Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Lizocska,próbálj meg akkor pihnegteni!Gratula a cukor eredményedhez :)

Erika,képzeld tegnap rászántam magam,és vettem egy bilit Lucának.Este+ma reggel is ráült,de pisi az még nem volt :P Inkább játszik vele :) De nem baj,ismerkedik vele.Egyszercsak úgyis bele fog pisilni :)

Kép
Kép
tundi24

Szebb reggelt!!

Úgy néz ki, tartósabban leszek itthon, mint gondoltam :? Kiderült, hogy "főnököm" mindenkinek mást mond...jó egyenes ember. Annyira nem sajnálom, nem volt ez az életcélom, meg hát ahol sok nő is van 1 helyen....de azért ....nnna :roll: De hivatalosan még nem tudok semmit, a cucaim még ott vannak. Nem tudom, mit akar ez a nő... :? ?

Lili meg reggel 4-kor ébresztett, fél 6-kor aludtunk vissza. Nem tetszett nekem (mármint Lili), de azért elvittem bölcsibe. Hője normális volt, lehet, csak a fáradtság miatt nyöszörgött annyit :cry:

"Szegény" Gombos Ediina meg panaszkodik a rádióban, hogy nincsen teje, pedig a kismellű bnője milyen sokáig szoptatott...na-ja, lehet, ő nem is fogyózott, hogy formába hozza magát 3 hónappal szülés után :? :evil:

Tündi! 1 filmet néztem meg, de az majd' 3 órás volt :shock: . Moziban nem tudtam volna kiseggelni, az biztos, itthon is iktattam közbe 2 szünetet :lol: A Brad Pittes filmet néztem amúgy, a Benjamin Buttont.
Most meg épp a Voltot töltöm :wink:

Gyomorégésben nem volt részem, nem tudom, mi a jó rá...

Lizocska...4 év, 3,75 gyerek? Nem sz@roztatok akkor :lol: :wink:
Tegnap olvastam, hogy Héder Barnáéknál is 1,5 éves lesz a nagyobbik, mikor érkezik a kisebbik :P

No, sétálok Postára.. :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali!

Nóri: Én már megen felületesen olvastam. :oops: :oops: :oops: Melyik meló ez? A kérdezős? :oops:

G. Edina...hát....okos az a nő. Mintha lenne összefüggés ciciméret és szopi között. Akkor nekem eleve soha nem is lett volna tejem. Egyébként sem a Rádióban kellene vihognia, hanem a gyerekével törődni. Mindig arra hivatkoznak, hogy az Eu nyugatabbik felében is sokan 6 hét után, mások fél év után visszamennek melózni, mert muszáj....Oké, de attól ezt még nekünk(a rosszat) sztem nem kell követni. Szörnyű szegények lehetnek egyébként, ha Kubában volt a keresztelő. Nyomor a köbön. Na mindegy. Hogy fogyózott , azt nem hallottam hála az égnek..... :twisted: :twisted:

Héder Barnánál már csak Jamie Oliver és neje volt a fürgébb, mire egy éves lett Egyeske, megszületett Ketteske. :shock: Csak legyen az az a női szervezet, amelyik kibírja.

Tündi: Hűűű, mindjárt itthon apa! :P Jó a vonalzód a Lucás képpel. :wink: Réka jól bírta a szurit, nagyot aludt, anyásabb, de ennyi. Bilihez gratula. Milyet vettél?

Lizocska: nekem is az jutott eszembe, mint Nórinak. 4 év alatt 3 baba nagyon széééép! :P

Krisz: Gyomorégésem nem nagyon volt, a Rennie jó rá, csak úútáltam az ízét. Tejet iszogattam, piritóst....aztán egy hét után kb. elmúlt.

Hajni: Aszontad gyakrabban jössz.....

Többi hiányzó??

Mongi?????????????

Ildiék jól vannak? Nóri, mittucc?
jaimee1

Sziasztok!

Nóri, én is kapkodom a fejem, most akkor milyen melóról és főnökről van szó????
Reméljük Lilinek nem jön ki valami betegségféle, talán csak rosszat álmodott.. reggel meg fáradtan ébredt!

Lizocska, pihenj sokat! Bevallom őszintén én el nem tudtam volna képzelni, hogy ennyi gyereket nevelek, ilyen kicsi korkülönbséggel. Minden tiszteletem a tiéd, én nem bírnám.

Tündi, látod, gyorsan el telik a félév! :wink:

Erika, 10 év szépség....hát volt abban sok nem szép dolog is. De hát azt hiszem, ez minden házasságban így van egy idő után, néha fenn, néha lenn, mindig minden nem lehet tökéletes.
Lagzi... hát én sem tudom elhinni, de 24 éves voltam.... messze volt már akkor az általános :wink: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Ja, Kriszti, még nem is dicsértem a képet! Hm, nem tudom, Ti mit láttok rajta, látszik, én már rég vártam babát....nem nagyon tudom kivenni benne a részleteket :wink: Bezzeg mikor Csongit "videózták" mindent felismertem, mások meg néztek, hogy mit látok én azon a képen :lol:
Sajnos gyomorégésre én sem tudok ötletet!

Évi és
Kép
csongianya

Nóri,akkor nem túl korrekt a főnökasszonyod :? És nem gondolja,hogy az emberek úgyis megbeszélik,hogy kinek mit mond?
Gombos Edina,meg maradjon már magának!!Nevelje inkább normálisan a gyerekét!

Erika,köszi a dicséretet :) Igen nemsokára itthon van apa,de azért addig még van egy kis idő4De legalább már azt monjduk,hogy ebben a hónapban jön :)
A bili egy normális bili,és egy kiskacsa van rajta.

Évi,telhetett volna gyorsabban is :) Veszekedések mindenhol vannak :)

Mi 3év alatt tartunk egy gyerkőcnél+egy indruka pindurka pocilakónál :) De nekünk már több nem lesz! :)

Vonalzómat azért kellett kicserélni,mert nem akarta számolni Luca napjait :( Nem tudom miért nem...pedig azokat jobban szerettem..Ötletek esetleg?Meg feszt azt írta ki,hogy túl hosszú aláírás...hameg nem,akkor meg nem számolt :evil: :evil:

Kép
Kép
tundi24

Jááááj...ez a varroda volt. Az a szép az egészben, hogy eleinte 4 órában jártam, mellette csináltam a Szondát. Utána rengeteg lett a meló, 4 előtt sosem estem ki, ezért visszamondtam a kérdezősködést is. Erre itten vagyok e... :? Két szék közt, vagy mi.

J. Oliver-ék ilyen nyulak :shock: :oops: ? :lol:

Ildiék jól vannak, mostanában 2x is összefutottam velük. Imike nagy Don Juan, már most :wink:
Ildikó meg baromi jól néz ki!!! Neki most lettek vége a vizsgáinak.

Most meg voltam a Liget úti oviban. Nagyon teccik, nagyon AKAROM-SZERETNÉM, ha oda vennék fel Lilit. Kérdezte vezető, miért nem most, ha tölti a 3. évét, íratom be, mert az az ő hatásköre lenne, hogy felvegye-e, és felvenné, de ha kivárjuk a rendes óvodai évet, akkor az az ÖK-on múlik...és ugyebár a Jósika a körzetünk :roll:
Körbevezetett, mesélt, magyarázott, ontotta rám az infókat. Hát van mit csinálnia egy ovisnak, az már tuti :lol: .
Majd április elején lesznek nyílt napok, vagy nap(?), akkor lehet menni gyerekestől nézelődni, kézműveskedni, stb. Adatokat, elérhetőséget leírta, majd szól. Remélem.... A bölcsink vezetőjével jóban van....
De úgy köszönt el, hogy szeretné, ha több gyerek is jönne a Czakó úti bölcsiből :wink:

Évi! Én is így voltam Kriszti 3D-s képével....még az arcot sem nagyon látom ki belőle, nemhogy azt, hogy az orra az anyjáé :lol: (csak nem mertem megszólalni)
De mikor Lilit kuksiztam anno, én is láttam egyből, hogy az álla az apjáé :roll: :lol: még most is :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Nóri! Pont ebben a dilemmában vagyunk mi is, ovi ügyben! Még nem voltunk érdeklődni, de már tervben van, hogy elmegyünk megnézni az ovit! Mert már a bölcsiben is pedzegették, hogy Marcit tulajdonképpen át lehetett volna vinni az oviba, mikor betöltötte a 3-mat. (De mivel tavalyról még az volt a legutóbbi infó, hogy "úgysem veszik át év közben" , nem is próbálkoztunk!)
Kérdés, hogy mi lenne neki a jobb! Hátha az oviban jobban lekötnék, több dolgot tanulna, stb. Most ő a legnagyobb a csoportban, inkább 2 év körüliek vannak, bár van egy jó cimbije, akivel mindig együtt játszanak. jó ötlet-e most év közben kivenni a megszokott közegéből??
Az szuper lehet, hogy ilyen jó véleménnyel vagy az ovitokról.
Nem is tudtam, hogy varrodában is dolgoztál! Bár ez tényleg elég gáz hozzáállás a részükről.

Tündi! Akkor már csak 3 hét! :) Az enyém meg márciusban megy ki Csehországba, igaz csak 3 hétre. Nekem az is elég húzós lesz egyedül :(
Ja, nekünk is a kiskacsás bili volt, lila színben! :D

Erika! Milyen volt a szuri? Mi is megyünk majd beadatni, ha végre elmúlik Marcinak a taknyossága.
judit_79

Sziasztok!

Linda: Köszi a jó tanácsot a gyomorégésre. :D

Tündi: Neked is klasszak az új vonalzóid. :D

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Linda és mindenki!
Réka felső egyes fogacskáinak a széle fehérebb, mint a fog többi része. Szóval fehér foltok vannak rajta...Ez mitől lehet??? Mert csikorgatja? Ásványi anyag hiány? Valaki tapasztalt ilyesmit??? Az biztos, hogy nem ebben az állapotban bújtak ki a fogacskák.

Judit: Jól bírta az óóótást. Kicsit ordított, de hamar megvígasztalódott.

Kriszti: Deszép a vonalzód. :P Te sem panaszkodhatsz. :D

Majd jövök még, most kapkodom. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.02.05 18:35-kor.
jaimee1

Megvagyunk csak agyilag és fizikailag hulla vagyok,vissza még nem i s olvastam de annyit reagálnék hogy Gombos Edina benne volt a Babavilágban is hogy 6hét alatt lead 10kilót,na akkor nekem ne panaszkodjon hogy nincs teje :twisted:

Kép

Kép
katlina

Hova kapkodsz, Erika?
Nem lehet, hogy valami olyasmit evett, ami befogta a fogát, csak nem mindenhol? Egyik napról a másikra nem lehet foltos a fog...sztem...bár nem tudom :roll: Majdnem mondtam, hogy kit kérdezz meg fog-ügyben

Judit! Én is megakadtam, mikor mondta, hogy miért nem most íratom be Lilit? :shock: De hát bölcsis......ez a nyár legyen már még ott. Meg hadd játszanak még, tanulhatnak még eleget :wink:

Katlina! Lenullázódtál? :cry: Vegyed a sok zőcséget és egyed!
Cápafiú hogy van? Újabb fogak 8) ?

Lili lebetegedett :cry: :cry: . Mentem érte, kérdeztem Enikőt, jól volt-e Lili ma..persze, semmi gond nem volt. Erre Lili közli, hogy fázik :x És kelletlen volt és mászott mindig rám és nyafizott és fázott és jött volna haza.
De már sírva értünk haza....azóta sem lehet levakarni, néztük a meséket itt sorban. Megint a fejére panaszkodott, hőemelkedése volt, adtam neki első körben Nurofent, most alszik.
De atléta+póló+hosszúujjú felső+pulcsi+harisnya+macialsó volt rajta és fázott :cry:
Szép napoknak nézünk elébe, holnap d.u. dokinéni.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri:

Jobbulást Lilcsinek! ++++++++++

Például krétát? Mosóport? Fogkrémet? Nem, ilyet nem evett. Én nem kapkodom. :lol: Bár az igaz, hogy amikor megnéztem napfénynél, enyhe pánikrohamot kaptam...de már jól vagyok. :) Már napok óta látom, hogy ilyen az a két fogacskája, nem ma először.

Az eszembe sem jutott. :wink:

Katlina: és még ezt le is adták a Babavilágban? :twisted: Nahát...
jaimee1

Jóvanna :lol: én spec kávéra és vörösborra gondoltam, az is be tudja fogni :mrgreen:
Hát akkor jó nyomozást..bár inkább ne lenne mit :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!
Tündi:Azért jó,hogy éjjel nem vagytok egyedül :) Egyébként hogy vagy,poci,barna van még?Lucus?Klassz az új vonalzód :)

Évi:Megbeszélem majd Lucussal mikor megy hozzád :wink: ,itt most napokig tartó vasalás lesz,halomban áll a vasalnivaló :evil: Mondjuk abban még nemtud segíteni :wink:
Nekünk augusztasban lesz 9 éve,hogy esküdtünk :)

Kriszti:A képeidet még elfelejtettem megdícsérni :oops: Szépek vagytok és barikák is cukik :) Nemtudom Milán mit szólna ilyen kis jószágokhoz :?:
Gyomorégésre én Maalox szirupot kaptam,recept nélküli.Íze ennek sem fenséges,de kibírható volt és hatásos :) A te vonalzód is nagyon szupi :)

Erika:Képzeld Lucának pont ilyen ez a két fogacskája,mint Popinak :( Okát én sem tudom.De Valival vitaminhiányra gondoltunk.Hamarabb már nem,de az 1 éves státuszon rákérdek a dokinéninél.

Nóri:Mielőbbi jobbulást Lilcsikének,mennek a gyógypuszik++++++++

Rólunk pár szó:Ma megvolt a szemészeti vizsgálat,mind a 2 gyerkőcnek.Milán durcás volt,nem állt szóba a dokinénivel :roll: miután apa kiment Lucussal,hogy a kis szemébe cseppentsenek már kedvet kapott és nagyon ügyesen együttműködött.Minden rendben a szemükkel egyenlőre,majd kontroll 6 hónap múlva.Képzeljétek a dokinéni Luca elé tett egy szürke árnyalatú lapocskát,amin ábrák voltak(én csak 1-et láttam rajta :oops: )és mondta neki mutassa meg hol lát rajta játékot :roll: Esetleg nem volt tisztában a korával :shock:? De ami a számomra megdöbbentő volt,hogy Luca megmutogatta neki az ábrákat :) Úgyhogy nagyon meglett dícsérve :) A kisszemébe 3 alkalommal cseppentettek,elég jól tűrte a kisdrágám,de az utolsó után kicsit kipirult a pofija,és mondta dokinéni adjak neki Fenistil cseppet.Vizsgálat után Valiéknál töltöttük a délutánt :) Mégegyszer köszönjük az ebédet,innen is pucca Kerianyu :)
Ja,Nóri:valószínű ti rossz napot fogtatok ki,mert minket rögtön szólítottak ahogyan az időpont volt.

Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Jó reggelt!

Ezer ágra süt a napocska :)

Nóri,hogy telt az éjszakátok?Lilcsi jobban van?

Judit,nem írigyellek a 3hétért sem,én még az öt napos gyakorlatokat is útálom!!!De most remélhetőleg egy jó ideig együtt leszünk!

Erika,én passzolom a fogas kérdést :?

Katlina,mindenhol vannak mélypontok.Remélem hamar megoldódik a dolog,és tudsz jönni írni rendesen! :)

Móni,köszi neked is a dicséretet.Hát tegnap már inkább sárgás volt,egyszer csak abbamarad már :) Lucusod nagyon ügyes volt a szemészeten!Örülök,hogy nincs semmi gond a szemükkel!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

SÜT A NAP! Hú, már tegnap is olyan tavaszi hangulatom volt, alig bírok a seggemen ülni...ma délután még biztos elmegyek csavarogni :wink:

Nóri, Lilcsi belázasodott? Csongi mindig ilyenkor lett naggggyon lázas, ha fázott. Mit szedett már megint össze szegénykém? Suliban még nincs influenza, de a 15 éves keresztfiaméknál a szakközépben már nagyon sokan betegek :(
Nyomom a Vironal-t most már magamnak is, remélem egy darabig még nem talál meg bennünket a vírus, tele vagyunk hétvégi programokkal. Ne is kérdezzétek, természetesen foci,foci, foci.

Móni, örülök, hogy a gyerkőcöknek rendben van a szeme! Lucus nagyon ügyes, észrevettem már, hogy a gyerekek sokkal kreatívabbak még ebben a korban, mint mi felnőttek!

Nekem pl. agyamra mennek a fiam matek házijai, vagyis általában már csak a szorgalmit hozza haza. Ilyen hülye feladatok vannak már elsőben: van egy kép, rajta különböző állatok, meg egy virág. Azt mondja: írj róla egyenletet :shock: A következő feladatban meg: írj róla műveletet... hát nem tudom, néha van olyan szöveges feladat, hogy csak nézek.... miért nem lehet ezeket egyértelműen megfogalmazni???

Évi és
Kép
csongianya

Ja, Katlina, süt a nap, hátha elfújja a depressziódat! Mozdulj ki egy kicsit!!!

Bölcsi-ovi. Hát szerintem felesleges ilyenkor bolygatni a kicsiket. Év közben egy teljesen új közösség... jó helyük van még nekik a bölcsiben. Sokkal jobban figyelnek rájuk. Ahogy én tapasztaltam, az oviban fele annyi odafigyelés nincs (főleg vegyes csoportban), azok veszik jól az "akadályokat" akiknek van némi bölcsis tapasztalata. Szóval ráér az majd szeptembertől! De ez az én véleményem.

Évi és
Kép
csongianya

Ilyen szép napot !!!

Lilcsinek kutya baja :shock: . Itt ül és építi a vonatát 8) . Este, mikor felébredt, még enni-inni is kért, kakót is. Hajnalban megint melegebbnek éreztem, de nem adtam neki semmit. Orra sem folyik, mondjuk az lehet, ezután indul majd meg.
Na, majd déluán megmondja dr.néni a frankót.
Évi! Sajna Lili az a fajta, akit már a hőemelkedés is padlóra vág :cry: Én pont az ellenkezője vagyok/voltam, 39 foknál annyi látszott rajtam, hogy piros a fülem :roll: :lol:

Móni! Akkor örüljél...engem már kurvára nem érdekel.

Délutánra 15 fokot mondanak :shock: azé ez sem jó.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Móning!

Nóri: Az jóóóóóó! Hátha így is marad.

Évi: :shock: Nem semmi. És izééé....Mi a különbség az egyenlet és a művelet között? :shock: :shock: :oops: :oops: Mármint ennél a feladatnál.

MónI: Örülök, hogy minden oké volt a szemvizsgálaton. Most
éjjel utánaolvastam a neten a fehér foltokról a fogacskán. Ásványianyag hiány (is lehet....) Úgyhogy megmutizom majd a fogorvosunknak. Kíváncsi vagyok, mit mond a dokitok. Egyébként annyira nem feltűnő....csak erős természetes fénynél látni....mert a tejfehér foltok valahogy másképp reagálnak a fényre. :? :?

Judit: Hááárom hétre? :shock: Az sem lehet könnyű. :(

Na megyek, szép napot mindenkinek! Szép hétvégét, ha nem jönnék hétfőig.
jaimee1

Hát ez az Erika, én is ezen az egyenlet-művelet dolgon agyalok már egy ideje. Mert ugyanolyan feladatok, csak egyszer egyenletet kér, egyszer meg műveletet :shock:
Szerintem ugyanazt jelenti, hisz összeadás, kivonás van benne és be kell írni a megoldást, tehát ott az egyenlő jel is.
De hétfőn szülői, isten bizony égek egyet, de megkérdezem!

Évi és
Kép
csongianya

Na megvagyok iagz még mindíg nem nagyon olvastam vissza!

Erika!
Fogon a fehér folt lehet tényleg ásványi anyag,nekem is van és azt mondta a doki de ez Rékaára nem vonatkozik hogy vékonyodik az álomány és egyszercsak lesz rajta egy lik,ez pont a felső bal1-es fog
De már sokan kérdezték hogy bevan tömve?-és hát nincs

Gombos Edinád végigköveti a babavilág ezen a 6héten,hogy milyen csodaszereket és gépeket próbál ki :shock: ,merthogy kivan borulva hogy narancsbőre van néhány helyen :twisted: .A pénz nagyúr-bizti nem menne ha minimál bérből élne a drága

Évi!
Én öcsémmel tanultam és hát volt olyan feladat amit otthagytam pedig nagyon egyszerű volt csak mi már nem úgy gondolkodunk,hanem sokkal bonyolultabban-szóval érted :D

Tündi!
Akkor már apa mindjárt itthon-jó lesz nektek

Nóri!
Nálunk most cápabébi rejtélyes,olyan mintha lenne az orrában valami de hiába szívom semmi,aztán ma,már köhögcsélt folyik egy picit az orra de-lehet hétfőn meglátogatjuk dokibácsit nehogy lerakódás legyen
Nem jött ki több fog azóta,de várható mert látszik sorba mind

Liz!
Érdekesek ezek a vizsgálatok,nálunk is megmutogatott Robi mindent pedig még 1éves sem volt,az apja nem is akarta elhinni

Nagyon jó ídő volt tegnap egész délután kinn voltuk de ma szerintem ugyan ez lesz,már nekem is jó volt egy kis levegő és persze napsütés!

Kép

Kép
katlina

Évi: szerintem a a művelet: 2+3= 5, az egyenlet: x+3=5, az elsőnél ahogy írod, oldod meg, a másodiknál keresed, hogy melyik az a szám, amelyikhez ha 3-mat adunk 5 lesz... szerintem (bár tudnom is illene, de oly rég tanultam és nem is alkalmaztam :oops: :oops: :oops: ) De majd anyám megkérdezem, hogy jól gondolom-e, ő profi.

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Én nagyon örülök ennek a tavaszias időnek, meg hogy süt a Nap. Egész más lesz az ember hangulata. És még péntek is van :D

Nóri! Örülök, hogy Lili jobban van. Majd írd meg, dokinéni mit mondott.

Ovi/bölcsi: Én is attól tartok, hogy az oviban majd sokkal többen lesznek, kevesebb lesz az odafigyelés. Bár Marci elég talpraesett gyerek, én is afelé hajlok, hogy jobb neki még a bölcsiben. Olyan hamar elmegy majd ez a tavasz. Örülök, hogy ti is megerősítetek ebben, hogy ráér szeptembertől menni, mert más anyukáktól olyanokat hallottam, hogy a bölcsiben a nagyobb gyerek "unatkozik" meg "visszafejlődik". Én ezt nem tapasztalom egyáltalán.
De azért tervbe van véve, hogy elmegyünk az oviba körülnézni egy kicsit.

Különben is, olyan furcsa nekem, hogy óvodás korú gyerekem van... Nemrég még baba volt... :)
Ma reggel is aranyos volt Marci, vittünk be neki fogkefét és fogkrémet, mert mondták, hogy a nagyoknak lehet majd fogat mosni ebéd után. Marci meg olyan lelkes meg feldobott volt, hogy őneki van fogkeféje a bölcsiben is :)

Évi! Jesszus, micsoda elvont egy feladatot kaptatok :)

Tündi! Én is készítem fel magam lelkiekben a 3 hétre, viszont ha most kimegy, akkor utána 2 évig nem kell. Én sem csipázom az 5 napos gyakorlatokat sem, főleg, mikor előtte pár nappal derül ki. :evil:
Az idő végülis hamar eltelik, így hogy dolgozom, csak fárasztó lesz egy kicsit, hogy nem lesz segítség.

Katlina! Hát ez a Gombos Edina nem százas, az tuti. :roll: Én már nem is fárasztom magam ilyen műsorokkal, hogy Aktív.

Erika! Talán a fogorvos tud segíteni, én sem láttam még ilyet. De az is lehet, hogy elmúlik magától.
judit_79

Sziasztok!

Valami kósza vírus lehetett, azt mondta doki, az szokott ilyen gyors dolgokat művelni. Az meg majd kiderül a 7vége folyamán, hogy baci is társul-e hozzá....
Igazolást adott, ha semmi nem lesz, hétfőn mehet bölcsibe. :lol:
Jó éjt!Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szép estét Mindenkinek!

Köszi lányok,remélem már nem is lesz gond a gyerkők szemével,elégvolt már amin keresztül mentünk :?

Tündi:Az jó,ha múlóban van,majdcsak vége lesz már :)

Évi:No a matekleckékről ne is beszéljünk.4-esre érettségiztem matekból,de sokszor olyan feladatokat kapnak Zolcsiék,hogy azt sem tudom eszik e-vagy isszák :oops: Komoly fejtörést okoz néha.

Erika:Mikor mentek fogorvoshoz?Én is kivi vagyok mit mondanak nektek.Mi valószínű 23.-án megejtjük az 1 éves státuszvizsgálatot.

Nóri:Remélem nem bántottalak meg a megjegyzésemmel,de valahogy ezt éreztem a reagálásodon :roll: Hidd el,nem volt szándékomban.Örülök,hogy Lilcsi jobban van :)

Linda:Jó volt összefutni veletek :) Nagyon édes Réka és azok a szemek... :) Elaludt egyébként a séta alatt?Luca akkora aludt el,hogy hazaértünk.Én meg ahelyett,hogy hagytam volna aludni a bkocsiban,bevittem és föl is ébrdet :( És aztán már nem aludt el,most meg tiszta nyűgi :cry: Megyünk mindjárt pancsizni és alvás,hosszú volt neki így ez a nap :( Remélem,ha már ilyen jó idők lesznek,sűrűbben összefutunk :)

Ha esetleg valaki beleolvasott a blogomba,közlöm új helyre költöztünk :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok

Bejelentkezem én is :oops:

Linda és aki hiányolt: arik vagytok :) :)

Megnéztem a képeket,minden kis/nagy gyerkőc nagyon édi.

Én egy kis mizérián vagyok túl...lett egy jó kis gyógyszerallergiám rosszulléttel +kórházzal,de úgy néz ki túlvagyok rajta...még a héten voltam jópár vízsgálaton,úgyhogy elég volt.suliból is elmaradtam így,de nagy szerencsémre eltolták a vízsgát 3héttel..így talán majd tanulok is :wink:

Erika.szerintem is házidoki v. fogorvos tud erre válaszolni,ha megnézte...de azt tudom,hogy szürke v. sötétebb folt nem jó...Zsoltinak kb 3évesen lett egy nagyon apró pötty a felső 1-esen....+egy pici csík az íny felől...azt mondták megütötte-így alhalt az a fog :roll: -de valószínű tényleg így van,mert más az árnyalata annak a fogának teljesen.úgyhogy nagyon kell vigyázni.

Farsang lesz bölcsibe/oviba a gyerkőcöknek?

Csajok adjatok tippet jelmezügyben...hova menjek még??? Zsolti katona/kommandós szeretne lenni.voltam a Bambini,2Parti,Tesco,cora,inter....és passz...

Vali.jó volt talizni :) :) .Jelmez majd eljut :)

CSonginak gratula a bizihez így utólag is

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

sziasztok

Hát igen 4 év három babó. Igazából két hónapja voltunk együtt mikor Emma úgy döntött megfogan. Pisti pedig a másik két manó előtt azt mondta,hogy az én hibám ,hogy akar még egy és még egy gyerkőcöt, mert túl jól sikerült Emma és teljesen beleszeretett és szeretne még. De most már úgy döntöttünk háromnál megállunk(négy gyerekkel már nem férnénk be a kocsiba :lol: ).
Évi: engem már akkor riasztgattak a kis korkülönbséggel , amikor kis Pistit vártam, hogy hű de nehéz lesz. És nem lett nehéz, ezek után nem félek hogy három gyerkőccel milyen lesz (a barátnőm szerint-neki két kis korkülönbségű fia van- én nagyon nyugodt és laza vagyok, pedig néha én is rákiabálok a gyerekekre ha már nem bírnak magukkal, sőt bár az tény hogy ő sok olyan dolgon görcsöl, amit én fel sem veszek)

Nálunk is elmegy Pisti két hétre külföldre, biztos nem lesz egyszerű, még nem voltunk ennyit külön, de már most riasztva vannak a nagyszülők segítség ügyileg.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Jó reggelt!

Megyünk usziba,utána jövök és írok :wink:

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Móni! Akkor félreértetted...nem te bántottál meg, hanem az eü.

Andi! Mire lettél allergiás? Bent is maradtál a kórházban? Suli sokáig tart még neked?

Lilim jól van, hétfőn úgy néz ki, bölcsi :lol:
Nekik is lesz farsang, asszem, 12-én. Majd még arra is kreálok valamit :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali.

Na...kaptam katona-cuccot :) :)

Nóri.sokáig tart még a suli :( Ősszel lesznek a záróvízsgák csak :(
Mydetonra lettem allergiás-fájt a gerincem arra írta a házidoki.5napig voltam kórházban...és jó erős gyógyikat kaptam ...szóval car volt csöppet.De amúgy már ugyanígy jártam 1,5 éve a Sumetrolimmal..csak akkor szerencsére nem lett kórház belőle.

Szép hétvégét mindenkinek.Tündi jó uszizást :)

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Előkerültem :) Jó volt úszás nagyon,de lehet nem lesz többet :cry: :cry: :cry: :cry: Már megint szarakodnak abérleti díjjal.Nem tudom miért kell elvenni ezt a lehetőséget is a gyerekektől!!!!Rettentően szomorú vagyok.Luca egyébként azóta alszik,jól elfáradt a kis drágaság :)

Andi,huu te szegény..5nap bent..de a lényeg,hogy már jól vagy!!Vizsgák meg tutira sikerülni fognak.Hol kaptál végülis jelmezt?

Nóri,jajj de jó,hogy nincs semmi komoly baja Lilcsinek!!!Ő mi lesz farsangkor?

Lizocska,2 hónap után babuci...hihi..tök jó :wink:

Móni,hozzánk is elsétálhattok ám :) Én sem bánnám már ha végleg elmúlna a cuccos!

Judit,akkor ti egy darabig letudjátok külföldet! :) Én meg azt hiszem áll még előttünk egy pár misszió..amit ugye túl lehet élni,de ma hallottam,hogy az új misszióba Afganisztánba az amcsikkal lesznek a magyarok,úgyhogy lehet félni!!!!Mert,hogy több baj lesz az tuti..de ne legyen igazam!!!Meg apánkat tudjam róla lebeszélni majd!!!!!!

Évi,Csongiék vették már a mértékjegységeket?mert a keresztfiam azzal szenved de nagyon :?

Kép
Kép
tundi24

Jesszum pepi sehol senki :?

Kép
Kép
tundi24

Szép napot!

Jó étvágyat....

Tündi...neked:
Jelzett az előbb a telefonom, hogy le fog merülni. Lili szalad, hogy
-Anya, kaptál sms-t! -Mondom:
-Ez nem az.
-Hát akkor mi?
-Lemerül.
-Kaptál lemerült?
:lol: :lol:

Lilinek amúgy valami királylányos jelmezt akarok. Semmi különöset, majd varrok egy fényes ruhát neki és kalap-kabát.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Marci most aludt el, fél 4-kor, az ölemben... Ebéd után lefektettük, de pörgött, hogy ő nem akar aludni. Fölkelt, hisztizett, aztán persze hogy elfáradt... Most a kanapén alszik.

Nóri! Aranyos Lili szövege :) Remélem, azért majd megmutatod, hogy sikerült a jelmez. Én azt hiszem, nem fogom Marcit beöltöztetni.
Ja, pénteken megint előjött az ovi téma, mikor Apa ment a bölcsibe Marciért... Lehet, nagyon kell valakinek a hely :roll:

Tündi! Csak nem megint újabb misszióba készül a párod? :shock:
Hú, azért azt hinné az ember, hogy most egy időre elég volt neki...

Hogyhogy nem lesz babaúszás, nem tudják fizetni a bérleti díjat?

Cleo! Most már te is gyere gyakrabban! :) Gyerekek hogy vannak?
judit_79

Elnézést a januári ünneplőktől... :oops: :oops: :oops: Sajnos nem készültem el a táblival

A februári kész:

Kép

Remélem senkit nem hagytam ki!!!
szilbee

Aki pedig még nincs a nagy tábliban és szeretne bekerülni, az szóljon! és küldje a képet és az infókat magukról mail-ben! szilbee@gmail.com!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
szilbee

Bocsi, hogy így el vok tűnve, de kicsit nehéz egyszerre két topikba írnom... na meg blogot is írni... Olvasni azért olvaslak titeket.
Dév most se igen hagy... :lol: Itt ül az ölemben...

Betegkek gyors gyógyulást!!! +++++++++++

Jövök majd még, ahogy a fiúk hagynak. :wink:

Pusssz! :)
szilbee

Sziasztok!

Egész nap nem tudtam belépni :?

Judit,hát most még nem tervezi apa,hogy megy.De "muszáj" lesz.De úgy tervezi,hogy 2évig megint nem,de hát ebbe sokminden beleszól.
Lehet tényleg kellene a hely valakinek a bölcsiben.

Nóri,megzabbantom Lilcsit! :) A jelmezt majd kérjük bemutatni!:)

Szilbee,köszi a táblit! :)

Ja,úszás...hát azt hiszem az uszoda a Kodály sulié,és mindig emelni akarják a bérleti díjakat!Remélem lesz megállapodás!

Kép
Kép
tundi24

Én sem tudtam belépni, nem ment a babanet :cry:

Jelmezzel most megint gondolkodóba estem...csütörtökön lesz, "ráérek" filózni, nem :roll: :oops: ? :lol:
Most meg kisvirágnak képzeltem el. Varrnék 3 virágot, 1-1 pánttal a fejére meg a 2 karjára kötném és kész. Csak ehhez meg zöld szerkó kéne :roll:

Judit! Tavaj Lili sem volt beöltözve :cry: Nem ő volt az egyetlen, de fura is volt a képeken utána....
És a dadusok hozzák fel, hogy oviba kéne átvinni Marcit? :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Ma bezzeg lett volna időm itt pötyörészni, erre nem lehet belépni :evil:
Most nincs sokra időm, fürdés előtt vagyunk.

Nóri, én is elképzeltem Lilcsit virágnak, azzal a huncut mosolyával édes lenne, az biztos! :D

Szilbee, majd küldök Rékáról friss képet, mert már rengeteget nőtt azóta :wink:

Addig is teszek ide egyet
Kép

Móni, azt hiszem, férjeddel találkoztam szombaton, Lucával és a nagyobbik fiaddal (?) sétáltak. Köszönt is :D

Kép
pimelinda

Úúúúú! Mekkorát nőtt ifj. Réka!! :shock: Ti mindig ilyen csinosan nyomjátok otthon?

Virághoz megadtad a végső lökést :wink: Így csak 1 zöld rucikát kell varrni a virágok mellé

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Megvagyunk mi is,jöttem volna ha engedett volna.......... :twisted:

Réka sokat nőtt,és tényleg nagyon csini!
Robi néha úgy néz ki itthon mint egy kis koszmester,tiszta ruha csak akkor van rajta amikor ráadom 5perc múlva már nem az :wink: -dehát ez van,multkor meg is jegyeztem az eggyik képnél hogy mostanában csak foltos ruha felvételünk van :lol:

Virágszál biztos szép lesz-képet kérünk!!!!!!

Robi szöveg:
Apa megkérdezi:Robika miújság?
Felelet:Semmi
Határozott gyerek :wink:

Kép

Kép
katlina

Hali

Én sem tudtam napokig belépni :evil:

Tündi.eszembe jutott,hogy a lengyel piacon régen kinn volt egy árus akinek csak katona cuccok voltak.ott vettem Zsoltinak egy nadrágot + egy mellényt.persze vadi újak és nagyon jól néz ki bennük.így farsang után is tudja majd használni...és 600 Ft-tal kerül többe mint a "rosszminőségű pizsianyagú jelmez".Apa kölcsönadja neki a katonasapiját +van itthon mindenféle fegyver...és kész a jelmez :lol: :lol:

Linda.nagyon ari Réka.tényleg nagyot nőtt :)

Szilvi.tényleg ritkán jössz Te is :( .köszi a táblit :)
Ovizás megy Levinek?beöltözik a farsangon?

Judit.köszi ...gyerekek kopp-kopp :wink: Hát nálatok mi újság a munkahelyen? Beával már rég beszéltem úgyhogy nem vagyok képben :wink:

Nóri.jó az új jelmez ötlet is :) Még egy ócsó jelmez tipp :szőlő---sok-sok lufi+kis kartonból szár a kobakra....egyik kislány 2éve ez volt oviban és nagyon tuti kis jelmez volt :)

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Jó reggelt!

Nóri,virág jelmez is jóó :) Illik Lilcsihez! :) Melóval mizujs?

Linda,Réka szépen növöget! :) Kis csinike!:)

Katlina,hát..a mi ruháink is rémesen néznek ki mihánt ráadom!Ráadásul van olyan ami ki sem jön belőlle,akárhogyan próbálkozom kimosni,így szegénykém foltosan feszi fel :(
Robika,jól megmondta apának! :)

Andi,az a bácsika abonyban is szokott árulni,ha egyre gondolunk.Akkor még jól is járátl,mert fel tudja venni a hétköznapokon is.

Csajok nem tudtok véletlenül valami jó fánk receptet?annyira ehetnékem van.Apa mondta majd csinál,de 2hét még messze van :?

Kép
Kép
tundi24

Hát persze hogy nem akkor működik, amikor tudnék is jönni..

Na mindegy... :(

Próbálom majd felvenni a fonalat, de L. lebetegedett, így csak módjával tudok jönni...

Linda! Persze! Küld csak! Tényleg irtó nagyot nőtt a csajszi. Még a blogon is feltűnt, pedig gyakran olvasom.

Andi! Még nem tudjuk pontosan. Tigris (tesóm csinálta jelmez) vagy Lovag (nagyon szeret kardozni).

Nóri! Kivi vok! Majd képet!! (Ha elkészült!)

Bocsi, hogy nem reagálok most többet.... Amint tudok jövök! :)
szilbee

Jó reggelt!

Áááá, mi sem így nyomjuk itthon, szürke hétköznapokon :wink: a kép vasárnap készült, amikoris nagy családi összejövés-menés volt anyósoméknál.

Katlina, Robika nagydumás lett? :wink:

Andi, és Sziszike mi lesz a farsangon?

Tündi, recept ügyben nem tudok segíteni. Még soha nem sütöttem fánkot. Jó kis csöröge igazi házi baracklekvárral nyááámmmm
hát nem mostanában fogom megpróbálni, az biztos. :)

Kép
pimelinda

Móning!

Linda: Micsoda combocskák! :lol: :lol: Nem válaszoltál ám a kérdésemre, bár fogorvoshoz mindenképpen megyünk.

Tündi: Sajnos nincs atombiztos fánk receptem. Pont én is keresgélek. :wink: Frank Júliában megbízom, asszem kipróbálom a receptját. A lángos nagyon nagyon bejött. 8) 8)

Nóri, Katlina: :lol: :lol: :lol: Micsoda szövegek! :lol: :lol:

Az én lányom, még mindig csak valami fura idegennyelven beszél. De abban folyékony. :lol: :lol: 8) Ha mondom neki, hogy "mondd szépen anyaaaaa, babaaa, mammmmmaa....Egyből elhallgat. :shock: :shock:

Andi: :shock: :shock: Nem semmi, hogy még kórházba is voltál. Néztem a táblit, ősszel sulikezdés lesz nálatok?
jaimee1

Szép napot!
Csinálgatom a kis virágokat...lehet, ezzel is álmodom majd :roll:
Ruhát meg 1 régi nacimból csinálok :wink:

Szilvi! Jó a vonalzód! A múltkor, mikor lecserélted, én is megnéztem azt az oldalt gyorsan :wink: Még csodálkoztam is, hogy hogyhogy nem saját képet teszel rá? De akkor időhiány miatt... :cry:
Leventének jobbulást!

Andi! Te is tegyél képet a Nagy kommandósról! Tényleg! Sziszi hercegnő? Régen láttuk.

Tündi! Nincsen meló...tegnap másik kolléganőm kocsija volt ott, aki már 2 éve ott van. Érkezési sorrendben történik a behívás, úgy néz ki :? Az meg nem számít, kinek, mit ígért előtte.....merthogy mindenkinek mást, ugye :? :evil:

Erika! És mikor mentek?
Dumcsizni meg majd elkezd Popi....mai napig csodálkozom az olyanokon, akik 1-1,5 évesen már beszélnek. Hajni Francija is korán kezdte, hallatszik is, mert gyönyörűen beszél :)

Lili meg (hol kopogjam le?) fújja az orrát. Ezért rimánkodtam már mióta. Semmilyen módszer nem vált be, de az elefánt+az ormánya+a trombitálás szisztémával összejött :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee,klasszak a vonalzók.A múltkor én is probálkoztam létrehozni,de Luca nem hagyott kibontakozni...Jobbulást Leventének!

Linda,pedig hát kipróbálhatnád!:)

Erika,lehet én is nekiállok keresgetni,hátha találok vmi jót!Beszéd..hát Luca mond pár szót,de leginkább ő is csak halandzsázik,és mutogat hozzá! :)Meg tudnám zabálni :) Sztem még nincsenek elkésve.
Bilit vettél?Luca tegnap nem akart ráülni,megfeszítette magát,így nem is próbálkopztam tovább.Erre bement a fürdőszobába és rápisilt a járólapra :wink:

Nóri,virágokkal álmodni szép dolog ám! :) Gratula Lilcsinek az orrfújáshoz! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tundi24 2009.02.10 10:52-kor.

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?