Jó reggelt!
Köszönöm a babaképdicsiket, olyan szépen írtatok.. kicsi fiad,, stb... szívmelengető...
Ételek: ez a rengeteg finomság engem kikészít...
Élvezzétek helyettem is!
Majd én is bepótolom ám, csak bújjon ki ez a kis haramia a pocimból! Addig pihi, és speckó étrend... minden ami gyors, tápláló és egészséges. De úúúgy vágyom már sok minden finomságra...
Kényelmes ruhák:
én is inkább a puha, kényelmes rucikat fogom ráadni, és ünnepkor egy picit neki is lehet kényelmetlenebb, nem igaz? majd figyelek, hogy összepöndörödött e a kis mellénye vagy kitudja mije a babakocsi alatt...
Köszönöm a pelenkázó ötleteket! akkor nem lesz új komód, lehet, hogy csak egy műanyag pelenkázópárnát vagy mit veszünk. az Ikeában is láttam, 1500ft, fehér. Még tetszik is. A sötétbarna és a fehér komódon jól fog mutatni. (2 helyen fogom pelusozni.)
Mozza, én 6900 ftért csak pelenkázó asztalt láttam az Ikea honlapján., sajna nem komódot. Az pedig üres alul, nekünk túl sok helyet foglal ahhoz, hogy nem tudunk bele pakolni.
Anita, de jó, hogy jött ez a megbízás a férjednek! Ügyik vagytok!
Zdori,
én nem bírtam volna ki idáig, hogy ne kérdezzek rá a baba nemére.
honnan érzed, hogy fiúcska lesz?
Annus, nem kell téged lelőni!:) Így legalább neked is köszönhető, hogy pörög a topic! Van aki kevesebbszer tud jönni, van aki többször, ez így van jól!:)
Ma jön a barátnőm, és varr nekem még bandázsokat, már nagyon várom!
Hú, egy fontos kérdés TGYÁS GYED ügyben: lehet azonnal a GYED-et igényelni? Szülésnapjától? Esetleg 1 hónappal a szülés előtt? Vagy ha Én vállalkozó vagyok, és mindkettőt az OEP-től kell e igényelnem, de lehet választani, ugye? Amelyik magasabb, azt kérhetem, ugye?