Babácska,
gigadrukkok a négyzeten mennek neked, hogy szombaton jó hírt kapj!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bea és Mamba, nektek is mennek a babaragacsok!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Zsu, Alle, Rana,
holnap nagyon nagy nap lesz! Három punkció!
Mindannyiótoknak szurkolok, hogy legyenek elegen a petikéitek és legyenek nagyon szép erősek!
Dezsi, Vkrisz, boldog szurkálást! Még most utoljára!
Rana, igen, 8,5 mm volt a mnyh a beültikor. NEM AZON MÚLIK!!! Nyugi, paramami!
Estike, tessék komolyan venni a dokit!!!!
A pocakfotók szépek, és nem csak domborítanak a lányok, nekem is ilyen. Sőt, most már elhagytam a Bromocriptint, és azóta reggel is dinnyék a melleim. Tök jó! (de mellfotót nem teszek fel
)
Skrisz, köszi a táblicskut!
Egerecske, talán te kérdezted a munkámat. Igen, fantasztikusan érzem magam az új helyemen, jobban, mint eddig bárhol. Igaz, mostanában esténként hullaként esek be az ágyba, mert napközben egy csomó új dolgot kell tanulnom, igazából egy olyan projektmunkára vettek fel, amihez olyasmit kell tudni, amiből szigorlatoztam és államvizsgáztam anno, de most azért egész más így elővenni az anyagot, hogy tudom, hogy nekem itt pár héten belül vérprofinak kell lennem és nem tévedhetek. - Ráadásul, mivel tényleg expressz álltam melóba az új helyemen, még vannak feladataim a régin is, amit meg kell csinálnom. Egy kis túlóra, ugye... De nem bánom. Először szomorú voltam, meg aggódtam, mert nagyon új volt a helyzet, és persze féltem, hogy mit szólnak a régi helyemen, hogy csak úgy ukk-mukk-fukk elmegyek, a főnökömet is a szívemre vettem, aki nem lelkesedett, de aztán helyre raktam magamban. Végülis inkább élvezni akarom az életemet. Tudod, mindig ilyen munkáról álmodtam, mint ez az új, mindig tudtam, hogy ez nekem nagyon tuti lenne. De sose ilyen volt, és ezért sosem voltam igazán boldog, plussz ugye a gyerek is több mint 4 évet váratott magára, és közben min átmentem. Most élvezni akarom, hogy íme várandós is vagyok meg azt is csinálom, amit szeretek, a kollégák rendesek, és - ettől majdnem dobtam egy hátast, mikor megtudtam - többet keresek, mint a régi helyemen... És úgy érzem, hogy meg is vannak velem elégedve, ami kicsit helyrerakja az évek során megtépázott kis önbizalmamat.
Viszont így csak olvasni tudlak titeket legtöbbször, írni már nem. De tudjátok, hogy kezem-lábam keresztben értetek!
Ha nem is szólítok meg mindig mindenkit, de azért mindenkinek drukkolok!!! Ez nem kérdés!
Bocsi, hogy ilyen sokat írtam, nem muszály ám elolvasni mindet!