Sziasztok!!
Oké,. megnyugodtam, hogy jó helyen vagyunk!
Húú
Tenzia, szegényke. Én megmondom őszintén, hogy soha nem is vettem fel az eféle dolgokat ha valaki így "hirdeti" magát. Sőt. Én kizárólag egyesületen keresztül akartam az örökbefogadást, mert én így érzem magam biztonságban! Ezt nem csak úgy mondom, tudom, hogy ha valaki egy véletlen folytán felajánlotta volna, hogy örökbe adná a gyermekét nekünk, én nemet mondtam volna. Van egy elvem és .. én ilyen vagyok. Persze mindenki más, de a nyít örökbefogadás magán úton nem veszélytelen .. oda kell nagyon figyelni!
Sajnálom Tenzia, hogy lelkileg ez megviselt Téged és remélem mihamarabb rendbejössz! Ölelés megy virtuálisan!
Imola! Ti is szoktatok táncolni Dudoval? Mi is Patrikkal!
Igaz, mi Halász Juditra, meg 100 Folk-ra, de nagyon tetszik neki, teli szájjal vigyorog olyankor!
Értem amiről írsz, és ez egy jó dolog, mert azt jelenti, hogy jó a munkahelyed, szereted a munkádat! Megkérdezhetem milyen területen dolgozol? Bocs ha volt már róla szó és elkerülte a figyelmemet. Mi eléggé hasonlóak vagyunk, azt már észre vettem, ugyanis én is pontosan így érzek.
Elég sokat /hetente-kéthetente/ bejárok a munkahelyemre, merthát tápszer meg ez+az úgyis mindíg kell, meg annyira jó a csajokkal dumcsizni ... persze Patrikot nem viszem már ... régebben tanácsadás után mindíg bementünk /mert a tanácsadó, orvosi rendelő, gyógyszertár egy épületben van/ de így télen nem viszem be, biztos ami biztos. Ha mégis akkor is csak a hátsó bejáraton és nem viszem ki előre az officinába.
Holnap is megyek mert le kell rendeznem pár dolgot.
Alig merem leírni, nehogy hülyének nézzetek, de mult héten felmentem a patikába, általában ilyenkor délután megyek, amikor férjem már itthon van Patrikkal, és nagyon sokan voltak /mármint a betegek/ ajtóig állt a sor, a kolleganőmék meg kevesen, és hát egyszerűen beálltam picit segíteni.
nem maradtam sokáig, mert úgy vagyok vele mint Imola, hogy ahogy kiteszem a lábam máris rettenetesen hiányzik Patrik.
Én nagyon nagyon szeretem a munkámat, a munkahelyemet, kolleganőimet, főnökömet .. sztem a világ legtutibb főnöke nekem van!
Na de azért a legtutibb dolog most a GYED, semmivel és senkivel nem cserélnék és nagyon várom már a tavaszt, nyarat, hogy az én drága okos, és szép kisfiammal rengeteget csavizhassunk, játszhassunk .... imádom!!
Gratulálok Dudonak az üléshez!!! Tetszik neki, hiszen ez egy új megvilágításba helyez mindent .. izgalmas... éédeske!
Ti milyen tavaszi időjárásról írtok??
egész nap lestem, hogy mikor süt már ki a nap! Délután fél4-kor ez meg is történt .. Patrikot villámsebességgel öltöztettem fel, mire kiértünk már annyi is volt a napfénynek .. ennyi jutott ma nekünk .. nade remélem holnapra hagytok nekünk is egy picit!