Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni tőletek. Van egy kis gondunk a szopival, és Ti már előrébb jártok, hátha van ötletetek a problémánkra. Már a 2003 nyár végi babác topicban leírtam ugyanezt, csak nem hiszem, hogy sűrűn járnátok arra
Következőről van szó: Zsoltika már több mint 1 hete nagyon gyakran szopik. Nappal 2 óránként, de van hogy másfél óránként eszik, éjszaka pedig 3 óránként. Nekem nem gond, nem arról van szó , csak arra gondolok, hogy esetleg nem elég a tej vagy nem elég kalóriadús, és ő hiába eszik gyakrabban, nem termelődik több
Arra is gondoltam, hogy most van a 6 hós ugrás, és pár napig gyakrabban szopizik majd, hogy több legyen a tejci, csak már 9 napja megy ez így.
Korábban 3-4 óránként evett nappal, éjszaka pedig egyszer.
Szerintetek adjak mást is az anyatejen kívül? Mondjuk nem tudom, hogy ha almát meg egyéb gyümit adnék, akkor azzal jóllakna-e... Igazából nincs más gondunk, nem beteg, nem lázas. Talán a foga jön, de azt sem hinném, hogy amiatt eszik gyakrabban. Súlynövekedésről pontos adatom nincs, de érzésem szerint szépen gyarapszik.
Kicsit elbizonytalanodtam most. Szüleim szerint is már adni kéne mást a tejcin kívül... Ja, március 10-én leszünk 6 hónaposak . Tehát még jó két és fél hét van addig, igazából akkor akartam először gyümit adni. Bár az is lehet, hogy nem kéne ilyen szigorúan vennem azt a 6 hónapot... Nem tudom.
Hát ez a gond, és tényleg nem tudom, mit tegyek. Ha van ötletetek, írjátok meg légyszi!
Köszönettel:
Gabi