Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap hazajöttünk Dorcsival a kórházból. Nem olvastam még vissza.

Sajna most Leti van benn.

Majd jövök.

Niki

Kép
Kép
csni

BALÁZSNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK UTÓLAG IS!

Niki

Kép
Kép
csni

Basszus... :cry: Judit!!! Drukkolok, hogy gyorsan kikerüljön Leti! Kitartást Nektek is!!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Niki! Örülök, hogy már otthon!

Szami! Kár hogy még nem tudjátok mi is a tényleges ok, de legalább tudjátok biztosan hogy nem epilepszia.
szilbee

Na az elmaradásom

Balázs Boldog Névnapot!!!

Kata!
Tényleg hős volt Bencus,én még a mai napig rosszul tűröm a vérvételt
És hát nem semmi ez a varrós sztori

Anikó!
Mi is tavasszal vettünk gyerekülést a corában 8000volt majd lefotózom
Újacska rendeződik akkor,és sógornő volt azóta?

Balwin!
Lucusnak jobbulást

Bölcsi témán én nem is gondolkodom merthogy itt nincs :twisted:

Judit!
Letinek jobbulást!!!!((((((((((((())))))))))))))))))

Szami!
Biztos nem lehetett könnyű,de legalább kiszűrték az epilesziát

Niki!
nektek is jobbulst és ha van egy kis ídőd gyere és írjál!

Dorka!
Robi is ragoz,behalok neki:mamája,papája,apáé,anyáé,meg még sok mindent igazi papagáj
Ja és valamelyik este beszélgettünk Robival és mondtuk hogy cigány erre ő is mondta,na azóta csak kissebség van :oops: :lol:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Azta bbjJudit! Kitartást nektek is és Letinek is! Niki! Kiszáradás veszélye miatt kellett bemenniük?

Szami! Reméljük, hogy a kardiológián is csak jó hírekkel szolgálnak!
Jázmint miért kell vinni? :shock:

Jaimee! Fogacskákról valami? Mentek dokihoz vele?

Szami, Niki, Katlina köszönjük a névnapos köszöntéseket!

Igazából én sem tudok mit írni, így lépek.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Óh, Judit Letti is.... :cry: Brrr.... én mindig csak azon imádkoztam ilyenkor, hogy csak kórház ne! Elég volt 2 évesen az az egy hét borzalom!
És melyik osztályon vannak?

Niki, Ti hol voltatok? Benn lehettél Dorkával? Hogy viselte? Örülök, hogy itthon vagytok!

Szami, Ti is nagy tortúrán vagytok túl! Na, akkor az epilepszia kizárva! Majd csak kiderül végre, mi a gond! Gratula a felvételihez!!!! :lol:

Olga, nekem is vannak ám Spar-os pontjaim! Meddig tart? Mikor adjam oda?

Évi és
Kép
csongianya

Szép reggelt!

Letit a kiszáradás veszélye miatt vitték be tegnap, beszéltem Judittal, de reméltem, hogy nem tartják bent... :cry: :cry: :cry:

Bence sem ment ma már oviba... a szeméből és az orrából ugyanolyan tejfehér trutymák jön. Hívom nemsoká a doki nénit... Marcit nem vinném be a rendelőbe, ha nem muszáj/ly.

Én is a kórháztól tartok a legjobban.

Egyébként B. nagyon ügyesen közreműködik az orrjárat tisztításában, türelmesen tűri :lol: Ja, én elolvastam a gyógysapka oldalon a leírást, de az nem volt, hogy mennyi ideig kell szívni, így amíg bírja, nyüstölöm...

Kép

Kép
szolkata

Jóu reggelt!

Judit: Letinek jobbulást!!! +++++++++

Niki: Nektek is teljes gyógyulást, jó, hogy már otthon vagytok. ++++

Benn lehet egyébként lenni a gyerekekkel?

Szami: Gratula a felvételihez! Tudtam, tuuuudtam! :wink:
Az mindenképpen jó hír, hogy nincs epilepszia. Hála Istennek.
Drukk a kardiológiához mindkét gyerkőcnek. Jázminnál csak rutinszerű lesz, nem? Szívzörejt olyan sok gyereknél találnak, aztán semmi gond velük. (Nekem is van egyébként.... :roll: )

Kata: muszáj, én a száj-ról jegyeztem meg. :wink:
Tejfehér trutymák??? Na még olyat sem láttam. :shock: Jobbulást nektek is!!!

Balwin: Hogy vagy? Punnyadsz még? :wink:

Olga: Igen, megmutatom majd a fogorvos néninknek is a fogacskákat.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.02.06 09:32-kor.
jaimee1

Dorka! :D

Kép
szilbee

Erika! Nem tudok okosságot mondani! :(

Kata! Szegény Benus... Egyébként ilyenkor hiányzik neki az ovi? Szokta emlegetni?

Dorka! Délután ha nem lesz eső 16 óra tájt valszeg kimegyünk a T. partra. Esetleg van kedvetek csatlakozni?

Sajna most csak ennyi... Dév csüngizik rajtam...
szilbee

Hola.

Jaimee, már nem vagyok punnyos, most íppen rohanásban vagyokgyunk :mrgreen: Kórházi uhura megyünk.
Fogpöttyösségre nincs ötletem, de mekkérdezem Annát...

Jajj, milyen hírre jövök :( KicsiLetinek gyors kórházelhagyást és jobbulást! Pusziiiii!

Kata, majd írjad, mit mondott a dokinéni...

Dorka, Boldog Névnapot kívánunk Neked! :D

Niki, dejó, hogy kint vagytok! :D Jobban van akkor mindenki?

Szami, gratulálok Máténak a sikeres felvételihez! :) Kicsit nagyon bunkó leszek, de sztem olvasásilag elsiklottam anno a dolog felett :oops: Hova is jelentkeztetek?...
Hát...legalább egy dolog már ki van zárva... akkor drukk 16-ra! Hogy kiderüljön valami...

Judit
Kép

Kép
balwin

Halló!

Dorka! Boldog névnapot!!!!

Nikiék Dorkájának is sok boldogságot!!!!!!!!

Judit! +++++++++++++++++++ Mielőbbi gyógyulást Letinek!

Niki! Dorka hogy viselte a kórházat? Tényleg, van már a Hetényiben látogatási tilalom?

Kata! Olvastam a varrásos sztorit… :cry: Én se bírtam volna sztem bennmaradni… Dorkát is lepedőbe csavarták, mikor a szondázás volt. Jobbulást Bencének!

Jaimee! Megsasolom már én is a fogacskákat. :roll: Mikor mentek fogdokinénihez?

Szami! Felvételihez gratula!!! :D Vizsgálat nem lehetett könnyű… Hátha kiderülne már tényleg a rosszullétek oka!

Katlina! Azóta se voltak felénk… :roll: Fotót várom az ülésről! Robika édes lehet, ahogy magyaráz! :D

Szilbee! Te adtad/adod a Maltofert a gyerkőcöknek, ugye? Nekünk napi 3 cseppet kell, minek köszönhetően még majdnem tele a dec. 11-én felbontott üveg… Viszont az van ráírva, hogy felbontás után max. 2 hóig használható fel… Te hogy szoktad, vagy nálatok elfogy?

donkoaniko

Jajjdebunkóvagyoke!!!

Dorkának és Dorcinak Boldogságos Nagyon Boldog Névnapot kívánok!

Judit
Kép

Kép
balwin

Anikó! Nálunk két gyerek van! :D Na meg nem 3 csepp volt, hanem több, de most hirtelen csak Levente cseppadagja jut eszembe. :roll: :oops:

Jaja! Nikiék Dorkájának és Anikóék Dorotijának is Boldog Névnapot! :D :oops:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2009.02.06 13:01-kor.
szilbee

Dorkáinknak nagyon boldog névnapot kívánok!
Megyek húgomat is felköszönteni...

Olga

Kép
juhaszolga

Valami megzakkant a vonalzóimnál... hugi kisfiánál... mindkét fiú 16-án született...

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket.

Dorotinak és Dorkának mi is boldog névnapot kívánunk!

Leti jól van, holnap jöhetnek haza. Éhes, szomjas, jól aludt.

Dorka is jól van, bár még nem a régi, kicsit gyengébb. Most nem viselt meg annyira a kórház, nagyjából tudtam mire számítsak.
Nekünk muszáj volt mennünk, Dorka folyamatosan hányt (5 percenként). Éjfélkor kezdett hányni, 3-ra voltunk benn, de akkor már ki volt száradva.
Én ezzel úgy vagyok, hogy ott jó kezekben van. Addig a rossz, amíg nem tudod, mi lesz. Engem a bizonytalanság visel meg nagyon.

Na, majd jövök még, most csak ennyi időt kaptam.

Niki

Kép
Kép
csni

Dorci! Boldog névnapot!

Kép

Dorka, neked is nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Anikó: Dorotinak nagyon boldog névnapot!!!!!

Niki: Dorkádnak is nagyon boldog névnapot!

Dorka kismaminak boldogságos névnapot!

Kép

Ezt jól összehoztam... :oops:
jaimee1

Anikó!
Docinak

Niki!
Dorkádnak!

És Dorka neked is

Kép

Kép

Kép
katlina

Dorka: boldog névnapot! Jó lett a cukor terhelésed?

Niki: Dorkának boldog névnapot! Legalább ti már otthon lábadoztok...

Anikó: Dorotinak boldog névnapot!

Szamóca: én sem emléxem, hová veszik fel Mátét.... gratula (de hát nem is vártunk mást :lol:

Bbj: kitartást Nektek!!! Majd csak elrepül ez a nap!!!

Bocsi sokkal többre nem vagyok képes..

Voltunk dokinál: kötőhártya gyulladás... Most már eléggé fárasztó egy napunk : reggeltől orrszívás, mosás, béres csepp, vitamin, sinupret... ugye,hogy ne torlódjon, közben M. szopik, tisztába tenni, babamasszázs a bőrszárazsága miatt, doki néni, gyógyszertár (szerencsére minden egy helyen) szívni, fújni, levegőzés, ebéd, fújás, szívás..átmosás, gyorsan szopi, persze M.-nek kinyílt a pillája... Bencét altatni... kis nyugi... M. csendben nézelődik egyenlőre... délután hasonló... ja és persze cseppentés a szembe 4x1... a legújabb szerzeményünk :lol: Nekem meg árpám van .. ezt meg kenem. Ja és a kötőhártya gy.-t meg ugye M. is elkaphatja, attól az anyatej nem védi... Apa meg kanyarban...

Kép

Kép
szolkata

Kata! Kitartást!!! :( :( :( xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
szilbee

a kamillás szem lemosást nem is írtam :lol: DE, legalább nem vagyunk kórházban! ez is pozitívum :lol:

kitartok :lol:

Kép

Kép
szolkata

de eltűnt Mindenki!!! Nálunk meg még mindig nyugi :lol:

A teszveszen hogy találok szolnoki eladót? Bármilyen kategóriában... Ha a keresésbe beírom, hogy településem, nem ad ki semmit. :roll:

Kép

Kép
szolkata

Na, egy kis reaga, de még mindig csak ezt az oldalt olvastam. nagyon nagy a lemaradásom, lassan haladok.

Juditék is a hurutos csecsemő osztályon vannak. Itt benn lehetsz a gyerekkel, de csak egy széket kapsz. Vagyis, nálunk így volt, de most van olyan anyuka, akit felvesznek osztályra és akkor kaját és ágyat is kap. Persze csak akkor, ha van hely. Judit is kapott ágyat.

Nincs még látogatási tilalom, állítólag a megyében nincs influenza. Hát, ezt én cáfolnám.

Kata: Nem semmi program. Nálunk is hasonlóan mennek a dolgok: fülmelegítés, gyógyszerek, orrszívás, stb.
Jobbulást Bencének!

Szami: Gratula Máténak a felvételihez! Jó kimerítő vizsgálat, de jó, hogy nem epilepszia. 16-án hová mentek?

Balwin Judit: Nekünk is volt szívhangfigyelőnk, de én soha nem találtam meg a szívhangot.

Niki

Kép
Kép
csni

Olga: Akkor én is adok fel pontokat postán. Van még egy pár darab.

Kata: Állvarrás, brrr. Ti is sok mindenen vagytok már túl.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziótok,

köszönöm a sok köszöntést, és én is nagyon sok boldog névnapot kívánok Dorotinak és Dorkának is!!!!

Szami, reméljük nem találnak komoly bajt a kardiológián sem! 16-án hol lesz a viszgálat?
Gratulálunk a szép felvételihez, ezzel sztem is bent van a nagylegény!!!

Judit, holnap már akkor otthon lehettek??? Szerencse, hogy Leti viszonylag jól tűri...Reméljük Te is!! Kitartást nektek! +++

Kata, nektek is jobbulást, van programod bőven.... :( Én ezeket már felírni szoktam, hogy mikor csepp, mikor kencefince, mikor ilyen gyogyó, oylan vitamin stb. Nem bírnám fejben tartani....
Reméljük MArci babát elkerüli a szembaj!

Szilbee, csak mjost olvasom, hogy invitáltál a TP-ra, bocsika... :oops: de összehozhatjuk máskor is, jó lenne a fiúkat összeereszteni, főleg, iylen szép időben!
Moci: valahogy olyan naygnak tűnik még Szabinak az a motor, én nem tudom.. leér a lába, de nem kavar vele még biztonságosan, így majd csak nyáron kerül elő nálunk sztem.

Katlina, nálunk a b-zi ment egyszer... a kocsiban....
Szégyelltem is magam.... :oops: Simán visszamondta Szabi is....

Balwinjudit, kórházi UH-n mi volt? Még minidg Kisfiú ? :wink:

Jaimee, sztem is fogdoki tud biztosat mondani... Ha kell esetleg telószám, szívesen megadom a doktornőét, akinél mi is voltunk!

terh. cukor: olyannyira jó lett, hogy a reggeli éhgyomri túl alacsony, 3.8, amit sikerült egész 4.1-re feltornáznom, meg is jegyezte a leletet kiadó nőci, hogy biztos éhes voltam, nem szédelegtem?
szal rendben, csak a 2. szúrás helyén mára frankó véraláfutás lett...
:?

Kép
Kép
dorkáék

Van időpontunk 4D-re: febr. 16. hétfő!!! De várom!!!!!
Végül a MÁV kórházzal szembe, Tóth Z.-hoz megyünk!

Kép
Kép
dorkáék

Hát nagyon jó volt ez a kirucc... Annyira Isteni idő volt. Még sötétben is langyos volt a levegő. Nagyon jól esett...8) (különösen mert már kezdtem befelé fordulni...)

Nem"tom mikor lesz megen ilyen jó idő... talán még holnap, aztán megint jön a tél. :roll:

Niki! Kata! Köszi hogy informáltok minket Juditékkal kapcsolatban!

Balwin! Na mi volt???
szilbee

Ja meg most már annyira élvezem, hogy nem kell Dév sarkéban lenni. Most már távolról is jól irányítható. :lol:

Na jóccakát! Menek vacsiztatni.
szilbee

Kata! Ha belelépsz valamelyik kategóriába, akkor baloldalt kiadja, hogy: Aukciók megtekintése...
és alatta: Város
Oda simán beírod, hogy Szolnok és okés lesz minden!

http://teszvesz.hu/12108_autosules.html

Olga

Kép
juhaszolga

Mindenkinek köszönjük a köszöntést!

Hoztam képeket a csajsziról:

Kép Művésznő

Kép Huncut

Kép Indulhatunk?

Kata! Nem semmi nap... Mielőbbi jobbulást, Marci remélhetőleg nem kap el semmit!!

Dorka! Mindjárt itt van 16.-a! T.Z.-nak állítólag hiperszuper gépe van ( büszke is rá :wink: ). Grat a jó eredményhez!

Balwin! Mi volt uhun? Melyik doki volt? Hány percet töltöttél benn? :wink:

Méghogy nincs járvány... :roll: Naponta majdnem száz gyereket visznek az itteni gyerekorvoshoz...

donkoaniko

Sziasztok!

Próbálom én is behozni a lemaradást.Múlt hét csütörtök éjszaka Gabó is hányt 2x,aztán fájlalta a hasát,de a pocija nem ment.Pénteken már nem vittem bölcsibe,pedig nem hányt többet,de mivel még sosem,így kicsizt megilyedtünk.Bevittem a doktornőhöz és mondta,hogy van most járvány.Másnapra belázasodott,de semmi más tünete nem volt.Vasárnap pedig a hasa ment,de csak kicsit.Hétfőn már teljesen jól volt,de nem vittem csak kedden,szóval tényleg van vmi,szerencse,hogy mi ennyivel megúsztuk.
Dorkának és Letinek nagyon gyors gyógyulást kívánok!!!!

Névnaposoknak pedig nagyon sok boldog névnapot!!!!

Szami:Hát nem irígyellek benneteket,hátha a kardiológián sem találnak semmi bajt.Szorítok,hogy minden rendben legyen,bár én is nagyon ideges lennék,hogy akkor mitől vannak a rohamok.

Bölcsi:Olga én is úgy vagyok,mint te hogy baromira bosszant,hogy egy pár centis matracon alszanak ezek a pici gyerkőcök és mindig úgy félrk,hogy felfázik,de hátén sem akarok akadékoskodni.Bezzeg itthon azt sem tudom,hogy öltöztessem be az alváshoz,mert folyton kitakarózik ott meg tesznek rá.Amúgy a bölcsi programjáva maximálisan meg vagyok elégedve,szinte egész nap szólnak a gyerekdalok és soat tánciznak,állítólag táncoslábú csoport.

Most ennyire futotta,hulla vagyok,de amint tudok jövök.

Jó éjszakát!

Kép
pné rami81

Kedves Dorka, Doroti és Niki Dorkája!

Mindhármótoknak nagyon boldog névnapot kívánunk szeretettel!

Kép

Letinek, Nikiéknek és a többi betegnek is mielőbbi gyógyulást!

Máté a 8 osztályos gimnáziumba (egy szem osztály indul) felvételizett, nagy valószínűség szerint sikerrel. 16-án az egyetlen ceglédi gyerek kardiológushoz megyünk (az én volt gyerekdokim fia, dicsérik egyébként a szaktudását) Mátéval és Jázminnal. Jázmin szívzörejével úgy vagyok, hogy nem hiszem, hogy komolyan kellene aggódni, de inkább egy plusz, felesleges vizsgálat, minthogy aztán később nagyobb baj legyen.

Annak meg nagyon örülök, hogy az epilepsziát legalább sikerült kizárni, bár a kérdés továbbra is nyitott: mitől is vannak akkor ezek a rohamok?

Járvánnyal kapcsolatban: állítólag a ceglédi kórházban már látogatási tilalom van...

Balwin, gondoltam ma rátok, mi volt, mesélj?!

Kata, sokszor csodállak az energiádért! Marci nem kapott el semmit? Olyan haláli "kis" vasgyúró! :lol:

Dorka, olyan izgi, nagyon kiváncsi vagyok, a 4D-sen mutatja-e majd a "lényeget" a csöppség!

Jaimee, mást nem tuuuudsz?! :lol: :lol: :lol: Mondjuk, hogy mikor lesz ötösöm a lottón?! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Haller.

Szami, 8 osztályos? Hűha, nekem a 6 osztályos is újdonság volt anno, oszt asszem le is ragadtam ennél :oops:

Kata, ha nekem a 2 gyerekkel majd negyedannyi enerdzsim lesz, mint neked most, akkor problémamentes, boldog anyuka leszek :lol: Honnan van ennyi kitartás benned?! :shock: :roll: Nem szoktál néha robbanni?

Dorka, tűkön ülve várjuk a 16-i uhut :D Ha szimpi lesz nektek a doki meg a vizsgálat, lehet mi is oda megyünk majd a 28-30. hét környékén :wink:

Anikó, Dorcinak nagyon nő a haja! :) Hátizsákos képen űbercuki :D

Kórházi uh: Faragó volt bent...és beszélt hozzám, kérdezés nélkül is! :twisted: Hát ez a qrva afp úlláccik rányomja a bélyegét az egész terhességemre :( A saját dokimon kívül mindenki óvatoskodóan fogalmaz... Most is az volt, hogy kicsi a baba (bár legalább annyit hozzátett, hogy valszeg ezért lett alacsony az afp-m), nem is látja jól, vastag a hasfal, nem tud biztosat mondani (csak asztnemtom, MIRŐL???), kontroll-t javasol... Amúgy kedves, rendes volt, csak ez a bizonytalansága szívinfrastruktúraközeli állapotba sodort :?
Felhíttam a dokimat, hogy kontrollt javasoltak, és ezt vele kéne megbeszélnem... na ő végre megnyugtatott, hogy mindent megnéztünk a gyereken, nega a kombinált teszt, érzem a mocorgásokat, nincs baj (amit én is így érzek, csakhát mindig összeakadok valakivel, aki megrémül az afp-mtől). Majd menek hozzá 3-4 hét múlva.
Összehasonlítottam Luci adataival a tegnapi Hunor baba adatokat: kb. másfél héttel ifjabb a kicsikém (akárcsak 2 hete a 4D-s uhun)... majd rákérdezek erre is, hogy nem kéne é módosítani a terminus időpontját...

Nah, jaó hosszú lettem...

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin!
Hát ez kb.olyan mint amikor Robival nekem közölték hogy átlagon aluli!
Saját dokinál megnyugottam,de azért mindíg ott motoszkált a fejemben
Nyugi biztos hogy nincs semmi,és ha tényleg 1,5héttel fiatalabb akkor meg persze hogy ne azt utatja az afp mint amit kéne-szóval nyugi!

Kata!
Én is csodállak ennyi energiát onnan gyűjtesz,jó lenne néha nekem is egy kis plussz

Szami!
gratula Máténak,nagyon ügyes fiúcska!

Anikó!
Nekem az első képen Dorci tiszta Pisti,nagyon szép kisleány!

Dorka!
Hát igen mi is vigyázunk az ilyen szavakkal-habár én nem vagyok káronkódós de az apja az eltudja magát engedni :oops:

Kép

Kép
katlina

Szép napot!

Köszönöm a dícsérő szavakat, de azt hiszem nem csak én, MINDENKI ellátja maximálisan a teendőit (csak van aki leírja, mint én, van aki nem), mert valahogy úgy alakítja a természet az anyát, hogy a gyerekszámhoz alkalmazkodva tegyük legjobban a dolgunkat. No ezzel be is fejezném ezt a gondolatmenetet... :oops: :oops: :oops: :lol:

Dorka: én is írom ilyenkor. Mi is T.Z.-nél voltunk 4D-n. Nagyon kedves, alapos, lelkes, remélem Ketteske is megmutatja végre nemiségét :lol:

Szamóca: annyit gondolkodok Rajtatok.... mi lenne a jó... ha biztosan epilepsziás lenne... és akkor nincs váratlan helyzet, vagy még mindig a senkinek fogalma sincs, hogy mi van... És hát a gyerekkorban lévő epilepszia felnőttkorban teljesen tünetmentes lehet. Hmmm... Ezeket az x osztályos ilyen olyan sulikat én sem nagyon értem... kár volt ezt is bekavarni. Régen olyan letisztult rendszerek voltak

Olga: köszi, sikerült :lol:

Szilbee: tavasszal már mi is csellengünk majd a Tparton Veletek (akkor már elég lesz a sport babakocsi). Apjuk is ott vót?

Dorka: nagyon fajintos Doroti :lol:

Bbj: remélem a zárótokat írják már... :roll:

Balwin Judit: dehogynem szoktam :lol: :lol: :lol: Esténként azért hulla vagyok, akkor jobb, ha nem szól senki hozzám... befexem az ágyba és csak olvasok meg hallgatom a Kossuth rádiót... De olyan is akad, hogy kiabálok.... és akkor eszembe jut, amit Jaimee apu magne B6 nyom :lol: ez van. Tökéletes mindig nyugodt, fitt és kedves anyuka nincs, aki azt mondja, hazudik. Ketteskével kapcsolatban meg csak a dokidra figyelj, mindenki más nem számít.

Kép

Kép
szolkata

Jaimee: Réka Popi alá a kádba nem tesztek csúszásgátlót? Vagy csak én nem látom? Vagy más se szokott? Nálunk B.-nek már szétloccsant volna az agya, ha nincs alatta... :roll:

Kép

Kép
szolkata

Valaki nem akar írni? Én most teljesen ráérek... (B. és apa anyóséknál, M. nyugiban :lol: )

Kép

Kép
szolkata

Kata, én jó leszek?! :lol:

Nálunk az udvaron vannak a gyerkőcök apával - levegőznek :lol:

Nálunk nem volt csúszásgátló, de az is igaz, a kiskád után a zuhanyzóban fürdik Jázmin Annával kettesben (apa felügyeletével).

Mi volt az ebédetek?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Nálunk a csúszásgátló jobban csúszik, mint a kád! :shock: De komolyan! No meg a fiúk úgyis felszedik. :twisted:

Én gyakran vagyok és voltam úgy, hogy néha két gyerekkel könnyebb, mint eggyel. De volt már az ellenkezője is. Attól függ, hogy nekem meg a kölöknek/kölköknek milyen a hangulatja.

Kata! Persze! Apjuk is ott volt, de nagyon mehetnékje volt már haza fél hatkor. Azé hatig kibírta... :wink: :lol:
szilbee

Sziasztok!

Juditék mégsem jöhetnek még haza. Letinek a doktornő szerint még zuborog a hasa. Tudom ki ez a dokinő, és hát nem a legempatikusabb.

Balwin Judit: Kata is mindig kisebb volt, sőt Dorka is. Jakab engem is mindig megnyugtatott. Már akartam írni Neked, hogy nagyon édes Annaluci az Attila dombos képeken. Olyan mintha Téged látnálak miniben. Mi is voltunk már ott kétszer. nekünk is nagyon bejött.

Kata: Marci is nagyon cuki a fürcsis képen. Nked mondták már Laciék, hogy milyen nemű a pocaklakójuk?

Anikó: Dorka nagyon szép. Már olyan nagylány.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csni 2009.02.07 16:59-kor.

Niki

Kép
Kép
csni

Most jöttünk haza Abonyból. Vadasparkoztunk egyet, megnéztük a kis vízilovat. Nagyon édes, csak büdi.

A DM-ben a Protexin Restore 2800 Ft (15 tasak). Ha esetleg valaki még használná rajtam kívül. Aműgy 3500 Ft.

Niki

Kép
Kép
csni

hát közben elmentünk tescózni :oops: :oops: unalmamban :oops: :lol:

nekünk ikeas csúszásgátlónk van, az tuti nagyon... M. a kezemben

Szegény BbJuditék.... :cry: :cry: :cry:

Nik: mondták :lol:

Kép

Kép
szolkata

Niki! Ki a dokinő?

Szegények.... na talán majd akkor holnap, ugye?

Reménykedjünk!

Anikó! Annyira nagylányos már Dorci!!! :shock: Tündéri!!! :lol:

Na engem meg a jóidő ellenére meglepett a depresszív hangulatom.. Nehezen elviselhető voltam ma. Szegény Ed... :roll:
Várom hogy elmúljon... :?

Kata! Az jó lenne! vagy akár a Z. partira is. Állítólag jó... mi még nem próbáltuk.

Niki! Képek vannak???
szilbee

Ja igen! Ma kipróbáltuk Dévnél a napi egszeri alvást... Hát még korai. Kibírta délig, ebédnél se aludt be (naná, ha kaja van az orra előtt :lol:), de látszott rajta, hogy kínlódik... :? Aztán meg aludt másfelet, de tiszta nyűgi volt egész délután. Egy hónap múlva majd újra megpróbáljuk.
szilbee

Hali!

Vettünk bilit! :P :P :P :P
Már bocsánat, hogy ez jutott eszembe először. :oops: :oops:
Judit: +++++++++++++++Jobbulást Letinek.
Balwin: Már írtam, hogy mi is el voltunk maradva asszem 10 nappal ilyenkor. No para. Az ügyeletes uh-s doki bizti ami bizti beleteszi a kismamiba a parát.
Anikó: Dorci csodaédes!
:lol: :lol:
Dorka: 4D-n biztosan megmutatja magát a picúr!!!! Gratula a cukker eredményhez.
Szilvi: Nem tom, milyen lehet az, ha te nehezen elviselhető vagy, de nagyon rossz nem lehet. :wink: :wink: A pasik meg nem árt, ha néha empátiát gyakorolnak. 2 szunditok van? Nem is tudtam. :shock:
Kata: számból vetted ki a szót a csúszásgátlóval kapcsolatban. :lol: :lol: Már vagy 3 napja minden este elmondom, hogy kéne...kéne....aztán még mindig nincs. Esett már el egy párszor Popim, de azt kell mondanom, hogy azóta sokkal óvatosabb és ügyesebb a kádban. Szóval talán nem is kell ide.... :roll: És biztos vagyok benne, hogy az én lányom első dolga az lenne, hogy felszedi. :roll: :D

Én pártolom a 6-8 osztályos sulikat, amiket én ismerek, nem egy ilyen van, mint erős suli, magas óraszámban tanulnak hol matekot, hol idegen nyelvet. És ugye jóértelemben válogatott a banda, lehet haladni a tananyaggal. Örülnék, ha Rékát felvennék cirka 9 év múlva egy ilyenbe...az már más kérdés, hogy ilyen Szolnok momentán nincs. És ami még jó benne, hogy ha egy ilyen erős suliba felveszik a srácokat, akkor érettségiig "nyugi" van. Ez persze csak az én véleményem. :wink:

Látom, 16-a izgi nap lesz több szempontból is. Mi 17-én megyünk szemészhez, asszem te kérdezted, Kata.

Jó éjt!
jaimee1

Juditékról nincs valami hír???? :(

Erika! Pedig igazi hárpia tudok lenni. :oops: Jaja! Még két szundi van! 10-12 és 14/15 - kb. 16 óráig. És este nyolckor vagy fél kilenckor már megen alszik.
szilbee

Beszéltem Judittal. Azt mondta, ha nem engedik el Őket ma, akkor hazajönnek saját felelősségre. Nincs már semmi baja Letinek.

Szilbee: Megírom priviben, hogy melyik dokinő volt.

Niki

Kép
Kép
csni

Jöhetnek haza Juditék, a zárót várják.

Niki

Kép
Kép
csni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X