Sziasztok csajok!
Na újra itt vagyok és úgy látom zajlanak az események rendesen!!!!!!!
L.móni:
Hát szívből gratulálok!!!!!Ez olyan hihetlen és mégis nagy csoda,hogy az elsőnél küzdöttetek,hogy legyen és a kistesó meg ilyen könnyen jön!!!Istenem de jóóóóó!
Amina09:
Kitartás a diétához,bár nekem sincs nagy akaraterőm,de ha az ember valamit el akar érni,AKKOR TUDOD HOGY NINCS AKADÁLY ÉS NEMSOKÁRA KEZDHETITEK!!!
monic:
Hogy bírjátok Danikával???Jól vagytok??Épp tegnap beszélgettem egy ismerősömmel,ő is pocakos és ápr-ra van kiírva,de mondta hogy már nagyon szenved és nehezen telik az idő,mert nyűgös,hisztis,mindenhol nyomja...meg minden,de ennek ellenére szívesen cserélnék én vele!!!!!Olyan izgis,nemsokára megszületik a kis trónörökös!!!!!:))))
zálika78:
Hát nem egyszerűek ezek az utána járások mindenféle vizsgálatokra,én is ettől félek,hogy még annyi felesleges idegeskedés vár ránk a beutalók,meg minden miatt.....de ez van,sajna nekünk azért,hogy jöjjön a gólya ezen az úton végig kell mennünk!!!De egyébként mi viszonylag közel lakunk egymáshoz.....ha gondolod priviben beszélgethetünk!!!
bonya:
Csak sejtem min mehetsz keresztül....sajnálom!!!!DE PRÓBÁLJ ARRA GONDOLNI,HOGY NEMSOKÁRA ELJÖN A TI IDŐTÖK ÉS NAGYON,DE NAGYON BOLDOGOK LESZTEK TI IS!!!!!
kisbuta:
Hogy vagy kismami???:))))Azért óvatosan azzal a két munkahellyel,ne hajszold magad annyira....bár tudom az a fránya pénz,az is kell........
bringunsz:
Ezek az injekciózások...áááááááá,ezektől nagyon kész vagyok!!!!Bár lelkileg én is készítgetem magam,hogy ezek várnak majd rám is,ilyen injekció,olyan gyógyszer, húúúúúú..sokszor kínai amit írtok,de nemsokára én is megtanulom ezt a nyelvet!!!De a lényeg a lényeg:NEMSOKÁRA KEZDETEK!!!!
Remélem nem hagytam ki senkit!!!
Nos rólunk röviden:
Rákszűrés:JÓ,Chlamydia teszt:JÓ,3 cn vérvétel:JÓ,andrológia apának:JÓ.
És ma voltam a 20 cn vérvételen prog. miatt.Hát kíváncsi vagyok....Talán hétfőre meglesz ennek is az eredménye és akkor irány a nődoki és megbeszéljük a következő lépést.A lehető leghamarabb menni akarok átjárhatóságira és addig ki nem jövök tőle amíg nem ad időponoto nekem,bár már tudom előre,hogy mi lesz az eredmény...De nem baj,lelkileg erős vagyok és mindent végigcsinálunk majd!!!!TUDOM!!!
Hát röviden ennyi csajok!!!
Igazából nem minidg van időm ide feljönni,de ma szabin vagyok és bepótolom a lemaradásom.....
Puszi mindenkinek!!!!!!!
Barbi