Új privát üzeneted érkezett!

Emma akkor ezt megdumáltuk :wink: Na elvittük a kölyköket a farsangra,nemsoká lehet menni fotózni meg videózni!Addig gondoltam beköszönök!Remélem mindenki jól aludt!Josi Csillája is :wink: Mesulid az vmi lágyrész-gyulladásra jó ,nem?Halványan dereng vmi a vesemedencés időszakból...Durva gyogyi az is...tessék minden fej és hasfájósnak meggyógyulni!Tényleg annyira szar érzés,hogy ha vmid nem műxik rendesen,mindent nehezebben csinál olyankor az ember lánya.Tuntun,végre nálatok is süt a nap,ez tök jó!Tegnap épp néztem az időjárás jelentésben,hogy milyen sok helyen maradt meg a köd,meg a rossz idő,miközben mi,itt a dél Dunántúlon napozhattunk:)Emma,nem semmi köröd lesz két gyerkőccel,sok szerencsét! :lol: ja,eredményem az majd lesz,abból talán kiderül hogy mire vagyok ennyire allergiás,de az is lehet hogy nem...nem biztattak szekszárdon,azt mondta a drnő,hogy előfordul,hogy sosem derül ki h mi okozza,egyszercsak majd elmúlik...van olyan páciense is aki három éve küzd ezzel és minden tesztje negatív,az autoimmunitást is kizárták nála.Hát azé remélem nálam nem így lesz. :roll: meglátjuk.Dadomidrága barátosném,ne padlót cserélj ,hanem Apát :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
nettke76

Emma,megoldod :wink:
Először én is féltem,de mostmár bátran megyek velük.
Vendég

Tuntun júni 23.-án születtem.
Hát itt nálunk is már csak pislákol a napsütés.
Emma jól fogtok szórakozni a tescoba? szélnek ereszted őket utána meg bujkálsz, hogy nem is a te gyerekeid.
banoedMi újság merre vagy!
Vendég

Na képzeljétek Csilla aludt egész éjjel! 8) hú de jó volt!
Emma gyertek nyugodtan Paksra,mert itt szépen süt ám a nap!! :P
Dadomi,ezek a férjek már csak ilyenek :roll: enyimé azt se szokta észrevenni,ha kozmetikába voltam :evil: de tudod mit mond erre,azért nem szól,mert én mindíg olyan szép vagyok :oops: :lol:
Julcsi nyomja a sétát,biztos azért nem jön :)
Dius,vigyázz,mert kicsifiad is babanet függő lesz! :lol:

Kép
Kép
josi

Tuntun:képek megvannak minőségét nenézd ,mert ötültem ,hogy letudtam fotózni.Zsombi elég aktívan részt szeretett volna venni eme tevékenységben.

Ja és ezt sem engedi,én nem tudom mit variálat itt a képfeltöltésen ,de egyszerűen nem tudok képeket feltölteni.
Megkapod emailben.
berni611

Emma, én is vállalkoztam rá, de akkor még kicsi volt Erik. Most meg már csak vele is gázos, mert nincs olyan széles folyosó a polcok között, hogy az Ő keze ne érjen el valamit :lol: :lol:
Josi, csak visszaáll a rend. Nem nézted, hogy nem-e fogacska miatt?
Vendég

Szia Évi,
köszi, aranyos vagy. Zsombi hogy van, fáj még neki a pisilés? Hogy gyógyulgat a sebe? Képzeld Erik is elkezdte a vetkőztetős produkciót, csak ő nem mond hozzá semmit :lol: :lol: [/b]
Vendég

Köszi megkaptam a mailt. Na ezt szeretném én is. Más fajtájú porszívót nem akarok, mert azzal Dunát lehet itthon rekeszteni, azért nyaggatalak a képekért.
Vendég

Azt szeretném kérdezni lányok, hogy van valamelyikőtöknek tapasztalata a Hot Pan elektromos sütővel kapcsolatban?
Vendég

Jó reggelit!

Tuntun nekem nincs de ha nézem a reklámot mindig megéhezek :lol:
Itt épphogy süt a nap de nincs hideg, délután le is megyünk sétálni,

Kép
dius87

tuntun,imádom a hot pant. Zoli kapott egyet,nagggyon jó. A villanyórát ne nézd!!!! :wink:
Vendég

Kép Kép

Kép
dius87

Kép

Kép
dius87

Egy pár kép Barnusomról! Kicsit pötyi az arca :(

Kép
dius87

Fúúú Dius Barnus mekkora!!!!! :D :D :D

Köszi csajok a szorítást, hát meglett ugye az eredménye is.
A Mesulid egyébként nem szteroid típusú gyulladáscsökkentő, menzikés vagy reumatikus panaszokra. :shock:

A dokimnak támadt egy ötlete, ha fáj a hasam, reggel és este 1-1 Mesulid és ha attól elmúlik, akkor elmondja az ötletét.
Nem tudom mi az, rébuszokban beszélt, sztem nem akarta rámhozni a frászt. :D

Ani!

Nekem nem a gyomrom fáj, hanem a hasam. Tudod ott a női részlegnél. És belülről.
Doki a gázosodásra tippelt még, aztán vizsgálat után közölte, hogy nem az.
Én meg mondtam neki,hogy annak vannak kísérőtünetei. :D
Meg oafigyelek,hogy mit eszek, tehát az kizárva.
:?

Szóval ha mesulid sem javít, akkor belgyógyászati vizsgálat jön.Lehet,hogy vese.
Csak most az influenza szezon közepén nem akarok betámadni a rendelőbe, hogy tutira hazahozzam a nyavalyát.

Emma!

Szomorúan láttam a vonalzódat. :cry:
Mármint Andrásét.

Jaj ne haragudjatok, de a napocskát mi nyúltuk le, de csak kölcsönbe, most szóltam neki,hogy húzzon vissza hozzátok is!
Megbeszéltük a részleteket, mától fokozatosan melegíti a Földet, szólt a nyárnak,hogy kezdjen ébredezni!!!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Kriszta,nekem is a hasam. Voltam már mindenféle kivizsgáláson,nőgyógyon is,de mint írtam is,eredmény nincs. Nekem nincsenek cisztáim,se semmi,minden a legnagyobb rendben. Ezért nem tudják,hogy mitől. A gyomrom az egy más tészta,hogy a fene enné meg :twisted:
Vendég

Tuntun:szívesen :wink:

Az index oldalán olvastam egy érdekes cikket a hasfájásról.
Nőgyógyászati helyen fájt neki aztán kiderült ,hogy ottan semmi viszont ami okozza a gondott az a candida a vékonybélben.

A cikk címe beszéljünk őszintén a candidáról.

Nem mondom ,hogy eme gomba a ti gondodotk is ,de ki tudja.
Mindeki szervezetében ott van csak úgye akkor van gáz ,ha elszapotodik.Legfőbb okozója az antibiotikum :evil: ugye rombolja a bélflórát az meg nem tud úgy védekezni.

Zsombi kint alszik az udvarom ,megyek mert a kutya is kint van ugye :evil: bár látojm innen az udvar másik felében fekszik.

Na puszika lányok!
berni611

Megjöttünk mi is. Gyönyörű szép, meleg idő van, 2 óra hosszát sétáltunk. De ez szó szerinti séta, mi nem babakocsizunk. Van egy nagyon egyszerű kis sport babakocsink - cora ponton "vettem" -, de az ott van a kocsim csomagtartójában. Amikor két ünnep között voltunk Zalakaroson elvittük, de nagyon sírt benne, ő inkább sétálni akart. :lol: :lol: És azért vagyok rá nagyon büszke, mert nem kéredzkedik fel, hogy cipeljem. Kíméli a vén csoroszlya anyja derekát :lol: :lol: :lol:

Ani, akkor segíts nekem légyszi Hot Pan ügyben. Pácolt husi lesz holnap a kaja, milyen hőfokon süssem? Én úgy gondoltam, hogy 160-170 fokon. Jó az úgy? A villanyóra már nem érdekel, havi 35 ezer mellett :evil:

Lányok nekem is van ilyen "belső fájásom", de majd leszakad az egész hasam. Ez nálam 1-2 nap, de csak gyógyszerrel bírom. Én arra gondoltam, hogy ez a peteérés időszaka lehet? Az az igazság, hogy nekem régebben csak évente 1-2x volt meg, azt mondta a doktornőm, hogy 1000-ből 1 nő ilyen. Mondta ha szülök akkor ez beáll. Hát nem állt be, mondjuk nekem nem hiányzott. :lol: Aztán elkezdtük a barátnőmmel a 90 napos fogyit és miután ezt 2x megcsináltuk utána beállt. És azóta is szinte napra pontosan megjön, viszont most elkezdődött ez a hirtelen fájdalom. Engem teszteltek candidára és azom nincs.

Dius ez a gyerek egyre szebb és tényleg szép nagy. A tejcsi csapja őt ki?
Vendég

Berni!

A candida már nekem is bekerült a gyanúsítottak közé, de a candida túlszaporodásának számtalan kísérőtünete van még. Majd akarok candida szűrést csináltatni, nade persze ez is sok lové. :?
De megcsináltatom, mert ki akarom őt is zárni.
Előbb jöjjenek a fájdalommentes szűrések.:-)

Egy kolleganőmnek volt candidája, 45 kiló a csaj vasággyal együtt, candida diéta után meg 40 kiló lett. Mint egy anorexiás. :shock:

Én mondjuk nem szedek antibigyókat, asszongya én utoljára kb 5 éve szedtem be antibigyót.
Fölöslegesen nem kapkodom.
Eleve csak akkor kapok be bogyót,ha valami nagyon fáj.

Most pl megint fáj a hasam, kisugároz a derekamba, majd leszakad a derekam, úgyhogy sót melegítettem rá. :shock:

Ani!

Akkor sorstársnők vagyunk!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Vese uh-n vagy vérvételen voltál?

Kép

Kép

Kép

dominika1

De jóó idő van, most értünk haza, másfél órát sétáltunk, vagyis én :) Barnus aludt, most nekem is fáj a derekam! :?

Barnus még mindig alszik kipiheni a sétát. :)

Lányok a szoptatás időszaka alatt lehet hajat festeni, melíroztatni?

Kép
dius87

Dius!

lehet!!!!
De ha tutira akarsz menni, akkor fesd magad a Loreal ammóniamentes változatával!Nem óccó, de hidd el, megéri.:-)

Kép

Kép

Kép

dominika1

voltam én már mindenene-na,candida szűrésen nem,de uh-k kívülről,belülrő,felülről(az alsót is kihagytam...
Nekem már egész tinilány korom óta van ez,néha ha pl.beteg leszek,vagy megfáztam,akkor is először a hasam fáj. Ez van. Ha nagyon fáj,veszek be fájdalomcsillapítót,de néha akkor is,ha nem fáj nagyon,csak már unom a fájdalmat. Tudom,hülyén hangzik,de van úgy,hogy már elegem van belőle.
Régebben,míg volt epém pl. mindig,mielött megjött,elötte pár nappal begörcsölt az epém. Hogy mi összefüggés van a kettő között,ne kérdezzétek,fingom sincs. Aztán a műtét elött már a pohár víztől is görcsöltem. Megnézték pécsen a vesém is,egy ciszta volt benne,de a legközelebbi uh-n már nem volt ott. Reménykedtem,hogy a műtéttel megszűnik a hasfájásom,hát nem szűnt. Már összefüggésbe hozták a gyomrommal,de ez sem jött be. Ilyen vagyok,és kész :(
Ágyneműt húztunk ma,Kristóf az új focisban alszik épp,akkorát,mint a bunda. Olyan édes volt,mikor belefeküdt,vigyorgott,mint a tejbetök. :lol:
Eliza meg ült egy szál badyban,mert a kutyusát takarta be,és elkezdte simogatni,és az ő kis nyelvén énekelt neki :lol:
Azán,mire elaludt,már tiszta hideg volt a hurkás combija,akkor tudtam csak betakarni.
Na,megyek,ki is mostam mindjárt az ágyneműt,mindjárt leáll a gép.
Hallottátok,hogy vasárnaptól jön megint a rossz idő?
Vendég

dius én festettem terhesen is,meg szopisan is. Nekem snnyit mondtak az okosok,hogy olyan helyen fessék,ahol van szellőzés,akkor nem szippantyúzod be annyira a büdöset.

Kriszta az elöbbiből kimaradt: vérvételre meg évente megyek :?
Vendég

Köszi lányok, szeretnék fodrászhoz menni, és én azt hallottam hogy hogy a szőkítőbe van olyan anyag amit nem lehet használni se terhesen se szoptatás alatt.

Tuntun, nem tudom mitől jött ki neki, mert eddig nem volt és semmi újat nem ettem, nehezen múlik neki és szárad is. Kentem neki a sudocremmel de nem használt, aztán olajjal az sem, majd lanilos gabi krémmel, igaz az van rajta hogy 3hós kortól de gondoltam hátha hát attól jobb lett kicsit, aztán eszembe jutott a fürdető krém na attól nagyon szép lett de még nem múlt el...

Kép
dius87

Ani!

Hallottuk. :cry:
Én is mostam ezerrel, minnyá teregetek, és begyújtok estére.

Domi annyira bemérgesedett hogy leraktam aludni,hogy mérgében levette a zokniját meg a gatyáját. :shock:
Hideg sonkáscombok esete nálunk is.

Hasfájás: ha mindenen túlvagy, akkor nem tudok mit javasolni. :shock: Úgy látszik nem vagyok egyedül a problémámmal s úgy látszik,hogy oka mégsem lesz, élünk tovább ezzel a tudattal.

No nem kesergek rajta!!!

Ma isteni hamika lesz.

Grilles husika, már ázik a pácban és elektromos grillen sütöm ki.
Hozzá nyers saláta, kefíres, múltkor írtam le a receptjét.

Ééééééééésssss...................TIRAMISU!!!!
Én csináltam, bibibeee.
Na majd kiderül milyen lesz, mert ez az első tiramisum.

Ohh és képzeljétek, tegnap Domi kezébe került egy kisautó.
Nnnna nem tudtam kirobbantani a kezéből, annyira megtetszett neki, úgyhogy muszáj volt a bratyótól "lopnunk" egy ilyen díszferrarit, most azzal nyomulunk, míg nem kapok valami értelmes kisautót.
Úgyis bazi drágák a barbie-k és a little pónik..... :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Ani én kiváncsi vagyok arra a focis ágyneműre!! :lol:

Kép
dius87

Tuntun,megnéztem(most,hoyg így említetted :) ) de nincs új fogacska :roll:
Dius,nyugodtan festhetsz és melíroztathatsz is (fodrász vagyok :wink: )

Kép
Kép
josi

josi, elvállalsz? :)

Kép
dius87

dominika,nagyon jó a vonalzód! :lol:

Kép
Kép
josi

Kriszta, nálunk ez "piramisu". :lol: Én a mascarpone sajt tetején lévő recept szerint csinálom és az szerintem elronthatatlan. Mi is nagyon szeretjük, főleg a nagyfiam, úgyhogy légyszi küldj neki egy adagot.
Nálunk holnap lesz sült husi (már ázik a pácban) és rigó jancsit sütök, na én azt nem csináltam még.
Én is megyek teregetni meg egy fincsi kávét meginni. Meg megetetem az öreg, vak és süket Kép , hátha abbahagyja az ugatást :twisted: :twisted:

Dius, és csak az arcán? A hajfestés: nekem 17 éves korom óta melírozott ill. festett a hajam. Én azóta rendszeresen 5 hetente járok fodrászhoz és jártam terhesen és szoptatás alatt is. A védőnő is látta a hajamat, de nem mondta, hogy nem lehet. De ha Te aggódsz emiatt, akkor hagyd még azt a festést.
Vendég

Dius,hát persze :wink:
Nálunk a tiramisu tabu,pár éve,Noémi bedagadt tőle,azóta se mertem neki adni :roll: pedig már nincs tejfehérje allergiája....se :)
Hát úgy felcsigáztatok ezekkel a sütikkel,hogy suli után beülünk a cukrázdába. :P

Kép
Kép
josi

Dius,Csillának és Noéminek is voltak ilyen pöttyei,valami gyógyszertári kencét kaptak rá,és szépen elmúlt.

Kép
Kép
josi

hahó!
Hű, írtatok ám! :lol:
Jelentem, simán megúsztuk a paksi kalandot, a gyerekek rohangáltak egyet a parkban émmeg közben csináltam egy riportot - roppant kellemes volt így :? - utána a melóhelyemen az Ármin elkezdett üvölteni (foggalmam sincs, mééé), de aztán a játszószobában jól eljátszottak Hannával, így tudtam beszélgetni kicsit a csajokkal. és nem láttam Yuyut!!! :lol: 8) Pedig arrafelé voltam, ahol ők is laknak. Yuyu, jelentkezz!! :lol: :lol: A tesco maga volt a felüdülés, a múltkor megcsinálta ármin a maga műsorát, mert nem tolhatta ki a kiskocsit a bolton kívülre, feltörölte a padlót és üvöltött, na, ezt még egyszer neeeem akartaaam... De ma okés volt, Hanna meg segített vásárolni, úgyhogy jó volt.
Hazafelé meg bealudtak az autóban, Ármin még mindig alszik.
És süt a nap! Titta tavasz van, nem akarok mááár sz@r időt! :twisted: :!:
Na, hasfájósok bandája... :cry: Kriszta, biztos gyulladásra gyanakszik a dokid, azért adta akkor ezt a bogyót. Remélem, jobban leszel! Tuntun, peteérés simán járhat nagy fájdalommal! Cseriani: "mikor volt még epém" :shock: :shock: Hát komolyan... Huhh. De úgy bírom, h ilyen humorral kezeled ezeket a dolgokat! Neked is aztán kijutott bakker.
Barnabás olyan ééédeees! Már hiányoltam a fotókat! Tejkiütés lehet, bár én ezeken a képeken nem látom pöttyösnek, de "élőben" biztos jobban látszik. hanna 4 hetes volt, mikor nagyon csúnyán kiütötte, de már nem tudom, mivel kentük... Tapasztalatlan elsőgyerekesek rohantak be vele az ügyeletre, Josi, az Egri volt, a ti dokitok, hát egy angyal volt, be se kellett mennünk a rendelőbe, kijött, megnézte, mondta is, hogy mi ez. Úgyhogy megnyugodtunk... Dius, el fog múlni hamarosan. Én hajat festettem terhesség alatt is, most megnyugodtam, h a házi szakemberünk is azt mondta, szabad... :lol: Dilemmáztam rajta én is, de Dius, sztem is fesd be nyugodtan. nem gondolnám, h a festékeknek bármi káros hatása is lenne, de persze közben szellőztess ki jól.
Nettke, várjuk ám a képeket!
Dadomi, hol vagy? Ma ugye nem burkolsz? :D

been

Dadomi biztos fusizik, annyira belejött a hidegburkolásba. (vagy ez épp a meleg volt?).
No csak vigyázzon, nehogy elérje a körbetartozás és ne fizessék ki a melóját.
:D :D :D :D :D :D :D

Josi!

A saját vonalzómra gondolsz? :wink:

Tuntun!

Én is a sajtosdoboz teteje szerint járok el. Bevallom azt hittem, pepecsesebb ez a tiramisu, de marha 1xű volt.

Interaktív küldök tiramisut, nyissátok az ablakokat, had repüljön beeeeee!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Én kéreeem!
Jah, és jó a vonid, tényleg, most látom! :lol: :lol: Én nem mernék magamnak csinálni, sokallnám a célpontot... :P Úúúgy utálom ezt az öregedést, nemigaz.
Hát, én se tudom, melyik a hideg meg a meleg... :oops: Pedig eccé má férjem elmagyarázta. :mrgreen:

been

Kriszta itten izgatja a hasam :twisted: mindenféle finomsággal.

Dius -Barnus:jaj az enyém mikor volt ilyen pici Kép Édes nagyon.Zsombi totál pöttyös lett.mi is kaptunk gyógyszertári kencé és szépen elmúlt.

Tuntun:köszi jól van a csávó,hétfőn hívom a dokibácsit kontroll ügyben.

Jaj lányok hát nem is mondtam tegnap a "nap hírét"

Felhívott telefonon ..................na ki.........a pécsi kórházból a farkas.
Hú na nem azért,hogy én vagyok e a piroska és mikor megyek a nagymamához.
hanem ugye holnap(pénteken) hozuk a Lacikát műtétre.
Mi van???Milyen Lacikát ,azt leesett a fiam első neve.
Ja hát nem ,már meg van műtvePestre vittem és ott is voltam mellette :twisted: .A Schäfer doki azt mondta ,hogy ő majd lemondja a műtétet,nem kell telefonálnom.
Na akkor eszébe jutott ,Ja tényleg mondta :twisted: ,hogy szépen pisil meg semmi gond nincs.
Mondtam neki nemsokára kontroll ez most vagy Pécsen lesz vagy Pesten.Igen akkor jó viszont hallásra .Kb ennyi volt.

Jó mi??

dadomi:ügyes vagy!!!!Fú azt a vackot felszedni.Én a panelban vakartam fel a konyhában meg az előszobában ,de azt hittem sosem végzek.Na nem sajnálták annó a ragasztót.
Lányok lehet ma már üzi a burkoló ipart :lol:

Emma :én sem szeretnék már rossz időt,jó volt végre kimenni egy kicsit.

Ani:de neked az emésztésed is lassú nem?Vagy ne jól emlékszem.
Akkor szokott fájni a hasam ha már 3 napja semmi és persze a kecske ,meg a nyúl kismiska hozzám képest.
A fájdalomnak oka van ! De mi Kép ?

Kriszta :így van ,meg kell nézni mindent .Candida csak 1 tipp volt.
Na nem mintha az ember pont ennek a megoldásnak örülne :cry: nagyon nehéz kimászni belőle.

Yuyu-ék bizos kihasználják a jó időt és sokat sétálnak.

Na ma megnéztem a neten a testtömeg indexem meg az ideális súlyt -is .Hát ezek tök hülyék.
A magaságomhoz 63 kg -nak kéne lennem :evil:
Na akkor úgy néznék ki mint egy göthög gebe.
67kg voltam annó :roll: de szép is vóóót.
Na 1-et találtam ami ezt az eredményt hozta ki.

A 175 cm-hez a 72 kg sok.Azt írta valamelyik ,hogy túl súlyos vagyok ,na akkor mit írna, ha 90kg lennék menjek vágóhídra :evil: :evil: :evil:
Azért volt olyan is amelik az írta ez ideális súly.
berni611

Évi, mostmár hívhattak, bibibííí... lehettek volna normálisabbak, akkor nem mentetek volna Pécsre. Örülök, h Zsombi jól van mostmár!
Nemá, 175-höz a 72 túlsúly legyen... :shock: :shock: Na, most vérszemet kaptam és én is megnézem... :twisted:

been

Na, ez lökött... Az egyiknél, ahol kort is kérnek, 21,4, ahol meg nem kérnek, 21,8. Na, mindegy is. :)

been

Emma:bizony van olyan oldal ahol ez túl súly.
Csak beütöttem a google -ba és amit kiadott végig nézegettem.
berni611

berni611

Ja és erre az oldalra írbe az én adataim
magasság 175 életkor 29.
Na azt néz meg mit adki.
Hát Ani gondolom emlékszik rá ,hogy néztem ki 11 évvel ezelőtt ,na most akkor hogy néznék ki ezzel a súllyal :lol:
berni611

Na, köszi, Évi, megnéztem, eszerint csak másfél kilót kéne fogynom, h ideális legyek... :lol: Á, hülyeség. :roll: Világéletemben 50 kiló körül voltam, sose voltam 53,5 (amennyit most kidob ideálisként, mondjuk korra is számolva); és akkor se voltam sovány. Ez nagyon egyénfüggő, nem szabad ilyeneket töltögetni, úgy látom... nem beszélve a te adataidról. :shock: :evil:

been

Na, megnéztem, menjen a pi...-ba, aztán csodálkoznak rajta, hogy mér olyan sok az anorexiás... :? :evil: :evil: :evil: :x

been

Sziasztok,

Kriszta, köszi :wink:
Tényleg jó a saját vonalzód, de ilyen vénség mint én, csak ne akarjon ilyet. :?

Dadomi helyett válaszolok: ő melegburkolást végzett (linóleum, laminált padló, szőnyegpadló), a hideg meg a járólap, csempe. :lol: :lol:
Vendég

Évi én is megnéztem, nekem több mint 15 kg kellene fogynom az ideális súlyomhoz.
Kép
Te már láttál hát én annyira kövér vagyok? Kép
Vendég

Emma:hát röhelyes az 59.9 kg .Ez az elől mosom hátul habzik kategória.Jön egy nátha azt elvisz :lol:

Ma elkezdtem a 90 napos diétát.
Hát én nem nagyon szoktam vacsizni,de ma kellett.
Fehérje nappal indít.
Hút ettem délben -pörköltet,igaz nemsokat-hát ez így kenyér ,tészta krumpli nélkül......igen csak megéheztem.
Most vacsiztunk,tojásrántottát csináltam teflonban meg ettem hozzá savanyú káposztát .

Holnap keményítő nap.
Hát most vagy zöldbab főzeléket csinálok vagy paprikás krumplit.
A család meg spagettit eszik.
Na vasárnap én azt ,csak ugye félre teszek a szószból ,mert darálthúst nem lehet.Csak tészta és szósz

A gyümölcs nappal gondjaim lesznek.
Valószínű délben a gyűmi mellé lecsúszik majd 1 barna kenyér is.

Ez a délelőtti gyümölcsevésből fakad. 11 kor már éhes voltam mint a farkas.
reggelim 1 tejeskávé volt 9 kor ettem meg a banán felét aztán 10 kor a másik felét.

Kiváncs leszek.

Ja és szénhidrát napon befogok falni 2 szelt dobostortát ,már fenem rá a fogam :twisted:
Na az nap tutira jól lakom :twisted: :twisted: :twisted:
berni611

Évi, hallgass rám, mint jó öreg 90 napos diétázósra. Ha húst eszel, akkor aznap ne egyél tojást és fordítva. Én először fogytam tőle 16 kg-t, majd a köv.-nél 11 kg-t. Aztán Erik után is csináltam lement 12 kg. Majd április környékén akarom újra elkezdeni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.06 18:40-kor.
Vendég

Tuntun én azon csodálkozom ,hogy fogyni akarsz :shock:
Jó persze mindenki tudja ,hogy mennyi az annyi és hogy ő így érzi jól magát.

Ezt meg ne vedd figyelembe,idióta számolás.
Horváth Évike is azt mondta...hogy ő 60kg(modelles műsor a cool-on) ja én meg akkor 40kg vagyok.Eleve a csöcsök is nyomnak min. 3kg-ot pláne a szilikon.
Vagy alacsony a drága csak akamerákkal variűálnak ,hogy magasnak tünjön.
berni611

Assssszzzzondod,pedig örültem ,hogy van fehérje amivel jól lakom.No akkor marad a csirke mell és a saláta kefír öntettel.

Őszintén szólva nem akarok totál kemény diétát ,mert csak 4-5 kg-tól óhajtanék :roll: megszabadulni.Gondoltam szét választom amiket szoktam enni 90 napos szerint.
Ja és mustár maggal lehet lúgosítani :twisted:
De lehet igazad van 4 hetet kikéne bírni :? aztán lehet lazsáskodni.
berni611

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=35141

Na ezt a nagy seggem szeretném elhagyni valahol :?
De mindíg haza hozom :x :evil:
berni611

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?