Szép napot, lányok!
Nekünk az Avent tényleg bevált. Minden van a márkának - cumisüveg, cumi, mellszívó kézi, elektromos, tejtároló rendszer, és minden mindennel kompatibilis. Így én tényleg ajánlom mindenkinek. Ráadásul a manóknak (Böbi, én így tudom...) az Avent is készített olyan cumisüveg-cumit, ami nem engedi a babát sok levegőt nyelni. Olvassátok el, amit írnak. És a MAM (azt hiszem) egyébként nagyon sokban Avent-utánzat, nem rosszszándékúan, de azért nagyon hasonlóak, mert az Avent kitalálta, ami nagyon jó.
Ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek feltétlenül beválik, meg hogymindenkinek ezt kell vennie, csak én, aki igazán nem vagyok egy márkaimádó, leginkább a praktikus, nagyon olcsó dolgokat kedvelem és keresem, nagyon elégedett vagyok vele.
És nekem a szilikoncumi az, ami jobban tetszik, tartósabb kevésbé veszíti el a rugalmasságát. Ja, és engem végülis nem zavart, hogy nem lehet az alját lecsavarni az üvegnek, mert ki tudtam alaposan mosni anélkül is. De kétségkívül egyszerűbb lenne, ha szét lehetne szedni alul. Ennyit negatívumként hozzáteszek.
Szofi! Mi Top Rider autósülést vettük, mert nagyon akcósan lehetett megvenni, NAGYON jó! Bátorítalak, de babakocsi terén nincs velük tapasztalatom.
Na, mintha vmi nagyon tapasztalt lennék... Mindenki tényleg döntse el, mi az, ami a számáta fontos, azért manapság rossz dolgokat már egyre kevésbé lehet kapni...
Anita! Várunk!
Örülünk, hogy rendben hazaértetek, és jó volt. Mesélsz bővebben?
Mindenkinek szép napot!