Új privát üzeneted érkezett!

Aisha,nagy gratula neked:)

KépKép
bettike83

sziasztok amúgy!:)

KépKép
bettike83

Aisha,
nagy-nagy gratula!!!!!!!

Annyira örülök neked! :D
Jajj, látod, kár volt a múltkor annyira elkenődni!Kis pocaklakód ott volt már akkor is a pocidba!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Aisha!
Hatalmas gratula!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Napvirág, örülök, hogy jól érezted magad! Tényleg ilyet látsz a görbémen???? Na majd kiderül....

Babszika, gyógyulj hamar!!! Mikor csinálsz új tesztet? Piri, remélem nincs!!!

Syl, szerintem 1*500mg met kevés... A max 3*850mg szokott lenni.
mókica

Szió

De jóóó végre beindult a zebraeső!!!

Aisha gratulálok!!!!

Babszika???csináltál tesztet lesz vérvétel??

Kandika szió!! :wink:

Szép napot!!
Vendég

Sziasztok!

Ranita ! tuti pé-től van,vegyél be 3x1 Magne B6-ot...és lazulj rá apára!

Napvirág!Örülök ,hogy jó volt a pihi.....így szokott lenni...az ember a sok élménytől még fáradtabbnak érzi magát egy kis kikapcs után!!!!

Zazzy!Oksika,elhiszem Neked....de már járhatnék ott,mint Te és nyugodtabb lennék!

Babszika!A tüneteid akár jót is jelenthetnek....ha jól tippelek....akkor csak 8hónap múlva jön ki a tettestárs!!!

Szia Kincsecske!Kiskincs hogy bírja a mai rossz időt,ma is nyügike szegény?

Mókica Syl csak tegnap kezdte a metet.... idő mire emelheti....vagy nem erre írtad???-lehet félre olvastam!bocsi akkor!

Na megyek vásárolni ebben a szép időben.....hogy utálom....
Addig is jók legyetek!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi, ja így már világos. Értem hogy lassan kell emelni... Látszik, nem vagyok most toppon... Bocsi! :wink:
Tényleg örülj, hogy nincs tüneted!
mókica

Aisha: Kir is gratulál! Ha haza mentek, gondolom, majd ír ;) Vigyázz magatokra!

Kép

Kép
bettica

Aisha számomra nem volt meglepetés!Halkan még, de nagyon nagy grat!

Kandi, mondtam már, hogy én is tünetmentes voltam?még nem mondtam?dehogynem!nyugi már!
Vendég

sziasztok.

aisha gratula.

lanyok volt valakinek a terheleses cukorja alacsonyabb mint az ehgyomri?
most kotot belem egy laboros neni hogy az nem letezik :evil: pedig igen,viszem neki holnap a bizonyitekot,megyek terhelesre :roll:

Kép
monyo83

Aisha!

Hatalmas nagy gratula!!!! :lol: :lol:
Gyönyörű a görbéd, nem volt kérdés, de azért nagyon drukkoltam! Szépséges babavárást kívánok!

Kandi!

NO PARA! Mindig van amin lehet tipródni a terhesség alatt, úúúgyhogy inkább tessék élvezni a megérdemelt babácskát! :wink:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

SziasztoK!

Aisha!
na végre!!!!! már azt hittem, h a baba megszületéséig sem fox tesztelni :P nagyon örülök!!!!!!!!!!

kandi!
nincsenek nekem tüneteim :shock:
és nyugalom!

kincs és többiek!
tegnap is teszteltem s nega lett. ma már a hőm is sunnyog.... nincs ezen mit drukkolni már.
de készülök a másodikra, mert apa azt modta, h ez csak a próba volt, most jöhet élesben :wink:
syl!
ha bírod, emelheted gyorsabban is. :wink:
mi jópáran így tettünk.

babszika

Sziasztok!

Aisha, hatalmas nagy gratula!!!!! Görbuszodon nagyon látszott hogy lakik valaki a pocidban!

Ki lesz a párod?! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Aisha! Megszépítetted a napot nekem, mióta olvastam, csak mosolygok. :)
Millió puszi nektek!
már csak a színe hiányzik :(

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok!
Amúgy megjöttem a terhelésesről. A lötty teljesen iható volt, egy egész citrom levét beleöntöttem, így olyan lett, mint egy erős limonádé. És végre az édességvágyamat is kielégíthettem :). Szóval nekem nagyon jól esett. Igaz utána fél órával iszonytos remegés és szédülés jött rám, de az szerencsére elmúlt.
Az összes emedményt úgy 2 hét múlvára igérik. Jó sok, de ez már nem elfecsérelt idő.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Babszika, :cry: :cry:

Lucuzs, az jó!! Várjuk az eredményt!
mókica

Babszika,
úgy sajnálom, de apácskának igaza van, ez csak bemelegítés volt! :wink: Következőre bizti sikerül, és akkor már a Te zebrapárodat keressük majd! :P

Lucuzs,
azért ez is haladás, legalább többet tudunk majd, ha meglesz az eredmény! :D

Én holnapra várom a progi eredményemet, remélem jó híreket kapok majd! Ha meg nem volt pé-m, akkor nem tudom mi lesz! :cry: Szerintem visszamegyek majd a nőgyógyihoz, hogy megbeszéljük, hogyan tovább!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli!
én azzal is megeléxem, ha én leszek a zebrapár :wink:
remélem, minden ok a progiddal!

babszika

Sziasztok Csajok!

koszonom a drukkokat es a gratulaciokat, de azert en meg a 12. hetig varok, tavaly a 10. heten volt a baj....de most aztan fekudni fogok am, meg pihenni ezerrel.

delutan dokihoz megyek, este probalok lenni!!!

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha,
pihizz is nagyon sokat!
Doki után meg írj!!!!!!!!!!!!!!

Babszika,
remélem Aisha megindítja a zebradömpinget! :wink: És akkor nekünk már csak követni kell! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Na, megjöttem.

Képzeljétek oviban voltunk. Megnéztük, körülnéztünk, gyerek haza se akart jönni. Valószínűleg már a tavasszal megy, mert én meg mehetek dolgozni. Ez jó hír is meg nem is. Nem így terveztem :( , de mindegy, kell a lóvé.
És igazából most gondban vagyok. Szeretnék kistesót, de most eléggé felvillanyoz az, hogy mehetek vissza dolgozni és nem abból a 25ezer forintból kell megélni :roll: , főleg ebben a jó helyzetben, ami most van. Hülyeség, tudom, de most így meg szarul érzem magam. Mindkettő jó lenne :roll: .

Még egy jó hír, számomra legalábbis. Fizet a biztosítóm a műtétre, + még az áprilisi laparra is. Arra azt hittem nem fog, csak bepróbálkoztam, de milyen jól tettem :D . Nem fizettünk sokat, mert csak a lakásbiztosításba volt bent egy biztosítás, de a kettő együtt egész türhető összeg lett. De bár ne kéne ennek örülnöm :cry: .

Kandi,
remélem igazad van. Most megint nincs semmi, de már egyre kevésbé érzem azt a feszítő érzést. Érdekes, ilyenem még sose volt. Apával rajt voltunk a témán (már 6 napja rajt vagyunk :oops: ), lehet még ma is :oops: . Bár szegény ma már lehet elhajt :lol: :oops: :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Persze hogy igy lesz :)

de valahogy el sem hiszem a tesztet...a dokitol kapottat hasznaltam. 2 nap mulva is csinalok egyet...

Üdv.
Aisha
aisha

Na, megjöttem.

Képzeljétek oviban voltunk. Megnéztük, körülnéztünk, gyerek haza se akart jönni. Valószínűleg már a tavasszal megy, mert én meg mehetek dolgozni. Ez jó hír is meg nem is. Nem így terveztem :( , de mindegy, kell a lóvé.
És igazából most gondban vagyok. Szeretnék kistesót, de most eléggé felvillanyoz az, hogy mehetek vissza dolgozni és nem abból a 25ezer forintból kell megélni :roll: , főleg ebben a jó helyzetben, ami most van. Hülyeség, tudom, de most így meg szarul érzem magam. Mindkettő jó lenne :roll: .

Még egy jó hír, számomra legalábbis. Fizet a biztosítóm a műtétre, + még az áprilisi laparra is. Arra azt hittem nem fog, csak bepróbálkoztam, de milyen jól tettem :D . Nem fizettünk sokat, mert csak a lakásbiztosításba volt bent egy biztosítás, de a kettő együtt egész türhető összeg lett. De bár ne kéne ennek örülnöm :cry: .

Kandi,
remélem igazad van. Most megint nincs semmi, de már egyre kevésbé érzem azt a feszítő érzést. Érdekes, ilyenem még sose volt. Apával rajt voltunk a témán (már 6 napja rajt vagyunk :oops: ), lehet még ma is :oops: . Bár szegény ma már lehet elhajt :lol: :oops: :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Na, megjöttem.

Kandi,

Kép

Kép
ranita1979

Aisha:Nagyon örülök neked Gratulálok!!! :D

Majd pár nap múlva próbálok emelni a met adagomon,ha jól leszek tőle!Tegnap este vettem be az elsőt kaja közben és hát pár óra múlva mehettem is tőle a wc-re.(igaz elég jókat ettem estére :oops: )

Ranita :Nekem is fizet a biztosítóm a laparra!

Kép

Kép
syl100

Elég nagy a pangás így délután! :shock:

Aisha,
várunk vissza, mit mondott az orvos?

Syl,
idővel ez azért majd javulgat ám.
Mondjuk én lehet túl nagy nléptekkel kezdtem el szedni a metet, mert pár napig szedtem belőle este 1-et, aztán kezdtem is a napi 2x850mg-ot!Pár napiug hasmenésem volt, aztán elmúlt!
De még most is észreveszem, ha valamim olyat eszek, amit nem igazán szabadna, akkor még most is bekavar a gyógyszer!

Képzeljétek,
úgy néz ki, rá tudom beszélni apácskát a szobabicajra.Talán már a héten meg is vesszük! Olyan jó lesz, mert semmi más tornára nem tuom rávenni magamat! :evil:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Megint csak én vagyok? :shock:

Jajj Lányok,
most néztem meg a pcos portálon a babamozikat!
Hát, el is pityeredtem rajta!Annyira megható volt! :)

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli!

Az én tornám is szinte kudarc.Most az a verzió jön:tavaly kaptam fitness labdát és azon pattogok.
A babamozit én is megnéztem és utána kijegyzeteltem.
Ennyi ember nem tévedhet!!!!!!

Babszika,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Aisha,
dokibácsi mit mondott?

Többiek?????
Vendég

Nektek hónapról-hónapra ki írja fel a met-et?Háziorvos vagy nőgyógyász felírhatja?

Kép

Kép
syl100

Sziasztok!

Ma csupa jó hír nekem :) doki bácsi vérvételt rendelt, pénteken 8,30-ra megyek, progi, hormonok, cukor és egyebek.
12-én meg uhu :)

Üdv.
Aisha
aisha

Syl, nekem a házidoki írta a vége felé már.

Aisha, mi volt a dokinál?
mókica

na az tényleg jó! Pont egyszerre írtunk. :lol: :lol: :lol: :lol:
mókica

Móki,

te görbéd,hogy áll?

Meli,

ha jól emlékszem te is méred a hőt. Mutatsz egy görbét?
Vendég

Loviné, reggel tettem egy görbuszt.... :lol:
mókica

Loviné,
szeretném majd mérni, de még nem mérem!
Majd csak a következő ciklustól.
Nem akartam a 20.nap környékén elkezdeni, mert szerintem annak nincs túl sok értelme!
A babavideónál énis arra gondoltam, hogy ez nem lehet véletlen, hogy a met után ilyen hamar babásodtak a lányok! :D
És jövőre már mi is rajta lehetünk azon a videón! :wink:

Mókica,
szerintem szép a görbuszod!Lehet, hogy itt van az új zebra? :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli, én is ezt mondom Mókicának! de egyébként is nem zebrapárok, hanem tucatnyi zebrák járnak erre! szóval mindenkinek hajrá!!!!!

Üdv.
Aisha
aisha

Hahahahahaha, nem hiszem hogy ebből zebra lesz...estem én már nagyot pofára...
mókica

de tény sok-sok zebra lesz :wink:
mókica

Móki,

bocs átsiklottam felette. :oops: :lol:
Vendég

Az bizti, hogy sok zebra lesz!
Nemsokára új táblit kell csinálni, amin a kismamik lesznek! És a másikba nem is marad majd senki! :wink: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Megnéztem,és félelmetesen kezd hasonlítani az Aisháéhoz.
Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++
Egy egész zebracsorda...........
A bivaly éve van tudtátok? :wink:
Vendég

Tényleg?
Remélem ez nekünk is szerencsét hoz! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Az mondják jó év. :wink:
Meg amúgy is páratlan.Én mindig a párosba próbálkoztam igazán és nem volt szerencsém.Na majd most!!!!!
Vendég

szerintem az enyém is csak azért volt annyira egyenletes mert az elején mert rossz volt a hőmérőm....:)

Üdv.
Aisha
aisha

Ááááá nem hiszem.Én is mérem most és meg se mozdul nagyon.
Vendég

az meg egyértelmű hogy szerencsét hoz!!!!nem feladni ám!!!!

Üdv.
Aisha
aisha

Loviné, dobsz egy görbét?
mókica

Sziasztok Lányok!

Sok a program ma nálunk, úgyhogy egy kicsit csöndbe voltam, de azért figyeltem. :)
Jó a hangulat, feltölt ez a lelkesedés, én is nagyon tettrekész vagyok. :lol: Alig várom a reggeli hőmérőzéseket!!! Nagyon érzem, hogy szebb lesz mint az előző kettő!!! A mensim már múlóban, remélem ez nem baj, hogy még csak a 3. nap és már gyengül.

Meli! A bicikli tök jó, startolj rá, ha apa engedékenyebb! :) hajrá! Nekem nagyon bejön! :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Móki,

aha mindjárt.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X