Draga Lanyok, csak olvasok es olvasok es olvasok es ol.......
annyit irtok, hogy csuda
. Es nagyon szeretem olvasni a hireiteket, valoban ez a kozos
program nagyon osszehozott bennunket...
Cincerke, te mikor kelsz...
... mar masodszor ollllyan korai a listank, hogy az csuda...
Tenyleg, Barbi mar regen volt, nincs valami hiretek felole, remelem, jol van..
Kedves Kriszti, elofordul, hogy neha padlot fogunk, ilyenkor lehet duhongeni, meg sirni is egy kicsit.
DE UTANA....
fel a fejjel es pozitivan kell gondolkozni, persze, eroteljesen osszpontositva a cel erdekeben, ha mar lazitani ugysem sikerul, es sikerulni fog, ugy kell felfogni a dolgot, hogy minden nap, honap kozelebb visz a babahoz, te is tudod, milyen rovid idoszak a 9 havi terhesseg, es ami utana kovetkezik, az mar
egy eletre szolo dolog, ami meg elotte volt, ugy elfelejtjuk, hogy az csuda.
es mi volt az a beszolas, kerem, hogy nem ismerek itt senkit?? es mi mik vagyunk... senkik, akkor en, senki-one, unnepelyesen bemutatkozom, es mar megint ismerosok leszunk, ok? En ezt mar virtualis baratsagnak neveznem am, mert nem osztom am meg akarkivel az utcarol az ilyen jellegu dolgaimat, soooooot, csak veletek osztom meg, es TE IS benne vagy a VELETEK-ben, ok?
... Es igenis duhit a hujjjje dokid, aki megtalalta azt a gondod, hogy hiaba van peteeres, de a tuszorepedes nem kovetkezik be, hat kerdem en, akkor miert nem ad egy hCG=tuszorepeszto szurit, amikor nem egy nagy dolog az az injekcio, a legtobb nogyogyi felirja egyutt a Clostival mindenfele vervetel es egyeb vizsgalat nelkul... Mit veszithetnel, konyorgom, legfeljebb terhes leszel, hat ollllyan nagy baj a dokidnak.........
. Hat ezek utan hogy mondjam neked azt, hogy bizz a dokidban}, amikor en is a magam szakallara
szedem a Closti+hCG utan a Duphastont.... En nagyon szeretnem, ha mar lenne egy pocaklakod, es tiszta szivbol kivanom
am!
Gyorgyi, mit jelent a ...nem eppen atlagos meh? Milyen a mehed? Miota is probalkoztok?
De igen, Moni, szerintem, peteeres= ovulacio /normal esetben/, mert a megerett pete egybol kivalik a petefeszekbol. A baj az, ha a petesejt mar erett a kivalasra, de a huje tuszorepedes nem jon... ES ha mar erett a tuszorepedesre, a szervezetunk elkezdi termelni azt a bizonyos LH hormont, aminek a legmagasabb voltakor leesik a test reggeli hoje. Es az LH hormon hatasara reped meg a tuszo, ami peldaul akkor, ha szuriban kapod az LH hormonszint novelodet/hCG szuri/, a szuritol szamitott 32-34 oraban lesz az LH szinted a legmagasabb-ujra-, ezt mutatja a leeso ho!, es itt jon a gondunk, a leeso ho, azaz a magas LH szint mikorra produkalja azt a franya tuszorepedest, vagyis a petenk a leeso hotol szamitott hany oran belul indul a vandorutjara.... ha szurit kaptal, akkor a leeso hotol szamitott kb.39 oraval kovetkezik be, de mi van akkor, ha spontan kovetkezett be az LH csucs, akkor is az attol szamitott kb.39 oraval lesz a tuszorepedes...... ragjuk-ragjuk a csontunkat...
...
kedves Gabo, de nagy igazsag van a szavaidban, nem baj ez a fajta ismetelgetes, hozzateves, javitgatas, elvegre homerozni mar tenyleg egesz jol tudunk....
..itt el kell ismerni E.dr-no erdeme a helyes homerozes, koszonet jar neki erte!
Cico, Erazmusz orvos, jo orvos, leellenoriztem... Tobbet nyilvanos forumon NEM mondhatok..!!!!!!!!
Pucur, megegyszer, a peteeres= ovulacio /normal esetben/ a petefeszekben
csak erlelodik, amint megerett, mar ki is valik abbol...=tuszorepedes...
Lora, hajraaaaaaaaaaaaaa
Aztan igyekezz, mert en is beneveztem am
Aztan lehet, hogy egy-ket nap mulva mar en is az ...uj ciklus uj remenyek..-nel tartok, de sebaj, jo hogy vagytok, es batoritotok..
nektek.
Mint fentebb kiderult, mar EN is megtalaltam a pofikat... koszonom a segitseget