Sziasztok,
Gombóc,Beu,Zulu,
Köszi szépen a C and A-s infókat. De akkor ezekszerint a mi Hauck kocsink nem fog felférni a villamosra.
Úgy utálom a BKV-t. Nem tudom mennyiből tartani leszerelni az egyik pálcikát a hátsó ajtónál,hogy fel lehessen férni? Lehet,úgy bedühödök,hogy viszek csavarhúzót és amíg a végállomáson áll a villamos,addig leszerelem a kapaszkodót
PIldi,
Köszi a babakocsis infót,tegnap mi is úgy mentünk,hogy takarót terítettem alá és egész jó volt,nem izzadt meg nagyon.
Gombóc,
Én későn olvastam a mailed,de nekem is volt,hogy nem jött be a babanet. Kreatív baba biztos jó lesz,kimozdulós programnak is jó,bár tényleg nem olcsó,de manapság már nem sok minden olcsó,nem?
Klár,
Mellgyuszi
nekem is volt hozzá szerencsém,majd 39 fokos láz,végül az igen fájdalmas kifejés segített csak. Ancsa nemalvás
Remélem nem csinál rendszert belőle.
Maci_2
Szegény Roni
remélem segít az ACC. Örülök,hogy holnap végleg hazaengednek.
Szurkolok,hogy a cukrodat is be tudják állítani.
Játék: A múltkor Momo írt be egy linket talán Beunak,azt,ahol Orsolyék vették a Rodi csacsit,ott sokféle játéket kapni,de sajna már nem emlékszem a linkre,hátha valaki beírja neked.
Toffi,
Suli ügy,hát nehéz dönteni. Nincsen a környéken lakó anyukáknak topikja,ahol megkérdezhetnéd melyiket ajánlják?
Beu,
Talán te kérdezted régebben a szocpolt. Ma hallotam a tvben,hogy ápr 1től felemelik az összeget,2 gyereknél talán 2 milla és a bevállalás korhatárát is felemelik az eddigi 35ről,de nem tudom mennyire.
Lőrincnek sikerült szülinapi ajándékot találni?
Urszila,
Nálunk is lenne elpakolnivaló bőven
Julkának ma jobb napja volt? Nálunk is ADSL van,de a napi alvásmennyiség csökkenése miatt nem nbagyon tudom kihasználni,sajna.
Psandi,
Remélem Dani hamarosan átalussza az éjjelt, Én is erre várok. Szerintem is érdemesebb igazi cipőt ill szandit venni,hisz tényleg nem sok választja el a járástól
Mariann,
Gondolom most csalódott vagy,de bizti nemsoká összejön a kistesó.
Elli,
A Mária nagykerbe te hogy mentél? Kevinnel? Babakocsival? Mert amikor én mentem a kocsit nem engedték be,úgyhogy nem tudtam jól szétnézni,csak addig mentem,ahonnan még láttam Artúrt,aki aludt.
Tegnap voltunk gyógytornán,Artúr jól elszokott tőle,úgyhogy sírt,de közben nagyon jól csinálta pl a kutyázást,ha a néni feltérdeltette megtartotta magát,úgyhogy nemsoká magától is csinálni fogja és akkor hamarosan mászni fog. A kúszás már jól megy,főleg érdekes tárgyakért (telefon,újság).
Az utcán összetalálkoztam a gyerekdokinővel,aki emlékezett Artúr leesésére és kérdezte,mi volt,meg mondta,hogy máskor rögtön menjek a kórházba,nem kell hozzá mennem. Meg kedvesen érdeklődött,hogy vagyunk,van-e időpontunk tanácsadásra,úgyhogy nagyon rendes volt,örültem neki. (lehet,mégse váltok dokit )
Aztán torna után én is elindultam kocsicipőért,ill tulképp olyan vászon szandit kerestem,ami gumitalpú,az orra zárt,de a lábfejénél picit nyitott, (kislányok lakkciője volt ilyen fazon)mert Artúr kidugta a harisnyás lábát a vékony lábzsák alól,én is félek,hogy megfázik. Persze nem találtam,csak igazi bőr szandit,azért meg nem szeretnék 5-8ezret kiadni,mert Artúr még nagyon messze van a járástól. Ha valaki ilyet felfedez,elárulná a lelőhelyet? köszi.
A másik meg,hogy valami vékony kalapkát (Surda sapit) vagy sildes sapit kerestem,aminek van kis megkötője vagy gumija,mert Artúr leszedi a fejéről,de ezt se találtam (Mammutos La Halle,Leo Zoo,Kenguru Gold meg a mellette lévő gyerekruha bolt se tart)Ti láttatok ilyet?