Új privát üzeneted érkezett!

Babszi,
ez a görbe nem mondható rossznak. Lehet, hogy meglepődsz Te még holnap :D

Kép

Kép
ranita1979

Syl,
úgy látszik az a petefészek fájdalom mégiscsak pé lehetett?

Kép

Kép
ranita1979

Anita,

én is most mérgelődtem ki magam.Mivel kézbe jön a fizu a számlát csak azért tartjuk,hogy le tudják vonni a hitelt.
De könyörgöm mennyit rakjak rá!? :shock:
Volt egy jó kis lakáshitelünk amibe belekalkuláltuk az árfolyam kockázatot is,de nem ennyit! :twisted: :twisted:
Vendég

Loviné,
deviza???? Nagyon sokkal lett több?

Kép

Kép
ranita1979

13000-rel.
Vendég

Nekünk forint van. Csak pont 1 hónap múlva lesz a kamatfordulónk :twisted: , és ma úgy számolták ki nekem, hogy kb 5ezerrel fogunk többet fizetni, de akkor azt egy évig :x .

Kép

Kép
ranita1979

Tiszta ragya az arcom :roll: . Nem pattis, hanem ilyen nagy piros foltok vannak rajt, de már vasárnap óta. Hogy mitől :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita, olyan mintha patti készülne? Nekem olyan pé és piri előtt szokott lenni. Arra csodaszer nálam a teafaolaj!
mókica

Sziasztok!

Babszika,
pihi-pihi!
Drukk-drukk-drukk-drukk!
Nagyon várom már a vérvétel eredményét!

Most csak gyors ennyi, megyek aludni, mert holnap reggel megint meló! :evil:

Jóéjszakát! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Babszi,
figyu, gondolom, abbahagytad az utrot...ez is lehet amiért barnázol, feltétlen kell hcg és progi mert ha későnni a baba, akkor az utro abbahagyása miatt a barna.Azt is el tudom képzelni, ha baba van, hogy nem inszemes a baba....

Ranita, na az én szervezetem mindent cáfol, nekem az lh teszt akkor is nega volt amikor a fiam fogant, 4 mm nyhátrtyám volt akkor, azt mondták, na most sincs baba. :lol:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Hunci,
4 mm :shock: :shock: :shock: ? Úgy látszik semmi sem lehetetlen :D . Akkor Hunor nem volt semmi :lol:

Mókica,
Olyan piros hupolékos, de nem olyan mintha patti készülődene. Úgy látszik ebbe a hónapba érdekes dolgokat produkál a szervezetem.

Babszi,
tényleg, az eszünkbe se jutott, hogy lehet, hogy ott a baba és nem is inszemes :roll:
Gyere amint tudsz, addig is mennek a drukkok :D .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

*Babszika*,vegyél 10-es tesztet....majd 20-assal ráérsz jövőhéten tesztelni!

*Ranita*,tuti pé-d volt....és akkor már fészkelődés van odabent!
*Loviné* sajnálom a többlet költséget......

Huncikám* Írok választ!
kandi72
Budapest III. kerület

Jó reggelt Csajok!

Lassan itt a hétvége, már nagyon várom, hogy apa velünk legyen! Az idő is kezd melegedni, bújnak elő a virágaim a kertben. :lol: Szép nap kezdődik!
Rengetg drukk mindenkinek! :wink:

Hunci! Jó az ilyet hallani, mert ilyenkor mindig megerősödik a hitem, hogy nincs lehetetlen, és ha még rá is gyúrok egy kicsit, akkor meg aztán csak úgy potyogtatom majd a babákat. :)

Amúgy a súlyom vére elindult lefelé, hála a csökkentett ételbevitelnek és a biciklizésnek. :) Nagyon feldob, pedig még csak apró fogyásról van szó, de mégis eredmény!!! :lol: Szeretnék pé-re, még 1,5 kg-tól megszabadulni, hogy 25 legyen az indexem. Olyan szép lenne! Vagy olyan szép lennék! :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Babszika, Aisha! +++++++++++++++++++++++++++++++++
Gyeretek minnél előbb a hírekkel!

Ranita, ha sokáig nem múlik, mutasd meg egy bőrgyogyósznak, főleg ha kellemetlen
mókica

Ranita, nem ám, semmi sem lehetetlen :wink: és még fokozhatnám, egy petevezeték, apa gondok, vártma a mensit, mert indult volna a stimum, de már megint késett, aztán tudomásulvettem, hgoy a szépen beállít 28 napos ciklusaimnak annyi, kezdhetem előlről.és igen...kezdhettem előlről...azóta is 28 napos ciklusaim vannak 8 hó kihagyással :lol:

babszi???
Vendég

Hunci,

azért ez tényleg nem semmi..............
Apa gondotok mennyire volt? :oops:
Vendég

Loviné, oat szindróma.
Vendég

Sziasztok!

Hát csajok,nem véletlenül mondják,hogy az női test csodákra képes! :shock:

Hunci: nem semmi,amiket leírtál!!!! gondolom a doki is csak kamillázott,amikor leglátta benn a babát! :)

Lucuzs: a fogyás sose jobbkor így tavasz előtt! :)

Aisha: tök jó,hogy már babás vonalzód van!!!!!! :)

Babszi: izgulok érted!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára napvirág 2009.02.06 10:33-kor.

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Hunci,
egy petevezetéked van???? Ez még jobb hír nekem. 2 hónapja volt egy méhenkívülim, már nekem is csak egy van :cry: .

Kép

Kép
ranita1979

Hunci,ez nem semmi történet! :lol:

Látod, Ranita, mindig van remény!!! :D

Lucuzs, hajrá fogyás...

hőm ma 36,9.. :)
mókica

Mókica: :)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Ki lesz a csordavezér? :lol:

Babszi,
várunk+++++++++++++++++++++++++

Móki,
:lol:
Vendég

Hunci,

megnéztem,ez azért valami.
Vendég

Lucuzs,
megcsináltam a lasagnet, ahogy írtad, nagyon finom lett,

Olvastátok az e heti storyt??? Hú, de kiakadtam ezen a Mary Zsuzsin. Normális ez??? 61 évesen még akár gyereket is szülne??? Neki biztos pikk-pakk összejönne még így is.
Ja, és 8 órán keresztül is bír szexelni :D :shock: :roll: Úgy látszik csak jelenthet nekünk :D :D :D . Tiszta röhej.

Kép

Kép
ranita1979

Mókica! :)

Ranita! :) Egészségetekre! :lol:

Gyönyörű napunk van, mégis olyan ideges vagyok, minden kiakaszt. Pedig nem a szex hiányzik :lol: , tegnap végre elkaptuk egymást. :oops: Nem tudom mi van velem, de mindenre ugrok, meg a torkomban van a sírás. Hisztis vagyok!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Bocs :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,

Szegényem :? :? :? . a
Az nagyon szar, mikor az ember azt se tudja megmondani, hogy mi a baja.
De van ilyen, biztos a hormonok szórakoznak :? .

Én is tök ideg vagyok, apáéknál fél 3 után lesz egy megbeszélés :( .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Az én bajom semmi a tiédhez képest! :cry: Sajnálom. Remélem azért nem kaptok nagyon rossz híreket!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Igazából reménykedek is, hogy ez a furcsa állapot már a hormonjaim helyrerázódásának a jele. Régebben barátcserje kapszulát szedtem, de most átváltottam premensre és hatalmas a különbség. Folyton ég a mellem, meg feszül, elolvastam és írja is, hogy az elején erősödhetnek ezek a tünetek.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
hát, akárhogy is lesz, túl fogjuk élni :? .
Az a szerencse, hogy apa a jég hátán is megél :) .

Soha nem panaszkodhattam, mert apa jól keres és mindenünk megvan, lakás (igaz az hiteles), autó(az nem), mindig mentünk nyaralni, a gyereknek is meg tudtam adni mindent, meg tudtam neki is venni a nike szabadidőt, meg az adidas cipőt, meg bármit, nem igazán kellett néznem az árát. És én igazából attól félek, hogy mi lesz, ha ez már nem megy :( . Azt én nem tudom elképzelni :( . Ha egy ember hirtelen munka nélkül marad, főleg a mai világba, az elég nagy gáz :( .

Kép

Kép
ranita1979

De hagyom is ezt, ez az én gondom lesz, nem akarok itt hangulatot rontani :? .

Kép

Kép
ranita1979

Mi a különbség a barátcserje meg a premens között?

Kép

Kép
ranita1979

Sokat nem tudok róla, de a barátcserje kapszulát gyógynövényboltban találtam, nem volt valami bizalomgerjesztő a csomagolása, olyan gagyinak tűnt, de megvettem. Aztán itt olvastam a premensről, utánna néztem mi az, és rájöttem, hogy az is barátcserje. Ezt a gyógyszertárban kaptam és teljesen olyan a kinézete, csomagolása, mint egy gyógyszernek. Elolvastam van benne pár adalékanyag, meg hordozóanyag, de kb ugyanaz. Nekem olyan érzésem van, hogy ez egy kicsit jobban kontrollált, már ami a koncentrációt illeti. De a fene tudja, mindenesetre máshogy hat rám, mondhatom úgy is, hogy ennek érzem a hatását. :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Megjöttem a fogászatról! Fogkő lezúzva... :D Szerencsére nincs lyukas fogam.... :D :D :D
mókica

Mókica! :) hős vagy! az én szememben legalábbis :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Babszi :?: :?: :?:

Kép

Kép
ranita1979

Babszi,

merre vagy?
Vendég

Kép

Kép
syl100

Babszika, Aisha merre vagytok? Izgulunk értetek!!!!
mókica

mókica

Mókica!

Nagyon tetszik a görbéd! :lol: :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hol van mindenki? Vagy ez már a hétvégi pangás? :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,

én itt vagyok csak várom a fejleményeket,meg megint itt van a migrénem és így elég nehéz irkálni.

Mókica,

Most akkor dpo7 vagy dpo10?
Amúgy szép görbi. :wink:
Vendég

Loviné, nekem is migrén :cry: úúúúúúúúúúúúúútálom

Mókica :lol:
Vendég

Úgy látszik már nagyon hétvége van :( .

Mókica,
jól néz ki ez a görbe, csak maradjon is így :D . Én különben azt mondom, hogy neked nemsokára vagy még előbb :D ott lesz a baba a pocakodban.

Én meg olyan furát érzek. A jobb oldalam folyton érzem. Nem szúr, nem is az a feszítő érzés, mint pár napja, csak olyan kellemetlen érzés. Nem tudom leírni :roll: :( .

Kép

Kép
ranita1979

Loviné, migrén..... :cry: szerencsére nekem eddig sosem volt!
Nem tudom, hogy 7. vagy 10.dpo ...a ciklus 3 nappal előbbre tette mint a ferty. Szerintem utóbbi a jó...

Lucuzs, ez már lehet hétvégi pangás...De a csajokról várom a híreket, hogy mi volt velük a dokinál... :)
mókica

Loviné! Együttérzés a migrén miatt! :cry: Te szegény!
Én is a fórumot lesem egész délután, hátha végre valaki felbukkan. :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hunci,
Ti nem gondolkodtok még kistesóba????

Kép

Kép
ranita1979

Húúú, de egyszerre írtunk :D .
Én is mindig benéztem van e hír, remélem csak a nagy örömködés miatt nem jönnek :D .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Nálatok mi van? Mi lett a megbeszéles eredménye?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

RAnita, nem, nem gondolkodunk kistesón.Olykor-olykor "megkívánom", de most vissza akarok menni dolgozni, pénzt kell keresnem, mert 0-án vagyunk plusz az én szakmám nem tűri a távollétet, így sem maradok 2 évet itthon :cry: Kicsit dolgozom, majd 4-5 év múlva jöhet a kislányom :lol: Még időben leszek, akkor leszek 32-33 szóval jól állok :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?