szep napot mindenkinek!
Veda Doranak es gyonyoruseges Dorikanak boldog nevnapot!
Titanak is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hanyinger, szornyuuuuuuuuuuu! Tan a b6 nekem az bejott, van is egy uveg maradek otthon.
BEteg babaknak gyogyulas!
Evelyn: nagyon örulok a jo hireknek! Szuper jó, hogy orvosilag is megerositik amit te latsz!
Bondi: kitartas! A fonok nem veltlen oszt neha ilyen nehez munkat rad, rank!
Hipp hopp vege lesz es majd mar csak olykor felelmlegetitek hogy maikor pottysek voltak....en nagyon emlekszem egy egy tesom barabnyhimlojere, mi alt fotot is keszitettunk rola. legalabb tul lesznek rajta!
A faradsag ertheto, de hidd el, vege lesz es fellelgezhetsz.
Sok erőt küldök!
Marcsi: jo volt titeket latni! Nem lusti Emma, o ilyen kimert nyugodt, neha mit nem adnek egy egy ilyen oraert, mikor csak fekszik es nezelodik, jatszik.A telefont nagyon eltalaltad, Anna mindene a telefon. Ez zenel is, vgy csak zorog?
Anna minden masodpercben fel akar allni, komolyan semmivel nem is jatszik, csak odamaszik valamihez es addig kuzd mig fel nem all. eleg idegtepo es faraszto, egy masodperc nyugtom sincs.
ejjel ketszer kelt ketszer evett, napkozben ismet nem akar enni, anyukam meg babapiskotaval tomi
hogy jujj ehes szegeny, egyen valamit, mit fozzon stb, latja semmit nem eszik meg hat a babapiskotat megeszi....
Mindegy hamarosan megyun khaza es megregulazom a gyermekem, itt mindenert felveszik, mindent lehet....
No mindegy, mondjak a nagymamamk mar csak ilyenek.
Engem az allergiam keszit ki a leginkabb, pedig meg a gyogyot is bevettem, es megis ugy viszket a szemem meg a torkom.
no de hat ez mar csaqk mindig igy van:(
Dori: kitartas a vizsgalathoz majd ird meg mi volt.
jo setat ma is miondenkinek, ki kell hasznalni, mert tenyleg azt mondja vas jon vissza a hideg.