Új privát üzeneted érkezett!

Hívott a dokim, alacsony a progiszint, így az emelt 3 ampullával megyünk tovább! Tapasztóenergiket küldjétek, könyörgöm!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba drága,
nagyonnagyon szorítok!!!
Lehet, hogy épp a kis barna jelenti a sikert, emiatt még ne szomorodj el!

Charlott,
víz, víz fulladásig :wink: sok fehérje, és jó ilyenkor az izotóniás ital! Nekem minden napom - most is - egy tejeskávéval indul, egy kv-t sztem lehet!

Lona,
DRUKK a randikhoz!

Alle, Zizo, Ranikó,
++++++++++++++++++++++++++

Zizo,
köszi! :D

Tilli,
jobbulást, vigyázz magatokra!!
angel37

még extra tapasztók Babának:
+++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++
angel37

sziasztok!
Az ünnepelteknek sok boldogságot kívánok!!!!!

baba!nagyon szorítok neked!!!!pocaksimi! ( és no para!)
Till! ügyesen vizsgáztál, gyógyulást a gyerkőcnek!
zizó! gyors felépülést!

Charlott, lona, Allegro ++++++++++++++++++++!!!!!!!

pbj, jó olvasni, hogy van olyan pár, akik ikreik után újra gyermekre vágynak! Örülök, hogy gyorsan tudtok kezdeni.

mindenkinek szép napot!
nani72

Baba!
Szerintem a progiszuri nem "erősebb" (egy ampillában csak 25 mg van), az Utroban meg meg egy szemben 100 mg....azért javítsatok ki ha tévedek...), azért szoktak adni ált. egyszerre, hogy ha valami zavar lenne a hüvelyi vagy orális Utro felszívódásánál, azért jusson be mindenképp.
Én nem is értem ezt az új módit, hogy csak progiszurit kaptál külön...nem ez a szokásos protokoll, együtt szokott menni...legalábbis tudtommal.

Iszonyatosan drukkolok neked, már foglalom a helyet Odaát :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Charlott!
Én a reggeli kávém nélkül 2 óra múlva már "fejfájok", (alacsony vérnyomás), szóval egyet valamelyik napszakban, amikor neked jólesik nyugodtan, még 8.5 hónapig :wink:

Drága Alle!

++++++++++++
Izgulok érted!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Baba! Tapasztóenergik: ++++++++++++++++++++++++++++++

Zizo! Azért az valahol jó, hogy találtak vmi rendberaknivalót és azt rendbe is rakták, hátha ez a siker kulcsa :wink:

Alle! Drukk holnapra :)

Kép

Baba,
nekem meggyőződésem, hogy a 8-10. nap körüli barna, az a beágyazódást jelenti! :D Tesztelj holnap, pozitív lesz! :D
20140901102739

Sziasztok!

Baba: mint a telefonban is mondtam, nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!
És extra +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till: Manónak jobbulást! (Holnapi storno?)

Alle: holnapra +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Charlott, Lona: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Drága Baba,
megaragacs ezerrel egyfolytában ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Charlott, Lona, Raniko ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till, jobbulást a gyerkőcnek. Neked pedig vitaminbomba!!!

Lois, Katerina, Mó, Skrisz
hihetetlen, hogy már a ennyi hétnél jártok, rohan az idő, oly sokszor szembe juttok!!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Drága Baba,
megaragacs ezerrel egyfolytában ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Charlott, Lona, Raniko ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till, jobbulást a gyerkőcnek. Neked pedig vitaminbomba!!!

Lois, Katerina, Mó, Skrisz
hihetetlen, hogy már a ennyi hétnél jártok, rohan az idő, oly sokszor szembe juttok!!!!

kalkata

Na megint sikerült picit idenéznem!!

Baba látod tényleg lehet hogy ez pont a jót jelentette szoltak hogy hahóóóóóóó picit alacsony a prigiszint amúgy jól vagyunk csak kéne még abból a cuccból!!! :wink:
Én annó 4 ampullát kaptam szóval a 3-om még tök normális!!!!
Nyuginyuginyuginyuginyuginyugi!!!!!!

Ja és hogy mát ne is mondjak LAPTETŐ!!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
raniko

Drága BABA!!! Nagyon, DE nagyon, nagyon drukkolok Neked, Nektek!!!!!!! Én is barnáztam, mind a kétszer amikor áldott állapotba kerültem!!! :) Emiatt tényleg ne izgulj!!! Koncentrálj a babukákra, mert ŐK már ott vannak VELED!!!!! Millió puszi és babaragacs ++++++++++++++++
kiscsillag és pici Kincső :)

Kép
Kép
kiscsillag

Loisnak igaza van. A bogyóban 100 mg van. Namármost eddig 3x2=6 db volt a napi adag az előző lombikoknál. Az ugyebár 600 mg. Most meg eddig kaptam 50 mg-ot, mostantól 75 mg-ot. Akkor ez hogy lehet elég?????????????????????

Harcika, ha olvasod, írj erre valamit, légyszi. Hogy van ez akkor most?

babaimádó
Kép
babaimado

az Utróból, főleg a hüvelyesből, rosszabb a felszívódás (nekem spec. legalább fele kijött, néha tán az egész), a szuris viszont mind hasznosul, hisz egyből a vérbe kapod!
angel37

Sziasztok!

Mára négy indult osztódásnak plusz egy még gyanús.

Nem értem mi leket ezekkel a sejtekkel, hogy nem akarnak együtt mûködni :roll:

Persze a Négyeknek nagyon örülök! Izgulok értük, hogy továbbra is szépen osztódjanak :D

Baba!
Sok-sok tapasztót küldök feléd!! Ne nagyon keseregj, jó?

Charlott!
Lehet, hogy tegnap láttuk egymást a Kaáli örzôjében? Mert volt ott egy lány aki akkor kapta vissza a bébiket.

Bocs, most csak ennyire tellik...
lona1

Baba igaza van szerintem is Angelnek bár én semértek hozzá!!!
Most ne erre figyelj többet kapsz és ez a lényeg!!!
Nem lesz semmi baj!

Lona szupi ez a 4 gratulolok és hajrá 5-ik!!!!!

Lányok tegnap picit rosszul adhattam be a szturimat! :roll:
nem fájt meg semmi csak picit vérzett ahogy kihúztam a tűt, márameg belilult! :roll: :oops:
Hát mondanom se kell dönörűűűűűű!! :lol: :lol:

Még mindíg nem jött meg! :(
Néha görcsöl egyet aztán semmi! :(
30 napnál tartok igaz 33 körül szokott lenni.(szóval még várok)

Harcika nincs tipped miel gyorsíthatnám ezt meg? :oops: :lol:

Kép

Kép
raniko

Raniko, ne aggódj.Biztos eltaláltál egy eret. Ilyen előfordul. Gyorsan elmúlik a lilaság.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

baba!!!!!
amikor vártam a mensimet, barnáztam, gondoltam, jó akkor megjön, és kezdhetjük a lombikot, de ennyi volt, nem jött meg, és babás lettem.
szerintem is a beágyazódás lehet a háttérben, mert te 3-at kaptál vissza, símán belefér.
és a vérvételből is mondták volna nem, hogy ha ez nem sikerült, de ez csak a véleményem, ha hülyeséget írok ezer bocsánat :oops: :oops:
Egyszer azt álmodtam, hogy vérzek, még mondtam is apának, hogy milyen hülyeségeket tudok kitalálni, kimentem mosdóba, és tényleg véreztem!!!!!!!
Pedig én akkor már terhes voltam 10 hetes, én is bepánikoltam, hívtam a dokimat, és csak a progim volt alacsony.
Nem barnáztam, véreztem!!!!!!

Azért írtam le, mert szerintem is babás vagy

Kép
csiperke

Csiperke, csak progit néztek ma, hcg-hez még korán van.

babaimádó
Kép
babaimado

Csiperke: már szúrtad magad Supréval, amikor babás lettél? Vagy a köv. ciklusban kezdted volna? (és 1. lombik lett volna?)

Kép

Kép

*puszedli*

Baba,
nincs korán, csak azért nem nézik még ilyenkor, mert ha túl alacsony, akkor akár biokémiainak is hihetik. Ha elindult vmi, akkor már van hcg.
20140901102739

Puszi!!!

nekem egy lombikom volt és egy fagyis, de nem sikerült, aztán spontán baba lett.
én decapeptil-t és gonal f-t szúrtam, és fogival kezdtem.

de most megint azt mondták hogy lombik ha tesót szeretnénk.
júliusra van időpontom.

Kép
csiperke

Sziasztok!

Baba!Extrababaragacs!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Utró/szuri-amikor K.P. felírta a progiszurit ,azt mondta, máshogy szívódik fel, próbáljuk meg így (pontosan úgy, ahogy Angel is írta)

Charlott,Lona,Alle,Zizo,Rani++++++++++++++++++++++++++++

Cupp Mindenkinek!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Csipi: privi ment!

Kép

Kép

*puszedli*

"Luteális fázis támogatása"
Napjainkban az intramuszkuláris és transzvaginális bevitel a leginkább ajánlott. A progesteronbevitel javít a kóros E2/P arányon és az endometrium szekréciós átalakulását fokozza. Leggyakrabban a follikuluspunkciót követő napon indul el a luteális fázis támgatása.
Intramuszkuláris alkalmazás:
OLajos injekció formájában tartalmazza az oldott progesteront. Meglehetősen magas és hatásos szérumkoncentráció érhető el napi 25-100 mg. bevitelével.
Vaginális bevitel:
Leggyakrabban alkalmazott forma a zselatin lágy kapszula / Utrogestan/ adagja napi 3x200 mg.

A vaginálisból szívódik fel a vérbe ekkora adagban annyi, mint a szuriból. Ezt jól megmondtam, de érthető, ugye? :oops:

Egyébiránt Hajninak igaza van, ha negatív, akkor a vérben egyértelmű , nem is változik már és ma is tudtuk volna csakhogy! K.P. abból indult ki, hogy nem negatív , és ahhoz korai , biokémmel azonos érték lenne, amivel ma még nem mentünk volna sokra..... ezért nem kérte mégse ma.

Ranikó!
semmivel nem tudod gyorsítani. Türelmesen várni kell. Ha elmúlt a cicifájás 3 nap múlva megjön. A tűt pedig szúrd kicsit beljebb. :wink:
harcimokus

Babaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Mega-hiper-szuper drukkok áramolnak!!!!!!!!!! :P
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek mindent, amire szüksége van!!!!! :P

(mentem beteg-ápolni :oops: )

tillidian

Baba, annyian szorítunk neked! Remélem ez a sok pozitív hozzászólás feltölt energiával, hogy hinni tudj. Ne mondd, hogy nem sikerült, mert nem tudhatod biztosan. Most már tényleg csak kettőt kell aludni és kiderül az igazság.+++++++++++++++++++

Lona, drukkolok!!!

skrisz72

Baba, csak ismételni tudom Skriszt, mindannyian szurkolunk neked, bízz magadban és a babócákban +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kalkata

Csajok, MINDENKINEK köszönöm. Összeszedtem magam, bízni kezdtem. Barna elmúlt. Reggel óta nem is láttam. DE:Most 1 csepp piros van. :cry: :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Na nehogy má' megjöjjön!! :evil: :evil: Én nem ezt varázsoltam!!

skrisz72

Babaimádó babái: tessék kapaszkodni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Harcika, köszönöm a választ.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!

Millió drukk küldök neked, próbálj megnyugodni ha tudsz. Olvass vagy tv vagy zene hallgatás, mondom ezt én aki folyton parába van. De próbáld meg azért. Hatalmas ragacs szállítmány indítva!!!!!!
nikó

Baba! A barna is igazából piros és némi hváladék keveréke. Most nem volt hv, de nyugi, kapaszkodnak a kis mazsolák!! ++++++++++++++++

Kép

Köszi harcika tudod nekem a legnehezebb a türelem!
Sajnos ilyen vagyok igazi vérbeli kos! :roll: :oops:
Cicifájás még van és a méretük sem kicsi! :lol:
Igen a szúrást rontottam el tuti így még sosem jártam hát jó randa!! :lol:
Olyan a böröm mintha gumi lenne alig megy át a tű amúgy!

Baba az egyik barátnőm szintén így járt mint te ki volta akadva mondta ő már nem babás adjatok egy cigit.
Aztán még várt elment a dokihoz és azóta a Réka már 6 éves! :lol:
Tudom millió ilyen sztori van de tényleg csak + an pocisimi, beszélgetés és nem lesz semmi gond!!

Kép

Kép
raniko

Rani :D
Nyugiii!
Két dolog lehet:
1. hamarosan megjön
2. mégis babás vagy.
Nekem egyik alkalommal háromszor pattant vissza a tû a bôrömrôl, de akkor épp nagyon ideges voltam.

Baba!
Nem tudok mit írni... Drukkolok!
lona1

a barna is lehet tiszta vér, csak vmiért kicsit később ürül, nem azonnal, amikor keletkezik.

Lona,
drukkok az embrikéidnek! külön a +1 esélyesnek! :wink:
angel37

Lona én nem vagyok annyira bátor és nem hirtelen bököm általába hanem lassa. :roll:
Tudom pedig úgy kén!
Egyszer csakmegjön! :lol:

Kép

Kép
raniko

Baba,
mindenki keze lába össze van akadva és drukkol drukkol drukkol, tuti sikerülni fog, csak bízz bennük, mert az most nagyon sokat segít nekik is meg neked is. Nézd meg a legkedvencebb filmeidet, sétálj egy nagyon picit holnap és egyél egy hatalmas fagyit vagy sütit, vagy akár egy egész grillcsirkét :lol: TUTI minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
puszi Judit
pbj12

Szép estét mindenkinek!

Baba, itt is drukkolok nagyon!

Köszönöm mindenkinek a szurkolást, rámgondolást :) , holnap 12 környékére, na meg utána a randihoz is kérem őket.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle, holnap várunk a hírekkel!++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, téged is várunk holnap reggel!!! (az x-box előtt ragadtam)

skrisz72

Alle: hajra hajra punkcio, utana pocaksimi! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lona, Baba, Charlott: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Raniko: bizom abban, hogy megjon!

Hurra pentek!!!!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina, Te is ilyan korai vagy, mint én.

Skrisz:sajnos nem múlt el. Nem hinném, hogy holnap a hcg szint 0-nál magasabb lenne :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, :cry: mensizel?

skrisz72

Az azért túlzás.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!
:cry:

Kép