Sziasztok!
kkriszta: mi 2,5 éve költöztünk Szilasligetre, és 1 évig építkeztünk, szóval megértelek, tudom min mész keresztül. Nagyon jó ézrés nézni, ahogy készül a ház, de rengeteg idegeskedés is. Reméljük, nektek ebben nem lesz részetek
Balázska is 2X, 3X is felébred éjjel, de szerencsére alszik tovább, igaz,van amikor fel kell kelnem hozzá, mert nem találja a cumiját a sötétben. A baj az, hogy reggel világosabb van, és ezért korábban kel fel. De jó volt, amikor 1/2 8-ig aludt. Most a 1/2 7, 7 körül kel
Nálunk nagy a készülődés a holnapi bulira, szeretném, ha jól sikerülne, drukkoljatok!
Tegnap találtam rá erre a kis írományra a levelezéseimben, gondoltam megosztom veletek, nekem nagyon tetszett mindig is:
HORVÁTH ÁGNES: SZÍVDOBBANÁS
Emlélszel? Először csak egy titkos sejtelem. Majd lassanként bizonyossá válik.Nem vagy már egyedül. Ott él és növekszik benned egy pötty kis lény napról-napra.Ti hoztátok létre. Te meg Ő. egy szerelmes ölelés emléke. Most hát vársz, és álmodozol. Kezed a hasadra téved,amely még sima, és karcsú. Megsímogatod a kicsit, és ő talán érzi is ezt. Hiszen még annyira egyek vagytok.Egy test , egy lélek.Majd egy felejthetetlen napon érzel egy semmilyen össze nem téveszthető, félreérthetetlen jelzést. A lábacskának egy finom kis rúgása vagy a kezecskének a kopogtatása vagy egy szívdobbanás? Nem tudod. Csak azt, hogy jelzett a picinyed. Itt vagyok, mami! És ettől megváltozik minden. Amikor eljön az óra, aminek el kell jönnie, keményen megharcoltok érte, hogy végre lássátok egymást. És egyszer csak felsír életed csodája, a gyermeked. A kisbabád, még csak a tiéd. Eltűnik minden fájdalom, és a rózsaszín boldogságban a világ urának érzed magad. Hiszen alkottál. Alkottatok. Egy egyszeri , pótolhatatlan emberi lényt.
Vére hazaviheted. Nem tudsz betelni a kicsivel. Nézed apró kezét, lábát, pálcika ujjait,selymes kis haját,érzed bársonysima bőrét.Amikor először mosolyog rád.... Hát szervusz mama! Szóval ilyen vagy! És hozzám mit szólsz? Úgy érzed végtelen az idő , és az öröm......
Egyszer csak arra ébredsz, hogy a kisfiad borotválkozik, elmélyült a hangja, és lányok keresik telefonon.....
Pedig amikor alszik, még mindig olyan, mint kicsi korában.Ő a te kisbabád, és az is marad mindig.....
Docika