Sziasztok!!!
Trundike: Gratula Biankának az éjjeli durmihoz, a Miló még csak egyszer csinált olyat h 11-ig meg-meg ébredt, majd fél nyolcig nyomta, de sajna azóta se…
Oltást h viselte??
Jaffa, köszi, érdekes dolgok ezek, csak az a baj, h sokszor feleslegesen paráztatják a kismamákat mféle vizsg.-tal, mint pölö ez az afp
Bende, sajnálom a kiságyat, remélem találtok mielőbb a Nikinek!!
Ancsi, én nem rég megkérdeztem a védőnőt, h a Milónak így, h hozzátápláljuk, mennyi plusz folyadékbevitelre van szükséges, és ő tudod cicizik reggel, délután, este, délben és este főzike, délután tejpép, délelőtt kis gyümit kap, szval lényeg a lényeg, h 2 decit mondott.
h a teát v a sima vizet nem issza meg szívesen, adj neki hígított gyümilevet, azt szívesen be fogja puszilni, én pl. csipkebogyó teát is adok neki,, egy alma levét belefacsarom, plusz a tea natúr, v tehetsz bele neki szőlőcukrot is, úgy még finibb és tele van vitaminnal!!!!
A halász juditot honnan töltötted le?
Háát, én néha úgy érzem magam, mint egy szórakoztató center, Gégéé is megerősítheti, énekelek neki népdalokat,van h arra is altatom el. népitáncolok-táncolok vele, hallgatunk mi is Halász Juditot, Grylluszt, Zene ovit, 100 folkot nálunk ez szól egész nap, én bírom)rengeteg mondókás-könyvünk van, karácsonyra majd mkitől azt kaptunk, azt jó még pluszban együtt lapozgatni
Anyany, az alma együttest nem ismerem, miket énekelnek??örülök, h bejött a pép, mi ízeset eszünk, szereti mindet!!
Nem lehet h a Zsófit egyszerűen csak az zavarja, h nem tud mozogni és elgémberedik? hisz írtad h milyen kis izgő-mozgó!?sztem az öltözékkel nincs baj, persze lehet h melege van, ekkor nézd meg a tarkója alatt a hátát, h izzadt, meleg-e.
Lara, a Miló 4 hósan kezdett el fogzani, sztem lehet a fogzástól nyűgösebb picit, és jobban igényli h veled legyen!
Eszti, én inkább nem írok semmit, nehogy megint félretájékoztassalak!
A Milán elkezdett gurulva közlekedni, főleg a távirányító mozgatja meg a fantáziáját, és most már kajabál is fennhangon, ha vmiről van véleménye
szval fejleszti a szókincsét