Szép napot mára!
Igaz itt még nagy a köd, de állítólag ma 13 C lesz?!
Na a tegnapi tv álvány vásárlásból álló lámpa vásárlás lett. De azt is besz@ptuk, mert 2 egyforma db van a dobozban, így képtelenség összerakni, így apa ma visszi vissza cseréra.
Mandaran láttam a kiságyat, és apának is nagyon tetszett. Amúgy nem roszból, de minden bútorboltra általában ki van írva h bútorbolt
, de itt csak fenyőbútorokat árulnak.
Nikó mikor lesz a kromoszóma vizsgálat ? Ugye most mész 9-én? (ha jól emlékszem
, de nem vagyok megint 100% biztos magamban)
Noki, hogy vagy? Még a tegnapi felsorolásomhoz az örölt lenmagot tenném hozzá, joghurtba keverve pl, de nekem ez nem jött be.
Szia Viki, gratula a babához és gyere gyakran. Mesélj magadról!
Csilla, de ügyi vagy, én is én is kéééééééééééééérek, de a receptnek is örülnék. Úgy érzem én is a főzéssel fogom majd lefoglalni majd magam itthon nagy magányomban. Mondjuk apa mondta h ne hízlaljam majd fel. Most is fogyózik, az én teljeskiörlésű kenyeremet eszi. Pedig egy éve azt mondta az nagy sz@r, és csak a fehér kenyeret ette meg.
Anetoo, én sem találom ezt az iwiwet
Jó hogy jöttél, jól elhúzodott nálatok ez a betegeskedés! Remélem már minden ok? De jó neked, hogy mész már a 18. heti uhra, én még csak febr 12-én afp-re megyek. Neked meg van az eredményed már?
Mimi, és lehet tudni hogy hól Bicske mellett?
Tündi, neked elmúlt már barni?
Flake és veled mi van? Magadról nem is meséltél!
Sissi, hogy vannak a fiuk?
Napsugár, hogy van a fejed, ki tudtad aludni? Nekem akkor fájt de nagyon amikor esett a hó.
Piroska, te dolgozol még? Mert írtad, ha valami furcsát érzel lefekszel.
Beusmimi, jók a képek gyönyörű a babád! Mennyi idős vagy most?Jó hogy jöttél, és amit most leírok nem neked szól, hanem úgy általában.
Bocsánat h nem hiányoltunk, de ezt már más is írta, de szerintem ez a fórum nem erről szól, hanem arról, hogy aki akar, és nagyon ráér sürübben van itt. Aki meg jön annak meg nagyon örülönk. Nem minden témához tud mindenki hozzászólni sem. És megmondom őszintén a légüres agyammal és a tábla hiánya miatt nem tudok mindenkire emlékezni aki 2-3-vagy 4 hete sem volt a fórumon. Remélem nem bántottam meg senkit, mert nem áll szándékomban, és annak örülök, ha minnél többen vagyunk it.