Noémi!
Hát én ma majdnem besokaltam drága közös dokinktól. Komolyan! Minek ad időpontot, ha úgyse tartja be?! Már ott tartottunk, ha legközelebbi ajtónyíláskor nem szólítanak, akkor egyszerűen hazajövünk. Egy 2 perces turkászásért (bocs
, de ugye csak méhszájvizsgálat volt) várjunk majd 2 órát a két gyerekkel (mert őket hova tegyük, főleg a kicsit, aki amúgy sem akar nélkülünk lenni). Még jó, hogy legközelebb UH lesz, és emiatt nem kaptunk időpontot, mert a férjem jól tartotta magát, de ennél a momentumnál tuti beszólt volna valamit ("nem kell időpont, majd jövünk"
).
Még jó, hogy a doki annyira favorit, hogy ezt is megteheti
, másnak nem nagyon nézném el!
Ezzel a várakozással csak az a baj, hogy előtte szívesen beszélnék néhány dolgot a dokival, de ennyi várakozás után már csak az az egyetlen vágyam, hogy menjünk már, és emiatt számomra fontos kérdések nem hangzanak el.
Motiot!
Az APF-t pontosan a 16. héten kell elvégezni, különben nem ad pontos eredmény (amúgy is sokszor csak ijesztegetésre jó, sajnos azt a vizsgálatot, ami tényleg sokkal (quartett teszt) megbízhatóbb MO-n csak térítés ellenében (40 e Ft) végzik el).
A genetikai "nagy" UH a 18-20 hét között esedékes.
Ruha: ez így neten keresztül nem derül ki, de akik ruhákról írtatok, mind normál testalkatúak vagytok? Csak azért, mert én nem is tudom, merre induljak, vajon én is kapok magamra normális fazonú kismamaruhát ilyen helyeken? mert rajtam bizony van egy kis "felesleg", nagyon sokszor már ez is elriaszt a ruhavásárlástól, de mindenképpen vennem kell lassan nacit, mert még beleférek az eddigibe, de már érzem a pocimnál, hogy kelleni fog. De nem akarok bálna jellegű és kisvakondos lenni.
6-10 e Ft egy nadrágért kicsit nekem sok (ha egyáltalán kapok). Főleg azért, mert nem akarok mindig ugyanabban járni. Szoktam nézegetni a Kismama magazinban a Formes ruhák árát, hát nem tudom, hogy vagytok vele, de én geyszerűen nem értem, ki az, aki ennyi pénz kiad ezekre a ruhákra. Mert ha még egy örökérvényű darab lenne, de csak pár hónapig hordja... Vagy csak nekem fura?
Beszti