Sziasztok! Na, most értem haza, éppen eszek... hát Lányok kíváncsi vok a holnapra, hogy jön vagy nem, mert olyan rosszul voltam a boltban, hogy csak na. Bár éna kávétól is képes vok rosszul lenni, és ebéd után meg ittam, most épp tömöm a fejem, és várom, hogy jobban legyek, de szédülök...mondjuk én ezekre azért nem akarok adni, mert lehet, hogy csak az agyam genreál...
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Mondjuk nekem múltkor is úgy jött, hogy reggel semmi, de aznap este....szépen jelzett, hogy megint halál pontos voltam, emlékszem, mert pont akkor kaptam a Gynevacot is!
Képzeljétek az egyik plázai üzletben, egy csomó felsó, ruha..890 forint volt, mindig ezt csinálom, hogy megvárom minidg a szenzon végét, 50% alatt, csak igen ritka esetben vok hajlandó vásárolni!
Szóval volt egy szép ruha...nagyon sötét padlizsán, de persze ilyenkor már méret az nincs, főleg s, de ez m es volt, de bővülő....mellnél háromszögbe szűkül, mell alatt húzott és lefele bővül , hátul megkötővel...m-es volt, mondom 890ért, csak felpróbálom...Csajok, kiköpött kismama ruha volt....hm, gondoltam ez lehet egy jel, megvettem......................
Majd teszek fel róla képet, tök egyszerű pamutos anyag, de tényleg kiköpött kismasmi ruckóóóóó!
Csucsu: ha nem jön össze, akkor én is gyúrok veled februárra, még jó, hogy vki sorstárs, akinek hasoló a ciklusa az enyémhez időben.