jó reggelt lányok!
muffin!
sajnálom hogy nem jött össze a hinta. az a welcome home kép nagyon tetszik! szupi ötlet volt!!!
teó!
nagyon jók a képek. nekem az első tetszik a legjobban. nagyon kis huncut ott a sok ruha alatt
bondi!
nekünk is nagyon bejön a sudocrem. mi állandóan azzal kenjük.
sőt mi már ott tartunk, hogy nem is állandóan... egy nap max 2-3 alkalommal.
este mindig, meg általában a reggeli rotyi után. aztán napközben még talán 1-szer.
kike!
sajnálom a rossz éjszakát!
lányok ne hari de másnak nem tudok reagálni mert csak ezt az oldalt olvastam még el
nekünk überbrutál éjszakánk volt.
a törpe is elég nehezen aludt el, aztán felsírt. én meg a másik szobából rohangáltam hozzá, mert anyukám itt aludt megint, de őt is elérte a kórság.
olyan hajnali fél1 körül lett rosszul. majdnem el is ájult. ugy kellett bekisérnem a wc-ről.
aztán utána hozzá is átjártam 10-15 percenként hogy mi van vele. szerencsére a törpe utána aludt reggelig...
de nagyon aggódtam anyukámért. neki nagyon nem tesz jót egy betegség se.
elég csunya kimenetele szokott lenni még egy kis náthának is.
ha láza lesz, akkor vszínű egyből kórházba kell mennie. neki sose megy le gyógyszerrel vagy hűtőfürdővel. és mivel a szivénél az egyik érrel probléma van igy neki nagyon veszélyes a dolog.
krisztián most hazavitte, mert otthon azt mondta jobb lesz. kényelmesebb... igaza van, de igy meg még jobban aggódok érte...
én már jól vagyok (kop-kop-kop). krisztián 80%-os. a törpét tegnap nagyon letörte. sokat felsír, és nincs is el egyedül. ha betettük a kiságyba és nem látott egyből keservesen ordított. tudom hogy van benne hiszti is... remélem most hogy betegeskedik nem lesz utána gond ezzel a dologgal, és visszaáll a rend.
jah és egy pozitívum. hajnalban nem kel enni. iszogat, de enni nem kel. reggel 7-kor kelt először hosszabb időre, de akkor sem evett. mondjuk azért örültem volna ha ekkor már eszik, de ha nem, hát nem.
remélem ez viszont ha már semmi baja, akkor is megmarad. mármint hogy csak ekkor kel először fel rendesen.
nah megyek, elolvasom a többi oldalt is
betegeknek jobbulást!!!!
u.i: zsuzsáéknál voltunk este. vittem sütit... izlett nekik. elfogyott majdnem az összes 15-20 perc alatt
vittem sok muffint
szépen díszítve
volt meggyes és fügés-barackos. a teteje meg maricpánöntetes és csokiöntetes volt vegyesen, cukorka díszítéssel
remélem jót tett a lelküknek
tök üres a hűtőjük. még egy üres üveg se volt benne
nagyon szörnyű látványt mutatott....