogy ilyen nagyszerűen ment minden! Még egyszer gratulálok! Szüléstörténetet várjuk és persze újabb fotókat is!

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Barack, Mariann, Eszty, Brigi, és még akinek kedve lesz a szigethez,
tök jó, hogy ennyien vagyunk, akik könnyen meg tudjuk közelíteni a szigetet, de remélem, hogy a többieknek is lesz majd kedvük csatlakozni hozzánk és akkor tudunk majd jókat találkozni babákkal együtt!! Nagyon várom már!
Barack, egyébként én a hídnak pont a másik oldalán lakom, nagyon közel lehetünk egymáshoz!

Humi,
a mensim utsó dátuma jó, akkor a számolás is megbízható!

Brigi,
a következő börzét nem hagyom ki semmiképp! kíváncsi vagyok nagyon! Egyébként mi is még tegnap voltunk egy utsó beszerző túrán, de mi a Mini Manóban. Nekem az az üzlet jött be a legjobban eddig.

Móki,
várjuk majd a szüléstörténetet! Nagyon örülök, hogy ilyen jó élményeid voltak! Mindannyiunknak hasonlókat kívánok!

Ma megyek a szülésznőhöz. Első CTG-m lesz, kíváncsi vagyok. Remélem, hogy minden rendben van.
Közben lakás alakul. Jövő héten már takaríthatok, aztán jöhet a fiam!! Az apukája is 28-án született, lehet, hogy a szülinapjára megkapja a fiát?? Jó lenne!

További kellemes napot mindenkinek!

Puszi, Kata
katca

Sziasztok csak gyorsan írok egy kicsit, azután megpróbálok lazítani. Mindekinek köszi az érdeklődést, a lányok már jobban vannak. Itt van anyukám így tegnap elmentünk apával a barátaink házavatójára, jól sikerült, apa kicsit jókedvű lett éjjel 1/2 2-re értünk haza, és jött a meglepetés, ahogy ágybabújtam jöttek 10 percenként a fájások, de már olyan ismerősen, persze magzatíz ne folyt, így nem tudta mi legyen, de nem voltak olyan erősek, meg néha becsúszott egy rövidebb is. Hű mondom ez érdekes lesz illuminált apával szülni. Ez így folytatódott 5-ig aztán gondoltam lefőzök egy kávét ha mégis menni kell beletöltöm apába. De ahogy elkezdtem mászkálni, ritkulni kezdtek és 6 körül elnyomott az álom. Jó kis jóslófájások voltak, örülök nekik hátha megozdították a méhszájat Hát ennyi volt a kis kaland. Ugye aki mulatozik...
A sárgasághoz annyit hogy az Istvánban is rögtön előkerítik az anyát és 2 óránkénti szoptatást kérnek minimum.
Léna, csak nyugi, minden rendben lesz, és nincs szebb egy természetes szülésnél, ne gondolj a császárra!!!!
Brigi, örülök, hogy ilyen boldognak olvaslak!
Na megyek pihenni, hátha ma éjjel éles lesz..
Legyetek jók ha tudtok. Szilvus, szerintem neked is elküldtem a mailt, de küldöm mégegyszer.
Izgulok az első helyedért.
Karmen hát sajna néhány gyereket, betegen is visznek oviba és Kata ezt most hazahozta.
Rita
boksay_rita

Sziasztok!
Új képek Katáról és a már 3 napos Liliről.Holnap már jöhetnek is haza.
Mindenkinek szép hetet!
Szilvus hajráKép!
F BeaKépKép
filep_katalin

Sziasztok! Kép

Szilvus és Léna ma nem jelentkeztek....talán babáznak már? Kép
Most látom, hogy Eszty sem....
Rita Neked is megy ám a hatalmas drukk! Kép

Móki Kép
Jó hogy végre hazamehettetek, és hogy minden rendben van! Várjuk majd a történetet Kép

FKata Kép
Tündéri ez a kislány! Kép

Gabi Kép
Vigyázz magadra! Azóta lement a vérnyomásod, úgye?

Kata Kép
Kissé irigyellek a ctg miatt. Nekem csak 29-én kell menni először...majd meséld el kérlek, hogy milyen volt. Az apukám 31-én született, szép ajándék lenne, ha akkor jönne Nándi Kép
Most egy hétig nagyon izgulok, hogy ne történjen semmi, mert a dokink nincs itthon.

További szép estét!
Puszi
Pumi
36+4
pumukli

Brigi,
milyen kis aprosag meg tudja nyugtatni az embert, nem? Ha nincs is baj, akkor is arra gondol az ember, hogy ez miert van, az miert van. En is most azon gondolkodtam, hogy baj, vagy sem, hogy sokat csuklik a pici. Kép

Pumukli,
meselj, hogy vagy. Remelem mostmar nem izgulsz annyira es a kemenyedes is csokkent.

En ma is kimozdultam egy kicsit, de nem tudom, hogy jol tettem-e. Elmentunk vasarolni az Auchanba. Persze nem csinaltam semmit, csak maszkaltam es mutogattam, hogy mit kellene venni. KépKép Aztan mikor hazaertunk, elmentem pisilni es latom, hogy egy kicsit veres valadekom van. Mi lehet ez? Ugyan 1x-2x beleszurt a hasamba, de nem volt semmi komoly. Akkor mitol lehet ez a kis ver?

Eszty 37+6
eszty

Sziasztok!

Rita,
Hogy vannak a lányok? Gyógyulgatnak? Jobbulást nekik!
Hát elég izgalmas éjszakátok lehetett. Ezek szerint már nagyon közel van a nagy nap. Pihizz sokat!!!

Móki,
Mégegyszer sok-sok boldogságot a kis Andrishoz! A szavaid alapján fantasztikus élmény lehetett a szülés. Már nagyon kíváncsi vagyok rá hogy történt. Kép

Brigi,
Szerintem a babavárásban az a legjobb amikor az ember lánya elkezdi összeszedni a pici "kelengyéjét". Én legalábbis nagyon élvezem a babaholmi beszerzést (az anyagi részét már kevésbé).

Eszty,
Így látatlanban amit írtál, olyan mintha a nyákdugó indult volna el kifelé. Nem lehet, hogy valami lassan elkezdődik....? KépKépKép

Gabi,
Hogy van a vérnyomásod? Ugye nincs baj?

F.Kata és Bea,
Az új képeken még aranyosabb Lili, már ha lehet ezt fokozni! Kép

Lénával és Szilvussal mi lehet?

Kata,
Írd majd meg milyen volt a Ctg! Én már olyan kíváncsi vagyok rá, de még egy csomót kell várnom.

Szép jó estét mindenkinek!
Humi (ma 33)
humi

Sziasztok!

FKata, Gabi, Moki Kép
Gratulalok a babakhoz es sok tejecsket kivanok!

Pumukli Kép
Nekem is nehany napja dagad a labam. Estenkent olyan, mint egy kiselefante. Kép Amig nincs feherje a vizeletben es a vernyomas is rendben, addig nem gond! Egy a problema vele, csak a szandal es a papucs jon a labamra.

Szilvus, Lena Kép
Drukk a mielobbi babazashoz!

Eszty Kép
Szerintem is a nyakdugo volt! Nagyon kulonbozo eseteket hallottam, akar 2 hettel a szules elott is tavozhat. Ugy erzem egyebkent Te hamarabb fogsz szulni, mint en!

Ma nekem is fajdogalt a hasam, de lehet, hogy csak a front miatt.

Szamoa (37+6)
szamoa

Szia Csajok,
Eszter én is a nyákdugóra tippelek, mihelyt lazább a méhszáj az eltávozik, van aki észreveszi, van aki nem, jelenthet közeli szülést is de el is lehet így sétálgatni több hétig is. Lehet, hogy felpuhult egy kicsit a méhszájad és kicsusszant. Tök normális ne aggódj.
Gabi? vérnyomás rendeződött?
Móki, nagyon örülök, hogy otthon vagytok, várom én is a történetet, bár nem tudom itthon érsz-e vele, majd visszakeresem.

Mindenkinek jó éjt,

Rita
HUmi,
lányok már jobban vannak, bár a köhögés még tart de láz már nincs. Ma estére olyan gyönyörű a bokám, hogy lefényképeztem, majd lehet, hogy elefántviccnek felteszem.
Léna, Szilvus, nem akarok utánatok kullogni, azaz Szilvus után még jogos...
Ha valaki még mindíg nem tudja megnyitni a mailt, szóljon, mert most elmentettem word.doc formátumban és el tudom küldeni, ha kell.
FKata, Bea, nagyon édes és elégedettnek tűnik Lili a képeken.
Pumukli, köszi a drukkot, a tegnap éjjel után rámfér. Még mindíg itt van a gombóc a torkomban mint a vizsgadrukk, hiába azért már a harmadikkal tudom, hogy mi vár rám és az öröm mellett azért egy kis drukk is van.
boksay_rita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?