Sziasztok!!
Vagyok ám én is ,csak nem nagyon volt időm mostanában a géphez jönni...
Hékás,a sütivel nem heccelni akartalak,csak muszáj volt eldicsekednem " milyenügyivagyok"...
(amugy a 90 napos receptek közül néztem ki-szoval abszolut fogyis...
) Amugy biztos meg indul majd megint a fogyás,most egy kicsit takarékra kapcsolt...
Ezek a babák,meg már csak ilyenek!!! Nekem is Amina miatt lett uj telcsim!!!
( az enyém a vödör vizben kötött ki...) Apa mondta is ,na persze nem kell a gyerekre fogni...
Eryca,a te sütid is istenien néz ki!!! Benne van ez a kuglof recept is ,legközelebb ennek fekszem neki! Ha olyan fincsi lesz mint ahogy a képen van....hhhmmmm....annyi lesz a 90 napomnak...!!!
Abszolut megértelek, nekem sincs semmi kedvem vissza menni dolgozni szeptemberben,dehát ahogy a dolgok állnak nagyon ugy néz ki hogy mennem kell...
...
Mondjuk keresek valami melot ,hátha itthonrol tudnék dolgozni,de nem tul jo a kilátás...ahol dolgoztam,oda meg nem mennék vissza ,egyáltalán nem baba-gyerek-család barát munka hely volt! De ha nem lesz más...
De addig is nem gondolkodom ezen,majd csak lesz valahogy,szeptember meg olyan messze van még!
Orsica: nem tudom olvasod-e még reggel ezt,biztos,ami ,biztos, inkább hivlak! Mi lehet kihagynánk még a közösségi mókákat,elég csúnyán köhög még Amina, megvárom inkább amig 100%ig "takonymentes" lesz! De haza felé ha jöttök ,ha jo idő lesz ,haza kisérünk egy séta erejéig!!!
Pedig ugy mennék már! Meg szerintem ő is! A mult héten az a 3 nap szoba fogság valami katasztrofa volt! Szegénykém ,nem értette,miért nem megyünk sehova...
Na de megprobálom,nem huzni tovább,remélem jövöhétre már jobb lesz ,és mehetünk mi is !!!!
Amugy csajok,megint teljesen tanácstalan vagyok!!!!
Nem a hálozsák volt itt a gond...
...pár napja megint ugyanugy ébred éjjel, semmi nem jo neki,csak üvölt,!
Vasárnap hajnalban kitotyogott az előszobába és ugy levágta magát a földre csak ugy koppant....és ott fetrengett,dobálta magát! Mikor oda megyek hogy most mi a baj,akkor is csak visit,de olyan hangon hogy azt el nem tudom nektek mondani....! Felveszem,de akkor meg fesziti ki magát,lök el mindent! Türelmes vagyok vele ,azt hiszem eléggé,de már nagyon fogytán minden ...
...és egyre álmosabb vagyok reggelre!!!! Ez rosszabb mint mikor pár hetes-honapos volt!!!!!
Amugy napközben egy tündéri baba,igaz már probálkozik egy-két hiszti félével, de azokat elsimitom, le tudom kötni a figyelmét,elterelem valamivel...
Anyunak is mondtam ,mi a helyzet,azt hitte csak kitaláltam,"mert ez egy annyira nyugodt baba-biztos rosszat álmodik"...Na de ma megmutatta nagyinak ,miről is beszélek!!!
Ott hagytam délután picit,pont az alvás bele esett és elkezdte anyunak is a müsort!
Mikor megyek haza,meséli hogy miket csinált,mondom na ugye?nekem ne mutasd be,1 hete ezzel küszködünk....
Szoval ugyanott vagyunk mint 1-2 hete kb! Ha valakinek van vmi okos tanácsa,szivesen meghallgatom, már kifogytunk a tippekből....
Bocsi,a kicsit hosszura nyult beszámolomért...