Sziasztok!
Voltam dokinál. Kérdezte,hogy alakult a ciklusom. Mondtam,hogy 33 napos volt, 4 napos mensivel (ebből 2 nap volt normál mennyiségű). Azt mondta,hogy ez teljesen jó és nagyon hamar "észhez tért" a szervezetem a mettől4
Viszont nem volt semmi kukucs. Azt mondta találkozunk a köv.mensi végén és utána keresünk időpontot átjárhatóságira. Még az is elképzelhető,hogy kevesebb lesz,mint 33 nap a ciklus. Adott még 1 hónapot a metnek,hogy alakítsa a szervezetem
Ranita:
Ez elég durva,hogy egyik napról a másikra elküldenek embereket.
Nem tud fizetés nélkülire elmenni? És mit csinálnak,ha lesz munka,az embereket meg kirugdossák?
Meli:Progikhoz én sem nagyon értek.
...sőt, egyáltalán. Viszont az tudom,hogy PCO-nál nem igazán beszámítható az LH teszt.
Loviné: nekem is sok volt a 3x850. Úgy tűnik nekem a 3x500 válik be. Nekem úgy kellett,hogy 1.hét este 1 - 2.hét este 1 +reggel 1, utána jött a mensi, doki, és akkor mondta,hogy legyen 3x1,hogy erősebb legyen a vérzés,mert csak mutatóba jött 1 napra,meg 2 nap maszatolásra. Mutatsz egy görbét?
Syl:hogy bírod a metet?
Lucuzs: nekem is 36,1 az alaphőm. Az elején ingadozik egy kicsit,amikor lemegy,akkor 35,4-35,8 köré szokott lemenni. Ez mindenkinél változó. Viszont nekem mindig ennyi volt az alap (máramikor volt ciklusom...
)