Új privát üzeneted érkezett!

Mókica: rajtad a szemem, izgulok érted....nagyon kíváncsi vagyok,hogy az az 1 napos hőleesés beágyazásos volt-e! :) Szerintem igen...TUTI!!!!!! :)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Upsz!!!!! Az első laptetőm!!!! :shock:

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

lucuzs!
nap írta a nevét.... itt csinálják az inszemet nekem :wink:
bocsesz, nekem egyértelmű és hajlamos vagyok elfelejtkezni róla, h nem mindenki tudja :oops:

nap!
hát, túl korán nem is megyünk, ráadásul lesz még dolgunk, úgyhogy sztem csak du fogok tudni jönni
emléxem, anno én is boldog voltam, mikor a mettől a görbém megváltozott, majd kezdtem fogyni.... szépen fogsz haladni, meglátod!

babszika

Napvirág!
Hát magam is nagy reményeket fűzök ehhez a kecskerutához, már napi 4-szer iszom. Meg mellette 2-szer most cickafarkfűvet, és a premenset is szedem. :) Valamelyik csak segít! :wink: Aztán meg jöhet a met!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok!

na hazaértem :) apa is lassan itt, útlevelet intézett :) meghosszabítani.

A progiról annyit mondott nekem a doki, ha nem emelkedik 2 fölé akkor nem volt pé. Azt is mondta hogy ki is dobhatom az lh teszteket, mert a magas lh szint miatt a pco-ban majdnem mindig pozitív.

Babszika sajnálom, hogy megjött, pedig még reménykedtem :( de majd mesélj mikor indul a következő inszem és mit mondd doki bácsi.

Napvirág örülök a jó hireidnek!

Mókica: látod szépen megy fel az a hő:)

Ranita: hát ez nem valami jó hír :(

Loviné: hajrá pére, és látom neked is szép alacsony az alaphőd....

Lucuzs: őszintén azért nem szedtem a metet, mert a doki nem akarta. Azt mondta diéta mozgás rendbe tesz, ha nem akkor closty, ha még mindig túlsúlyos vagyok akkor ír metet, de saját felelősségre, mert itt ez nem támogatott gyogyi.

Meli ne aggódj, minden rendben lesz, a metnek is idő kell és hatni fog neked is :)

Apa kb 10 percnyire már itthon....és persze nem intézett semmit :(
Köszi a kérdést egyébként arról hogy vagyok, megvagyok. Hányi nem sokat van szerencsére, csak a mellbimbóim mintha égnének állandóan. Vettem pregnacre neveztű fincsi vitamin bombát, holnap kezdem szedni. na meg persze holnap vérszívás, megint 4 üveggel leszednem állítom :(

Üdv.
Aisha
aisha

Napvirág! Kösz a bmc-infót!

Babszika! ez van ha valaki soproni, nem tudok semmit :oops: nem a te hibád, hogy nem értettem, néha sajnálom, hogy hazaköltöztünk suli után Pestről, mert ott minden sokkal egyszerűbb lenne, márami a babásodáshoz vezető utat illeti.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Aisha, Babszika holnap megy a drukk ezerrel!!+++++++++++++++

Én meg fogorvoshoz megyek holnap.... :?

Köszi a drukkokat! :D
mókica

Mókica: fogorvos....fúúúúúúúúúúúúúúj :( már nem is sajnálom magam a vérszívás miatt :)

Üdv.
Aisha
aisha

Látod, Aisha!.....Én se megyek örömmel, de már fél éve nem voltam..
mókica

Hát fogorvosnál már én is régen voltam, nekem is kellene hívni, hogy nézzen meg. de majd szépen azokon a napokon amikor már unom magam itthon :)
szemészhez megyek, meg hallásvizsgálatra szombaton én :)

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Itt vagyok, kicsit megnyugodtam, majd csak lesz valahogy :? .
De hogy mit olvastam az előző oldalon, azt már nem tudom :oops: .

Melinda,
ha elmegy fizetésnélkülire, azzal nem vagyunk előbbre. Az a baj, hogy lakáshitelünk van, azt meg be kell fizetni :? .

Móki,
alakul ez a hő :D . Szúrkálás? Jót is jelenthet :D .

Babszika,
itt is :cry: :cry: :cry:
Hajrá következő inszem :) .

Én nem tudom, nekem volt e pé. Volt 2szer egy kis barnázásom, nem tudom az attól lehetett e :roll: , mert ilyenem még sose volt. Még tegnap is éreztem, hogy feszít a jobb oldalam, aztán ma már nem. De nem éreztem azt az erős fájást, amit szoktam :roll: , úgyhogy nemtom mi van.

Kép

Kép
ranita1979

Lányok! Mindenkinek megy a drukk az orvos miatt!!!! Az elkövetkező pár napban lesz dolguk rendesen! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita, lehet meg volt a péd!!!!! És tényleg ne csüggedj, csak lesz jobb is. Csak kérdés mikor?

Ittam megint palástfűt. pár napja elhanyagoltam....
mókica

Fogorvoshoz már nekem is régóta el kellene mennem, de nagyon utálom, folyton halasztgatom. Ezért meg lelkiismeretfurdalásom van, mert valamikor azt olvastam, hogy egy kis gyulladás a testben, pl. egy lyukas fog is megakadályozhatja a teherbeesést. Ez igaz lehet?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mókica! Én ezerrel nyomom a gyógyteákat, én hiszek benne, és abban is hogy ha hiszek benne akkor segít. :lol: Palástfűre fel! Ártani nem árthat!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lehet, Lucuzs. Hallottam olyat, hogy valakinek rosszak voltak a fogai és sok baja volt. És amint rendbe tetette a száját a többi panasza is megszünt.
azért is megyek, mert lehet van egy lyukas fogam, meg a fogkővel szenvedek rendszeresen... Remélem nincs lyukas fogam, mert utálom a furó visító hangját!
:?
mókica

Mókica: ki nem utálja azt a hangot.

Lucuzs: én is hallottam erről, hogy sok minden baj volt, és ahhoz szépen rendeződött minden, a babó is jött.

én most nem gyógyteázok, csak zöldteát iszogatok

Üdv.
Aisha
aisha

Lehet lassan rászánom magam a fogorvoslátogatásra! :) Csak annyira nem akarom!!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

hajrá, fogorvos!!!!!

Loviné, merre vagy?
mókica

Szerintem a vonalzó kicsit téved, de majd uhu után korrigálom :)

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha!
:D :D :D Ez nagyon szép!!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

nem is tudom kinél láttam még a gyereknevelős fórumban, már akkor nagyon tetszett...és elmentettem a linket :)

később meg tudod változtatni kékre vagy rózsaszínre ha tudod milyen nemű lesz a gyermek :) de szerintem én így szeretném, hogy nem tudom, de ki tudja :)

Üdv.
Aisha
aisha

Lehet nekem is kellene innom megint gyógyteát :roll: . Na,majd a következő ciklusban. Én most csak a barátcserjét eszem, meg arra figyelek, hogy a napi 2 liter folyadék meglegyen. Az rám nagyon jó hatással van, főleg a mnyh-ra. Én régebben nagyon kevés folyadékot ittam, volt úgy , hogy a mnyh csak 5-6 mm volt. Aztán a következő ciklusban, mikor odafigyeltem arra, hogy mennyit iszok, 12mm :!:

Kép

Kép
ranita1979

Aisha, jó vonalzó! teccik! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is akarok ilyet!!!
mókica

Ranita, aztaaaaaaaaaa.!
Tudtam én is hogy fontos a sok folyadék. nyáron simán megy is, télen kevésbé. De próbálok én is odafigyelni erre.. :)
mókica

Ranita, én is nekiálltam inni egy ideje, azt hittem túl sokat iszom...de látom nem és nagyon jó hatással van rám :)

Üdv.
Aisha
aisha

Ranita!
Ezt az összefüggést még nem hallottam, én is tudtam, hogy kell a sok folyadék, de hogy erre is hat? Amúgy milyen vastag egy beágyazódás előtti nyálkahártya?
Nekem sose ment a kényszerből ivás, de most, hogy napi 6 bögre teát iszok, alapba megvan a folyadékbevitel. És most gondolkodom, hogy az elején jó sokat is jártam wc-re, de ez már nincs, úgylátszik hozzászokik a szervezetem. :) Na most ez az infó olaj a tűzre! :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Én meg már nem merek szedni se meg inni se semmi homeós cuccot,mert ösztrogént növeli amiket eddig használtam...(málnatea,cicka tea,barátcserjét sem merem az endo miatt.. :roll: )

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0 ... 92000_.png

Kép

Kép
syl100

na megint jól elfáradtam, megyek aludni! jó éjt mindenkinek :)

Üdv.
Aisha
aisha

Syl! Sajnos nem tudom, hogy ezek a homeós cuccok hogyan hatnak az endora. Én igazából az endóról sem tudok sok mindent, bár már próbáltam némi infóhoz jutni.
Néztem a görbéd, nagyon szép! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

csajok!
piri átvert.... :shock:

babszika

Na itt is vagyok!
Nem engedett be a Babanet!

Anita,
míg nincs apának munkája nem tud elmenni munkanélkülire?

A folyadék tényleg jó lombiknál is ez az egyik fő dolog amit be kell tartani.Beülti után folyadék és fehérje.
Igaz én teázni nem szeretek ,inkább a vizet nyelem napi 1 flakon.
Amúgy én se innék sokat és még a levest se nagyon szeretem.
Vendég

Babszika!!!

Jaj de jóóóó!!!!
Szupi!!!!!! :lol:
Vendég

Babszika! Ez most mit jelent :?: :lol: :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Babszika! A hőd mit mutatott reggel?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

hát, nem tudom, h ilyenkor mi van.
mai tesztem nega..... szóval, bébi nincs.... vagy most mi van.... :?: :!:

babszika

De van itt köztünk több jégkirálynő is.

Fogorvos,hát igen
úgy elintézte a fogam elöl,hogy húzathatom ki,csak az a gond,hogy mivel mellette korona van nincs mihez csatolni. Már ha csinálja úgy lenne szép ha az első 4-re húz koronát,de pont a szélső fog hiányozni,addig meg nem akarom kihúzatni , mig nem talál megoldást a doki.
Vendég

Babszi,

milyen érzékeny a teszted?
Vendég

20-as

babszika

Babszi,menj vv-re holnap !
Vendég

Babszi:akkor nem jött meg csak barnáztál?A hőd milyen?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0 ... 92000_.png

Kép

Kép
syl100

Babszi,

mars az ágyba,semmit ne csinálj :!:
Vendég

hunci!
holnap megyek a bmc-be.....

syl!
http://www.fertilityfriend.com/home/18dbef
csak barna.
de a bto-n azt írják, h az utro szórakozik. :?

loviné!
miért????

babszika

Babszika, pihi,pihi! Kíváncsi vagyok a holnapi vérvételedre,és arra mit mond a doki!!! :wink:
mókica

Babszika, szép görbe.... :wink:
mókica

Babszi,

mert az utró mellett nekem soha nem jött meg csak az utolsónál barnáztam amikor babó volt.És akkor azt mondta a doki,pihi.
Semmit ne csinálj, feküdj le a holnapi vv-ig.
Vendég

Lehet későn kezdet beágyazódni, ezért van a barnázás.
A görbéd is ezt mutatja. :lol:
Vendég

na, akkor holnap meglássuk.

puszi nektek!!!!!

babszika

Babszi,

Dukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:
Vendég

Babszi,
holnap menj vv-re, aztán majd okosabbak leszünk. Mennek a drukkok!!!

Loviné,
hát ha elküldik, az lesz. Holnap kiderül minden! Csak az a hülye lakáshitel ne lenne :roll: , sokat fizetünk, mert van még fundamentánk is és csak 3 év múlva jár le :evil: . Azzal annak idején behúztak minket a csőbe.

És igen, a sok folyadék hatással van a mnyh-ra, nem is akárhogy. Én is csak néztem. A beágyazódáshoz min. 10 mm kell, hogy legyen, azt mondják.
Akkor megittam a 3 litert naponta, de most annyit nem bírok. Most kb. 2 liter megy le, de arra is nagyon oda kell figyelnem, mert ha nem, akkor én egész nap elvagyok fél literrel is.

Kép

Kép
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?