Új privát üzeneted érkezett!

A fárdtság, álmosság nálam is van, meglepő módon.
Reggel nagyon nehezen kelek fel, délutánra meg kész az agyam, azért is megy nehezebben a munka, mert nem tudok úgy koncentrálni.
Képzeld el, hogy hazaérek és még tornára sincs kedvem elmenni, szóval ez már tuti a fáradtság jele. :D

De ha eljutok nagyon jól esik. Nem tornára járok, hanem egy edzőterembe, ahol a magam ritmusa szerint dolgozgatok.
Pár hét múlva lehet megkérem az ottani edzőt, állítson nekem össze egy lightos gyakorlatsort, mert olyan vagyok, hogy ha valaki nem mondja, mit csinálja, hajlamos vagyok csak úgy elleni.

Betti
Kép
betti0412

Én uram sincs itthon.

Sziasztok!

Kép

Kép
melcsike70

Betti :( a munkák miatt

A tv2-n lesz, 21 valamennyikor.

Én is úgy tudtam, hogy a hüvelyi uh-ra tök felesleges férjecskét vinni, de pénteken megtudtam, hogy olyankor letakarnak, és a férjet is be lehet hívni nyugodtan. Majd a másodikra elkísér:)
Vendég

Szia Melcsike!
Jobb a kedved?

Letakarnak? Az én Kicsim a szüléskor látott úgy, hogy nem voltam takarásba, de mindegy volt már akkor, nem is foglalkoztatott ez, jött minden mindenhonnan, dehát olyankor az van.
Itt nem nagyon csípik az "Apukákat" bent, a magánon igen, ott fizetsz, de a kórházban annyira nem.

Betti
Kép
betti0412

Na, anyuval megint rövidre zártam pár hétre a kapcsolatunkat.Eltévesztette Viola szülinapját ,pont egy hónappal.
tünci28

A kórházban nálunk Lackónál egyszer sem tudott apa bejönni csak a 4 dre :cry: Először még eszünkbe sem jutott, utána meg mindig órákat kellett várni, meg azokon a napokon dolgozott, úgyhogy mindig a hozott anyagot nézte meg itthon.

Igen, magánon hallottam, hogy úgy van.

Szia Melcsike!

7 évesed lefeküdt aludni?
Vendég

Megnéztem az Ausztráliát, szerintem Nicole Kidman nagyot alakított, de a film annyira nem volt átütő.Gyönyörű képek, zenék, történelmi háttér,ezek jók voltak, de összességében többet vártam.
tünci28

Nálunk is a 4d-re jött a párom, mindig mondta, hogy nézheti még eleget, ha megszületik... :cry:

Azt hiszem most már nem így gondolja.
tünci28

Tünci :cry:

Ismered már anyukádat, próbáld meg nem felvenni az ilyen feledékenységét. Tudom, nagyon rosszul esik, de biztosan nem direkt akarta így.
Vendég

Hát ezt nem tudom így felfogni Boboka.Én sem tévesztem el, hogy Ő melyik hónapban.Ha lenne 30 unokája, hát akkor nem lenne gond.Gondolom a köcsög tesóm gyerekeinek tudja a szülinapját.
tünci28

Az Ausztráliát én is láttam, nekem nagyon bejött a mozivásznon, jó hatása volt.
Huge Jackmann azért nem rossz. :wink:

Tünci, az én Anyukám sem tudná, hidd el. Nem fontos ám ez másnak csak nekünk, mert mi gyermeknek gondoljuk a külvilág meg valaminek, ami volt, és hát nem is igazán volt.

Betti
Kép
betti0412

Nekem nem tudott bejönni az apuka bejönni uh-ra, de a Barcika egyszer bejöhetett velem és neki nagy élmény volt. Mindenkinek elmesélte mit látott.

Hát a kedvem mondjuk inkább úgy kicsit megnyugodtam. :(

Kép

Kép
melcsike70

Én is észrevettem férjemen, hogy amíg Lackónál nagyon természetesnek vette, hogy ott van a pocakban, most már valahol csodaként fogja fel, hogy ott a pici, és nem veszünk mindent úgy, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.
Vendég

Tünci

Most már valahogy nálunk is úgy van hogy Bogi már nem is unoka. Egyik részről sem emlegetik. :(

Kép

Kép
melcsike70

Ja és átméreteztem a fotót Tünci, úgyhogy ha valaki nem tudta megnézni az irjon és küldöm. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, épp ez az, amit írok, hogy tesód gyermekeinek a szülinapját tudná, mert és most ne bántásnak vedd, csak én így látom, hogy azok a gyermekek léteznek, valahogy igazinak tekintik őket, Violát pedig a szülein kívül nagyon senki nem.
Lányok hát nem ez jön vissza minden nap? Az nem gyerek, az nem is volt, miért gyászolod, miért nem lépsz már túl stb,stb, stb.
Nem tudják felfogni.
Mi igen.
Én már csak csendesen mosolygok olykor.
És igyekszem megtalálni Franciskám helyét, mert ha nem is gyakran, de néha feltör bennem az az érzés, hogy valaki elfoglalta a helyét. És ez szörnyű.

Betti
Kép
betti0412

Bea

Neked még elfelejtettem válaszolni, a képet priviben küldtem. A BArci rockyzik már 3 éve. Az mellett ha nincs tél lovagolni jár, meg focizik is. Tavaly úszni is járt.

Kép

Kép
melcsike70

Kell még az a pszichológus nekem is.

Betti
Kép
betti0412

Nem kérném én ,hogy naponta mondogassa.De ha nagy ritkán eljön, jól esne ha kimenne a temetőbe.
Az meg felháborító, hogy a hónapot nem tudja.Mert az egyetlen lánya, egyetlen gyermekéről van szó.
Ez minősítésen aluli.

Jó lenne, ha Lyly is jelentkezne,remélem hazamehetnek már.

Melcsike ,ez van nálunk is. :(
tünci28

Melcsike, minden embernek egyedül csakis az fáj, amit a saját bőrén tapasztalt meg. Nem is várhatjuk el, hogy úgy "kezeljék" a mi kis gyermekeinket, ahogyan mi gondolunk Rájuk.

Nálunk anyukámék első unokaként gondolnak Lackóra nagy szeretettel, de pl. a fél éves szülinap szóba sem került. Én sem mondtam anyunak, ők sem említették nekem. De egy percre sem jutott eszembe, hogy nehezelnék rájuk azért, amiért nem hozták szóba. Attól még gondolhattak rá. Mi apával mondtuk aznap este, és ennyi.

Az persze egy kicsit más, ha szóba kerül és hónapos csúszás van.
Vendég

Én sem beszéltem soha anyuval erről, megtörtént és kész.
Egyszer eljött meglátogatni, és ennyi volt, de hogy hogy éltem meg, nem hagzott le köztünk.
Ő is átment ezen egyszer, tudta milyen lehetett, de nem beszéltünk.

Tünci, tesóddal még azóta sem beszéltél?

Betti
Kép
betti0412

Én is néha úgy érzem, hogy kicsit elfoglalta Valaki a helyét, de este minden nap úgy alszom el, hogy először Lackókám fényképét simogatom meg, és "mondom" neki, hogy Őt mennyire szeretem, Ő az én nagy fiam, és ne haragudjon rám, amiért ilyen hamar kistesóra vágytam, de ezt meg kell értenie. Meg kérem nagyon, hogy segítsen nekünk, hogy minden rendben legyen, hogy végre majd itt lehessen velünk a kistesó egészségesen.
Bízom benne, hogy meghallgat :wink:
Vendég

Továbbra is úgy gondolom, hogy a szeretet és törődés mértéke nem függhet az életben töltött időtől!
Értem Betti, amit mondasz, de az anyámtól nem elfogadható.Mástól igen,de nem tőle.

Melcsike, én megkaptam,átméreteztem, mentettem, bámultam, hogy Barci milyen vagány!
tünci28

Bea, Lyly nem írt esetleg üzit azóta, hogy hogy vannak?

Melcsike, Tüncike, hogy dolgoztok a héten?

Kisanyáról, Ledáról tud valaki valamit?
Vendég

Szilveszterkor, az volt a szülés időpontom, gyújtottam egy gyertyát, mikor besötétedett. Párom pedig elkezdett szépen lassan még többet és többet, telerakta az asztalokat, a padlót, a lámpákat, mindent, nem égett más csak a gyertyák.
Azt mondta, Franciskának gyújtaj, ugyanakkor még nem tudtuk, de már úton volt a kis Életke is.
Iszonyat kettősség van bennem.
Akkor elbúcsúztunk tőle, véget ért a várandósság, vége.
Azóta sem beszéltünk róla.

Betti
Kép
betti0412

Én meg sem fogtam a kigyót! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Nem, nem beszéltünk.utoljára a temetés előtt,tehát aug 19. előtt, de pontosan már nem tudom.
Már nem is haragszom rá,egyszerűen elmúlt az életemből.Igen, azt hiszem ez így pontos.
tünci28

Csütörtök és vasárnap dolgozom.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, ezt mi is így érezzük, csak ahogy Boboka mondja, nem élte át anyukád, nem ment át rajta, soha, de soha nem tudja úgy értelmezni a dolgokat, ahogyan Te.
Nem kampányolni akarok mellette, de nem fog neki menni.

Kisanya tényleg nagyon nagyon régen volt már.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike a gyerekek mindig bátrabbak!

Tünci, emlékszem, mikor a bankban beszólt, hogy mit hisztizel...

Betti
Kép
betti0412

Én is azt hittem, hogy majd jobban fogják az emlékét ápolni, hiszen mindenkinek annyira fájt akkor. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Jajj lányok, azt el is felejtettem mondani, tegnapi sztory:

Beszéltem telefonon az egyik helyszíni ellenőr kollégával, mennek ki ellenőrizni azokat az állatkákat, akiknek odaítéltünk pénzt. Pont ellenek, kérdezte, hogy nem gáz-e, h a oda később mennének.

A slusszpoén:

"Végül is már te is voltál terhes, tudod milyen az, ha terhesen szülés előtt zargatnak" :shock: :x :lol:
Vendég

Valahogy akarnám írni bizonyos gondolatomat, de egyszer egy bölcs ember azt mondta nekem, mindig csak annyira szabad őszintének lenni, amennyi őszinteséget a másik fél kezelni tud.

Őszintén ,én úgy gondolom a magam részéről, hogy a világon senki iránt nem fogom azt érezni,mint Viola iránt és azt a helyet nem is akarom átadni másnak.Lehet még gyermekem a szívem másik fiókjában, csak nem "olyan" fiókban.
Nem hiszem ,hogy igazán "vége" bennetek, az új élet kezdetével.Szerintem még sok harcot vívtok magatokkal.És azt hiszem Betti,TE még többet.De lehet tévedek.
tünci28

Boboka,Á, nem hiszem el, hogy ezt mondták.Most sírjak ,vagy nevessek? :roll:

Melcsike, esetleg én bottal megpiszkáltam volna a kígyót...(ha erősen lefogja valaki)
tünci28

Volt egy 100 kg-os is 5 ember hozta be. :shock: (kígyó)

Kép

Kép
melcsike70

Nem tévedsz Tünci, sok van még előttünk, minden értelemben.
Sokat kell még tanulnom, magamról, róla is.

De miről is beszélek itt, még csak pénteken lesz UH, addig meg csak fantáziálgatok, hátha minden rendben van.

Az hogy van, hogy Prinz Gábor sikkasztott 34 milliárdot 94-95-ben és most születik róla ítélet? :shock:

Betti
Kép
betti0412

Hát Boboka, csak ne számolgassák azokat az állatokat, mert ha közben megszületik valaki, összezavarodnak a számlálásban....

Betti
Kép
betti0412

Péntekre 14 fok!!!!!!!!!!

Betti
Kép
betti0412

Boboka

Ez nagyon morbid hasonlat. Te hogy vetted? Én biztos rosszul vettem volna.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!!

Vagyok, összecsaptak a dolgok a fejem fölött, de túl élem, látom az alagút végét. Nincs időm végig olvasni Benneteket, de érdeklne kivel mi van röviden.. Sokat gondoltam rátok ám, csak nem bírtam jelentkezni.

Tünci ment privi!

Kép
leda2002

Igen nagyon jó időt mondtak.

Mi meg elkezdjük majd a farsangi jelmezt késziteni, jövö szombaton lesz a BArcinak.

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Sziaaaaaaaaaaaaaa :!: De jó hogy vagy. Neked is küldöm most itt priviben a képet. Vasárnapi.

Kép

Kép
melcsike70

Sehogy, gyorsan rövidre zártam a beszélgetést :)
Olyan emberke mondta, akitől nem is vártam többet. Valami stikkje tuti, hogy van :) úgyhogy nem vettem fel.

Tünci, én is biztos vagyok abban, hogy akárhány Picibabám is lesz az életben, én sem fogom senki iránt azt érezni, amit Lackó iránt. De ez így természetes.
Vendég

Mi van veletek? Ugye nincs nagy baj?

Kép

Kép
melcsike70

Szia Leda!

Remélem most már minden ok nálatok. De nem betegek voltatok, ugye?
Vendég

Szia Leda!
Jó hogy vagy te is.

Betti
Kép
betti0412

Látjátok nekem itt van Barcika, de mégsem tud ez vigasztalni. Hiszen Bogika Ő volt a kicsi. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Ezek a főzős műsorok mostmár cikik. Olyan szedett vedett társaságok már, régebben még normálisabb embereket ültettek egymáshoz, de mostmár szerintem a harmadik sor került elő, hogy legyen már valaki, aki főz.

Betti
Kép
betti0412

elét már volt is.Írtam neki tegnap mailt, mert már aggódtam.Voltak betegek, meg az urának sok munka, meg rokonlátogatás, meg mindenféle papírbeszerzés a kinnt tartózkodás miatt.Néhány szót írtam magunkról, hogy ki van jól, ki szarul. :shock:
tünci28

Én most per pillanat nem is látok, mert ahogy irok, már szétbőgtem a fejem. Nem tudom ma egésznap abbahagyni. Hirtelen csak rám jön. :cry: És ma csak Bogika jár a fejembe. Nagyon hiányzik. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?